نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

جالب است حکشتی که تا دیروز یک عدد خریدار بیشتر نداشت امروز با ۴۰۰ هزارتا حجم روی صفر درصد بسته شده و انگار حقوقی هم دخالتی نداشته که هیچ فروش هم داشته!!! (از عجایب روزگار است)
    عجیب دیگر این است که حسینا با نزدیک بودن تحریم‌ها پنج درصد مثبت خورده...
    البته در مجمع یکی از این شرکت‌های کشتی‌رانی / بندری که بودم گفته می‌شد که تحریم برای ما نه تنها زیاد بد نبوده بلکه ما مقداری کاسب تحریم هم بوده‌ایم... این‌گونه که با خروج کشتیرانی‌های خارجی کار بیشتری به ما واگزار شده است...
    باز هم البته، حسینا کشتیرانی نیست و بندر داری است... و بندر داری باید با تحریم کارش کم شود.

نکته‌ی این دریایی‌ها: بسیاری از اینها تقریبا تمام پول‌هایشان با دلار است... هم درآمد و هم مخارج. حتی پول بسیاری از کارمندانشان را هم به دلار می‌دهند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بازگشایی‌ها:
      وتجارت
      روی صفر درصد بازگشایی شد.
      وبصادر هم انگار روی همان قیمت بسته شدن می‌خواهد گشایش یابد.
      لابسا جالب است! این ور خریداران سفارش گذاشته‌اند روی ۱۵۰۰ ریال! آن سو هم فروشندگان سفارش گذاشته‌اند روی ۲۵۰۰ ریال!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بازی جدید سازمان بورس...
        پیام ناظر

تعليق نماد معاملاتي شرکت بانك گردشگري (وگردش1)

12:19:04 1397/04/31

کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران،به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شرکت بانك گردشگري (وگردش1) با توجه به شموليت ماده 39 دستورالعمل پذيرش، عرضه و نقل و انتقال اورق بهادار در فرابورس ايران، تعليق شد.مدير عمليات بازار و اعضا فرابورس ايران
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          عجب روزی شد امروز!
          /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://:.ohno-smiley.://:.coolsmiley02:.//:.wacsmiley.://:.hmmsmiley.:/laughingsmiley
          خساپا را دیدید؟
          من طبق برنامه فروختم. ولی پس از مجمع دوباره شاید خریدم. بستگی دارد به بولدیزر.

ارزش بورس ۵۸۰۰ تا شد! عالی است اگر به خاطر مجامع و پارس و خساپا نبوده باشد...

شاخص بازی را امروز هم ماهرانه انجام دادند و روی صفر درصد بستند.

امروز خیلی خاص بود... من تقریبا تا دقایق آخر هیچ خرید و فروشی نکرده بودم ولی یک باره همه کار کردم... خساپا فروختم و یک سری به جایش خریدم... (البته هر چند فروش خساپا از روی برنامه‌ای بود که اینجا هم اگر اشتباه نکنم گفته بودم... ولی متاسفانه هول‌هولکی خرید کردم... چون دقایق آخر بود... حتی دقیقا خاطرم نیست چه چیزهایی خرید کردم!)

خیلی خوب... بازی تمام شد... برویم یک مقدار استراحت کنیم و نمازمان را بخوانیم و اگر شد مجمع هم برویم و سپس برگردیم ببینیم جریان چه بوده و که به که بوده و که زده و که برده و چه خریدیم! :D و چه اتفاقاتی افتاده است...

فعلا...
          روز خوش.
          یا علی
          @};-

ویرایش: به هیچ کاری‌مان هم نرسیدیم درست و حسابی.
          خساپا امروز بزرگترین حجم تاریخش را زد.

فروش سنگین حقیقی

کمنگنز و بکاب عالی است.
          (کلا فروش‌های سنگین مانند خریدهای سنگین می‌تواند در بسیاری از موارد خوب هم تلقی شود!)
          در ودی یک خبری هست. بررسی کنیم ببینیم جریان چیست.

در اصل توسط mhjboursy;post748824 پست شده است
          فروش سنگین حقوقی

خاذین که صحبت شد. سایپا بدجور جلوی سفته‌بازی ایستاده. حقیقی هم دیگر نمی‌خرد و خودش دارد می‌فروشد! بعید می‌دانم دوباره بخواهند یا بتوانند آن ۱۰۰۰ درصد رشد دو سه سال پیش را ثبت کنند. (البته من که آن زمان را در خاطر ندارم... شاید آن زمان هم حقوقی بدجور می‌فروخته)
          ولملت روی فیبو ۵۰ است و تا فیبوی بعدی که ۱۳۰۰ ریال (تا ۱۲۸۰ریال) است هم می‌تواند افت داشته باشد. و برای خرید دارد مساعد می‌شود. فروشنده اصلا معلوم نیست کیست. چرا که در فهرست سهامداران درصدی منفی نخورده ولی دیروز حقوقی ۹/۵ میلیون فروخته! (هر ۸ میلیون می‌شود یک درصد) حقوقی‌به‌حقیقی هم بعید است باشد چرا که کلا ۶۵۰ میلیون ریال توسط حقیقی‌ها وارد شده... در مورد حقوقی اصلی (گروه مالی ملت) نکته‌ای است که از ابتدای سال (انتهای موج سوم) آغاز کرده به فروش. و فروش سنگین را هم در انتهای موج پنجم انجام داده (احتمالا به منظور جلوگیری از سفته‌بازی) به هر روی... به نگر من ولملت از دید نموداری خوب است و اگر بتواند با همین فرمان برسد به ۱۳۰۰ ریال برای خرید خیلی خوب می‌شود.
          فرآور می‌تواند با شکست ۱۰۷۰ ریال یک افت سنگین دیگر بکند. پس فعلا کاری با آن نداریم.
          در چکاپا فروشنده حقوقی انگار ابنیه‌و‌عمران‌تابران است که ۸۳ میلیونی است که گویا بازارگردانی می‌کند در نمادهای مختلف. البته این همه‌اش ۱ میلیون فروخته در حالی که فروش حقوقی ۷/۵ میلیون ثبت شده! پس فروشنده اصلی یکی دیگر بوده. کلا ولش... ما با نمادهای رشد کرده کاری نداریم.
          فملی... فملی هیچ‌گاه در عمرش این رشد و افت تند را نداشته و تجربه نکرده. اکنون زده و یک حمایت خوبش را هم شکسته. خیلی عجیب است که چندین روز است (در این جستار رصد می‌کنیم) که (یک) حقوقی دارد همین‌جور می‌فروشد... آن بالا ممکن بود به خاطر جلوگیری از سفته بازی می‌فروخته... ولی اینجا دیگر برای چه می‌فروشد؟ افت زیادی هم مس در جهان نداشته (نفت مثلا بیشتر افت داشته... ولی شرکت‌های نفتی وضعشان بهتر است.) خط روند عملا شکسته شده... و باید منتظر حمایت‌های بعدی باشیم... با این قدرت که دارد افت می کند چند روز دیگر در تور سامانه‌ی ماست.
          از تبرک هم چیز خاصی در نمی‌آید... الا اینکه اگر افت کند یک چیزی شبیه سر و شانه درست می‌کند که بد است.
          در کساپا گویا حقوقی دارد بازارگردانی و جلوگیری از سفته بازی می‌کند. جای خوبی هم عرضه کرده. من اگر داشتم آغاز می‌کردم به فروش.
          دسبحان اگر خاطرتان باشد چند روز پیش در فهرست خریدهای نیرومند حقیقی ما بود. اکنون فروشنده‌ی نیرومند حقوقی برایش پیدا شده. می‌خواهند از گردنه ردش کنند. بزرگترین حجم تاریخش را زده. اعتلا البرز اینجا ۱۰۰۰ تا دانه خریده! ??? اصلا تغییرات درصدی‌ها را آدم نگاه می‌کند سرسام می‌گیرد... معلوم نیست چه می‌کنند... خودشان هم بعید است بدانند دارند چه می‌کنند... راست کار ما هم نیست... پس ولش.
          دوستان اینهایی را که ما اینجا می‌گذاریم الکی نیست‌ها! برای سرگرمی و وقت‌گذرانی هم نمی‌گذاریم... اینها اطلاعات ارزشمندی است که بسیار عالی می‌توان از آنها استفاده کرد... بسیار تخصصی هم دارد گردآوری (و رایگان) ارائه می‌شود... می‌شود ازش استفاده کرد... اگر شخصی اهل استفاده باشد... حتی ما گاهی روش استفاده از اینها را هم بیان می‌کنیم... نمی‌دانم دوستان استفاده می‌کنند؟ دست کم از دید یادگیری هم می‌شود از این داده‌ها استفاده کرد... اینکه ببینیم مثلا اگر در یک نمادی حقوقی زیاد عرضه کند و روی نمودارش فلان شرایط را داشته باشد و وضع بنیادی‌اش هم فلان باشد چه اتفاقی برای آینده‌ی آن نماد رخ می‌دهد...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شاخص امروز
            _________

خیلی عجیب است...خیلی خیلی عجیب است...
            من حتی یک نگاه به نوشته‌های پیشین انداختم ببینم نکند دارم اشتباه می‌کنم... نگاه کردم ببینم واقعا ارزش رشد داشته؟ که دیدم بلی... (داشتم نگاه می‌کردم چشمم افتاد به نوشته‌های پیشین و نقل قول هم برای همین بود...) خلاصه اینکه انگار واقعا ارزش بازار بسیار بسیار بسیار بسیار زیاد شده! در حالی که امروز خیلی‌ها هم نیستند! (از جمله رهبر عزیز بازارمان خساپای بزرگ... (شما بخوانید پدرخوانده... رئیس دزدها... سردسته کلک‌بازها! :d ))
            آری... اکنون شاخ‌هایم دارد در می‌آید... با اینکه در انتهای کار هم خروج گسترده‌ی پول و نیرو را از گروه‌های مختلف به ویژه گروه‌های مطرح فلزی و معدنی داشتیم...
            نمی‌دانم...
            این می‌تواند نشانگر تحولات بسیار بزرگ و عالی‌ای باشد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

شاخص امروز
              _________

خیلی عجیب است...خیلی خیلی عجیب است...
              من حتی یک نگاه به نوشته‌های پیشین انداختم ببینم نکند دارم اشتباه می‌کنم... نگاه کردم ببینم واقعا ارزش رشد داشته؟ که دیدم بلی... (داشتم نگاه می‌کردم چشمم افتاد به نوشته‌های پیشین و نقل قول هم برای همین بود...) خلاصه اینکه انگار واقعا ارزش بازار بسیار بسیار بسیار بسیار زیاد شده! در حالی که امروز خیلی‌ها هم نیستند! (از جمله رهبر عزیز بازارمان خساپای بزرگ... (شما بخوانید پدرخوانده... رئیس دزدها... سردسته کلک‌بازها! :d ))
              آری... اکنون شاخ‌هایم دارد در می‌آید... با اینکه در انتهای کار هم خروج گسترده‌ی پول و نیرو را از گروه‌های مختلف به ویژه گروه‌های مطرح فلزی و معدنی داشتیم...
              نمی‌دانم...
              این می‌تواند نشانگر تحولات بسیار بزرگ و عالی‌ای باشد...

دو پدیده‌ی خاص را امروز شاهد بودیم. باید زمان بگذاریم و در باره‌ی این بررسی داشته باشیم... به قول فیلم‌ها: لختی بیاساییم و قدری بیاندیشیم...
              خوب... پدیده‌های خاص امروز چه بود؟
              در آغاز روز خریدهای خوب حقیقی را در فلزی‌ها شاهد بودیم.
              ارزش فوق‌العاده بالا را در بورس مشاهده کردیم... (فرابورس هم جهش داشت!)
              جناب کمبوجیه گفتند که در اخبار آمده ۳۰ درصد از ارز صادراتی‌ها می‌تواند صرف طرح توسعه شود.
              در پایان بازار، یعنی هر چه بیشتر به پایان بازار نزدیک می‌شدیم حقیقی‌های فروشنده در همان نمادهای فلزی بیشتر می‌شدند... به گونه‌ای که من گمان کنم اکنون آمار فروشندگان درشت حقیقی را که منتشر کنم می‌بینیم بیشترشان در فلزی‌ها باشند!
              پتروشیمی‌ها از آغاز تا پایان هیچ چیز خاصی از خودشان نشان ندادند و کاملا متعادل بودند.

اما سناریوها:
              ۱- کانال‌های تلگرامی در اقدامی هماهنگ از اعضایشان نوسان گرفته‌اند... و یکی دو روز دیگر باد ماجرا می‌خوابد...
              ۲- سهامداران کوچک هول شده‌اند و خرید کرده‌اند و سهامداران نیرومندتر که می‌دانسته‌اند جریان چیست و خبر را واقعی نمی‌دانسته‌اند فروخته‌اند...
              ۳- اینها زمزمه‌های یک رشد عظیم و عالی دیگر در گروه‌های خاص به خصوص فلزی‌ها است...

نمی‌توانم بگویم کدام گزینه محتمل‌تر است... فقط می‌توانم بگویم که امروز ارزش دادوستدهای بسیار عالی‌ای ثبت کردیم! بسیار بسیار بسیار بسیار عالی!
              و فقط سهامداران بزرگ در
              فملی ۱۶۵ میلیارد ریال پول وارد کردند! هر چند حقوقی هم ۱۹۰ میلیارد ریال فروخت و تازه تمام صف هم داده نشد!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نمودار ارزش داد و ستدها

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نمودار ارزش داد و ستدها

امکان دارد این حجم بالا به خاطر سلامت و صخود و اجاد بوده باشد؟ (من در گذشته اینها را پیگیری نکرده بودم. نمی‌دانم این اوراق چه سهمی از کیک را به خود اختصاص می‌داده‌اند.)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خرید نیرومند حقیقی انتهای بازار:

دوستان حتما به سپ و وبیمه توجه فرمایند. مخصوصا به سپ عزیز! که تا این لحظه نه تنها با فروش حقوقی روبرو نشده بلکه با خرید حقوقی هم همراه بوده! و پیش‌تر خشکش هم کرده بودند و الگوی شبیه پرچمش را هم دارند می‌شکنند. تا زمانی که حقوقی عزضه‌های سنگین کمرشکن در این نماد انجام نداده به نگر می‌رسد مسیرش باز است.
                    وبیمه یکی از مقاومت‌هایش را شکست و دیگری را هم خیز برداشته که بشکند. من چون دنبال این جور نمادها نیستم ولش می‌کنم.
                    کاذر هم مانند وبیمه برایم نامعلوم است. فقط اینکه اگر کاذر را ول کنند و از پسش بر نیایند بد افتضاحی می‌شود... بد.
                    غشوکو هم در گذشته جزء فهرست ما بود... خاطرتان هست؟ دارند از گردنه ردش می‌کنند.
                    وسپه هم نمودار بسیار جذابی دارد. البته یک مقدار خطرش هم بالا است... چون افت زیادی نداشته... حقوقی فروشنده هم دارد... باید یک نگاه به بنیادش آدم بیاندازد... یک مقدار نمودارش نامعلوم است... امکان دارد هفت/هشت درصد بدهد و دوباره افت کند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فروش نیرومند حقیقی انتهای بازار:
                      فهرست را تازه جمع و جورش کردم شده اینقدر!

غبشهر بسیار عالی دارد افت می‌کند ولی هنوز زمانش نشده. یکی دو منفی دیگر بخورد می‌آید در فهرست.
                      در خبهمن و خاذین بدجور دارند می‌اندازند انگار. خبهمن که دیروز بیش از ده درصد در گشایش رشد داشت را دارند امروز خالی می‌کنند... حقیقی گنده ۲۰ میلیارد ریال خالی کرده. خاذین هم که جریانش در همین جستار هست...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

فروشهای سنگین حقوقی

خریدهای سنگین حقوقی

جداول بالا که تقریبا همان است که بود...
                        فقط به فروشهای حقوقی اینها را هم بیافزایید:
                        وبانک... که اگر اشتباه نکنم پیش‌تر رصدش کردیم و درباره‌اش هم حتی گفتگو کردیم... امروز تقابل سخت حقیقی و حقوقی دارد و این جور که بویش می‌آید فردا هم همین است. یعنی پیشبینی می‌کنم فردا باز هم مثبت داشته باشیم در این نماد با خرید زیاد (بیشتر) حقیقی و فروش بیشتر حقوقی! یعنی تقابل بیشتر و حجم بیشتر و مثبت بیشتر.
                        خفنر
                        کاذر.

درباره‌ی کاوه هم این را بگویم که جای حساسی است و اگر نتواند رد کند (که انگار نمی‌تواند) ضربه‌ی سختی می‌تواند بخورد. البته فولاد نیست... باید فولاد بیاید ببینیم وضع واقعی گروه چیست...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بانک پارسیان در خگستر به شدت در حال فروش است

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بانک پارسیان در خگستر به شدت در حال فروش است

در میدکو هم فروشنده است.

بانک پارسیان در صندوق خودش هم فروشنده است:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

احتمالا بانک‌ها دارند با سرعت در نمادهای مختلف می‌فروشند... چون اکنون نگاه کردم دیدم بانک اقتصاد نوین هم چندین روز است دارد به شدت در وتوکا می‌فروشد.
                              شاید مرتبط با خبری باشد که امروز درج کردیم در سایت. یعنی مهلت بانک مرکزی به بانک‌ها برای بازپرداخت اضافه برداشتشان...

نکته:
                              هنگامی که یک فروشنده‌ی این‌جوری (سنگین و پول لازم) در یک نماد پیدا می‌شود آن نماد معمولا یا رشد زیاد یا افت زیادی را تجربه می‌کند. (خنثی نمی‌ماند) (معمولا هم هر دو را با هم تجربه می‌کند! یعنی یک افت زیاد و تند و سپس یک رشد زیاد و تند. اگر مسئله‌ی دیگری نباشد و همه چیز معمولی و عادی باشد.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

دارم سهامداران درصدی اپرداز را نگاه می‌کنم...
                                انگار همه این‌کاره‌اند!!! یعنی بورس‌باز و نوسان‌گیر و سفته‌باز (به معنی واقعی‌اش... یعنی کوتاه‌مدت‌کار).
                                /.:blinksmiley.://:.yead.:/

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X