نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

در فولاد حقیقی‌های درشت‌تر ۳۰ میلیارد ریال خارج کردندها! /:.mellowsmiley.:/ /:.ohno-smiley.:/
    کلا در گروه فلزات حقیقی بدجور دارد می‌فروشد. و معلوم نیست فردا پس فردا باز هم مثبت بخورد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در سصفها طرف با ۵۰ میلیون ریال رنج نزدیک به ده درصدی کشید! /:.yead.://.:blinksmiley.:/ ایران است دیگر... ژرفای بازار کم است...
      در دزهراوی طرف هنگام گشایش سفارش فروشش را نمی‌گذارد! سپس که قیمت گشایش آشکار شد می‌آید سفارش فروش می‌گذارد! خوب... عزیز من... یک جای کارت می‌لنگد دیگر... یا این‌قدر ساده‌ای که این چیزها را بلد نیستی... یا دیگران را ساده فرض کرده‌ای...

ویرایش: دوباره سصفها با ۱۰۰۰ تا دانه ده درصد منفی رنج زده شد! مجمع‌العجایب... یا مجمع‌المجانین... /:.wacsmiley.://:.weirdsmiley.://:.wacsmiley.:/
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/23, 11:21.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خودرو طبق انتظار بسیار بد باز شد. باید دید خساپا کی می‌آید و چه می‌کند و تاثیرش روی دیگران چیست.
        خکاوه منفی عالی‌ای خورد! عالی! من سهامدار خکاوه‌ام ولی راستش را بخواهید از این منفی خوردن‌ها واقعا استقبال می‌کنم. یکی دو تای دیگر هم بخورد بهتر هم می‌شود!
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

فروش سنگین حقیقی‌ها

این فهرست بسیار بزرگتر بود و برای اینکه در یک برگه جا شود خلاصه‌اش کردم. حقیقی‌ها دارند فرار می‌کنند. فقط باید دید بولدزر چه می‌کند.

یادمان باشد که در ولساپا با فروش حقوقی بود که حقیقی این‌گونه فروشنده شد!
          حکشتی را نگاه کن! چه مسخره‌بازی‌ای شده! این باید یکی از شاگرداول‌های بورس ما باشد مثلا... امروز با ۳۵۰۰ میلیون ریال خرید حقوقی مثبت پنج شده!
          در حپارسا هم اگر اشتباه نکنم روز نخست حقوقی فروخت که حقیقی هم دنبالش آمده.
          اپرداز با حمایت حقوقی صف فروشی ندارد. ولی منفی کامل را چرا... دارد.
          در کیسون گمان کنم (دست کم برای کوتاه مدت) سهامداران خرد درست‌تر می‌اندیشند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خرید سنگین حقیقی

یک عده هستند که می‌آیند در نمادهای سیمانی این کار را می‌کنند... نمی‌دانم چرا... می‌آیند یک روز سکرد را علم می‌کنند... یک روز سغرب را... یک روز یکی دیگر را... شاید می‌خواهند یواش یواش بازار را گرم کنند که کل گروه را مثبت کنند. شاید هم از یکی ناامید می‌شوند و می‌روند سراغ یکی دیگر.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              شبریز ۹ درصد مثبت.
              شیراز ۳ درصد منفی.
              اپرداز هم به وضع آپ دچار شد. خیلی عالی است این نمادهای خوب منفی سنگین می‌خورند! /:.ph34r-smiley.:/
              خودرو روی صفر درصد گشایش یافت و ماند.
              بالا را دیدید؟؟؟ شیراز ۶ درصد نوسان داد... جالب بود. البته این نشان می‌دهد که این نماد محکم نیست و استعداد این را دارد که اگر یک کوچولو رهایش کنند -در روزهای آینده- بیافتد و خودش را ول کند.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خرید حقوقی
                ________

در فولاد وحشتناک فشار فروش حقیقی داریم. وحشتناک. اگر حقوقی‌اش مانند خساپا (دستوری/بولدزری) عمل نکند و این گونه حقیقی‌ها بخواهند بفروشند فاتحه! بنیادی‌منیادی را هم ول کن.

فروش حقوقی
                _________

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

تبض کلی بازار امروز

پس مشخص شد که ارزش بازار دیروز واقعا fake و اشتباه بوده. امروز با اینکه بازگشایی داشتیم (نمادهای مهمی مانند فولاد و پارس بازشدند و بانکی‌ها و خودرو و خپارس هم بودند... و تنها خساپا گویا مانده که باز نشده.) با این حال ارزش بورس و فرابورس ۲/۵ و ۱/۵ هزار میلیارد ریال شده! افتضاح! :.thumbsdownsmileyan
                  خروج دوباره‌ی حقیقی‌ها از بازار را هم که داشتیم...

اگر حقوقی‌ها رنج مثبت نکشند و دستوری (دولتی) بازار را گرم نکنند الفاتحه مع الصلوات.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    نخست: زیان نکردن.
                    سپس: سود کردن.
                    بگذار یک بار دیگر نوشته‌ی بالا را با یاد‌آوری‌ای که نقل قول کردم تکرار کنم... اشکال ندارد... بگذار حرف تکراری بزنیم... وقتی نیاز است تکرار اشکالی ندارد...

۱- بازار کم حجم شده.
                    ۲- حقیقی‌های درشت‌تر مقدار زیادی نقد کرده‌اند. به خصوص در فلزات و معادنشان.
                    ۳- چند مدت است که حقوقی‌ها خیلی خوب حمایت دارند می‌کنند.
                    ۴- اگر حقوقی حمایت نکند بازار می‌ریزد. کما اینکه بخش‌های بزرگی از بازار امروز ریزش‌های سنگینی تجربه کردند!
                    ۵- مسائل سیاسی یک مقدار تشدید شده.
                    ۶- اینها اگر خطر را بالا می‌برد باید فروخت. باید فروخت. مهمترین مسئله برای یک بورس‌باز، نخست، زیان نکردن است. نباید طمع کسب سود باعث شود خطر زیان را انسان نادیده بگیرد. یک زیان ۱۰ تا ۱۵ درصدی روی سبد آدم خیلی می‌تواند تاثیر بدی داشته باشد. خیلی. هم مادی و هم معنوی. گاهی اوقات با ۶۰-۷۰ درصد سود هم اثرش (از ذهن آدم) محو نمی‌شود! (تکرار می‌کنم که در جیب هم ۵۰ درصد زیان با ۱۰۰ درصد سود برابر است.)
                    ۷- اگر بازار بخواهد منفی شود تر و خشک با هم می‌سوزند. بنیادی و غیر بنیادی، کوچک و بزرگ. ولی در این میان یک سری نمادها هستند که راه خودشان را می‌روند. پس: اگر احتمال ریزش بازار را می‌دهی بفروش ولی اگر مطمئنی که فلان نماد تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت و مثبت خواهد بود نفروش. بلکه بخر. (تاکید می‌کنم. در نخستین که در مورد زیان و خطر است «احتمال» را باید سنجید. و در دومین که در مورد پاداش و سود است «اطمینان» را باید بررسی کرد. نخستین اگر ۲۰ درصد هم احتمال داشت آدم باید پا پس بکشد و دومین اگر فقط بالای ۸۰ درصد اطمینان وجود داشت باید اقدام کند.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

نگارنصرسهم در خودرو:

معلوم نیست این نگار نصر سهم چه کاره است؟ بازارگردان است؟ یک کوچولو دیروز خرید داشته. در وپارس هم از زمان بازگشایی همین‌جور یواش یواش افزایش داده...
                      پیش‌تر یادم می‌آید یک کارهایی کرده بود روی خودرو... اگر اشتباه نکنم به رشد قیمت هم یک کمکی کرده بود..

راستی ماجرای کروز آخرسر چه شد؟ آن قطعه‌سازهایی که می‌خواستند غول خودرویی کشور را بخرند...؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام و وقت به خیر.
                        هنوز هم بازار کم جان و کم رونق است و فروشنده‌ی حقیقی وجود دارد.
                        خساپا را هم که نگه داشته‌اند برای روز مبادا انگار!
                        خکار با ۲۳۰ هزارتا حجم ۸۰ درصد مثبت خورد! آفرین بر جناب آباد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همین اکنون روی خودرو یک رنج کشیدند. کار حقوقی بود با ۳ میلیون سهم. (خود خساپا بیاید ببینیم جریان چیست؟)
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/24, 09:37.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در سیمانی‌ها رنج‌های مثبت می‌کشند... این گروه کوچک بودنش برای این روزها خوب است!
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/24, 09:37.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پیام ناظر:
                              بازگشایی نمادهای معاملاتی(وانصار)،(غگرجی)،(رمپنا)،(لپارس)،(غاذر)،(کترام)
                              بازگشایی مرتبه دوم نماد معاملاتی (سمگا1)
                              بازگشایی نمادهای معاملاتی (حفارس)،(کماسه)،(وکار)،(ونوین)،(نمرینو)،(غالبر)
                              بازگشایی مرتبه دوم نماد معاملاتی (مارون1)
                              بازگشایی نمادهای معاملاتی(شسپا)،(شکربن)
                              بازگشایی نمادهای معاملاتی(پارسان)،(شپارس)،(ثاژن)
                              حراج مجدد نمادهای معاملاتی(کفپارس)،(وپارس)،(وپخش)،(وملی)،(ونیرو)،(خکار)
                              حراج مجدد نمادهای معاملاتی(خلنت)،(دروز)،(کحافظ)،(غبهنوش)،(ما)،(کهرام )
                              حراج مجدد نمادهای معاملاتی(پاکشو)،(چکارن)،(حفاری)،(دپارس)،(چفیبر)،(کدما)
                              بازگشايي نمادهاي معاملاتي(حپترو)،(خساپا)

تعلیق نماد معاملاتی (بمپنا1) ((بازی جدید سازمان بورس! کارهای اصلی‌اش را خیلی خوب دارد انجام می‌دهد و تی‌اس‌ای‌کلاینتش همیشه مثل آدم کار می‌کند حالا رفته سراغ بازی جدید!))

تعیین کارگزار ناظر در نماد معاملاتی (خفناور1)10:04:02 1397/05/02
                              کارگزاران محترم عضو فرابورس ایران، به اطلاع می رساند؛ با توجه به درج نماد معاملاتی شرکت مهندسی صنعتی روان فن آور (خفناور1) در تابلو پایه ب بازار پایه فرابورس ایران و همچنین گشایش نماد مذکور در روز شنبه مورخ 06/05/1397 خواهشمند است نسبت به تعیین کارگزار ناظر برای مشتریان خود در سامانه معاملاتی در نماد "ذخفناور"، دراسرع وقت اقدام فرمائید. مدیر عملیات بازار و اعضا فرابورس ایران
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

شسپا ۱۰ درصد مثبت خورد. با استقبال خوب حقیقی‌ها.

دیگر خریدهای خوب حقیقی:
                                خزر
                                شیراز
                                سشرق
                                سدور
                                تجار
                                وبیمه
                                سپ
                                اوان

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X