کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این نکته بسیار مهم بود. باید برویم ببینیم پشتش چه خبر است:
۱- دولت میخواهد شاخص بازی کند.
۲- کارگزاریها و سرمایهگذاریها و صندوقها و ... دیدهاند شرایط مناسب است و با همراهی هم سرمایهگذاری را آغاز کردهاند.
۳- یک تصمیمی (بنیادی/سیاسی/کلان) گرفته شده در جایی که باعث شده پولهای پارک شده بیایند بورس بخرند (!).
=====================
یک جنبه اهمیت: این است که احتمالش هست که پول دارد شدیدا میآید به بورس. (البته با یک گل بهار نمیشود. حرکت دیروز ذوب و امروز یکدسته دیگر چون اخابر و فولاد و ... باعث نمیشود تند قضاوت کنیم. ولی البته... همین یک گل نشان دهندهی خیـــــــــــلی چیزهاست!!! خیلی!)
یک جنبه اهمیت دیگر: این است که احتمالش هست که اوضاع دگرگون شود. یعنی دوباره نمادهای در پیت و دوزاری بروند لالا و نمادهای درست درمان و بنیادی بیایند بالا. یا البته اینکه هر دو با هم موج نو (موج پنجم؟) را جشن بگیرند.
======================
تاکید میکنم. دادهی بالا بسیار مهم بود.
در جستار کارگاه حقیقی حقوقی داشتم بررسی میکردم. از 13981008 تا امروز رشد شاخص کل دو برابر رشد شاخص هموزن بوده.
===================
اکنون بهتر میتوان در مورد گزینههای بالا اظهار نگر کرد.
گمان کنم یکی از موضوعها رشد زیاد قیمت در نمادهای دوزاری بوده باشد. این باعث میشود با اندک خطری اینها بریزند. تصمیم سازمان بورس و دولت هم که کاملا مشخص است. سازمان بورس اصلا آمده پیامک زده.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام.
شاخص از مقاومت روانی ۴۰۰ هزار واحد عبور کرده/دارد میکند. و از سوی دیگر شاخص هموزن هم روی مقاومت بود.
از سوی دیگر بسیاری از نمادها (مانند خودروییها) روی مقاومت هستند.
عرضهها در این حالت بسیار زیاد میشود.
از سوی دیگر تقاضا هم بسیار بسیار زیاد است.
دیدیم که...
در عمل جنگ علنی ایران - آمریکا را چگونه در خودش هضم کرد؟!!! (تاکید میکنم: جنگ! نه شایعه! نه خبر! نه تهدید! در حالت عادی بازار دو سال برای همین موضوع باید عزا میگرفت! آن هم تنها با خبر تهدید! ولی چه شد؟؟؟ حقوقیها دو روز حمایت کردند و روز سوم حقیقیها آمدند زدند زیرش! اصلا یک پدیدهی عجیبی است این حالت در بورس ایران. چنین خطر عظیمی و چنین قدرت خریدی که این خطر را در خودش هضم کند؟!!؟!!!!!)
و دیروز پریروز هم که بحث تروئیکای اروپایی بود و قر و قمبیلی که در آورده بودند که آن را هم بازار در خودش هضم کرد.
و امروز هم که مقاومت بود که این را هم انگار بازار دارد در خودش هضم میکند.
کلا بازار خیلی خاصی شده.
طمع و حرص دارد به جوش میآید.
هرچقدر عرضه بیشتر میشود انگار خریدار جریتر میشود. این چنین بازاری را هیچ بورسیای گمان کنم به عمرش ندیده باشد. مقاومتها یکی پس از دیگری پودر میشوند.
اصلاحها از دید زمانی بسیار کوتاهمدت شدهاند و از دید قیمتی بسیار کوچک. حتی گاهی اصلاحها رو به پایین نیست! حتی اصلاح زمانی هم نیست! بلکه تنها کند شدن روند است! /:.ph34r-smiley.:/
کی ما چنین بازاری را سراغ داشتیم به عمرمان؟ /.:blinksmiley.:/
گمان نکنم پس از این دیگر مقاومتی مانده باشد. اگر از این آخری هم رد شود دیگر رفته که برود.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر