نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

خساپا منفی پنج درصد بدون حضور حقوقی باز شد... به نگر شما حقوقی بولدزر پس از مجمع هم سر و کله‌اش پیدا می‌شود؟؟؟ شاید بشود. اگر آمد منم هستم. :) منم بازی.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

پاسخ : دستاورد ???

سیمانی‌ها همچنان یکپارچه سبز و در سقف!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پیام ناظر:
        بازگشايي نماد معاملاتي (وكوثر1)
        بازگشایی نماد معاملاتی (ذوب1)
        بازگشایی نماد معاملاتی (دبالک1)
        بازگشایی نماد معاملاتی (فولای1)

حراج مجدد نمادهاي معاملاتي(حپترو)،(غگرجي)،(رمپنا)،(لپارس)،(كترام)،(ش پارس)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

پارس منفی ۱/۵ درصد.
          احتمالا می‌خواهند اینجا مدتی نگه دارند و عرضه‌اولیه‌ای‌هایی که مانده‌اند را کامل پیاده کنند.
          بعدش؟
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/24, 10:37.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

وپارس با حمایت حقوقی ۴ درصد مثبت خورد! برای وپارس عجیب است چون اگر اشتباه نکنم حقوقی همیشه روی ۱۰۰۰ ریال قیمت سهم را نگه می‌داشت... و اکنون ناپرهیزی کرده و خودش قیمت را مقداری بالا برده...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

(263.06)شاخص:108,395.85 -0.24% - 12:44:10

1.11 B(بورس) بسته - تعداد:81,623 حجم: ارزش:

2,701.466 B

(فرابورس) بسته - تعداد:30,063 حجم:221.795 M

ارزش:1,789.407 B

ارزش باز هم کم است... این نشانه‌ی خوبی نیست. حقیقی‌ها هم همچنان فروشنده هستند و حقوقی هم فقط اندکی خرید می‌کند... ولی از آن خریدهای درست و درمان را... ندیدم جایی انجام دهند....
              اتفاق بسیار مثبت این روزها منفی‌های شدید در خساپا و خکاوه است... شاید برخی این را منفی بدانند ولی من این را اتفاقی بسیار میمون و بوزینه می‌دانم. ببخشید... میمون و مبارک. البته شاید اگر سهامدار بودم به گونه‌ای دیگر قضایا را نگاه می‌کردم... ولی نه... در خکاوه سهامدار هستم اصلا... بگذریم... آری... اتفاق خوش یمنی است، از این رو که همواره رشد پس از افت اتفاق می‌افتد! باید ببینیم پس از افت رها می‌شود یا سر و کله‌ی بولدزر پیدا می‌شود...

امشب هم آقای روحانی می‌خواهد سخنرانی کند... /:.weirdsmiley.:/=((/:.zzzzzz.:/ (من از سال ۹۲ به این ور با این آقا مشکل دارم... /:.zzzzzz.:/ از زمانی که در اوج گفت مردم بیایید بورس بخرید... احساس می‌کنم قلب و زبانش یکی نیست.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خرید حقیقی:https://vgy.me/RiuZWW.png

هر بار که این خفنر را می‌بینم کفرم در می‌آید... نامرد نگذاشت در کف ما هم خرید کنیم... این قدر با صبر و حوصله هم بر می‌داشت که عاصی‌مان کرد و ولش کردیم... ?
                تکنو را می‌خواهند ببرند به موج سوم.
                دلر دیگر از اینجا به بعد نامش باد کردن است...
                از سخوز خوشم نمی‌آید... پرسنل چندان پاکی نداشت آن گونه که من دیدم... سقفش شکسته... و می‌تواند مقداری پیش رود... ولی یک مقدار خطرناک ممکن است باشد.
                سشرق حجم بسیار خوبی زد. پیشنهاد بررسی. حقوقی البته سنگین در این نماد فروشنده بود! سشرق همواره یکی از رهبران سیمانی‌ها بوده... در کنار سپاها. (البته سیمانی‌ها بسیار نزدیک به هم هستند... ستران... سفارس... سهگمت... سدور...)
                سدور امروز بسیار حجم خورد. باید با نیمی از این حجم بالا می‌رفت... ولی زیاد حجم خورد...
                سپ یک کوچولو منفی خورده امروز... دیروز پریروز بود به این یک اشاره‌ای کرده بودیم... گازش را داشت می‌گرفت که بترکاند.... ولی جو بازار خرابش کرد. همچنان گوشه‌ چشمی به این داریم.
                اوان هم دارد سقف می‌شکند... برای همین دارند حمایتش می‌کنند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

فروش حقیقی:https://vgy.me/Fkdc5U.png

آسیا خوب دارد بر می‌گردد. برای کسانی که اهل بالابخر هستند پیشنهاد بررسی دارم.
                  در وگستر حالت بسیار جالبی پیدا شده! بازار (خرده خریداران) می‌خواهند روند کاهشی را با قدرت بشکنند ولی گنده‌ترها دارند روی مقاومت عرضه می‌کنند! با توجه به پایانی مثبت ۱ و آخرین منفی ۳ گمان کنم گنده‌تر ها میانه‌ی روز دست به کار شده‌اند. و جنگ را مغلوبه کرده‌اند...
                  سرود بر خلاف دیگر سیمانی‌هاست! احتمالا دو روز دیگر مثبت بخورد مشکل این هم برطرف شود.
                  شیران دارد عالی می‌شود! این را هم به دیده‌بان کف می‌افزاییم.. یکی دو روز دیگر منفی بخورد می‌آید بغل ما. /:.grlim:./>:D< امروز حجم زیادی خورد این شیران... حقیقی ۲۰ میلیارد ریال خارج کرد و حقوقی ۲/۷ میلیارد ریال وارد کرد.
                  در پاکشو فروشنده‌ی حقیقی با این فروش زنگ خطر را به صدا درآورده! همان‌گونه که در کف ما می‌خواستیم این را بخریم و دست دست کردیم و نخریدیم اینجا هم اعلام می‌کنیم که اگر داشتیم فروشنده بودیم. یواش یواش. (بسته به تابلو)
                  در خاذین سفته‌باز خیلی آسان دارد پیاده می‌شود... امروز ۳۰ میلیارد ریال فروخت. (در خاطر می‌سپاریم که آغاز این حرکت با فروش حقوقی بود و سپس حقیقی زودتر و بیشتر و پیشتر از حقوقی دست به کار شد... بازنده‌ی ماجرا هم سهامداران خرد اسیر احساس طمع بودند. البته تا اینجای کار... شاید دوباره برگشت...)
                  وتوکا در ۹۰۰ ریال حمایت خوبی دارد! /:.ph34r-smiley.://:.coolsmiley02:./ اما با این افتش (اگر فردا هم منفی بزند) دیگر خبری از موج پنجم نخواهد بود!
                  شپاس افت امروزش بسیار عجیب بود و رشد دیروزش عجیب‌تر و از همه عجیب‌تر اینکه یک مقدار دیگر افت کند ان‌شاءالله دوباره قرار است همین‌جوری برگردد! /:.wacsmiley.:/
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خرید حقوقی

در فولاد متاسفانه هنوز حقیقی بی‌رحمانه می‌فروشد.
                    ذوب هم همین‌جور. پیشنهاد می‌کنم اگر سهامدار هستید حتما حتما برای فروش اینها (به خصوص ذوب) بررسی انجام دهید.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فروش حقوقی

https://vgy.me/8xRtRd.png

شسپا
                      با این رشدی که کرد تقریبا دارد پیشنهاد فروش می‌شود.
                      فنوال
                      روی حمایت است. ولی برای پیشنهاد خرید دادن یک جوری است... آدم دلش نمی‌آید در این نماد پیشنهاد خرید بدهد... نمی‌دانم چرا؟
                      خگستر
                      روی یک حمایت است. اگر بشکند یک افت زیاد خواهد داشت. احتمالا. بانک پارسیان هم بد جور در این نماد فروشنده است.
                      بکهنوج
                      هم حالت افت شدید به خودش گرفته! اما از آن افت‌هایی که پس از آن خرید دارد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام و وقت به خیر. @};-
                        ثزاگرس ۱۸ درصد منفی خورد!
                        (همین جذابش می‌کند!)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خساپا صف فروش
                          پارس منفی سنگین (برای پارس یک درصد هم سنگین است! چه برسد به ۲/۵ درصد)
                          آپ صف فروش
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

پارس آمد صفر تابلو... احتمال اینکه مثبتش هم بکنند تا پایانی‌اش روی صفر درصد تنظیم شود هم هست.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شپاس امروز نوسان بسیار عالی‌ای داده!
                              آپ صف فروشش جمع شد و اکنون روی صفر تابلو است!
                              دفارا سفارش‌های سنگین برای فروش می‌گذارند. ترساندنی است یا واقعی؟ ادامه دارد یا تنها همین است؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

امروز فلزی‌ها و معدنی‌هایشان مثبت بودند. این یک مقدار عجیب است. با توجه به روندی که در روزهای گذشته داشتند و فشار فروش حقیقی‌ای که در آنها مشهود بود و اینجا هم ما پژواک دادیمش... (انعکاسش دادیم... منعکسش کردیم...)
                                (احتمالا باز دوباره خبری بوده که من دنبال نکرده‌ام... خوب آدم وقت نمی‌کند همزمان ده تا کار بکند... انصافا من صبح تا شب پشت رایانه‌ام و همه‌اش هم دنبال بورس هستم. ولی وقت نمی‌کنم اخبار را نگاه کنم.)
                                در گروه کم‌شمار محصولات فلزی، فبیرا و فسلیر ده درصد امروز رشد داشتند و چدن هم مثبت خوبی خورد و فاراک هم بابت افشای اطلاعات گروه الف بسته شد.
                                خودرویی‌ها امروز خون گریه کردند! (تو که جیک جیک مستانه‌ات بود یاد زمستانت بود؟) در تمام نمادها فشار فروش حقیقی مشهود است. در خودرو حقوقی مقداری خرید کرده که احتمالا همان نگارنصرسهم باید باشد... خساپا یک منفی دیگر احتیاج دارد تا به مقاومت برسد و بفهمیم با آن می‌خواهد چه کند.
                                شیمیایی‌ها هم رشد داشتند. شصفها عالی رشد کرد. شرنگی هم عالی افت کرد. تاپیکو هم متاسفانه اصلا افت نکرد و بلکه یک مقدار رشد کرد...
                                سیمانی‌ها عالی آغاز کردند و تا آخر هم خوب ماندند... منتها این اواخر یک مقدار شل کردند به گونه‌ای که سهگمت و ساروم منفی شدند. البته با فروش حقوقی. بیشتر من احساسم این بود که پول دیگر گروه‌ها آمده بود در سیمانی‌ها و حالا که برگشت سر جای خودش این هم یک مقدار شل شد... تسعیر ارز هم که گفته شد... در تمامی نمادهای سیمانی هم فروشنده‌ی حقوقی سنگین وجود دارد. این برای سفته‌بازان کوچک بد است و برای سفته‌بازان بزرگ عالی.
                                در وبصادر۲ بلوک حقوقی‌به‌حقیقی داشتیم. در وپارس حقوقی روی ۱۰۵۰ ریال (۵ درصد بالاتر از ۱۰۰۰ ریال پیشینش) کنترل می‌کند و در وبصادر حقوقی قیمت را به سمت بالا هدایت می‌کند.
                                ولساپاح به خوبی توسط حقیقی خریداری می‌شود!
                                در حمل و نقلی‌ها وضع خوب شده (چرا؟) و البته دو نماد حبندر و حکشتی منفی سنگین خورده‌اند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X