نبض بازار...
Collapse
X
-
پاسخ : نبض بازار...
گروهها:
رایانه یک مقدار مثبت شده.
انبوهسازی صبح صف خرید عالی داشت و اکنون دارد میآید یک مقدار پایین.
بانکها عالی. وبملت عزیز انگار رهبر شده.
سیمانیها متعادل رو به پایین.
شیمیاییها منفی سنگین.
خودروییها متعادل رو به بالا.
ماشینآلات مثبت.
فولادیها متعادل رو به پایین.
فراوردههای نفتی منفی.
استخراج کانه فلزی منفی.
زراعت مثبت.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
بازگشايي نماد معاملاتي(فاذر)پس از رفع تعليق11:19:03 1397/05/17به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت صنايع آذرآب(فاذر)با توجه به رفع تعليق نماد معاملاتي بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج آماده انجام معامله مي باشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
فاذر با ۱۴ میلیون حجم روی ۱۷۴۰ بازگشایی شد. ۴۳ درصد افت!
(خاک بر سر سازمان بورس که مهمترین عامل بورس یعنی نقدشوندگی را از سهام گرفته. تازه پز هم میآید که داریم برعکس کار میکنیم!)
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
حقوقی ده میلیون خریده و ۱/۵ میلیون فروخته.
روی ۱۸۲۸ با ۱۳ میلیون حجم میخواهند برای امروز کفش را ببندند.
ویرایش: اشتباه کردم. ۱۸۲۸ سقف بود! خودم هم در سقف سفارش خرید گذاشتهام.
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/08, 11:21.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
خرید حقیقی:
فروش حقیقی:
حضور همزمان وبصادر و وبملت در بالا و پایین جالب است!
وجود نمادهای مثبت پنجی مانند کاوه، حفارس و فبیرا در فهرست فروشندگان نیرومند حقیقی جالب است. (نخستین چیزی که درمورد این موارد به ذهن میرسد خالی کردن بزرگان یا سفته بازی یا نوسانگیری از اعضای کانال میباشد... البته ممکن است اشتباه بزرگترها هم باشد.)
وتوصا نخستین بارش است میآید پیش ما! درست نمیگویم؟؟؟ در موجهای کوچکش مشکوک به ۳ از ۳ از ۳ از ۳ است! با هدف ۱۷۰۰ - ۱۷۵۰ ریال.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
خرید حقیقی:
در رانفور چنین کاری سابقه نداشت... این ده میلیارد ریالی که طرف وارد کرده برای این نماد بسیار زیاد است.
فلات خیز برداشته برای شکست ۱۶۰۰ ریال. برای خرید در کف نماد بسیار بسیار خوش نوسانی است. نمودار بسیار عجیبی هم دارد و تقریبا میشود گفت هیچگاه روند ندارد و پیوسته یک روز مثبت است و یک روز منفی! و عالی است برای نوسانگیرانروزانه.
خساپا و خودرو که عالی بودند امروز. احتمالا تا زمانی که روند قوی در نمادهای دلاری محکم نشود بازار با اینها بازی کند.
فاراکامروز فوقالعاده کار کرد. مدتها منتظر بود که... سیگنال فاذر آمد... حقوقی همچنان میفروشد. امروز ۳۲ میلیون فروخته و قطعبهیقین فردا هم میفروشد. بیشتر. ولی حقیقی بسیار عالی صف ایجاد کرده و پشتش هم بازار آمده.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
فروش حقیقی:
نکته: رقمهای عجیب برای نمادهای دلاری عادی است. این روزها. هم مثبتش و هم منفیاش. هیجان بسیار بالا را نشان میدهد.
در ثاباد حقیقی دارد اشتباه میکند... یک مقدار دیگر بتواند بفروشد و قیمت را پایین بیاورد ما میخریم.در ثقزوی هم همینجور. در ثعمرا هم شاید بتوان گفت همینجور... ولی این یک مقدار بیشتر کار دارد... اگر برای آنها سه روز منفی سنیگین مد نگر ما باشد برای این مثلا یکی دو هفته منفی سنگین منظور است.
در حفارس حقیقیای که خودش روند را برگردانده انگار دارد عرضه را آغاز میکند. این را نمیتوان پیشنهاد فروش دانست... چرا؟ چون باید صف ایجاد کنند که بتوانند بیاندازند! و تا زمانی که صف ایجاد میکنند یعنی وضع خوب است! (البته همهی اینها یک سناریو و احتمال است.)
شکلر خیلی خاص است. حقیقی به وضوح تمایل دارد کف را بشکند. بسیار عالی است و میتواند یک افت عالی را در پی داشته باشد.
خنصیر هم عجیب و عالی میخواهد افت بکند. این یک حمایت بسیار مهم است که میخواهد بشکند. اگر فردا حقوقی (بازارگردان) جمعش نکند.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
از سایت همفکران:
دمش گرم! کار من را در این جستار را دقیقا دارد انجام میدهد...
11:54:18 کفرا با توجه به تغییر در ترکیب تولید / فروش محصولات متوقف شد.
11:29:43 رانفور با رشد 4.6 درصدی به تابلو بازگشت( 9400 ریال)
11:26:19 خساپا 106 م سهم معامله شده و صف خرید 27 میلیونی دارد.
11:09:45 "سیگنال های معاملاتی همفکران" با معرفی یک سهم دیگر به روز رسانی شد...
10:44:58 خودرویی وقطعات: معاملات گروه مثبت و متعادل دنبال می شود.و فروشنده قوی مشاهده نمی شود. صف خرید در چند قطعاتی .خساپا با معامله 53 م سهم در دامنه مثبت 3 درصدی و بیشترین حجم معامله . خزامیا، خپارس ، خودرو و ورنا مثبت و متعادل
10:24:38 پالایشی و روانکار: شپنا با معامله 4 م سهم بیشترین حجم معامله( منفی در صفر تابلو). شتران و شبریز منفی و متعادل. شپاس و شسپا در میان روانکارها با صف خرید همراهند
10:07:07 کاما با رشد 1.43 رصدی در 6150 ریال بازگشایی شد.
10:06:35 کاوه با رشد 2.33 رصدی در 4180 ریال بازگشایی شد.
10:06:04 فملی با افت 1.15 درصدی در 3701 ریال بازگشایی شد.
09:59:23 معدنی: معاملات مثبت و متعادل (کگل ،کچاد ، کنور ، کروی). ومعادن با معامله 6.4 م سهم در صدر تقاضا . خرید حقوقی در این نماد : 1.3 م سهم
09:50:18 کد به کد 675 میلیون سهمی فولاد مبارکه به ارزش 312 میلیاردتومان در نماد فولاد2
09:45:29 بازگشایی نمادهای ذوب ، شاوان و هرمز
09:39:31 فلزات اساسی: فولاد با معامله 19.6 م سهم بیشترین حجم معامله. (+2.16%). فخوز، فاسمین ، ارفع و فزرین در دامنه مثبت در حال معامله . فایرا صف خرید 1.7 میلیونی
09:27:18 فاذر در دومین روز پس ازبازگشایی ، صف خرید 36 میلیونی تجربه می کند.
09:26:55 معاملات گروه پتروشیمی با اقبال همراه است. پارسان، شپدیس، پارس، زاگرس، شپترو ، شخارک و شیراز در دامنه مثبت بالا و آستانه صف خرید داد و ستد می شوند.
09:21:44 بازگشایی نمادهای فملی ، کاوه و کاما
09:18:53 رشد 1044 واحدی شاخص کل با بیشترین اثر مثبت فارس و پارس
09:14:09 "سیگنال های معاملاتی همفکران" به روز رسانی شد.
09:13:27 بازگشایی نماد فسرب
09:07:53 شیمیایی ، پتروشیمی: شروع مثبت برای گروه شیمیایی و پتروشیمی. تاپیکو معامله 7.9 م سهم در صدر تقاضا. صف های خرید: شپترو. شپدیس صف خرید خود را عرضه کرد. معامله 2.4 م سهم
09:04:00 توقف نمادها: خاذین، کطبس و خمحور ، با توجه به نوسان بیش از 20 درصدی قیمت
08:43:11 صف های خرید پیش گشایش: فاذر، آسیا، البرز، حفارس، کهرام، زقیام، زبینا
08:08:45 روز گذشته، شركت سرمايه گذاری صباتامين به عنوان سهامدار عمده در نماد «تاپیکو» اقدام به خرید 300 هزار سهم کرد. همچنین «فارس» در بازار دیروز بجز خرید سهام «مبین» به خرید سهام پتروشیمی پارس و پتروشیمی فجر نیز مبادرت ورزید و در هر کدام از نمادهای مزبور حدود 200 هزار سهم را خریداری کرد.
08:06:36 بررسی روند جابجایی های صورت گرفته در بازار دیروز نشان از آن دارد که در نماد پتروشیمی مبین ، 200 هزار سهم توسط صنایع پتروشیمی خلیج فارس خریداری شد.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سفارش نیرومند فروش
نظر
-
پیام ناظر
بازگشايي نمادهاي معاملاتي(خمحور)،(كطبس)،(خاذين)،(كفرا)،(وبانك)،(ددا م)
09:25:56 1397/05/22
به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت هاي توليدمحورخودرو(خمحور)،ذغالسنگ نگين طبس (كطبس)، سايپاآذين(خاذين)، فراورده هاي نسوزايران(كفرا)،سرمايه گذاري گروه توسعه ملي (وبانك)و داروسازي زاگرس فارمد پارس (ددام)،با محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج آماده انجام معامله مي باشد، همچنين ادامه معاملات در نماد مذكور در دامنه مجاز نسبت به قيمت مرجع<<قيمت كشف شده در حراج>>امكان پذير است . مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر