کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سیمانیها فاند قوی ندارن .ممکنه بازار خراب شه نتوان خروج کرد.
سلام.
چرا؟
با افت ارزش پول ملی که یک دوم یا یک سوم گذشته شده صادرات اینها هم بسیار بسیار بسیار بیشتر و پر سودتر باید بشود. به خصوص آنهایی که صادراتی هستند. به خصوص اینکه دولت برای عدم صادرات اینها منع و مانعی نتراشیده.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
اینها رو از چند روز قبل میشه فهمید؟ کجا اطلاع رسانی میشود؟ آیا سقفی برای خرید دارند؟ در آینده چیز مشابهی هست که از الان پیگیرش باشم؟
ممنون
من احساس میکنم شما اشتباه متوجه شدید. شما میخواهید چیزی بخیرد که قرار است ۴۰ درصد رشد کند؟ نه... اینجوری نیست...
زمانی که اطلاعات خاصی از سهام میآید ناظر میآید معاملات را ممنوع میکند که به جریان رسیدگی شود. حتی گاهی داد و ستدهای همان روز را هم باطل اعلام میکند و اگر کسی خرید کرده باشد پولش برمیگردد و سهامش را هم پس میگیرند. و چندین روز بعد که بررسی کردند و شرکت اطلاعیه داد که جریان چه بوده بازش میکنند. که حالا این بار خریدار بالاتر حاضر است بخرد و پول بدهد (حتاید ۴۰ درصد بالاتر باز شد و حسینا هم همینجور.)
در مورد حتاید و حسینا هم جریان اینجور بوده که پیش از این اینها همهی کارهایشان با دلار ۴۲ هزار ریالی حساب میشده که یک باره دولت گفته میتوانید دلارهایتان را در بازار آزاد بفروشید که به همین دلیل این ۴۰ درصد رشد را داشتند. (البته حتاید یک سری مشکل هم داشته در این بین که ربطی به این ۴۰ درصد بالاتر باز شدنش ندارد...)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
اینها رو از چند روز قبل میشه فهمید؟ کجا اطلاع رسانی میشود؟ آیا سقفی برای خرید دارند؟ در آینده چیز مشابهی هست که از الان پیگیرش باشم؟
ممنون
اگر هم میخواهید ببینید کی قرار است اینها باز شوند باید هر روز پیام ناظر بازار را بنشینید بخوانید.
در سایت اصلی بورس به نشانی زیر بروید و سمت چپ پایین صفحه روی دکمهی زرد رنگ پیام ناظر کلیک کنید. http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131F#
«محمد حسین» هستم.
امروز وبملت، و در کل بانکیها، ترکاندند. جریان چیست؟ اروپا اوکی داده؟
در این نماد حقیقیها ۸۰۰ میلیارد ریال پول وارد کردند!!! و حقوقی هم ۹۲۰ میلیارد ریال پول خارج کرد! نمیتوانم بگویم کد به کد کردند ولی حتما یک خبری شده.
«محمد حسین» هستم.
امروز وبملت، و در کل بانکیها، ترکاندند. جریان چیست؟ اروپا اوکی داده؟
در این نماد حقیقیها ۸۰۰ میلیارد ریال پول وارد کردند!!! و حقوقی هم ۹۲۰ میلیارد ریال پول خارج کرد! نمیتوانم بگویم کد به کد کردند ولی حتما یک خبری شده.
خبر تسعیر ارز در این بانک فقط باعث واکنش مثبت بود
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر