نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

فروشندگان نیرومند:

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

توقف نماد (كماسه1) به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه ب
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

داراب و حاریا هم خوب دارند افت می‌کنند.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
          عضو عادی
          • May 2013
          • 101

سلام
          نظرتون درباره کسعدی چی هست دوستان؟

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

از سایت همفکران:

09:25:15 ضعف خریدار در گروه های اصلی بازار در این دقایق به خوبی مشهود است . پارسان با معاملات کمتر از یک میلیون سهمی در آستانه صف فروش است . وضعیت دیگر نمادهای گروه پتروشیمی هم همینگونه است .

09:23:11 شاهد افزایش تقاضا در گروه خودرو و قطعات هستیم. خساپا با معامله 22 م سهم در دامنه مثبت و بیشترین حجم معامله. غالب نمادهای قطعاتی در دامنه مثبت 3 درصدی و بالاتر معامله می شوند .خشرق ،خکار و خرینگ

09:05:04 وبملت در نخستین دقایق با حمایت حقوقی در دامنه مثبت 2.9 درصدی داد و ستد می شود.حجم معامله: 178 م سهم
            09:03:00 توقف نمادهای کپرور و وبیمه و حفارس با توجه به نوسان بیش از 20 درصد قیمت
            08:37:12 صف های برتر پیش گشایش: غبشهر ، وبملت ، ددام، فولاژ، چفیبر، زهراوی، شسینا ، سبجنو ، تایرا ،چدن

08:27:15 امروز بلوک ۱۰ درصدی عنوان دار گرانترین سهم بازار سهام ایران که متعلق به شرکتی کوچک و کمتر شناخته شده است ، عرضه می شود.شرکت 6 میلیارد تومانی پتروصنعت گامرون که با قیمت 78012 ریالی گرانترین سهم بازار سرمایه ایران به حساب می آید امروز با عرضه بلوکی توسط شرکت بازسازی کوثر نبوت در بازار شرکت های کوچک و متوسط فرابورس (SME) روبرو می شود.

08:26:06 درحالی دور دوم تحریم های ایران از 13 آبان با نفت و گاز و مبادلات بانکی شروع می شود که مرکز پژوهش های مجلس پیش‌بینی کرده با بازگشت تحریم های نفتی آمریکا، صادرات روزانه نفت در حالت خوش بینانه ۵۰۰ هزار و درحالت بدبینانه یک میلیون بشکه کاهش خواهد یافت.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

دپارس صف فروش. از صف خرید به صف فروش. امروز گمان کنم نمادهای زیادی در بازار این‌گونه شده باشند.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خکاوه صف خرید. (البته من باقی‌مانده سهامم را به همین صف خرید فروختم. ولی جالب است.) خوب دارند روی خکاوه بازی می‌کنند و احتمالا در میان مدت باز هم سود خواهد داد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

حکشتیروی بالاترین قیمت ۶۵۰ هزارتا سفارش فروش دارد. احتمالا مال حقوقی است. حقوقی امروز در این نماد ۴ میلیون سهم فروخت! اصلا همه چیز حکشتی عجیب است... آن زمان که حمل‌ونقلی‌ها همه صف خرید بودند این منفی و متعادل بود... اکنون که همه‌ی حمل و نقلی‌ها منفی و نزدیک به صف فروش هستند این صف خرید است... ماذا_فازا؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بازگشايي نماد معاملاتي (حخزر1)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

توقف نماد (دزهراوي1) به علت تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خریدار نیرومندانتهای بازار:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3443

سلام و عرض ادب به همگی دوستان این تالار...@};-@};-@};-

سال گذشته در چنین روزی بنده بیش از یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار گرفته و در مجموع بیش از دو میلیارد و 400 میلیون با یک سبد سهام 50 سهمی غرق در معاملات و گردش حساب خود بی مهابا به خریدهای پر حجم خود مشغول بودم...تا 11 شهریور کماکان بازار خوبی داشتیم که یهو بازار ریخت و تنها پس از 3 روز و رعایت حد ضرر بنده مجبور شدم با یک ضرر 700 میلیونی از بازار به طور موقت خروج کنم... شاید اگر در خروج در این سه روز تاخیر و تعلل نمیکردم !! نه تنها متضرر نمیشدم بلکه حد اقلش 200 میلیونی هم سیو سود میکردم!! البته با علم به اینکه هر ساله بازار حد اکثر تا 10 الی 12 شهریور بازار خوب و بعدش به دلیل تسویه صندوقها و اکثر کارگزاریها کلآ دچار ریزش شدیدی خواهد شد!! اما باز هم به تجارب سالهای گذشته توجهی نکرده و به جای سیو سود و ریسک گریزی خود را در تله ریسک بالا قرار میدادم... اما امسال سعی کردم یک گام جلوتر از بازار عمل کرده و طمع زیادی نکنم!! سهمهای سبد خود رو با سیو سودهای 50 درصدی و 60 درصدی فروخته و به کمتر قانع شده و حد اقل تا 20 شهریور دست به خرید مجدد نزنم... یا حق@};-@};-

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                          با سلام و عرض ادب به همگی دوستان این تالار...@};-@};-@};-

به نظرم در شرایط فعلی اکثر سهمهای بازار فروشی هستند !! بنده که امروز با توجه به نزدیک بودن تسویه کارگزاریها و صندوقها از حبندر - شرنگی -ولانا-فاراک- وتجارت و چندتا سهم دیگه با توجه به صف خرید سنگینشون به جزء فاذر آخرین پله خروج رو زدم به استثناء چندتا سهم معدود مانند دسبحان -فاذر و چندتای دیگه... به عقیده بنده در کل نگهداری با توجه به رشد چند ده درصدی تو خیلی از این سهمها ریسک به ریوارد بالا رفته و شرایط آینده و حتی چند روز دیگه بازار براحتی قابل پیش بینی نخواهد بود...یا حق@};-@};-
                          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2018/09/02, 20:44.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در مورد دلیل ریزش بورس...
                            یک بنده خدایی در جایی از اینترنت می‌گفت این ریزش بورس به خاطر ترس از جنگ است! امکان دارد جنگ شود!
                            یک نفر هم یک دلیل دیگری آورد که جای تامل دارد. می‌گفت ریزش امروز بی ارتباط با سکه نیست. می‌گفت انگار یک چیزی شده در سکه که قیمتش دارد می‌رود بالا و مردم دارند سکه می‌خرند. (انگار آتی تعطیل شده... یا یک همچین چیزهایی...)

همچنان دلایل دیگر هم هست... یعنی فصل اعتبارات و ریزش چهار گروه بزرگ بابت تصمیم‌های دولت و پایین کشیده شدن بورس توسط اینها...

به هر روی... اینکه یک روز مثبت شدید داریم و بلافاصله روز بعدش یک منفی شدید یک مقدار عجیب است. و بیشترین چیزی که به این می‌خورد (یعنی می‌تواند دلیل تغییرات یک‌شبه این‌چنین سنگین باشد) جریان سکه است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام. صبح به خیر.

توقف نماد (ثعمرا1) - اطلاعات با اهميت گروه ب
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سفارش‌های خرید نیرومند ساعت هشت و نیم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X