نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
    خبر تسعیر ارز در این بانک فقط باعث واکنش مثبت بود
    متشکرم. مبلغش را هم می‌دانید چقدر بوده؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      متشکرم. مبلغش را هم می‌دانید چقدر بوده؟
      بانک به دنبال تک نرخی شدن بانک ملت بیش از 2500 میلیارد تومان از تسعیر ارز سود کرده که در صورت مالی جدید فکر کنم کمتراعلام شده.7 میلیارد دلار تراز ارزی مثبت قبل از مجمع داشته است

البته این اطلاعات را من هم از دوستان سهامدار بانک گرفتم
      آخرین ویرایش توسط سرمایه گذار؛ 2018/08/29, 14:48.
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• petter
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 141

فروشنده نیرومند:

محمد حسین عزیز

آقا ی سوال:
        مبنای تعیین فاکتور "خریدار نیرومند" و علی الخصوص "فروشنده نیرومند" در جداول شما چیه؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط petter پست شده است View Post
          محمد حسین عزیز

آقا ی سوال:
          مبنای تعیین فاکتور "خریدار نیرومند" و علی الخصوص "فروشنده نیرومند" در جداول شما چیه؟
          سلام و عرض ادب.
          نسبت خریدار به فروشنده. (البته چندین عامل با هم ترکیب می‌شود ولی بیشترینش و عامل پایه‌اش همین است.)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• petter
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 141

سلام و عرض ادب.
            نسبت خریدار به فروشنده. (البته چندین عامل با هم ترکیب می‌شود ولی بیشترینش و عامل پایه‌اش همین است.)
            سلام عزیز دل و عرض ادب و احترام وافر
            عید غدیر هم بر شما مبارک

تشکر اما تمام عوامل را که نگفتی جانِ جانان!

ضمنا معتقدم به فاکتور تعداد خریدار به فروشنده نباید چندان توجهی شود چون گمراه کننده است،،، هرچند که در صورت حذف خرید و فروش حقوقی، در شرایطی که نقدینگی زیاد وارد بورس میشود و بورس شدیدا رونق میگیرد، عملکرد این فاکتور بهبود زیادی پیدا میکند!

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط petter پست شده است View Post
              سلام عزیز دل و عرض ادب و احترام وافر
              عید غدیر هم بر شما مبارک

تشکر اما تمام عوامل را که نگفتی جانِ جانان!

ضمنا معتقدم به فاکتور تعداد خریدار به فروشنده نباید چندان توجهی شود چون گمراه کننده است،،، هرچند که در صورت حذف خرید و فروش حقوقی، در شرایطی که نقدینگی زیاد وارد بورس میشود و بورس شدیدا رونق میگیرد، عملکرد این فاکتور بهبود زیادی پیدا میکند!
              @};-

سلام. شما لطف دارید. سپاسگزارم.

حالا اگر شد بعدها بیشتر عرض خواهم کرد.

شما درست می‌فرمایید. و از قضا من مشاهده کرده‌ام که
              فروشنده‌های نیرومند بسیاری از مواقع در کف اشتباه می‌کنند. (البته اینکه اشتباه می‌کنند یا با کد به کد کردن گمراه می‌کنند به کنار... ما فرض می‌کنیم اشتباه می‌کنند.) و اصلا همین عامل در بسیاری از موارد می‌تواند دستاویزی باشد برای انتخاب سهام!!!
              آخرین موردش که خوب در ذهنم مانده خنصیر بود (چون هم من روی خنصیر خاطره دارم و هم اینکه خنصیر را هم‌زمان سامانه‌ام هم پیشنهاد خرید داده بود دیدم اینجا یک بنده خدایی تویش گیر کرده و شدید دارد هر روز سهام می‌فروشد و قیمت را منفی پنج می‌برد و از آن سو هم حتی حقوقی هم فروشنده بود!) در کمال تعجب دیدیم که خنصیر پس از اینکه بدترین نسبت‌های خریدار به فروشنده را تجربه کرد برگشت!!! و باز هم جالب این است که در بسیاری از موارد در اوج، در آن قله‌ها، آنجایی که روی نمودار رشد‌های افسانه‌ای را از سهام می‌بینیم مشاهده می‌شود که بهترین نسبت‌های خریدار به فروشنده دارد ثبت می‌شود!!! و دقیقا همان‌جا هم مشاهده می‌شود که یک سری از نمودار‌ها ریزش‌های سنگینشان را آغاز می‌کنند!!! :O
              خیلی عجیب و جالب است... چون معمولا در خاطر ما بورس‌بازها این‌گونه ثبت شده است که همواره نسبت خریدار به فروشنده یک چیز خوبی است... بلی... من کلیت موضوع را قبول دارم ولی
              این نسبت همواره چیز خوبی نیست... یک جاهایی خوب است و یک جاهایی بد! (همان‌گونه که گفتم دوستان می‌دانند ما یک سری از نمادهای خوب را در این جستار از فهرست فروشندگان قوی و از نسبت‌های خریدار به فروشنده‌ی بد پیدا کرده‌ایم...)

خودم هنوز دقیق و کامل در این خصوص پژوهش نکرده‌ام و امروز اگر خدا بخواهد می‌خواهم یک گام کوچک بردارم... (یک گام از بیست گام)
              اگر بخواهم یک جوری اشاره‌ای داشته باشم به این موضوع (که نسبت، کجا خوب است و کجا بد) باید بگویم
              نسبت خریدار به فروشنده شبیه حجم است. گاهی حجم بد است و گاهی خوب (البته کلیتش خوب است). همان‌گونه که ما با دیدن حجم گاهی خوشحال می‌شویم و گاهی ناراحت با دیدن نسبت‌های خاص هم باید گاهی خوشحال شویم و گاهی ناراحت. با این تفاوت که حجم حالت قدر مطلق نسبت‌های خریدار به فروشنده را دارد! یعنی نسبت جهت دار است و حجم بی جهت است (بدون جهت تحویل ما می‌دهند). پس نسبت پیچیدگی دو برابری دارد و نمی‌توان از این پیچیدگی‌اش هم صرف نگر کرد و نادیده‌اش گرفت.
              این نسبت یک جوری شبیه ورود و خروج حقوقی هم هست. منظور اینکه باید دستی، خود شخص اینها را بررسی بکند و نمی‌توان گفت هر چیزی که در فهرست خریدار نیرومند و فروشنده نیرومند می‌آید خوب است یا بد است. یک سری حقوقی‌ها هستند -مانند بیمه‌ایران- که اصلا زمانی که دارند سنگین و آبشاری می‌فروشند باید تند رفت بررسی کرد جریان چیست چون بسیار دیده شده که اینها در بهترین کف‌ها سهام خودشان را حراج می‌کنند! یا مورد دیگری که یادم می‌آید ثاژن و دلیران‌پارس است. من در ذهنم ثبت کرده بودم که دلیران‌پارس همواره دلیرانه می‌خرد و می‌برد بالا... ولی چند وقت پیش با یک بنده خدایی که سهامدار بلند مدت ثاژن بود صحبت می‌کردم می‌گفت خدا از اینها نگذرد... از زمانی که خریدهای دلیران‌پارس در ثاژن آغاز شد هر روز دارد قیمت یکی دو درصد منفی می‌خورد! منظور اینکه برخی حقوقی‌ها هستند که ممکن است تغییر رفتار بدهند یا اینکه در یک نماد یک جور رفتار داشته باشند و در نماد دیگر رفتاری دیگر.
              پس این نسبت‌هایی که ما می‌سنجیم و این
              فهرست خریدارها و فروشندگان نیرومندی که ما قرار می‌دهیم باید به صورت تجزیه‌تحلیل‌ذهنی بررسی شود و در کنار بررسی‌های دیگر بنیادی و نموداری قرار بگیرد.

یا علی @};-
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام و وقت به خیر.

بازگشايي نمادهاي معاملاتي(قنيشا)،(سكرد)،(وتوکا)،(كدما)،(سصوفي)،(فرو س)
                حراج مجدد نمادهای معاملاتی(دکیمیح)،(ونیرو)،(وپست)
                توقف نماد (تکنار1) - اطلاعات با اهمیت گروه ب
                بازگشايي نمادهاي معاملاتي(سپاها)،(كهمدا)،(دابور)،(كلوند)
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/09/01, 08:39.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خصدرا +6٪
                  فاراک +5٪ و صف خرید
                  فاذر بین 0 تا +3٪ در نوسان
                  رمپنا -1.5٪
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بانکی‌ها یکپارچه صف خرید به جز وبصادر
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در فاراک صف را دادند و دوباره صف سنگین دارد می‌شود.
                      ۳۸ میلیون خرید و فروش شد و صف هم فعلا نیست.
                      نگاه کردم فقط ۱/۳ میلیون فروش حقوقی بوده. پس فروشنده حقیقی بوده این گونه صف را به هم زده! جالب شد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                        ستاره دار(19)
                        • Jul 2013
                        • 2938

سلام

حجم سنگین معاملات در فاراک نوید خوبی برای رشد سهم است
                        صدرا در چند وقت اخیر بهترین بوده بین تجهیزاتی ها
                        فاذر مشکل حجم داره - معاملاتش باید بیش از این بشه
                        رمپنا رفت تو فاز اتلاف زمان و حرکت شتابدار بعدی

حسینا در کف حتاید در سقف - بنظرم باید این گروه را خوب رصد کرد
                        شیرم پلاستیک- هرچند ما به استفاده پلاستیک کمتر معتقد هستیم برای حفظ محیط زیست اما سهام این گروه با هم حرکت خوبی کردند
                        پاسا نشان داده که موج 3 است
                        افرا چرا معامله نمیشه - بنازم به صبر فروشنده که از حرفش پایین نمیاد
                        کیسون خوب داره معامله میشه چند وقته میگم تو سبد داشته باشید. از بهترینهای گروه خودش هست
                        دیروز رفتم تو کار های وب - عجب خوبه این سایت بورسی تا تورق تاپیک همه چیز سهم میاد دستت . برگشت 6 درصدی چهارشنبه نظرم رو جلب کرد. محمد حسین متخصص این سهم هست نظر بدید لطفا

ولک فاهواز داری؟ معاملاتش داره بیشتر و بیشتر میشه. امروز رو 500 ریال بسته شده- آخه 500 ریال برای نورد لوله اهواز قیمت هست. بخرید برای 5 سال آینده- حتی میتویند بعنوان پس انداز برای بچه هاتون هم بخریدش. برو بالاتر حتی نوه وو نتیجه . خخخخخ

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2938

نسبت خریدار به فروشنده در حتاید 1 به 18

شاپور دانا- کلاتو بگیر بالا ( به زبان جنوبی بخونیدش)

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بانکی‌ها، سیمانی‌ها، کاشی‌ها، دارویی‌ها، غذایی‌ها، لاستیکی‌ها تقریبا می‌شود گفت یکپارچه صف خرید هستند!
                            قندی‌ها مثبت هستند.
                            خودرویی‌ها منفی شدید و صف فروش.
                            باقی هم معمولی‌ هستند.

ولی جالب اینجاست که شاخص ۸۰۰ واحد منفی است.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/09/01, 09:42.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

آدم یه نگاه به سقائن میندازه تو 2/3 ماه اخیر بعد به 5 سال گذشته فاذر هم نگاه میکنه دلش میپوسه/:.negaran.://:.negaran.:/
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3443

با سلام و عرض ادب به همگی دوستان این تالار...@};-@};-@};-

به نظرم در شرایط فعلی اکثر سهمهای بازار فروشی هستند !! بنده که امروز با توجه به نزدیک بودن تسویه کارگزاریها و صندوقها از حبندر - شرنگی -ولانا-فاراک- وتجارت و چندتا سهم دیگه با توجه به صف خرید سنگینشون به جزء فاذر آخرین پله خروج رو زدم به استثناء چندتا سهم معدود مانند دسبحان -فاذر و چندتای دیگه... به عقیده بنده در کل نگهداری با توجه به رشد چند ده درصدی تو خیلی از این سهمها ریسک به ریوارد بالا رفته و شرایط آینده و حتی چند روز دیگه بازار براحتی قابل پیش بینی نخواهد بود...یا حق@};-@};-

نظر

در حال کار...
                                X