نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

فروشنده نیرومند:

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بلوک‌ها و حق‌تقدم‌ها :

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

همین الان دارند یک سری از داد و ستدهای معیار را باطل می‌کنند انگار.

زمانی که من این را دیدم ۱/۵ میلیون بود تقریبا که اکنون شده ۱/۴۱۶ میلیون.

آن ۰/۰۱۶ اش هم باطل شد و شد ۱/۴ میلیون.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کلیت بازار
          ______

پیرو بررسی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی که دیروز و امروز در ارتباط با کلیت بازار (بازارها) داشتیم این داده را هم بیافزایم که از طریق چند معاملات ملکی شمال شهر تهران در جریان هستم که بسیاری از این کثافت‌زاده‌ها (آقازاده‌ها) و خیلی از نام‌هایی که یک جورهایی به دولت مربوط می‌شوند انگار دارند املاکشان را نقد می‌کنند! (که بروند؟)
          یک حرفی هم بین معاملات‌ملکی‌ها راه افتاده که می‌گویند (تا) آبان قرار است قیمت ملک حسابی بخورد تو سرش.
          اینها را بگذاریم کنار آن مسائل دیگر (مانند افت یک روزه‌ی بورس و فروش سنگین حقوقی‌ها و استیضاح روحانی و دادگاه‌های فساد اقتصادی و بالا کشیدن یک روزه‌ی قیمت ارز و زر و احتمال جنگی که یک بنده خدا می‌گفت و این نقد کردن ملک و ...) یک چیزهایی از دلش می‌تواند در بیاید...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

وضع سکه زر و ارز و بورس بهتر شد نسبت به آن شوکی که ایجاد شده بود.
            آخر هم نفهمیدیم دقیقا جریان چیست. احتمالا به روحانی مربوط می‌شده و جریان استیضاحش.
            تازگی هم یک مقدار درگیری‌ها بیشتر شده... شاید آن احتمال جنگی که می‌گفتند همین بوده باشد و اکنون تمام شده...؟ به هر روی... جریان ادلب هنوز هم باز است و پایان نیافته و آمریکا هم دارد روی آن تمرکز می‌کند...
            این هفته هنوز تاثیر اعتباری‌ها نیامده... اگر خاطرم باشد یکی از دوستان مشکل هفته‌ی گذشته را اعتباری‌ها بیان می‌کرد که به او گفتیم جریان چیز دیگری است و ایشان روی حرفشان تاکید داشتند...
            به هر روی... هفته‌ی آینده قطعا تاثیر اعتبارها را خواهیم داشت... ولی احتمالا کوچک خواهد بود... به هر روی... بهتر است آدم یک مقدار جانب احتیاط را رعایت کند و از نمادهایی که گمان می‌کند ممکن است متزلزل شوند دوری گزیند.

امروز پترویی‌ها یک خودی نشان دادند... پارس را صف خرید کردند... جالب بود... ولی هیچ بررسی‌ای در این خصوص نمی‌توانم داشته باشم. (یعنی همه چیز در حد احتمال است و نمی‌توانم اندیشه‌ام را روی این گروه و نیز چند گروه دیگر به سمت قطعیت ببرم... آیا مثبت امروز آغاز یک روند اساسی بود؟؟؟ آیا مثبت امروز همین‌جوری الکی و رد گم کنی بود و از فردا دوباره شل می‌کنند و نقدینگی که ترسو است به خاطر تحریم از اینها دور می‌ماند؟ نمی‌دانم... به هر روی... وقتی نماد خوب این همه در بازار زیاد است و هر جای بازار را که نگاه می‌کنی این روزها دارد دست کم ۵ درصد مثبت می‌خورد آدم چرا نماز شک‌دار بخواند؟)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خریداران نیرومند:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فروشندگان نیرومند:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

امروز نوبت سهم های بزرگ بازار است برای عرض اندام
                  وقتی اینها مثبت میشوند اوضاع شاخص بدفرمی میشود
                  آخه بیش از 4000 واحد چه خبره بابا

نظر

• prince0fpersia
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 101

سلام
                    دوستان میشه بین چکاوه و چکاپا بگید بنیادی کدوم سهم بهتره و آینده اش روشنتره؟ چکاوه توی تاریخ سهمش تا بیشتر از 10 برابر قیمت فعلی قیمت داشته اما الان کنار اسمش هشدار برای زیان دهی 2 سال پیاپی زده!

آیا ممکنه چکاپا به اون اوج تاریخی چکاوه برسه؟

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام.
                      هفته‌ی بعد هم به محرم می‌خوریم و هم به پایان فصل اعتباری‌ها و هم اینکه یک سری از نمادها و گروه‌ها به مقاومت می‌خورند. (یک سری‌ها هم امروز اگر دقت کرده باشید شل کردند.) البته با توجه به روند موجود بعید می‌دانم خیلی آزار بدهند (اذیت کنند) ولی شاید هفته‌ی پیش رو یک مقدار بازی در بیاورند. در این حد که یک روز قرمز داشته باشیم و یک روز سبز... نیمی از بازار قرمز باشند و نیمی سبز... در کل روند مقداری متعادل شود و آغاز اصلاحی را داشته باشیم که روند را کُند کند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 101

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام.
                        هفته‌ی بعد هم به محرم می‌خوریم و هم به پایان فصل اعتباری‌ها و هم اینکه یک سری از نمادها و گروه‌ها به مقاومت می‌خورند. (یک سری‌ها هم امروز اگر دقت کرده باشید شل کردند.) البته با توجه به روند موجود بعید می‌دانم خیلی آزار بدهند (اذیت کنند) ولی شاید هفته‌ی پیش رو یک مقدار بازی در بیاورند. در این حد که یک روز قرمز داشته باشیم و یک روز سبز... نیمی از بازار قرمز باشند و نیمی سبز... در کل روند مقداری متعادل شود و آغاز اصلاحی را داشته باشیم که روند را کُند کند.

سلام
                        این اعتباری هارو توضیح میدید منظور چی هست؟

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط prince0fpersia پست شده است View Post
                          سلام
                          این اعتباری هارو توضیح میدید منظور چی هست؟
                          سلام.
                          درصد زیادی از فعالین بورسی (آنهایی که زیاد خرید و فروش می‌کنند و آنهایی که بازار را جان می‌بخشند) اعتباری خرید می‌کنند. این اعتبارها (یعنی وام‌ها) را از کارگزاری‌ها می‌گیرند. بیشتر کارگزاری‌ها سال مالی‌شان پایان شهریور است و در این زمان هم موعد پایان قراردادهای اعتباری‌ای است که می‌بندند.
                          در نتیجه پیش از این موعد مشتریان را مجبور می‌کنند که وام‌های خود را تصفیه/تسویه کنند. و آنهایی هم که می‌ماند (یعنی سهام فریز شده‌شان) را به زور می‌فروشند.
                          پس هر سال این موقع‌ها که می‌شود موجی از فروش‌ها به راه می‌افتد که مربوط به تصفیه این اعتبارهاست و اثر بدی روی بازار می‌گذارد. مشابه یک خبر بد سیاسی (تحریم) یا مشابه یک عرضه اولیه سنگین (های‌وب).
                          چون من خودم تا به حال در عمرم وام نگرفته‌ام اطلاعاتم زیاد نیست و بیشتر از این نمی‌توانم توضیح دهم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام.
                            شاخص کل ۵۲۰۰ واحد مثبت.
                            الان دوباره در صدا سیما ده بار به عنوان خبر اول اعلام می‌کنند... (ولی زمانی که شاخص منفی می‌خورد یک کوچولو آن زیر شاید زیر نویس بکنند... شاید هم نه...)

این روزها دیگر رشد شاخص دروغین نیست دقت کردید؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

ورود پول زیاد از نقدینگی دلیل رشد سریع و واقعی شاخص است الان سه روزه تاپیکو مثل کمابین داره پول درو می کنه آنهم حجم خیلی بالا بقیه سهام نیز همین حالت را دارند فقط باید تا افت هیجان و تزریق پول باید نظاره گر بود.
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• prince0fpersia
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 101

سلام
                                چرا پاکشو منفیه؟

نظر

در حال کار...
                                X