نبض بازار...
Collapse
X
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
پاسخ : نبض بازار...
همین الان دارند یک سری از داد و ستدهای معیار را باطل میکنند انگار.
زمانی که من این را دیدم ۱/۵ میلیون بود تقریبا که اکنون شده ۱/۴۱۶ میلیون.
آن ۰/۰۱۶ اش هم باطل شد و شد ۱/۴ میلیون.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
کلیت بازار
______
پیرو بررسیها و گمانهزنیهایی که دیروز و امروز در ارتباط با کلیت بازار (بازارها) داشتیم این داده را هم بیافزایم که از طریق چند معاملات ملکی شمال شهر تهران در جریان هستم که بسیاری از این کثافتزادهها (آقازادهها) و خیلی از نامهایی که یک جورهایی به دولت مربوط میشوند انگار دارند املاکشان را نقد میکنند! (که بروند؟)
یک حرفی هم بین معاملاتملکیها راه افتاده که میگویند (تا) آبان قرار است قیمت ملک حسابی بخورد تو سرش.
اینها را بگذاریم کنار آن مسائل دیگر (مانند افت یک روزهی بورس و فروش سنگین حقوقیها و استیضاح روحانی و دادگاههای فساد اقتصادی و بالا کشیدن یک روزهی قیمت ارز و زر و احتمال جنگی که یک بنده خدا میگفت و این نقد کردن ملک و ...) یک چیزهایی از دلش میتواند در بیاید...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
وضع سکه زر و ارز و بورس بهتر شد نسبت به آن شوکی که ایجاد شده بود.
آخر هم نفهمیدیم دقیقا جریان چیست. احتمالا به روحانی مربوط میشده و جریان استیضاحش.
تازگی هم یک مقدار درگیریها بیشتر شده... شاید آن احتمال جنگی که میگفتند همین بوده باشد و اکنون تمام شده...؟ به هر روی... جریان ادلب هنوز هم باز است و پایان نیافته و آمریکا هم دارد روی آن تمرکز میکند...
این هفته هنوز تاثیر اعتباریها نیامده... اگر خاطرم باشد یکی از دوستان مشکل هفتهی گذشته را اعتباریها بیان میکرد که به او گفتیم جریان چیز دیگری است و ایشان روی حرفشان تاکید داشتند...
به هر روی... هفتهی آینده قطعا تاثیر اعتبارها را خواهیم داشت... ولی احتمالا کوچک خواهد بود... به هر روی... بهتر است آدم یک مقدار جانب احتیاط را رعایت کند و از نمادهایی که گمان میکند ممکن است متزلزل شوند دوری گزیند.
امروز پتروییها یک خودی نشان دادند... پارس را صف خرید کردند... جالب بود... ولی هیچ بررسیای در این خصوص نمیتوانم داشته باشم. (یعنی همه چیز در حد احتمال است و نمیتوانم اندیشهام را روی این گروه و نیز چند گروه دیگر به سمت قطعیت ببرم... آیا مثبت امروز آغاز یک روند اساسی بود؟؟؟ آیا مثبت امروز همینجوری الکی و رد گم کنی بود و از فردا دوباره شل میکنند و نقدینگی که ترسو است به خاطر تحریم از اینها دور میماند؟ نمیدانم... به هر روی... وقتی نماد خوب این همه در بازار زیاد است و هر جای بازار را که نگاه میکنی این روزها دارد دست کم ۵ درصد مثبت میخورد آدم چرا نماز شکدار بخواند؟)
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سلام
دوستان میشه بین چکاوه و چکاپا بگید بنیادی کدوم سهم بهتره و آینده اش روشنتره؟ چکاوه توی تاریخ سهمش تا بیشتر از 10 برابر قیمت فعلی قیمت داشته اما الان کنار اسمش هشدار برای زیان دهی 2 سال پیاپی زده!
آیا ممکنه چکاپا به اون اوج تاریخی چکاوه برسه؟
نظر
-
سلام.
هفتهی بعد هم به محرم میخوریم و هم به پایان فصل اعتباریها و هم اینکه یک سری از نمادها و گروهها به مقاومت میخورند. (یک سریها هم امروز اگر دقت کرده باشید شل کردند.) البته با توجه به روند موجود بعید میدانم خیلی آزار بدهند (اذیت کنند) ولی شاید هفتهی پیش رو یک مقدار بازی در بیاورند. در این حد که یک روز قرمز داشته باشیم و یک روز سبز... نیمی از بازار قرمز باشند و نیمی سبز... در کل روند مقداری متعادل شود و آغاز اصلاحی را داشته باشیم که روند را کُند کند.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام.
هفتهی بعد هم به محرم میخوریم و هم به پایان فصل اعتباریها و هم اینکه یک سری از نمادها و گروهها به مقاومت میخورند. (یک سریها هم امروز اگر دقت کرده باشید شل کردند.) البته با توجه به روند موجود بعید میدانم خیلی آزار بدهند (اذیت کنند) ولی شاید هفتهی پیش رو یک مقدار بازی در بیاورند. در این حد که یک روز قرمز داشته باشیم و یک روز سبز... نیمی از بازار قرمز باشند و نیمی سبز... در کل روند مقداری متعادل شود و آغاز اصلاحی را داشته باشیم که روند را کُند کند.
سلام
این اعتباری هارو توضیح میدید منظور چی هست؟
نظر
-
در اصل توسط prince0fpersia پست شده است View Postسلام
این اعتباری هارو توضیح میدید منظور چی هست؟
درصد زیادی از فعالین بورسی (آنهایی که زیاد خرید و فروش میکنند و آنهایی که بازار را جان میبخشند) اعتباری خرید میکنند. این اعتبارها (یعنی وامها) را از کارگزاریها میگیرند. بیشتر کارگزاریها سال مالیشان پایان شهریور است و در این زمان هم موعد پایان قراردادهای اعتباریای است که میبندند.
در نتیجه پیش از این موعد مشتریان را مجبور میکنند که وامهای خود را تصفیه/تسویه کنند. و آنهایی هم که میماند (یعنی سهام فریز شدهشان) را به زور میفروشند.
پس هر سال این موقعها که میشود موجی از فروشها به راه میافتد که مربوط به تصفیه این اعتبارهاست و اثر بدی روی بازار میگذارد. مشابه یک خبر بد سیاسی (تحریم) یا مشابه یک عرضه اولیه سنگین (هایوب).
چون من خودم تا به حال در عمرم وام نگرفتهام اطلاعاتم زیاد نیست و بیشتر از این نمیتوانم توضیح دهم.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سلام.
شاخص کل ۵۲۰۰ واحد مثبت.
الان دوباره در صدا سیما ده بار به عنوان خبر اول اعلام میکنند... (ولی زمانی که شاخص منفی میخورد یک کوچولو آن زیر شاید زیر نویس بکنند... شاید هم نه...)
این روزها دیگر رشد شاخص دروغین نیست دقت کردید؟«محمد حسین» هستم.
نظر
-
ورود پول زیاد از نقدینگی دلیل رشد سریع و واقعی شاخص است الان سه روزه تاپیکو مثل کمابین داره پول درو می کنه آنهم حجم خیلی بالا بقیه سهام نیز همین حالت را دارند فقط باید تا افت هیجان و تزریق پول باید نظاره گر بود.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
نظر