نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • prince0fpersia
    عضو عادی
    • May 2013
    • 101

پاسخ : نبض بازار...

دوستان این سهم وارین اسمش چیه تو بورس؟ من سرچ میکنم پیدا نمیکنه!

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2939

در اصل توسط prince0fpersia پست شده است View Post

وآرين - شركت توسعه اقتصادي آرين

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام.
        همین نماد وآرین درست است. شاید بخاطر این است که الفش را با کلاه نگذاشتید.

شركت توسعه اقتصادي آرين (وآرين) - بازار پايه ب فرابورس
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2939

امروز در بازار پایه بیشترین ارزش معاملات، به خصدرا تعلق داشته با 40 میلیارد تومان
          شلرد- واحیا - تجار - فاهواز - کیسون در رتبه های بعدی بودند البته با فاصله‌ی معنادار

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2939

تنها 4 سهم - خاور - بخاور - توسعه و فاهواز قیمت پایانیشان کمتر از 1000 ریال است
            یک ماه پیش تعداد اینگونه سهام خیلی بیش از این بود

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2939

بازار پایه، بازار بسیار پر ریسکی است و اصلا به تازه واردها توصیه نمیشود.
              خیلی از کانالها تا دیروز داشتند تاکید بر لپیام میکردند
              امروز لپیام 21% منفی شد و خبری از توصیه کنندگان نیست

تک سهم شدن در این بازار بسیار پر ریسک است. و زیر پا گذاشتن تمامی اصول پذیرفته شده‌ی سرمایه
              همان اندازه که ممکن است با تک سهم شدن تبدیل به یک میلیاردر شوید
              به همان میزان ممکن است تبدیل به یک مفلوک و سرخورده از بازار بورس شوید و این بازار پر کشش را برای چند سال رها کنید

نظر

• prince0fpersia
                عضو عادی
                • May 2013
                • 101

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                بازار پایه، بازار بسیار پر ریسکی است و اصلا به تازه واردها توصیه نمیشود.
                خیلی از کانالها تا دیروز داشتند تاکید بر لپیام میکردند
                امروز لپیام 21% منفی شد و خبری از توصیه کنندگان نیست

تک سهم شدن در این بازار بسیار پر ریسک است. و زیر پا گذاشتن تمامی اصول پذیرفته شده‌ی سرمایه
                همان اندازه که ممکن است با تک سهم شدن تبدیل به یک میلیاردر شوید
                به همان میزان ممکن است تبدیل به یک مفلوک و سرخورده از بازار بورس شوید و این بازار پر کشش را برای چند سال رها کنید

سلام
                راستش ادم وقتی درصد های این بازار رو میبینه وسوسه میشه یک ناخنک هم بزنه (آب دریا و تشنگی)
                آیا راهی هست شرکت های پایه رو فیلتر کنیم؟ من شانسی اون بالا میبینم نوشته فلان شرکت پایه است. داخل دسته بندی ها گزینه ای نداره که فقط پایه هارو ببینیم؟ خلاصه از کجا لیست این عزیزان رو باید گیر بیاریم؟

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2939

سلام
                  راستش ادم وقتی درصد های این بازار رو میبینه وسوسه میشه یک ناخنک هم بزنه (آب دریا و تشنگی)
                  آیا راهی هست شرکت های پایه رو فیلتر کنیم؟ من شانسی اون بالا میبینم نوشته فلان شرکت پایه است. داخل دسته بندی ها گزینه ای نداره که فقط پایه هارو ببینیم؟ خلاصه از کجا لیست این عزیزان رو باید گیر بیاریم؟

سلام

پولت را در بانک بگذاری با احتساب سالانه 18 درصد سود میشود به عبارتی ماهانه 1.5 درصد سود
                  در بازار عادی روزانه سهام 5 درصد نوسان میکنند
                  به همین بازار مسلط شوید کافی است
                  بازار پایه را بگذارید برای اهلش

مشاهده نمای کلی بازار فرابورس ایران به شما کمک می‌کند در چند ثانیه بتوانید وضعیت کلی بازار را متوجه شوید. مشاهده نما و دیده بان بازار می‌تواند کمک کند تا مثبت یا منفی بودن بازار را بهتر متوجه شویم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

امروز در وتجارت و وبملت حقوقی‌ها خیلی بد عرضه می‌کردند...
                    کلا در همه جا حقوقی‌ها بد عرضه می‌کردند... در یک سری از پتروشیمی‌ها هم من نگاه می‌کردم حقوقی بد عرضه می‌کرد...

انتظار داشتیم این هفته یک مقدار بازار شل کند. گفته بودیم به خاطر ماه محرم و اعتباری‌ها و از این دو مهمتر رسیدن یک سری نمادها و گروه‌ها به مقاومت‌هایشان ممکن است یک مقدار بازی داشته باشیم... یک مقدار هم بازی داشتیم... ولی بیشتر از این انتظارش را داشتم انصافا... دروغ چرا؟

آری... مقاومت‌ها شده‌اند بلای جان این روزهای بازار... و چقدر هم جالب است که همه‌ی مقاومت‌ها با هم رسیده! واقعا پدیده‌ی جالب‌انگیزناکی است...
                    ولی این مقاومت‌ها وقتی پشت سر گذاشته شدند و نمودارها از روی اینها پریدند نه تنها دیگر بازار را آزار نخواهند داد بلکه مانند نیروی کمکی باعث دو برابر شدن انگیزه‌ی قیمت‌ها برای بالا رفتن می‌شوند. و اگر قیمت سهامی هم بخواهد ریزش کند همین‌ها جلوی ریزشش را می‌گیرند.
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• prince0fpersia
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 101

دوستان چطور میشه گذشته ی سهم هایی مثل خکاوه یا خاور رو دید؟ منظورم بطور پیوسته تا امروز هست

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دوستان چطور میشه گذشته ی سهم هایی مثل خکاوه یا خاور رو دید؟ منظورم بطور پیوسته تا امروز هست
                        سلام. پرسشتان واضح نیست. شاید بخش «سابقه» در دیده‌بان سایت بورس (سایت شرکت فناوری Tsetmc) به دردتان بخورد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

دقیقا بازار همان شد که انتظارش را داشتیم.
                          حالا جالب‌تر زمانی می‌شود که با وجود پایان موضوع اعتبارات بازار همچنان گیج بزند و منفی داشته باشیم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 101

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام. پرسشتان واضح نیست. شاید بخش «سابقه» در دیده‌بان سایت بورس (سایت شرکت فناوری Tsetmc) به دردتان بخورد.
                            نمودار بعضی سهم ها مثل خاور یا خکاوه، از مثلا چند ماه قبل شروع شده و یک نماد قبلا داشتن که پاک(کمرنگ شده). منظورم این هستش که بشه کل نمودار سهم از ابتدا تا امروز رو در یک جا دید بصورت پیوسته.

الان تست کردم گویا مفید تریدر بصورت کامل نشون میده

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

نمودار بعضی سهم ها مثل خاور یا خکاوه، از مثلا چند ماه قبل شروع شده و یک نماد قبلا داشتن که پاک(کمرنگ شده). منظورم این هستش که بشه کل نمودار سهم از ابتدا تا امروز رو در یک جا دید بصورت پیوسته.

الان تست کردم گویا مفید تریدر بصورت کامل نشون میده
                              همه‌اش به خاطر ضعف سازمان بورس است... یک نماد که از یک بازار به بازار دیگر می‌رود (مانند خکاوه که رفت به بازار ج) می‌زند تمام داده‌هایش را پاک می‌کند...
                              نرم‌افزارهایی مانند متاتریدر که داده از خودشان دارند مشکلی برایشان به وجود نمی‌آید.
                              در نرم‌افزارهایی که داده را (از TseClient) می‌گیرند هم (مانند آمی‌بروکر) می‌توان داده‌های پیشین را داشت و داده‌های نو را به آن افزود و باز کل نمودار را داشت.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 101

سلام
                                اینکه توی اطلاعیه شرکتها مینویسه، افزایش سرمایه از محل سود انباشته و آورده ی نقدی سهامداران، یعنی میخواد حق تقدم بفروشه؟

اگر پاسخ مثبته، فرضا من سهامدارش باشم، بعد باید برای حق تقدم ها دونه ای 100 تومن بدم بخرم و اگر اینکارو نکنم، شرکت به دیگری میفروشه و هرچند تومن که خریدن، به اسم سود میریزه به حساب من؟ اینو نگه میداره با سود سهم توی سال بعد میریزه؟

ممنون

نظر

در حال کار...
                                X