کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز در بازار پایه بیشترین ارزش معاملات، به خصدرا تعلق داشته با 40 میلیارد تومان
شلرد- واحیا - تجار - فاهواز - کیسون در رتبه های بعدی بودند البته با فاصلهی معنادار
بازار پایه، بازار بسیار پر ریسکی است و اصلا به تازه واردها توصیه نمیشود.
خیلی از کانالها تا دیروز داشتند تاکید بر لپیام میکردند
امروز لپیام 21% منفی شد و خبری از توصیه کنندگان نیست
تک سهم شدن در این بازار بسیار پر ریسک است. و زیر پا گذاشتن تمامی اصول پذیرفته شدهی سرمایه
همان اندازه که ممکن است با تک سهم شدن تبدیل به یک میلیاردر شوید
به همان میزان ممکن است تبدیل به یک مفلوک و سرخورده از بازار بورس شوید و این بازار پر کشش را برای چند سال رها کنید
بازار پایه، بازار بسیار پر ریسکی است و اصلا به تازه واردها توصیه نمیشود.
خیلی از کانالها تا دیروز داشتند تاکید بر لپیام میکردند
امروز لپیام 21% منفی شد و خبری از توصیه کنندگان نیست
تک سهم شدن در این بازار بسیار پر ریسک است. و زیر پا گذاشتن تمامی اصول پذیرفته شدهی سرمایه
همان اندازه که ممکن است با تک سهم شدن تبدیل به یک میلیاردر شوید
به همان میزان ممکن است تبدیل به یک مفلوک و سرخورده از بازار بورس شوید و این بازار پر کشش را برای چند سال رها کنید
سلام
راستش ادم وقتی درصد های این بازار رو میبینه وسوسه میشه یک ناخنک هم بزنه (آب دریا و تشنگی)
آیا راهی هست شرکت های پایه رو فیلتر کنیم؟ من شانسی اون بالا میبینم نوشته فلان شرکت پایه است. داخل دسته بندی ها گزینه ای نداره که فقط پایه هارو ببینیم؟ خلاصه از کجا لیست این عزیزان رو باید گیر بیاریم؟
سلام
راستش ادم وقتی درصد های این بازار رو میبینه وسوسه میشه یک ناخنک هم بزنه (آب دریا و تشنگی)
آیا راهی هست شرکت های پایه رو فیلتر کنیم؟ من شانسی اون بالا میبینم نوشته فلان شرکت پایه است. داخل دسته بندی ها گزینه ای نداره که فقط پایه هارو ببینیم؟ خلاصه از کجا لیست این عزیزان رو باید گیر بیاریم؟
سلام
پولت را در بانک بگذاری با احتساب سالانه 18 درصد سود میشود به عبارتی ماهانه 1.5 درصد سود
در بازار عادی روزانه سهام 5 درصد نوسان میکنند
به همین بازار مسلط شوید کافی است
بازار پایه را بگذارید برای اهلش
مشاهده نمای کلی بازار فرابورس ایران به شما کمک میکند در چند ثانیه بتوانید وضعیت کلی بازار را متوجه شوید. مشاهده نما و دیده بان بازار میتواند کمک کند تا مثبت یا منفی بودن بازار را بهتر متوجه شویم.
امروز در وتجارت و وبملت حقوقیها خیلی بد عرضه میکردند...
کلا در همه جا حقوقیها بد عرضه میکردند... در یک سری از پتروشیمیها هم من نگاه میکردم حقوقی بد عرضه میکرد...
انتظار داشتیم این هفته یک مقدار بازار شل کند. گفته بودیم به خاطر ماه محرم و اعتباریها و از این دو مهمتر رسیدن یک سری نمادها و گروهها به مقاومتهایشان ممکن است یک مقدار بازی داشته باشیم... یک مقدار هم بازی داشتیم... ولی بیشتر از این انتظارش را داشتم انصافا... دروغ چرا؟
آری... مقاومتها شدهاند بلای جان این روزهای بازار... و چقدر هم جالب است که همهی مقاومتها با هم رسیده! واقعا پدیدهی جالبانگیزناکی است...
ولی این مقاومتها وقتی پشت سر گذاشته شدند و نمودارها از روی اینها پریدند نه تنها دیگر بازار را آزار نخواهند داد بلکه مانند نیروی کمکی باعث دو برابر شدن انگیزهی قیمتها برای بالا رفتن میشوند. و اگر قیمت سهامی هم بخواهد ریزش کند همینها جلوی ریزشش را میگیرند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام. پرسشتان واضح نیست. شاید بخش «سابقه» در دیدهبان سایت بورس (سایت شرکت فناوری Tsetmc) به دردتان بخورد.
نمودار بعضی سهم ها مثل خاور یا خکاوه، از مثلا چند ماه قبل شروع شده و یک نماد قبلا داشتن که پاک(کمرنگ شده). منظورم این هستش که بشه کل نمودار سهم از ابتدا تا امروز رو در یک جا دید بصورت پیوسته.
الان تست کردم گویا مفید تریدر بصورت کامل نشون میده
نمودار بعضی سهم ها مثل خاور یا خکاوه، از مثلا چند ماه قبل شروع شده و یک نماد قبلا داشتن که پاک(کمرنگ شده). منظورم این هستش که بشه کل نمودار سهم از ابتدا تا امروز رو در یک جا دید بصورت پیوسته.
الان تست کردم گویا مفید تریدر بصورت کامل نشون میده
همهاش به خاطر ضعف سازمان بورس است... یک نماد که از یک بازار به بازار دیگر میرود (مانند خکاوه که رفت به بازار ج) میزند تمام دادههایش را پاک میکند...
نرمافزارهایی مانند متاتریدر که داده از خودشان دارند مشکلی برایشان به وجود نمیآید.
در نرمافزارهایی که داده را (از TseClient) میگیرند هم (مانند آمیبروکر) میتوان دادههای پیشین را داشت و دادههای نو را به آن افزود و باز کل نمودار را داشت.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
اینکه توی اطلاعیه شرکتها مینویسه، افزایش سرمایه از محل سود انباشته و آورده ی نقدی سهامداران، یعنی میخواد حق تقدم بفروشه؟
اگر پاسخ مثبته، فرضا من سهامدارش باشم، بعد باید برای حق تقدم ها دونه ای 100 تومن بدم بخرم و اگر اینکارو نکنم، شرکت به دیگری میفروشه و هرچند تومن که خریدن، به اسم سود میریزه به حساب من؟ اینو نگه میداره با سود سهم توی سال بعد میریزه؟
نظر