کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این نکته بسیار مهم بود. باید برویم ببینیم پشتش چه خبر است:
۱- دولت میخواهد شاخص بازی کند.
۲- کارگزاریها و سرمایهگذاریها و صندوقها و ... دیدهاند شرایط مناسب است و با همراهی هم سرمایهگذاری را آغاز کردهاند.
۳- یک تصمیمی (بنیادی/سیاسی/کلان) گرفته شده در جایی که باعث شده پولهای پارک شده بیایند بورس بخرند (!).
=====================
یک جنبه اهمیت: این است که احتمالش هست که پول دارد شدیدا میآید به بورس. (البته با یک گل بهار نمیشود. حرکت دیروز ذوب و امروز یکدسته دیگر چون اخابر و فولاد و ... باعث نمیشود تند قضاوت کنیم. ولی البته... همین یک گل نشان دهندهی خیـــــــــــلی چیزهاست!!! خیلی!)
یک جنبه اهمیت دیگر: این است که احتمالش هست که اوضاع دگرگون شود. یعنی دوباره نمادهای در پیت و دوزاری بروند لالا و نمادهای درست درمان و بنیادی بیایند بالا. یا البته اینکه هر دو با هم موج نو (موج پنجم؟) را جشن بگیرند.
======================
تاکید میکنم. دادهی بالا بسیار مهم بود.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
پینوشت: یکی از چالشهای پیش رو آغاز ماه بعد است. از آغاز دی ماه تراکنشهای بانکی (کارتی) اینترنتی برای کسانی که از رمز یک بار مصرف استفاده نکنند ممنوع میشود! این احتمالا به این معنی است که:
۱- مقداری پول از بازار میرود. چون همه میتوانند دریافت وجه بزنند ولی یک عده نمیتوانند واریز کنند.
۲- قانون را پس میگیرند. مانند این سجام که ده بار پس گرفتند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر