نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

زکشت یک حجم خورد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

بورس تهران در لباس سبز

دنیای‌اقتصاد : طی روز گذشته دماسنج اصلی بورس تهران رشد ۱۹۶۲ واحدی را به ثبت رساند. حامیان اصلی شاخص کل در روز گذشته نمادهایی از دو گروه بانک‌ها و ساخت خودرو و قطعات بودند. در همین راستا روز گذشته اغلب نمادهای بزرگ و کالایی‌محور بازار سهام کم‌نوسان بودند و بار دیگر شاهد اقبال معامله‌گران به نماد شرکت‌های کوچک و متوسط بورس تهران بودیم. دماسنج اصلی بورس تهران طی روز گذشته رشد ۷/ ۰ درصدی را تجربه کرد.

این درحالی بود که نماگر هموزن با اثرپذیری یکسان از تمام نمادها به رشد ۹/ ۱ درصدی دست یافت. از چهار گروه کامودیتی‌محور بازار سهام، سه گروه فلزات اساسی، کانه‌های فلزی و شیمیایی رشدهای خفیف کمتر از۲/ ۰ درصدی را تجربه کردند. دیگر صنعت کالامحور بورس تهران در کنار گروه رادیویی نیز تنها صنایعی بودند که در روز گذشته با افت اندک متوسط قیمت‌هایشان مواجه شدند. به‌نظر می‌رسد با نزدیک شدن نماگرهای بازار به کف حمایتی بار دیگر معامله‌گران به‌رغم محدودیت‌هایی که در دسترسی به اطلاعات ایجاد شده در سمت خرید سهام فعال شده‌اند. البته اختلال در اینترنت موجب افت چشمگیر معاملات بازار سهام شده است. به‌طوری که طی روز گذشته ارزش معاملات خرد (بدون احتساب معاملات بلوک و اوراق) در بورس تهران به ۷۶۵ میلیارد تومان رسید. طی روز گذشته بانکی‌ها با رشد ۷/ ۱ درصدی متوسط قیمت‌ها اصلی‌ترین حامیان نماگر اصلی بورس تهران بودند. به‌طوری که «وبصادر» و «وتجارت» در صدر فهرست تاثیرگذارترین نمادها بر شاخص کل ایستادند. همچنین «وبملت» هم در جایگاه ششم این فهرست قرار گرفت. این سه نماد در مجموع موجب حمایت ۲۵۷ واحدی از دماسنج اصلی بورس تهران شدند. در بین نمادهای بانکی «وبصادر» شاهد معاملات جالب‌توجهی بود. عرضه‌های سنگین حقوقی‌ها در این نماد موجب عقب‌نشینی معامله‌گران حقیقی برای خرید در سقف قیمتی مجاز روزانه نشد. «وبصادر» که طی روز گذشته ۱۵ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان معامله شد شاهد تغییر مالکیتی بالغ بر ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به سمت بورس‌بازان حقیقی بود. شاخص صنعت خودرو در روز گذشته بیش از ۲ درصد رشد کرد. در این بین «خودرو» به همراه «خساپا» در مجموع موجب اثرگذاری مثبت ۱۰۸ واحدی بر شاخص کل بورس تهران شدند. به نظر می‌رسد در کنار گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر افزایش سرمایه خودروسازها یکی از عواملی که قیمت سهام «خودرو» را طی روز گذشته تحت تاثیر قرار داد، خبر انعقاد تفاهم‌نامه ایران‌خودرو با قرارگاه خاتم برای ساخت ۷۰۰ دستگاه کامیون بود. به نقل از ایکوپرس، فرشاد مقیمی در جریان انعقاد تفاهم‌نامه ساخت ۷۰۰ دستگاه کامیون توسط ایران‌خودرو دیزل برای قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا گفت: مقرر شده در گام اول ۱۵۰ دستگاه کامیون تولید شود. تفاهم‌نامه‌ دیگری هم برای نوسازی و بازسازی ادوات و ماشین‌آلات قرارگاه بسته شد. این ۱۵۰ دستگاه کامیون با داخلی‌سازی ۸۵ درصدی طی چهار بازه تحویل داده خواهد شد که شامل ۲۰ دستگاه در آذر، ۳۰، ۴۰ و ۴۵ دستگاه در اسفند است و طبق گفته فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در پروژه استراتژیک خط‌ آهن چابهار - زاهدان به کار گرفته خواهد شد.
      طی روز گذشته دماسنج اصلی بورس تهران رشد 1962 واحدی را به ثبت رساند. حامیان اصلی شاخص کل در روز گذشته نمادهایی از دو گروه بانک‌ها و ساخت خودرو و قطعات بودند. در همین راستا روز گذشته اغلب نمادهای بزرگ و کالایی‌محور بازار سهام کم‌نوسان بودند و بار دیگر شاهد اقبال معامله‌گران به نماد شرکت‌های کوچک و متوسط بورس تهران بودیم. دماسنج اصلی بورس تهران طی روز گذشته رشد 7/ 0 درصدی را تجربه کرد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

زکشت دوباره می‌خواهد حجم بخورد.
        ونوین دوباره می‌خواهد حجم بخورد.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خودرو صف خرید دارد می‌شود.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

هر کسی تماشای بازی امروز بین تیم‌های خریدار و فروشنده را در زمین زکشت از دست بدهد یکی از بهترین بازی‌های لیگ امسال را از دست داده.
            تخمه فراموش نشود.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فاذر روی صفر تابلو.
              فاراک قفل! (این دیوانه است به خدا... فقط سه میلیون حجم خورده! ماذا فازا؟)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

صف خرید عجیب برای نماد مرموز وهنر.

====================

بازار فوق‌العاده است امروز.
                هفت دهم درصد شاخص مثبت خورده و نمادهای صف خرید فوق‌العاده زیاد هستند. حجم خوبی را هم داریم روی کل بازار مشاهده می‌کنیم.

همه چیز عالی است وای من چقدر خوشحالم.
                /:.tonguesmiley:./

(جشن پایان اغتشاشات است انگار.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

زکشت پس از زدن بزرگترین حجم تاریخش (که کلا برای این نماد زراعتی یک مقدار زیاد است) دارد بالاتر از مثبت ۵ فردا خرید می‌شود.
                  دعوا بین دو (گروه) حقیقی است. جالب است که خرید و فروش حقوقی یک اندازه است. ولی احتمال قوی این است که حقوقی اصلی (سهامدار درصدی) می‌خرد و حقوقی بی‌نام می‌فروشد.
                  جالب است که فروشنده تمام قوت خودش را در آغاز روز نشان نداد! و همین‌جور دارد حجم رو می‌کند! و البته چقدر مگر حجم می‌تواند رو کند؟ اکنون ۱۵ میلیون حجم خورده! شناوری این مگر چقدر است کلا؟؟؟ تا زمانی که سهامدار درصدی اصلی (خیریه‌ی همدانیان) نفروشد گمان کنم برد با خریدار است.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

وسنا محدوده 650 مناسب واسه خرید

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

زکشت: بالاخره با ۱۷ میلیون صف خرید شد. ولی جالب است که هنوز هم دارد حجم می‌خورد!!! این حجم‌ها از کجا می‌آید؟

ونوین دارد صفش داده می‌شود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

پیشبینی بازار فردا: مثبت ملایم. (نه به غلظت امروز.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

دارویی‌ها و سیمانی‌ها حجم‌های خوبی زدند امروز.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ترجمه‌ی نقشه‌ی بالا: شهری که بی‌کلانتر باشد قورباغه (!!!) هفت‌تیرکش می‌شود!
                            بزرگترین‌شان خودرو است که می‌بینیم کوچک است... به جایش چکاپا (!) و زکشت (!) و کویر (!) گنده شده‌اند. /:.ph34r-smiley.:/
                            کو فارس؟ کو تاپیکو؟ کو پارسان؟ کو رانفور؟ کو فولـــــــاد؟ کو ذوب؟ نفتی‌ها کجایند؟

تفسیر: هنوز همان که گفتیم هست. نمادهای بزرگ رفته‌اند لالا! + سهامی که حقوقی بفروشد را نمی‌خریم. (فعلا)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• محمدرض
                              عضو فعال
                              • May 2019
                              • 394

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                              وسنا محدوده 650 مناسب واسه خرید
                              سلام جناب عابديني از خكاوه چه خبر ؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خوب...
                                سخن امروز بازار با ما چه بود؟
                                امروز باز هم بازار داشت داد می‌زد نان در نمادها و گروه‌های کوچک است. (نمی‌دانم... این بار چندم است که داریم اینجا ما هم دادهای بازار را فریاد می‌زنیم... آیا گوشی هست که بشنود؟)

امروز نان در گروه دارویی بود. {۱}
                                و بیمه‌ای‌ها.
                                و البته زراعت.
                                و نیز زغال‌سنگ. (اگر گروه حساب شود.)
                                نیز واسطه‌گری مالی.
                                کاشی هم به جز کساوه خوب بود.
                                و گروه بانکی عزیز. {۲}

محصولات فلزی و خودرویی‌ها و لاستیک‌هایشان (!) پنچر بودند. غذا و سیمان نیز. اینها هم کوچک هستند و احتمالش هست دوباره فردا مثبت باشد. (باید بررسی شوند.)

دیگر چه؟

دیگر اینکه... سخن امروز بازار مانند دیروز این بود که... من از اغتشاشات جان سالم به در بردم... هورااااا.....
                                ولی یک کم در بیم و امید هستم... هنوز... یک مقدار مردد هستم... ولی انگیزه‌های رشدم بیشتر از افت است...

================================
                                {۱} حالا یک نفر ممکن است بگوید نه. من این را قبول ندارم! خوب... بازار هم می‌گوید به من چه که تو دوست داری یا نداری؟ حقیقت همان است که گفتم... حقیقت من هستم... حرف حرف من است. نه حرف تو! حالا می‌خواهی حرفم را گوش بده یا نه... فقط خودت را ضایع می‌کنی.
                                {۲} نکته: بانکی‌ها پس از خودرویی‌ها بزرگترین گروه رها و مناسب برای سفته‌بازی هستند. زمانی که در بازار خبری نباشد و بازار بخواهد الکی برای خودش خوش باشد (پول خیلی زیادی نداشته باشد ولی بخواهد لاکچری (Fake) حال کند) می‌زند زیر خودرویی‌ها. بانکی‌ها هم شبیه آنها هستند یک مقدار.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X