کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار دارد یک مقدار جان میگیرد. به خصوص گروه انبوهسازی. و البته گروه بانکی. وبملت دارد یک خودی نشان میدهد.
خیلیها عالی هستند: نهادهای مالی باز هم عالی. واسطهگریهای مالی عالی. کانه غیر فلزی
کاشی
غذا
لاستیک
زراعت
زغالسنگ
دستگاههای برقی تا حدودی
قندیها تا حدودی
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ویرایش: این هم برای 09:04 : https://i.vgy.me/xZhc1T.png نمیدانم سازمان بورس با ما شوخیاش گرفته؟ بچههای مدیریت فناوری ضعیف دارند کار میکنند؟ یا اینکه در خود نمادها (خدیزل و شبصیر مثلا) کسی دارد بازی در میآورد؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کاربران گرامی ، به استحضار می رسانیم پذیره نویسی نماد " تماوند" از ساعت 10 الی12 سه شنبه 98/11/01 انجام می پذیرد. سفارش های ثبت شده تنها در این بازه ی زمانی قابل اصلاح و حذف می باشند و پس از پایان این دوره ، حذف یا اصلاح سفارش امکان پذیر نمی باشد.
«محمد حسین» هستم.
صف شبصیر را هم دادند.
امروز روز صف دادنها و عرضههای زیاد است انگار.
هایوب هم چند بار گمان کنم صفش را امروز دادند.
نمیدانم جریان چیست ولی یک خبری شده در بازار. خیلی عرضهها زیاد شده. حالا یک خبر سیاسی است؟ یا اینکه موضوع همین پذیرهنویسی تدان است یا چه را نمیدانم ولی یک جریانی هست.
«محمد حسین» هستم.
ویرایش: برای غگل روی ۱۲۰ هزار ریال (!!!) دارند سفارش خرید میگذارند! اینها فکر نمیکنند همین اکنون ناظر اعلام کند نماد باز شود همینجا سفارششان انجام میشود؟
ولی گذشته از این موارد... از این قیمتها در بازار خیلی وقت بود ندیده بودم. یک زمانی بود یک عالم نماد زیر ۱۰۰۰ ریالی داشتیم. اکنون همه قیمتها رفتهاند بالای ۱۰ هزار ریال. جالب میشود اگر این برود بالای ۱۰۰ هزار ریال.
نظر