نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
    گویا امشب یه افطاری خیلی مهم برای بورسی ها برگزار میشه با حضور آقا
    شاید شنبه ای مثبت;)
    مصطفی شاخص آبادی هم هست :d
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
      مصطفی شاخص آبادی هم هست :d
      خدا کنه از مشکلات بازار بگه نه از بازده ....درصدی در طی چند سال...
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

این شرکت ها بزودی با تعدیل مثبت مواجه میشوند..........

1-قند شیرین

2-لبنبات پاک

3-کشت و صنعت پیاذر

4-مینو

5-سایپا

6-دارویی سبحان

7-پاکسان

8-تولیدی مهرام

9-بهنوش

10-کشاورزری و داپروری مگسال

11-صنعتی بهشهر

12-همراه اول

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post

1-قند شیرین

2-لبنبات پاک

3-کشت و صنعت پیاذر

4-مینو

5-سایپا

6-دارویی سبحان

7-پاکسان

8-تولیدی مهرام

9-بهنوش

11-صنعتی بهشهر

12-همراه اول
          ایضا فولاد
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

ایضا فولاد
            نه داداش اینا بحث تعدیلشون فرق داره.........فولاد تو این لیست قرار نمیگیره...:d
            تازه تعدیل اینا بالای 100%

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

1-قند شیرین

2-لبنبات پاک

3-کشت و صنعت پیاذر

4-مینو

5-سایپا

6-دارویی سبحان

7-پاکسان

8-تولیدی مهرام

9-بهنوش

11-صنعتی بهشهر

12-همراه اول
              ما که سر از کار این جماعت فاندامنتال در نیاوردیم
              تا دیروز که هنوز روندش تثبیت نشده بود اخ بود... سفته بازی بود سهم چاق کنی بود ...دهن ما رو سرویس کردید...
              فقط حواستون باشه ترند لاینتون به پایین شکسته نشه....
              آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/17, 18:57.

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

آهان: تعدیل این شرکتها مربوط به مراسم افطار امشب است و این اخبار را هم من از داخل تدارکات به دست آوردم به کسی نگید...:)

این شرکت هایی که نام برده شد هر یک امشب مسئول تامین یک یا چند مواد اولیه یا مکمل یا محصول نهایی هستند بدین صورت که...

1-قند شیرین: تامین قند و شکر چای شیرین و ایضا شکر مصرف شده در زولبیا و بامیه

2-لبنیت پاک: تامین کننده شیر و دوغ مراسم

3-مینو: تامین شکلات و بیسکویت مراسم

4-کشت و صنعت پیاذر: در این مراسم علاوه بر نان و نمک و کباب...کتلت هم تدارک دیده شده بود که از پودر کتلت پیاذر استفاده شده بود

5-سایپا: به دلیل سادگی توام با بی ریایی ..مسئولان با پراید از مبدا به مقصد حرکت کردند و همه از کیفیت پراید به خصوص سیستم ترمز راضی بودند و انگشت به دهان که چرا این خودرو 9 میلیون عرضه میشود؟؟!!

6-دارویی سبحان:از آنجا که پیش از آغاز مراسم یکی از مسئولان<از آنجا که نمیخوام بیگانگان از فرصت استفاده کنند و جو سازی کنند اسمشان را نمیگویم> دچار معده درد شدند قرص کیلیدینیوم سی مصرف کردند و این قرص بسیار التیام بخش بود و سفارش خرید 600 هزار بسته صادر شد

7-پاکسان: به دلیل اینکه النظافت من الایمان..قبل و بعد از مراسم همه حضار دستان خویش را با مایع دستشویی سیو شستند و خلاصه که سفارش خرید 50000 هزار گالن بعد از حصول اطمینان از کیفیت صادر شد...

8-تولیدی مهرام: تامین سس های موجود بر سر سفره<البته پس از ایجاد شبهه در باب وجود مفسد اقتصادی در این شرکت خرید بیشتر محصول از این شرکت به شورای نگهبان واگذار شد>

9-بهنوش: دلستر های موجود بر سر سفره از نوع بهنوش کمر باریک<اشاره به بطری های سبز قدیمی بهنوش> بوده و کیفیتش بی نظیر بوده

***البته تمامی حضار بر سر سفره به خصوص .......... قبل از بالا بردن شیشه از خالی من الکحول بودن اطمینان حاصل نمودند

10-صنعتی بهشهر:روغن این مراسم<چه سالاد و چه سرخ کردنی> محصول این شرکت است

***البته آقای .... اصلا سرخ کردنی مصرف نکردند...

11-کشاورزی و دامپروری مگسال: گوشت استفاده شده در کباب و خورش این مراسم مربوط به 2 راس از گوساله های جوان و لذیذ شرکت مگسال بوده است< ایشان به لذیذ بودن و ترد بودن این گوشت مهر تایید زدند...>

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

نه داداش اینا بحث تعدیلشون فرق داره.........فولاد تو این لیست قرار نمیگیره...:d
                  تازه تعدیل اینا بالای 100%
                  به نظر بنده بهتر است برای این دو قندی یعنی قثابت و قشرین<خصوصا قشرین> منتظر اعلام سود سال مالی بعد باشیم...

البته در مورد قثابت میشه ریسک رو پذیرفت چون هم قیمت پایین تری داره هم زمان اعلام سود نزدیکتر<احتمالا ظرف همین 3-4 روز>

اما قشرین حدود 1 ماه دیگر گزارشش را میدهد اما صرفنظر از نوسانات 10 روز آینده به نظرم قیمتش بالاست....

***البته معیار نظر و تصمیم گیری بنده پیش بینی سال آینده شرکت هاست نه 12 ماهشون...
                  ملتو چی فرض کردی عزیزم؟ 0:-)

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

آهان: تعدیل این شرکتها مربوط به مراسم افطار امشب است و این اخبار را هم من از داخل تدارکات به دست آوردم به کسی نگید...:)

این شرکت هایی که نام برده شد هر یک امشب مسئول تامین یک یا چند مواد اولیه یا مکمل یا محصول نهایی هستند بدین صورت که...

1-قند شیرین: تامین قند و شکر چای شیرین و ایضا شکر مصرف شده در زولبیا و بامیه

2-لبنیت پاک: تامین کننده شیر و دوغ مراسم

3-مینو: تامین شکلات و بیسکویت مراسم

4-کشت و صنعت پیاذر: در این مراسم علاوه بر نان و نمک و کباب...کتلت هم تدارک دیده شده بود که از پودر کتلت پیاذر استفاده شده بود

5-سایپا: به دلیل سادگی توام با بی ریایی ..مسئولان با پراید از مبدا به مقصد حرکت کردند و همه از کیفیت پراید به خصوص سیستم ترمز راضی بودند و انگشت به دهان که چرا این خودرو 9 میلیون عرضه میشود؟؟!!

6-دارویی سبحان:از آنجا که پیش از آغاز مراسم یکی از مسئولان<از آنجا که نمیخوام بیگانگان از فرصت استفاده کنند و جو سازی کنند اسمشان را نمیگویم> دچار معده درد شدند قرص کیلیدینیوم سی مصرف کردند و این قرص بسیار التیام بخش بود و سفارش خرید 600 هزار بسته صادر شد

7-پاکسان: به دلیل اینکه النظافت من الایمان..قبل و بعد از مراسم همه حضار دستان خویش را با مایع دستشویی سیو شستند و خلاصه که سفارش خرید 50000 هزار گالن بعد از حصول اطمینان از کیفیت صادر شد...

8-تولیدی مهرام: تامین سس های موجود بر سر سفره<البته پس از ایجاد شبهه در باب وجود مفسد اقتصادی در این شرکت خرید بیشتر محصول از این شرکت به شورای نگهبان واگذار شد>

9-بهنوش: دلستر های موجود بر سر سفره از نوع بهنوش کمر باریک<اشاره به بطری های سبز قدیمی بهنوش> بوده و کیفیتش بی نظیر بوده

***البته تمامی حضار بر سر سفره به خصوص .......... قبل از بالا بردن شیشه از خالی من الکحول بودن اطمینان حاصل نمودند

10-صنعتی بهشهر:روغن این مراسم<چه سالاد و چه سرخ کردنی> محصول این شرکت است

***البته آقای .... اصلا سرخ کردنی مصرف نکردند...

11-کشاورزی و دامپروری مگسال: گوشت استفاده شده در کباب و خورش این مراسم مربوط به 2 راس از گوساله های جوان و لذیذ شرکت مگسال بوده است< ایشان به لذیذ بودن و ترد بودن این گوشت مهر تایید زدند...>
                    مهران شایعه پراکنی نکن الکی
                    توی این افطار فقط نان جو و خرما سرو میشه کل جماعت حاضر توی این جمع از قشر مستضعف هستند;)
                    بگرد ببین کدوم شرکتا تعدیل میدن از این محل؟؟:d

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                      تا دیروز که هنوز روندش تثبیت نشده بود اخ بود... سفته بازی بود سهم چاق کنی بود ...دهن ما رو سرویس کردید...
                      مسلم جان تعدیل قشرین گویا بدلیل فروش دفتر شرکت در مشهده ....
                      شرکتی که اینطور سود شناسایی کنه جزو همون اخ ها قرار میگیره
                      جماعت فاندامنتال توی این گروه دنبال قشکری میرن که طبق برخی چارتها قرار بود 220 نزول کنه و نکرد;;) الانم واسه تعدیل بسته (تعدیلی که فقط توی صورتاش پیدا بود ) جان مورفی هم نمیدونه چند باز میشه;)

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

مسلم جان تعدیل قشرین گویا بدلیل فروش دفتر شرکت در مشهده ....
                        شرکتی که اینطور سود شناسایی کنه جزو همون اخ ها قرار میگیره
                        جماعت فاندامنتال توی این گروه دنبال قشکری میرن که طبق برخی چارتها قرار بود 220 نزول کنه و نکرد;;) الانم واسه تعدیل بسته (تعدیلی که فقط توی صورتاش پیدا بود ) جان مورفی هم نمیدونه چند باز میشه;)
                        برو اون چارت و نوشتشو بیار بالا اگر مردی و اگر نه که هیچ
                        محض اطلاعت وقتی قشکر 170 بود و رفیق شما میگفت بالای 180 نداره من بودم که براش هدف 480 مشخص کردم

شما با این حرفهای متناقضتونو تبدیل میکنم به عبرتی برای سایرین

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

قشنگ نگاه کن و بگو هدف موج 5 قشکر رو چنده

دوستیمون سر جاش
                          اما وقتی اشتباهی کردید و با اعصاب و روان و سرمایه دیگران بازی کردید مرد باشید و عذر خواهی کنید
                          والا من در حد یه رساله دکترا میتونم ثابت کنم شما دارید دور خودتون میگردید

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1100

والسلام

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

برو اون چارت و نوشتشو بیار بالا اگر مردی و اگر نه که هیچ
                              محض اطلاعت وقتی قشکر 170 بود و رفیق شما میگفت بالای 180 نداره من بودم که براش هدف 480 مشخص کردم

شما با این حرفهای متناقضتونو تبدیل میکنم به عبرتی برای سایرین
                              مسلم جان رفقای شما هم خیلی صحبتا کردن...
                              تاپیکشم هست.من زیاد دنبال مچ گیری نیستم
                              ولی یادمه یروز که از صف فروش قشکر خرید کردم گفتی دلیلت واسه اینکار چیه و معتقد به اصلاح بودی
                              بحث مردی و نامردی نیست بحث ضایع کردن کسی هم نیست.فقط میگیم روش مطلق توی این بازار وجود نداره
                              اگر منصف باشیم تناقض رو بیشتر توی تکنیکال میبینیم.تنها احتمال عدم رسیدن به یک سود یا درامد توی فاندامنتال اتفاقاتی مثل انفجار و .... هست ولی توی تکنیکال توی همون تحلیل اولیه هزار تا احتمال مطرح میشه...در صورت نفوذ به فلان خط ...در صورت تشکیل فلان کندل ...در صورت حمایت فلان اسیلاتور و......
                              ...الان فلان موج هنوز تایید نشده پس صبر میکنیم.......داداش ما با این کارنامه افتضاح عبرت واسه همه هستیم...
                              مگه خواستیم الگو باشیم که حالا باید عبرت بشیم؟؟؟

یه سر برو تاپیک طلا...از 1700 شروع کردین به تذکر واگرایی و .....یکی میگفت عمرا بالاتر 1760 بره..
                              من همون اول گفتم 1800 دلیلم فاند بود...گفتم تا پایان سال میلادی....ولی زودتر اتفاق افتاد
                              اما جالب بود بعد از 1760 یکی اومد گفت 1794 دیگه آخرشه...داستان ادامه داشت 1794 هم رد شد...دیگه اومدی خیال همه رو راحت کردی گفتی 1900 هم احتمال داره....ولی 1820 آخرش بود...
                              ببین پس قطعیتی وجود نداره!!!شما کی روی طلا سل باز کردی؟؟
                              در مورد نفت هم همینه اینقد چارت توی این سایت زدن که نفت میشه 74 دلار و ......ولی زیر 84 نیومد...خب مشکلی نیست تحلیل فیل شده به همین راحتی....
                              آقا جان خوب نیست یه چیز خیلی ساده رو تعمیم بدی به همه بخوای با له کردن بقیه بالا بری....شما همینطورش قابل احترامی و اون بالا جا داری:x
                              والسلام
                              آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2011/08/17, 20:10.

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

شرمنده که جوش اوردم

نظر

در حال کار...
                                X