نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

مسلم جان متن بالا در مورد تعدیل شرکتا یه شوخی بود اما از گارد گرفتن شما شدیدا تعجب کردم............

یک سوال؟ مسلم اگه قیمت قشرین ظرف 15 روز آینده به هدف مد نظر شما رسید.....

یا نه بذار اینجوری بگم...اگه قشرین به 260 رسید و اونجا صف خرید 600 تایی داشت از اونا که دوستان خیلی واسش تبریک میگفتن اونوقت eps سال بعد رو 15 تومان اعلام کرد الگوی شما چجوری میشه؟

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      مسلم جان متن بالا در مورد تعدیل شرکتا یه شوخی بود اما از گارد گرفتن شما شدیدا تعجب کردم............

یا نه بذار اینجوری بگم...اگه قشرین به 260 رسید و اونجا صف خرید 600 تایی داشت از اونا که دوستان خیلی واسش تبریک میگفتن اونوقت eps سال بعد رو 15 تومان اعلام کرد الگوی شما چجوری میشه؟
      eps !!
      مهران جان از شما عذر میخوام.
      این چند روزی فاندامنتالا خیلی به قشرین گیر دادن و وقتی دیدن بر خلاف انتظارشون صف شده گفتن سفته بازی هستو ... چه اینجا چه بورکس. هر چند برای من این حرفا مهم نیست اما خیلیا 210 خریدن و از ترس 205 خالی کردن و الانم شما برای این صف دلیلی ندارید

من میتونم سر این مباحث و بی اعتباری تحلیل فاندامنتال در کوتاه مدت و میان مدت برای شما یه رساله دکترا بنویسم پس بیخیال شو دوست من.

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

دوست عزیز من به یاد ندارم ماها اسمی از سفته بازی تو کل نوشته هامون آورده باشیم..............اون قسمت eps 2 تا علامت تعجبم باحال بود ضمنا بنیادی کارها کمی زودتر از شما توصیه به خرید قشکر کردند....

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

مصطفی جان
          من تحلیل طلا و نفت فیل نشده . شما برو همون تاپیک نوشتم شاید تا 1900 هم بره ولی ریسکش خیلی خیلی بالاست یعنی امسال نزولیه
          عزیز من موج شماری نفت تو تایم ماهانه بود ! هنوز به بون نمودار یه کندل هم اضافه نشده اونوقت شما میگی فیل شد؟
          من نماینده تکنیکال جهان نیستم و اشتباه دارم اما حرف من اینه که اگر نماینده فاند جهان هم میومد اینجا میگفت قشرین نزولیه اما دیدی که تا اینجا 15 درصد داده
          خوش باشی و امیدوارم ناراحت نشده باشی
          فکر کردم نوشته مهران جدیه و جوش اوردم شرمنده

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

دوست عزیز من به یاد ندارم ماها اسمی از سفته بازی تو کل نوشته هامون آورده باشیم..............اون قسمت eps 2 تا علامت تعجبم باحال بود ضمنا بنیادی کارها کمی زودتر از شما توصیه به خرید قشکر کردند....
            مهران جان اگه واقعا دوست داری بحث کنیم و ناراحت نمیشی و دوستیمون سرجاش میمونه ادامه بدم ...

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
              مصطفی جان
              من تحلیل طلا و نفت فیل نشده . شما برو همون تاپیک نوشتم شاید تا 1900 هم بره ولی ریسکش خیلی خیلی بالاست یعنی امسال نزولیه
              عزیز من موج شماری نفت تو تایم ماهانه بود ! هنوز به بون نمودار یه کندل هم اضافه نشده اونوقت شما میگی فیل شد؟
              من نماینده تکنیکال جهان نیستم و اشتباه دارم اما حرف من اینه که اگر نماینده فاند جهان هم میومد اینجا میگفت قشرین نزولیه اما دیدی که تا اینجا 15 درصد داده
              خوش باشی و امیدوارم ناراحت نشده باشی
              فکر کردم نوشته مهرانم جدیه و جوش اوردم شرمنده
              نمودار نفت شما مد نظرم نبود ...ولی اون هدف 74 دلاری هم دیده نشد...من کاری به فیل شدنش ندارم ولی اشارم به این جمله معروفه : تحلیل فیل شد
              نه داداش نماینده فاند جهانی توی ایران پیدا نمیشه که بخواد در مورد قشرین نظر بده ولی در مورد طلا و نفت نظراتشونو دادن
              ناراحتم نشدم. چون تعصبی ندارم و به این جور بحثایی که آدما رو به نگاه به گذشتشون وا میداره خیلی خوشم میاد
              شما همیشه عزیزی
              خوش باشی
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

مهران جان اگه واقعا دوست داری بحث کنیم و ناراحت نمیشی و دوستیمون سرجاش میمونه ادامه بدم ...
                نه دوست عزیز ما نه رساله داریم نه پایان نامه که بگوییم تکنیکال پر اما شما میگویی فاند پر و قطعا وقتی شما رساله داری و ما نداریم حق با شماست پیروز باشی...

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

بزارید جواب این سوالتونو بدم
                  الگوی من میگه قشرین حداقل تا 2700 صعود میکنه. حالا میخواد اصلا زیان هم اعلام کنه.
                  حالا من یه سوال دارم:
                  چرا با اینکه وضعیت شرکت اینقدر افتضاست و به عقیده شما معاملاتش سفته بازی هم نیست الان صف خریده؟

نظر

• شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

بزارید جواب این سوالتونو بدم
                    الگوی من میگه قشرین حداقل تا 2700 صعود میکنه. حالا میخواد اصلا زیان هم اعلام کنه.
                    حالا من یه سوال دارم:
                    چرا با اینکه وضعیت شرکت اینقدر افتضاست و به عقیده شما معاملاتش سفته بازی هم نیست الان صف خریده؟
                    الگوی گارتلی;)
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

به قول یکی از دوستان یه صلوات بفرستید و تمومش کنید :x مثل اینکه قرار تو هر تایپکی که بحث میشه مسول اون تایپک و بگیرنش بندازنش هلفدونی :D ما هم که قبلا تو قرینطینه بودیم بعید نیست این بار حبسی بشیم :"> :D
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                        به قول یکی از دوستان یه صلوات بفرستید و تمومش کنید :x مثل اینکه قرار تو هر تایپکی که بحث میشه مسول اون تایپک و بگیرنش بندازنش هلفدونی :D ما هم که قبلا تو قرینطینه بودیم بعید نیست این بار حبسی بشیم :"> :D
                        حامد جان دعوا نکردیم که..دانسته هامونو باهم تقسیم کردیم;;)
                        راستی شما با قید سند آزادیا حواست جمع باشه>:/:x
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mohseni1353
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1010

ببخشيد بحث رو قطع ميكنم دوستان گل بازار روز شنيه هم ساعت 9 آغاز مي شود

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                            حامد جان دعوا نکردیم که..دانسته هامونو باهم تقسیم کردیم;;)
                            راستی شما با قید سند آزادیا حواست جمع باشه>:/:x
                            نه بابا سند چیه فرار کردم :d فعلا صداشو در نیار :d
                            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

بازارهای جهانی ....

مس با 0.11%- 8889 دلار شده است

روی با حدود 1% + 2203 دلار شده است

و سرب هم با 0.10% + 2383 دلار قیمت خورده است.

نفت و طلا هم به ترتیب

نفت 0.41% -

طلا 0.08% + هستند
                              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

مجلس و خاور

برزگری: پلیس طبق قانون شمارهگذاری فراز را آغاز کند
                                عصر خودرو : رییس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از نامه روسای کمیسیونهای صنایع و معادن، اقتصاد و انرژی مجلس شورای اسلامی برای آغاز شمارهگذاری کشنده فراز خبر داده و خواستار آغاز شمارهگذاری این خودرو توسط پلیس راهور شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا نظامالدین برزگری ، اظهار کرد: طبق بررسیهای موسسه استاندارد و براساس گواهینامههای صادره، برخلاف برخی اظهارات مطرح شده کشنده فراز به هیچ وجه هوو نبوده و سیستم آن بسیار ارتقا یافتهتر از هوو است.

وی با بیان اینکه طبق بررسیهای موسسه استاندارد، کشنده فراز تمام استانداردهای لازم را پاس کرده و پلیس باید شمارهگذاری آن را آغاز کند، خاطرنشان کرد: در این زمینه روسای سه کمیسیون تخصصی مجلس شامل کمیسیونهای صنایع و معادن، اقتصاد و انرژی در نامهای خواستار آغاز شمارهگذاری این کشنده شدهاند.

وی ادامه داد: در شرایطی که طبق قانون روند لازم برای شمارهگذاری کشنده فراز طی شده، مشخص نیست پلیس به چه دلیل تاکنون از آغاز شمارهگذاری این کشنده خودداری کرده است.

برزگری تصریح کرد: از نظر موسسه استاندارد به عنوان مرجع رسمی بررسی و تایید استانداردهای خودرویی، پلیس باید شمارهگذاری کشنده فراز را آغاز کند.
                                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

در حال کار...
                                X