فکر کنم اگه امروز شپنا رو باز نکنند شاخص 700 تای با کله بیاد پایین
نبض بازار...
Collapse
X
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postتوقف نماد معاملاتي شركت كوير تاير در نماد پكوير1
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ به دليل تعديل با اهميت در اطلاعات دريافتي از شركت كوير تاير براي سال مالي منتهي به 30/09/1391، نماد معاملاتي مذكور (پكوير1) متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران[B][COLOR=#ff0000]هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید...[/COLOR][/B]
نظر
-
دوستان اصلاً تو فروش سهام شاخص ساز عجله نکنید
امروز خیلی مشکوک به نظر میرسه
مثلاً هیچ حقوقی تو شاراک و کرماشا عرضه نمیکنه و برعکس تازه حقوقی کرماشا خرید هم میکنه
یا مثلاً حقوقی فاسمین و فملی دارن خرید میکنن
حقوقی مهرگان تو کگل هم داره خرید میکنه
به نظر من با اجازه همه اساتید این تاپیک که خیلی هم زحماتشون جای تشکر داره
تو فروش سهم های شاخص ساز اطلاً عجله نکنید و فقط صبر میکنیم تا بازار راه خودشو پیدا کنه[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
نظر
-
فملی 2.84-
فولاد 3.99- صف فروش
فخوز 3.99- صف فروش
وغدیر 3.95-
پارسان 3.99- صف فروش
شپدیس 3.56-
شاراک 3.99- صف فروش
شخارک 2.94-
شفن 3.66-
ومعادن 3.96-
کچاد 3.72-
کگل 3.99- صف فروش
کروی 3.91-
فرآور 3.99- صف فروش
دست به هر گروهی که میزنی قرمزه. خدا رحم کنه. به جان خودم بازار در آستانه فروپاشیه
نظر
-
در اصل توسط mahdipourmehr پست شده است View Postدوستان اصلاً تو فروش سهام شاخص ساز عجله نکنید
امروز خیلی مشکوک به نظر میرسه
مثلاً هیچ حقوقی تو شاراک و کرماشا عرضه نمیکنه و برعکس تازه حقوقی کرماشا خرید هم میکنه
یا مثلاً حقوقی فاسمین و فملی دارن خرید میکنن
حقوقی مهرگان تو کگل هم داره خرید میکنه
به نظر من با اجازه همه اساتید این تاپیک که خیلی هم زحماتشون جای تشکر داره
تو فروش سهم های شاخص ساز اطلاً عجله نکنید و فقط صبر میکنیم تا بازار راه خودشو پیدا کنه
خرید حقیقی
365,687
خرید حقوقی
3.25 M
خرید گروهی
230,020
فروش حقیقی
3.015 M
فروش حقوقی
830,885
خریدار 98 فروشنده 263[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
نظر
نظر