نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : نبض بازار...

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    به دید بلند مدت بلی. بسیار عالی است. مخصوصا اگر دید چند ساله داشته باشید. (البته این روزها کوتاه مدت مهمتر است.)
    ولی به دید میان مدت و کوتاه مدت نامعلوم است.
    الان قصدم بدید نوسان هست بین 3300-3600 نظرتون؟

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      الان قصدم بدید نوسان هست بین 3300-3600 نظرتون؟

سلام. من حقیقتش برای کوتاه مدت نگر خاصی روی این نماد ندارم... یک زمانی خودم می‌خواستم برای میان مدت در همین قیمت ۳۰۰۰۰ تا ۳۲۰۰۰ ریال پارس بخرم... یا اصلا می‌خواستم برای برخی از کدهایم در همین قیمت‌ها بخرم و بخشی از سبدشان را بلــــــــــــند مدت به پارس اختصاص بدهم... ولی زمانی که اکنون بازار خوب شده و نمادهای زیادی هستند که دارند هر روز مثبت۵ می‌خورند (مانند فاذر و دپارس و تلیسه که امروز معرفی کردیم) دیگر به این نماد ارزشمند نگاه نمی‌کنم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خریدار نیرومند:

بورس و ثپردیس هم آن بالا بود که نیافتاده.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

فروشنده نیرومند:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

مثبت شدن نمادهای مطرح دلاری (چهار گروه فلز و پترو) می‌تواند پول را از گروه‌های دیگر دوباره جذب خود کند و روند آنها را معمولی و نوسانی کند. یک مقدار بررسی کنیم. البته با یک روز مثبت شدن نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. ولی اگر چند روز مثبت باشند می‌توانند پول را از گروه‌های دیگر بیرون بکشند.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فایرا را بستند. ولی چرا برای بسته شدن فملی پیام نیامد؟
              با توجه به آزاد شدن نرخ مس اگر نبندنش خرید دارد.

نفتی‌ها را چرا دارند می‌بندند؟ خبری شده؟ قیمت جهانی رفته بالا؟

ببخشید... یادم رفت... سلام. صبح به خیر.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سفارش‌های خرید نیرومند ۰۸:۳۰ :

آن پایین زشگزا و تکنار هم هستند که جا نشدند.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

جالب است که چرا در فهرست بالا فملی نیست!؟
                  کهمدا که جناب وحید۲۰ رویش مثبت بودند در فهرست بالا تو چشم است.
                  کهرام جالب است. یک رشد ۸۰ درصدی یک روزه کرد... و گویا دوباره می‌خواهند یک ۸۰ درصد دیگر بهش بدهند!
                  شسینا را یادتان هست از چه زمانی ما تعقیب می‌کردیم؟ در همین قیمت‌ها هم بود آن زمان... بالاخره انگار زمانش شده... بازیگرش مانند گربه‌ای که موش گرفته باشد با سهام بازی می‌کرد... احتمالا این بار می‌تواند مقاومت‌های ۷۲۲۲ و ۸۳۰۰ ریالی‌اش را بشکند.
                  کمنگنز هم همین‌جور... دقیقا مانند شسینا. در همین قیمت‌ها ما پیشنهاد خرید دادیم و حوصله‌مان سر رفت و فروختیمش (که خوب هم شد) و اکنون دارد موتورش را گرم می‌کند برای یک بازی جالب.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سفارش‌های خرید نیرومند در ۰۹:۰۰ :

می‌بینیم که بسیاری از آنهایی که قلابی (Fake) بودند ناپدید شدند!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در فملی من نمی‌توانم سفارش بگذارم. مجاز-متوقف است. مگر در این حالت نمی‌شد؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بلوک‌ها و حق‌تقدم‌ها:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در فاذر باز دوباره حقوقی شیرفلکه را باز کرده... ولی زیاد ندارد... از سوی دیگر خریدار هم هست... اینکه حقوقی عرضه می‌کند را برای نماد بسیار خوب ارزیابی می‌کنم. اگر خریدار خوب وجود داشته باشد وجود فروشنده نعمتی است!
                          من امروز با پول فروش خکاوه‌ام می‌خواهم فاذر یا فملی بخرم. فاذر را ایستاده‌ام به نزدیک‌های منفی۵ که رسید بخرم. دیروز هم زیر ۲۸۰۰ ریال خریدم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در ددام هم بالاخره طرف رنج کشید و صفش کرد.
                            ناظر هم به علت نوسان ۲۰ درصدی متوقفش کرد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بازگشايي نمادهاي معاملاتي(فرآور)،(فنوال)،(رمپنا)،(ونفت)،(دفارا)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

من خودم دقیق نمی‌دانستم (از یادم رفته بود) یک جستجو کردم. نتیجه‌اش را اینجا می‌گذارم شاید به درد دیگر دوستان هم خورد:

در حالت کلی نمادها در بازار بورس و فرابورس دارای یکی از چهار وضعیت زیر هستند

مجاز: در این وضعیت معاملات در سهم بصورت عادی انجام می‌شود
                                مجاز-محفوظ: هنگامی که نماد مدتی است بسته شده ولی در حال بازگشایی است، قبل از بازگشایی نماد در حالت مجاز محفوظ قرار می‌گیرد. در این حالت ارسال سفارش در نماد قابل انجام است ولی هیچ معامله‌ای صورت نمی‌گیرد. به محض مجاز شدن نماد، سفارشاتی که در نماد موردنظر ثبت شده قابل معامله خواهد شد.

مجاز-متوقف: در این وضعیت، نماد غیرقابل معامله است. نماد شرکت‌ها زمانی در این وضعیت قرار می‌گیرند که یکی از دلایل بسته شدن نماد (که در ادامه ذکر می‌کنیم) را دارا باشند.

ممنوع: در این وضعیت سهم قابل معامله نیست
                                دلایل عمده توقف نماد شرکت‌های بورسی در بورس اوراق بهادار ایران

دلایل توقف نماد مدت زمان معمول توقف نماد
                                برگزاری مجامع عمومی صاحبان سهام حداکثر دو روز قبل و حداکثر ۵ روز بعد از جلسه
                                برگزاری جلسه هیئت مدیره در خصوص تغییر سرمایه حداکثر دو روز قبل و حداکثر ۵ روز بعد از جلسه
                                سررسید پرداخت سود علی‌الحساب اوراق بهادار و سررسید نهایی اوراق مشارکت حداکثر دو روز قبل و حداکثر ۵ روز بعد از جلسه
                                تغییر طبقه‌بندی اوراق بهادار از تابلو یا تالاری که در آن فعال است حداکثر ۴۸ ساعت متوقف می‌ماند
                                عدم رعایت ضوابط اطلاع‌رسانی مطابق مقررات حداکثر ۳ روز متوقف می‌ماند
                                اظهار نظر “مردود” یا “عدم اظهار نظر” حسابرس و بازرس قانونی نسبت به صورت‌های مالی یا حساب‌های اوراق بهادار تا رفع موارد مطروحه، توقف ادامه دارد
                                مظنون شدن به استفاده از اطلاعات‌نهانی یا دستکاری قیمت توسط برخی از افراد در معاملات اوراق بهادار حداکثر ۷۲ ساعت متوقف می‌ماند
                                ارائه اطلاعات با اهمیت در خصوص تغییر سود از سمت شرکت پس از ارائه اطلاعات توسط شرکت، نماد بازگشایی می‌شود
                                من که متوجه نشدم. فرق مجاز-متوقف با ممنوع چیست؟ بعد اینکه من داشتم می‌دیدم روی فملی در حالت مجاز-متوقف دارد سفارش می‌آید... آیا کارگزاری می‌توانست بفرستد من نمی‌توانستم؟ بعد تکلیف سفارش‌هایی که اکنون وارد شده‌اند یا از گذشته وجود داشته‌اند چه می‌شود؟ می‌پرند؟
                                پی‌نوشت: فملی ممنوع-متوقف شد.
                                پی‌نوشت: یکی از این نمادهای بزرگ مانند فملی که بسته می‌شود پانصدتا نماد مشتق‌شده از آن هم در کنارش بسته می‌شود... مثل ضملی و هملی و طملی و کفش‌ملی... :D خدا وکیلی ناظر بخش پیام‌ها را با دفتر مشق دوران بچگی‌اش که باید یک حرف الف را هزار بار تکرار می‌کرد اشتباه گرفته! /.:biggrinsmiley.:/ ۴۰ تا پیام پشت سر هم داده که آقا فملی و اهل و عیالش بسته شده‌اند...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X