نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی علیزاده
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1159

پاسخ : نبض بازار...

سلام...
    دوستان کسی میدونه نرم افزار مبنا رو چجوری باید دانلود کنم و نصب کنم؟با سپاس
    یا غنی....

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

فسدید ورشکسته و کابگن افت‌های بسیار زیادی داشته‌اند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام. @};-
        برای خکرمان صف خرید چیده‌اند! جالب است... با اینکه قیمت مجازش ۱ تا ۹۹۹۹۹ است ولی روی ۱۹۰۲ ریال برایش ۵۰ میلیون صف خرید درست کرده‌اند! جریانش چیست؟ احتمالا دارند سفته‌بازی می‌کنند و این صف را ایجاد کرده‌اند که مردمی که صف نشین هستند دل گرم باشند... حقوقی و حقیقی هم در این نماد سنگین دارند می‌فروشند!
        پی‌نوشت: اکنون یادم آمد که بازار پایه ج این‌گونه است که از صبح هر قیمتی که بگیرد قرار است تا ظهر همان قیمت بماند... پس این حالت ممکن است... ولی سوال اینجاست که چرا همان صبح (تا ساعت ۹) نیامدند اینهایی که روی ۱۹۰۲ ریال سفارش گذاشتند سفارش بگذارند؟ خوب این یک جور نمایش (Show) است دیگر...
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/09/29, 11:38.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

تاپیکو ۱۰ درصد داد ولی احتمال اینکه یک مقدار بیاید پایین امروز هست. با توجه به عرضه کننده‌های بزرگی که در این نماد همیشه وجود داشتند. البته شاید اگر آمد پایین فرصت خرید باشد!
          پارس در بین شیمیایی‌ها جالب است که مثبت کامل نیست و زیر +۲ درصد حرکت می‌کند.
          نطرین امروز ۴ میلیون صف بیشتر ندارد و احتمال اینکه با نیم میلیون داد و ستد صفش بریزد هم هست! اگر اهل سفته‌بازی هستید پیشنهاد می‌کنم یک نیم‌نگاهی به خرید امروز و فردایش داشته باشید.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دقت کردید با این قوانین من‌درآوردی سازمان بورس نیمی از سبدهایمان یا مسدود است یا مجازمحفوظ؟
            (یعنی یک سری از دوستان از خدا تقاضا کرده‌اند هنگامی که رفتند جهنم شاپورمحمدی بشود مسئول آنجا... این‌قدر که خوب عرضه مدیریت و قانون‌های جدید درآوردن از خودش نشان داده! /:.ph34r-smiley.:/ ماشاءالله هزار ماشاءالله همه قوانینش هم که جهانی است!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

شاخص روز کاری گذشته شش هزارتا زد و امروز هم ۵۵۰۰ تا زده!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                دقت کردید با این قوانین من‌درآوردی سازمان بورس نیمی از سبدهایمان یا مسدود است یا مجازمحفوظ؟
                (یعنی یک سری از دوستان از خدا تقاضا کرده‌اند هنگامی که رفتند جهنم شاپورمحمدی بشود مسئول آنجا... این‌قدر که خوب عرضه مدیریت و قانون‌های جدید درآوردن از خودش نشان داده! /:.ph34r-smiley.:/ ماشاءالله هزار ماشاءالله همه قوانینش هم که جهانی است!)
                من اصلا متوجه نیستم....تجار را چند روز پیش به علت نوسان 60 درصدی بستن درصورتیکه 60 درصد رشد نداشت!
                شپترو رو بعد از مثبت کامل بعلت نوسان 50 درصدی بستند!درصورتیکه اگر پایانی شرط بود همان اول بازار باید بسته میشد!
                امروز هم بیمه ما را بستند و من که اصلا اطلاعیه ای ندیدم!
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                  من اصلا متوجه نیستم....تجار را چند روز پیش به علت نوسان 60 درصدی بستن درصورتیکه 60 درصد رشد نداشت!
                  شپترو رو بعد از مثبت کامل بعلت نوسان 50 درصدی بستند!درصورتیکه اگر پایانی شرط بود همان اول بازار باید بسته میشد!
                  امروز هم بیمه ما را بستند و من که اصلا اطلاعیه ای ندیدم!
                  زوربای عزیز، سلام. خوب اینجا ایران است دیگر...
                  باور می‌کنید ضربه‌ای که من از سازمان بورس و از شخص #شاپور_دانا خورده‌ام از ضربه‌هایی که از کل اشتباه‌های تحلیلی و کل سفته‌بازها و کل مدیران دزد برخی شرکت‌ها خورده‌ام بیشتر بوده؟!!!
                  برخی اوقات یک انسان نادان یا بی‌عرضه ممکن است کاری در حق آدم بکند که صدتا دشمن هم اگر قرار بود دور هم جمع شوند و آن زیان را به آدم برسانند نمی‌توانستند... من یک همچنین حسی به #شاپور_دانا دارم...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کل نمادهایی که در این بازار منفی هستند:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

گمان کنم امروز شاخص می‌خواهد رشد ۷۰۰۰ واحدی را تجربه کند! /:.ph34r-smiley.://.:blinksmiley.:/
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

صف‌های خرید بسیار سنگین:
                        https://vgy.me/250YuA.png

این صف‌ها اکنون به هیچ دردی نمی‌خورد. ولی در آینده که صفشان از بین رفت می‌تواند برای تصمیم گیری در خرید کمک کننده باشد.
                        غچین هم در فهرست بالا هست.
                        ولانا و انرژی۳ و دسانکو هم برترین‌ها هستند.
                        در مورد تاپکیش هم جالب است که به واسطه‌ی کوچک بودن نماد تقاضایی که برایش آمده حدودا سهام ده درصد شرکت است.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

بازار چنان رشدی خواهد کرد که تا سالها در بین مردم نقل محافل خواهد شد
                          فاهواز که تا چند ماه قبل کسی توجهی نمیکرد هم مانند ذوب 68 تومانی چند ماه قبل پرواز خواهد کرد
                          بازار روی برندهای مطرح و قدیمی بازار مانند ذوب و فاهواز مانور زیادی خواهد داد
                          پس فعلا سهامداری کنید از نوسان نترسید و به سودهای کمتر از 300-400 درصد اکتفا نکنیدپ
                          به سود کم رضایت دادن در این بازار یعنی ضرر کردن و ضرر کردن
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

شاخص با ۷۷۰۰ واحد رشد به ۱۹۵۱۰۴ واحد رسید! فردا می‌رویم روی ۲۰۰ هزار واحد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2939

از هفت نمادی که در دو سبد دارم 5 تاش بسته
                              به دلیل قانون بسیار بسیار بسیار !!!! مترقی و پیشرفته محدودیت نوسان شاپور دانا
                              تمام عالم فهمیدند و سازامان عریض و طویل بورس نفهمید که این حجم سرمایه هجومش به سمت بورس یک واقعیت است
                              واضح است که خود را برای چنین روزی آماده نکرده اند
                              ولی کجا بهتر از بورس برای کنترل نقدینگی افسار گسیخته

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام دوستان.
                                این بازار بد بسیار خوب است برای شناختن نمادهایی که داریم.
                                آنهایی که اصلا ربطی به پتروشیمی ندارند دو دسته شده‌اند یا افت می‌کنند یا به رشد خودشان ادامه می‌دهند.
                                آنهایی که افت می‌کنند یک جای کارشان می‌لنگد، یا بازیگر ندارند یا بازیگر اینجا هنوز دارد جمع می‌کند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X