نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebsidin
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 43

پاسخ : نبض بازار...

مستخدمین حسینی: نگران سوختن پول‌ها در بازار سرمایه هستم

مستخدمین حسینی: نگران سوختن پول‌ها در بازار سرمایه هستم
    تهران- ایرناپلاس- حیدر مستخدمین‌ حسینی، اقتصاددان و رئیس سابق هیئت مدیره بورس معتقد است رشدهای کنونی شاخص بورس تداعی‌کننده حرکت سال ۱۳۹۲ است. یعنی زمانی که به گفته این کارشناس بازار سرمایه، دولت با هدف کاهش تورم، ابتدا وجوه نقدی را به سمت سهام گسیل داد و بعد از تجمیع با یک حرکت موجب کاهش شاخص سهام شد. وی از این فرآیند به‌عنوان سوخت‌کردن نقدینگی یاد می‌کند و درباره تکرار آن نگران است.

به نظر این اقتصاددان، نیروهای نامتوازن تعیین‌کننده در اقتصاد کشور، عوامل تحرک نقدینگی را به وجود می‌آورند. به گفته مستخدمین‌ حسینی وضعیت اقتصادی کشور به‌گونه‌ای متعادل نیست که بتوانیم شاخص بورس را به‌ ویژگی و شرایطی که بر اقتصاد کشور حاکم است، تعمیم بدهیم.

وی با بیان اینکه بازارهای ما مانند بازار پول، سرمایه، بیمه و... در یک تعادل منطقی به سر نمی‌برد، گفت: در حال حاضر ویژگی خاصی که در کشور ما وجود دارد این است که نرخ بازدهی بازار پول (بانک‌ها و مؤسسات مالی مجاز) موجب کاهش قدرت خرید پس‌اندازها می‌شود، زیرا نرخ سود بانک‌ها بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار حداکثر ۱۵ درصد و در مقابل نرخ تورم ۴۰ درصد است. به عبارتی، اگر کسی منابع مالی خود را در نظام بانکی پس‌انداز کند، قدرت خریدش حدود ۲۵ درصد کاهش می‌یابد. بنابراین بازار پول شرایطی برای پس‌اندازکنندگان به وجود نیاورده تا بتوانند قدرت خرید پول خود را حفظ کنند.

این اقتصاددان افزود: از همین روست که بازار سرمایه و در رأس آن بازار بورس و اوراق بهادار جایگاهی سودمندتر پیدا کرده که تعدادی از سرمایه‌گذاران وجوه خود را حتی اگر ناچیز و حداقلی هم باشد، به سمت این بازار انتقال دهند تا از مزیت‌های آن برخوردار شوند.

با این حال، مستخدمین‌حسینی تأکید کرد: مزیتی که این بازار در چند سال گذشته، به‌خصوص دو سال پیش داشته، ناشی از جبران کاهش ارزش پول ملی بوده است. وی در این زمینه توضیح داد: نزول ارزش پول که از سال ۱۳۹۱ آغاز شد، به مرور به بخش‌ها و بازارها و کالاهای مختلف تعمیم یافت و موجب افزایش قیمت آنها شد، اما در بازارهای سرمایه، این تطبیق یا تعمیم نیاز به سپری شدن زمان داشته است، یکی از دلایل این امر بسته بودن نماد بسیاری از شرکت‌های بورسی در آن زمان بود.

ولی به گفته وی، به‌مرور جبران کاهش ارزش پول توانست خود را در بورس نشان دهد و اینچنین به‌تدریج قیمت سهام افزایش یافت و شاخص بورس رو به صعود رفت. نمادهای بسته‌ شده هم هنگامی که باز شدند، فرصتی برای جبران عقب‌افتادگی خود به دست آوردند. در کنار این امر، بحث تجدید ارزیابی دارایی‌های شرکت‌ها مطرح بود که موجب افزایش شاخص بورس شد. نکته مهم از نظر رئیس اسبق هیئت مدیره سازمان بورس این است که فرآیند یادشده تا جایی که توانست ارزش خود را متناسب با تورم و کاهش ارزش پول رشد دهد، منطقی بود. اما بعد از این که وضعیت از حالت تعادلی خود خارج شده، این افزایش شاخص بورس نگرانی‌هایی ایجاد کرده است؛ نگرانی‌هایی که به گفته او یادآور نمونه سال ۱۳۹۲ است.

وی در همین باره افزود: در این سال که بورس رشد بالایی را از سر گذرانده و آرام‌آرام حجم انبوهی نقدینگی جذب کرده بود، در یک مرحله که به‌نظرم از سوی دولت آگاهانه صورت گرفت، شاخص‌ها کاهش یافت و در نتیجه موجب عقب‌افتادگی سرمایه‌گذاران و قیمت سهام شد؛ به‌گونه‌ای که بسیاری نتوانستند سرمایه اصلی خود را هم به‌دست آورند و مثلاً ۱۰۰ میلیون تومان به ۴۰ میلیون تومان تبدیل شد.

به گفته مستخدمین‌حسینی، به این صورت دولت توانست بخشی از نقدینگی جامعه را که وارد بورس شده بود، کاهش دهد و از این طریق تورم را کاهش دهد.

وی افزود: این موضوع اکنون مجدداً در حال اتفاق افتادن است، یعنی تا جایی که رشد شاخص مربوط به پوشش تورم و تجدید ارزیابی‌ها بوده، منطقی است، اما بعد از آن نگران‌کننده است. زیرا به نظر نمی‌رسد برای شرکت‌های بورسی و بانک‌ها اتفاق خاصی از نظر عوامل بنیادین اقتصادی افتاده باشد. بنابراین از این لحاظ روند یادشده تداعی‌کننده رخداد سال ۱۳۹۲ است و دولت هم برای اینکه بتواند تورم را کنترل کند، میل و اراده‌ای در پیش گرفته که وجوه نقدی به سمت بازار سرمایه و بورس حرکت کند و بعد از تجمیع، با یک حرکت مناسب (مطابق با شرایط) موجب کاهش شاخص سهام شود. در نتیجه این عمل، بخشی از نقدینگی گسیل شده به بورس از بین خواهد رفت و به کاهش تورم کمک خواهد کرد. این اقتصاددان معتقد است همان روندی که در سال ۱۳۹۲ انجام شد، اکنون به‌صورت جدی‌تر در بورس در حال انجام است.

وی افزود: «نگرانی من که سال‌ها رئیس هیئت مدیره سازمان بورس بودم این است که مشخصاً حس مثبتی از حرکت‌های شاخص بورس ندارم.»

این اقتصاددان درباره زمان این ریزش توضیح داد: من حس می‌کنم چنین ریزشی از لحاظ زمانی نزدیک باشد، زیرا ما اتفاق خاصی از لحاظ ایجاد طرح توسعه‌ای، بازسازی در واحدهای بورسی نمی‌بینیم. همچنین بانک‌ها از بسیاری از سرمایه‌گذاری‌ها و بنگاه‌داری که منطقی هم هست، منع شده‌اند. بنابراین وضعیت آنها رو به جلو نبوده و به‌طور کلی برای بانک‌ها و شرکت‌های تولیدی وضعیت فوق‌العاده‌ای پیش نیامده است
    وی بر این باور است که به دلیل ورود نقدینگی‌ و خرید برخی از سهم‌ها از شرکت‌های کوچک و زیان‌ده توسط سرمایه‌گذاران ناآشنا و جدید، قیمت آنها رشد غیرمنطقی کرده است

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

بدون شرح... (پس از حجم مبنای جدید و نیاز سهام به معاملات بسیار و کد به کد روزانه جهت پر شدن حجم مبنا و نفع کارگزاری ها و مالیات و سازمان و عوارض و....)
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

سهامی که ممکنه در پر کردن حجم مبنا جدید مشکل داشته باشند (سهامی که حجم مبنای بزرگتر از میانگین حجم معاملات 3 ماهه دارند)

نکته مهم :
        ممکنه سهمی افزایش سرمایه داده باشه و حجمش تغییر کرده باشه و به اشتباه در فیلتر اماده باشه (چون میانگین 3 ماهه گذشته هست) بازم خودتان بررسی کنید حتما/:.ph34r-smiley.:/

ستون اول حجمی هست که نسبت به حجم مبنا کم دارند
        ستون دوم درصدی از حجم مبنای جدید هست که پر می کنند.
        ستون سوم به میلیون تومان مبلغی هست که برای پر کردن حجم مبنای جدید باید به ارزش معاملاتشان افزوده شود +میانگین 3 ماهه گذشته

Code:

(cfield0)=(bvol)-[is5]
        (cfield1)=Math.round([is5]*100/(bvol))
        (cfield2)=Math.round((cfield0)*(pc)/10000000)

(bvol)>[is5]
        نسخه pdf خروجی فیلتر حجم مبنای جدید
        آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/03/02, 12:03.
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          بدون شرح... (پس از حجم مبنای جدید و نیاز سهام به معاملات بسیار و کد به کد روزانه جهت پر شدن حجم مبنا و نفع کارگزاری ها و مالیات و سازمان و عوارض و....)
          سلام.
          این شیمیایی برای کدام نماد است؟ چندین روز است بالاست ولی من دارم نگاه می‌کنم می‌بینم وضع گروه معمولی است.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام.
            این شیمیایی برای کدام نماد است؟ چندین روز است بالاست ولی من دارم نگاه می‌کنم می‌بینم وضع گروه معمولی است.
            سلام آقا محمد حسین ?
            احتمالا نماد قرن هست

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

بزک دوزک (سرخاب مالیدن) شاپور

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5585

جناب سروش نمی تونم ریپلی بزنم به پیام هاتون.
                سوالم در مورد قرن هست؟
                اولا قضیه چیه همش ده درصد هست؟
                و ثانیا آیا اگه فرصت ورود بده مناسب هست؟
                امروز فرصت ورود داده فک کنم. آره؟
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بررسی بازار این روزها
                  =============

۱- فردا با صف فروش سنگین آغاز می‌کنیم.
                  ۲- همین باعث می‌شود اگر موج مثبت بیاید بتواند خودش را خوب نشان دهد.
                  ۳- اگر موج مثبت بیاید و بعد از ساعت ۱۰ و نیم باشد و اگر قوی باشد همه چیز عالی خواهد شد. و ان‌شاءالله دوباره به روند عالی‌مان باز خواهیم گشت.
                  ۴- هر سال این موقع‌ها منتظر فروش سنگین بودیم که بعد از عید درست می‌شد. البته امسال معلوم نیست چنین اتفاقی بیافتد. چرا که بخشی از عرضه‌ها طبق روال سابق وجود خواهدداشت تا کارمندان حقوقی‌ها عیدی‌ها و حقوق‌شان را دریافت کنند ولی خرج‌های مربوط به دید و بازدیدهای عید و آجیل و شکلات و حتی خانه تکانی و مسافرت (حمل و نقل و خرید ارز و ...) و عیدی و خیلی موارد مانند این دیگر در کار نیست. و از سوی دیگر به خاطر بازار خوب پیش از این احتمالا برخی از حقوقی‌هایی که می‌خواستند، توانستند نقدینگی‌شان را تامین کنند. پس در کل انتظار داریم این پدیده‌ی خراب شدن بازار اسفند ماه یا وجود نداشته باشد یا با قدرت کمی وجود داشته باشد.
                  ۵- حقیقی‌ها امروز معمولی خریدند و جالب است که سنگین نفروختند. و در کل برآیند حقیقی‌ها یک مقدار بهبود را نشان می‌دهد و جای نگرانی نیست.
                  ۶- حقوقی‌ها امروز فروش نداشتند. و فروش نداشتن حقوقی به منزله‌ی یک امر مثبت است. (البته در این بازار نمی‌توانند بفروشند!!! و حتی در صف فروش‌ها مجبور به جمع‌آوری هم هستند!)
                  در کل حقیقی حقوقی وضع بدی نداشتند. عالی نیست، ولی در حدی هم نیست که کار را خراب کند! (یعنی اگر موج مثبت پیشین ادامه داشته باشد مسئله ساز نیست و خودش را به آسانی می‌تواند وفق دهد.)
                  ۷- از دید نشانگرها: از اوایل برج ۱۲ (روز دوازدهم مثلا) یا اگر بخواهیم بلند مدت‌تر نگاه کنیم از ۹۸/۱۰/۱۰ یک موج تقریبا کاهشی آغاز شده. ولی از آنجا که بازار خیلی قوی است به شکل اصلاح رو به بالا ظاهر شده! محو شده در قدرت رو به بالای بازار.
                  ۸- بعید است این روزها به واسطه‌ی گندی که زدند و قوانین خلق‌الساعه و من‌درآوردی‌ای که گذاشتند و بعدا (مانند قوانین من‌درآوردی پیشین) نصفه نیمه جمعش کردند بیایند بازی جدیدی در بیاورند. تا زمانی که حساسیت این روزها نخوابیده بعید است بازار را دستکاری کنند. نه به وسیله‌ی تغییرات قانونی جدید و نه به واسطه‌ی نامه‌نگاری و درخواست از حقوقی‌ها برای خراب کردن بازار. از این بابت هم تا پایان سال احتمالا مشکلی نخواهیم داشت.
                  البته خرابی هسته هست. مثلا امروز عرضه اولیه شگویا را گذاشته بودند همزمان با بازار و از آن طرف هم ومهان و فروی را باز گذاشتند تا در زمان بازار تاثیرش را روی هسته بگذارد.
                  ۹- حجم نسبت به نیمه‌ی برج یازدهم کاهش یافته انگار. (البته سازمان بورس که آمار درست و حسابی نمی‌دهد که. معلوم نیست اکنون این حجم درست است یا نه؟) ولی حجم به صورت میانگین نسبت به برج هفتم بیشتر است. همچنین یک یا چند حجم خروج توسط کله‌گنده‌ها هم دیده نشده. (این کار رد روزهای خوب معمولا صورت می‌گیرد نه اکنون.)
                  ۱۰- بازارهای رقیب وضعیت خوبی دارند. بانک مرکزی یا وزارت اقتصاد برخلاف اشتباهات چندین ساله قیمت ارز و زر را تصنعی پایین نگه نمی‌دارد. همین باعث می‌شود اشتیاق به این بازارها کم باشد و بخشی از پولی که مردم برای در امان ماندن از تورم می‌خواهند سرمایه‌گذاری کنند همچنان به اینجا می‌تواند بیاید. کرونا و خوابیدن اقتصاد ایران و جهان و نفت ارزان هم همچنان ادامه دارد. (دلار ۱۵۰ هزار ریال و سکه ۶۰ میلیون ریال و نفت ۴۰-۴۵ دلار.)
                  ۱۱- بی ثباتی عجیبی در وضع قوانین من‌درآوردی و پس‌گرفتن بخشی از آنها به وجود آمده که عامدانه یا غیرعامدانه دارد بی‌ثباتی را به بازار منتقل می‌کند.
                  ۱۲- تکانه‌های منفی بسیار شدیدتری در گذشته بر پیکره‌ی این بازار وارد شده که بازار هر بار از آنها با قدرت عبور کرده. مانند ترور شهید سلیمانی و هدف قرار دادن پایگاه آمریکا توسط موشک‌های ایران، کرونا، گروگان گرفتن نفت‌کش ایرانی توسط انگلیس، گروگان گرفتن نفت‌کش انگلیسی توسط ایران، از بین رفتن چهار نفت‌کش اماراتی (و اگر اشتباه نکنم چند تای دیگر)، زده شدن پهپاد آمریکایی و ... بازار خیلی قوی شده! از روی همه‌ی اینها رد شده. هنوز هم التهابش نخوابیده. حتی با وجود منع یک ماهه‌ی تزریق سرمایه‌های جدید (اکبرآقا) به بازار.

با توجه به موارد بیان شده به نگر می‌آید همچنان روند اصلی (ناشی از تورم) افزایشی باشد و بی‌ثباتی‌های کنونی اگر در همین حد باشند موقت باشند و برطرف شوند و دوباره خریداران بازار را دست بگیرند.
                  ما احتمال قوی را روی همین می‌گذاریم و پیش می‌رویم و البته بازار را مرتب رصد می‌کنیم و البته همزمان منتظر نشانه‌هایی بر اشتباه بودن این دیدگاه می‌مانیم.

دنبال چه نشانه‌هایی می‌گردیم؟
                  * چندین روز منفی بودن شدید بازار و پیش نیامدن خریدار.
                  * فروش گسترده و سنگین حقوقی‌ها
                  * عرضه‌های اولیه کمرشکن و سنگین (البته حتی آریا هم گمان نکنم بتواند کاری کند. مگر اینکه ستاره یا ایرانسل یا چنین چیزهایی را پیش از عید رو کنند.)
                  * قوانین من‌درآوردی جدید
                  * کاهش بی‌سابقه‌ی حجم
                  * افزایش بی‌سابقه‌ی قدرت فروشنده حقیقی (سی درصد در کل بازار حدودا)
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    بررسی بازار این روزها
                    =============

۱- فردا با صف فروش سنگین آغاز می‌کنیم.
                    ۲- همین باعث می‌شود اگر موج مثبت بیاید بتواند خودش را خوب نشان دهد.
                    ۳- اگر موج مثبت بیاید و بعد از ساعت ۱۰ و نیم باشد و اگر قوی باشد همه چیز عالی خواهد شد. و ان‌شاءالله دوباره به روند عالی‌مان باز خواهیم گشت.
                    ۴- هر سال این موقع‌ها منتظر فروش سنگین بودیم که بعد از عید درست می‌شد. البته امسال معلوم نیست چنین اتفاقی بیافتد. چرا که بخشی از عرضه‌ها طبق روال سابق وجود خواهدداشت تا کارمندان حقوقی‌ها عیدی‌ها و حقوق‌شان را دریافت کنند ولی خرج‌های مربوط به دید و بازدیدهای عید و آجیل و شکلات و حتی خانه تکانی و مسافرت (حمل و نقل و خرید ارز و ...) و عیدی و خیلی موارد مانند این دیگر در کار نیست. و از سوی دیگر به خاطر بازار خوب پیش از این احتمالا برخی از حقوقی‌هایی که می‌خواستند، توانستند نقدینگی‌شان را تامین کنند. پس در کل انتظار داریم این پدیده‌ی خراب شدن بازار اسفند ماه یا وجود نداشته باشد یا با قدرت کمی وجود داشته باشد.
                    ۵- حقیقی‌ها امروز معمولی خریدند و جالب است که سنگین نفروختند. و در کل برآیند حقیقی‌ها یک مقدار بهبود را نشان می‌دهد و جای نگرانی نیست.
                    ۶- حقوقی‌ها امروز فروش نداشتند. و فروش نداشتن حقوقی به منزله‌ی یک امر مثبت است. (البته در این بازار نمی‌توانند بفروشند!!! و حتی در صف فروش‌ها مجبور به جمع‌آوری هم هستند!)
                    در کل حقیقی حقوقی وضع بدی نداشتند. عالی نیست، ولی در حدی هم نیست که کار را خراب کند! (یعنی اگر موج مثبت پیشین ادامه داشته باشد مسئله ساز نیست و خودش را به آسانی می‌تواند وفق دهد.)
                    ۷- از دید نشانگرها: از اوایل برج ۱۲ (روز دوازدهم مثلا) یا اگر بخواهیم بلند مدت‌تر نگاه کنیم از ۹۸/۱۰/۱۰ یک موج تقریبا کاهشی آغاز شده. ولی از آنجا که بازار خیلی قوی است به شکل اصلاح رو به بالا ظاهر شده! محو شده در قدرت رو به بالای بازار.
                    ۸- بعید است این روزها به واسطه‌ی گندی که زدند و قوانین خلق‌الساعه و من‌درآوردی‌ای که گذاشتند و بعدا (مانند قوانین من‌درآوردی پیشین) نصفه نیمه جمعش کردند بیایند بازی جدیدی در بیاورند. تا زمانی که حساسیت این روزها نخوابیده بعید است بازار را دستکاری کنند. نه به وسیله‌ی تغییرات قانونی جدید و نه به واسطه‌ی نامه‌نگاری و درخواست از حقوقی‌ها برای خراب کردن بازار. از این بابت هم تا پایان سال احتمالا مشکلی نخواهیم داشت.
                    البته خرابی هسته هست. مثلا امروز عرضه اولیه شگویا را گذاشته بودند همزمان با بازار و از آن طرف هم ومهان و فروی را باز گذاشتند تا در زمان بازار تاثیرش را روی هسته بگذارد.
                    ۹- حجم نسبت به نیمه‌ی برج یازدهم کاهش یافته انگار. (البته سازمان بورس که آمار درست و حسابی نمی‌دهد که. معلوم نیست اکنون این حجم درست است یا نه؟) ولی حجم به صورت میانگین نسبت به برج هفتم بیشتر است. همچنین یک یا چند حجم خروج توسط کله‌گنده‌ها هم دیده نشده. (این کار رد روزهای خوب معمولا صورت می‌گیرد نه اکنون.)
                    ۱۰- بازارهای رقیب وضعیت خوبی دارند. بانک مرکزی یا وزارت اقتصاد برخلاف اشتباهات چندین ساله قیمت ارز و زر را تصنعی پایین نگه نمی‌دارد. همین باعث می‌شود اشتیاق به این بازارها کم باشد و بخشی از پولی که مردم برای در امان ماندن از تورم می‌خواهند سرمایه‌گذاری کنند همچنان به اینجا می‌تواند بیاید. کرونا و خوابیدن اقتصاد ایران و جهان و نفت ارزان هم همچنان ادامه دارد. (دلار ۱۵۰ هزار ریال و سکه ۶۰ میلیون ریال و نفت ۴۰-۴۵ دلار.)
                    ۱۱- بی ثباتی عجیبی در وضع قوانین من‌درآوردی و پس‌گرفتن بخشی از آنها به وجود آمده که عامدانه یا غیرعامدانه دارد بی‌ثباتی را به بازار منتقل می‌کند.
                    ۱۲- تکانه‌های منفی بسیار شدیدتری در گذشته بر پیکره‌ی این بازار وارد شده که بازار هر بار از آنها با قدرت عبور کرده. مانند ترور شهید سلیمانی و هدف قرار دادن پایگاه آمریکا توسط موشک‌های ایران، کرونا، گروگان گرفتن نفت‌کش ایرانی توسط انگلیس، گروگان گرفتن نفت‌کش انگلیسی توسط ایران، از بین رفتن چهار نفت‌کش اماراتی (و اگر اشتباه نکنم چند تای دیگر)، زده شدن پهپاد آمریکایی و ... بازار خیلی قوی شده! از روی همه‌ی اینها رد شده. هنوز هم التهابش نخوابیده. حتی با وجود منع یک ماهه‌ی تزریق سرمایه‌های جدید (اکبرآقا) به بازار.

با توجه به موارد بیان شده به نگر می‌آید همچنان روند اصلی (ناشی از تورم) افزایشی باشد و بی‌ثباتی‌های کنونی اگر در همین حد باشند موقت باشند و برطرف شوند و دوباره خریداران بازار را دست بگیرند.
                    ما احتمال قوی را روی همین می‌گذاریم و پیش می‌رویم و البته بازار را مرتب رصد می‌کنیم و البته همزمان منتظر نشانه‌هایی بر اشتباه بودن این دیدگاه می‌مانیم.

دنبال چه نشانه‌هایی می‌گردیم؟
                    * چندین روز منفی بودن شدید بازار و پیش نیامدن خریدار.
                    * فروش گسترده و سنگین حقوقی‌ها
                    * عرضه‌های اولیه کمرشکن و سنگین (البته حتی آریا هم گمان نکنم بتواند کاری کند. مگر اینکه ستاره یا ایرانسل یا چنین چیزهایی را پیش از عید رو کنند.)
                    * قوانین من‌درآوردی جدید
                    * کاهش بی‌سابقه‌ی حجم
                    * افزایش بی‌سابقه‌ی قدرت فروشنده حقیقی (سی درصد در کل بازار حدودا)
                    سلام.
                    بازار دارد اکنون بدترین روزهای عمر خودش را می‌گذراند.
                    تقریبا همه چیز در صف فروش قفل شده است.
                    باز هم معتقدم اگر بازار قدرتمند برگردد (که احتمالش را گفتم بعید نمی‌دانم) دوباره مانند موارد قبلی همین می‌شود یک پله برای رشد آتی بازار.
                    مانند شهادت سردار سلیمانی. (و حمله به آمریکا که در بلند مدت از دید نظامی رفع کننده نگرانی‌ها است.)
                    مانند کرونا.
                    مانند قانون عدم تزریق اکبرآقا (سهامدار جدید).
                    مانند خیلی مسائل دیگر که آمدند و رد شدند...

به علاوه تقریبا این بازی اختلال هسته و قوانین خلق‌الساعه دیگر آخرین ترکش‌های تیم اقتصادی آقای روحانی است برای سرکوب بورس. (به غیر از عرضه اولیه تقریبا دیگر کاری نمی‌توانند بکنند. دستشان خالی است. صدایش/گندش بد درآمده.)

منتظر جمع شدن صف نمادهای بزرگ توسط حقوقی‌ها و سپس واکنش بازار هستیم. امیدوارم واکنش کوتاه‌مدت و قدرتمند باشد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

صف خودرو را برداشتند.
                      نمادهای دیگر خودرویی هم یک نفسی کشیدند.
                      ولی همچنان هسته را مختل نگه داشته‌اند.

اختلاف پایانی و آخرین بازار از ۲٫۵ درصد به ۱٫۵ درصد رسید.
                      و احتمالش هست که تا آخر وقت به صفر برسد.
                      به این معنی که امکانش هست جو منفی تمام شود.

ویرایش: دوباره صفش برگشت. ولی احتمالا دوباره صفش را حذف می‌کنند.
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/03/09, 11:11.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اصلا روز خوبی نبود. صف‌ها جمع نشد. در نتیجه امید به برگشت تند به صورت کامل از بین رفت.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5585

با یکی از دوستانم صحبت کردم
                          که البته ایشون تحت نظر یک استاد قدر ترید می کنن.
                          (حالا قدر یا غدر رو نمی دونم)
                          گفتش که بازار نهایتا شنبه یا یکشنبه هفته آینده برمیگرده.
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

برنامه رو مواد شیمیایی باگ خورده ؟

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

آقا سروش سلام

ای کاش اول صبح هم تصویر میذاشتید تا مقایسه خوبی صورت میگرفت

نظر

در حال کار...
                                X