نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • matin
    ستاره دار (14)
    • Mar 2013
    • 650

پاسخ : نبض بازار...

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    ارزش داد و ستدهای شپنا: ۲۰ هزار میلیارد ریال
    ارزش داد و ستدهای وتجارت: ۱۰ هزار میلیارد ریال
    رقم‌هایی عجیب و بی‌سابقه در بورس ایران.
    حالا خساپا هم مانده. آن هم احتمالا یک حجم عظیمی بزند.
    امروز فرصتی عالی بود تا هر کس از هر چه دوستش دارد و پیش‌تر نمی‌توانست بخرد بخرد. (چافست و فاذر در چشم من است اکنون.) البته برخی هم که همچنان در صف خرید قفل هستند... مانند وگردش و گشان و اخابر و ونیکی.
    بسیار عالی جناب محمد حسین عزیز.
    منفی شدن بازار و عرضه سنگین صفهای خرید در دو روز گذشته برای برخی (یا بسیاری) تهدید بود و برای برخی (اندکی) فرصت.
    به نظرم همین تفاوت های نگرشی است که تا حد قابل توجهی، میزان بازدهی سبد سهامداران رو متفاوت می کنه.
    و البته به غیر از سهامی که اشاره کردید، کفپارس هم خوب درخشید در این آشفته بازار.
    إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
    "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

ببینیم در ادامه تغییری حاصل میشه ....فولاد و شبندر هر کدوم 300 میلیارد تومن تقریبا صف فروش هستند.
      محصولات دارویی که وضعیت خوبی دارند.

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• greed
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 61

از فردا روندبازار عوض میشه
          +++
          [FONT=arial narrow][SIZE=4][B]شما همان هستید که هستید نه آنچه که دارید.[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• شاه ماهی بورس
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 261

پیش بینی من این هست فردا تمام صف فروش ها جمع اوری خواهد شد / بازار دوشنبه مثبت

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

هیچی نمیشه گفت تا معاملات شستا را ندیده بودم شاه ماهی عزیز نظرم بر برگشت بازار از فردا اخروقت یا دوشنبه اول صبح بود اگه شستا صفش جمع نشه بازار شاید اخرهفته چارشنبه یابره بعد 15 خرداد وباید ببینیم چه نقشه ای کشیدن من دوهفته پیش که نقد شدم واینجا اعلان کردم واینجاخم گفتم تا بعد 15خرداد ورود میکنم وبا 50درصد فقط سود کارمیکنم ولی ئدوباره وقتی صف شستا ریخت شستا خریدم ولی شکر خدا شستاها را چارشنبه ای 80درصد فروختم وفقط 49600شستا دارم که نگه میدارم وتک سهم واتجار شدم که قابل نقد کردنه با 5درصد ضرر وهرچند میتونم نقد بشم ولی نمیشم خب ولی میتونسم از حدود 2یا سه هفته پیش که تو اوج نقد شدم واعلان کردم نقد بمانم ولی بازم شکر فقط با5درصد ضرر میتونم فردا نقد بشم اگه بخان ودر اخر باز به بازار هنوز امید دارم بعید میدونم با این نقدینگی وتبلیغ به این زودی حیثیت نظامو زیر سوال ببرن چون درسطح ملی تبلیغ کردن واینکه سوای حیثیت نظام ؟هنوز نظام کامل نقدینگی راحبث نکرده بخوره پس....

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2939

بازده بالا برای دارایی‌های بد!

یک لحظه کلیدی در آموختن اقتصاد مالی و خصوصا نظریه قیمت‌گذاری دارایی‌ها در تعادل، لحظه‌ای است که متوجه می‌شوی که «بازده متوسط و انتظاری سهام شرکت‌ها لزوما ربطی به کیفیت و بهره‌وری خود شرکت ندارد!» به عبارت دیگر، مدل‌های نظری و شواهد تجربی می‌گوید که اگر بازده بلندمدت «سهام» شرکت‌های مختلف را ببینیم، این بازده لزوما به متغیرهای حسابداری - مثل بازده سرمایه‌‌گذاری به دارایی (ROI)، سوددهی و ... - و متغیرهای عملیاتی - مثل فروش، سهم بازار و مدل کسب و کار و رضایت مشتری و ... - امثال آن ندارد.

معنی این حرف در عمل این است که سهام یک شرکت فناوری-محور نوآور که سالی ۵۰٪ رشد فروش دارد و عمل‌کرد عالی دارد ممکن است همان قدر بازده متوسط داشته باشد که مثلا سهام یک شرکت قدیمی و کهنه و با حاشین سود بسیار پایین. به عبارت دیگر نه تنها دلیلی نداریم که «بازده سهام» بنز و اپل و مایکروسافت و ... بالاتر از شرکت‌های با اعتبار و کیفیت محصول پایین‌تر باشد، بل‌که احتمالا بازده متوسط سهام بنز پایین‌تر از یک شرکت خودروسازی ضعیف‌تر خواهد بود. در مثال دیگری توجه کنیم که بازده متوسط سهام شرکت‌‌های رو به ورشکستگی و نابودی احتمالا بالاتر از بازده متوسط سهام شرکت‌‌های مطمئن و بدون ریسک خواهد بود!

این مفهوم را دوستان به زبان‌های مختلف بیان کرد‌ه‌اند. مثلا این‌که «بین شرکت خوب و سهام خوب لزوما رابطه مستقیمی وجود ندارد!». من حتی گاهی فراتر می‌روم و سر کلاس‌ها برای این‌که دانش‌جویان را متوجه موضوع کنم اشاره می‌کنم که «بازده بالا مربوط به دارایی‌های بد است. دارایی خوب نیازی ندارد بازده بالا بدهد.» (این که خوب و بد چیست را بعدا تعریف می‌کنیم.)

ممکن است بپرسیم آخر چه طور چنین چیزی ممکن است؟ جایی اشتباه نمی‌کنیم؟ یعنی چه که سهام بنز ممکن است حتی کم‌تر از سهام یک خودروساز گم‌نام یا ضعیف بازده داشته باشد؟ پس عمل‌کرد خوب بنز در کسب و کارش به جیب چه کسی می‌رود؟ خوب است کمی در این مورد تامل کنیم تا بعدا بحث را ادامه بدهیم. در واقع می‌توان پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای به این بحث از زوایای مختلف داد.

دکتر حامد قدوسی
                  آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2020/05/18, 11:39.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                    مدل‌های نظری و شواهد تجربی می‌گوید که اگر بازده بلندمدت «سهام» شرکت‌های مختلف را ببینیم، این بازده لزوما به متغیرهای حسابداری - مثل بازده سرمایه‌‌گذاری به دارایی (ROI)، سوددهی و ... - و متغیرهای عملیاتی - مثل فروش، سهم بازار و مدل کسب و کار و رضایت مشتری و ... - امثال آن ندارد.
                    دکتر حامد قدوسی
                    سلام بر جناب Mehdi بسیار عزیز.
                    من با حرف ایشان در مورد کوتاه‌مدت و حتی میان‌مدت کاملا موافقم...
                    ولی برای بلندمدت به هیچ‌وجه.
                    ----------------------
                    مثالی هم که ایشان زدند به نگرم اشتباه است. بنز و بوگاتی محصولشان بهتر از فولکس و رنو و ... است. ولی کارخانه‌اشان معلوم نیست بهتر باشد... (ای بسا حتی تیراژ تولید و درآمدزایی یک کارخانه چینی به مراتب بیشتر از سازنده بوگاتی باشد.)
                    ایشان حرف از «نسبت بازدهی» با کیفیت زدند ولی مثال از «محصولات» با کیفیت آوردند.
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2939

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام بر جناب Mehdi بسیار عزیز.
                      من با حرف ایشان در مورد کوتاه‌مدت و حتی میان‌مدت کاملا موافقم...
                      ولی برای بلندمدت به هیچ‌وجه.
                      ----------------------
                      مثالی هم که ایشان زدند به نگرم اشتباه است. بنز و بوگاتی محصولشان بهتر از فولکس و رنو و ... است. ولی کارخانه‌اشان معلوم نیست بهتر باشد... (ای بسا حتی تیراژ تولید و درآمدزایی یک کارخانه چینی به مراتب بیشتر از سازنده بوگاتی باشد.)
                      ایشان حرف از «نسبت بازدهی» با کیفیت زدند ولی مثال از «محصولات» با کیفیت آوردند.
                      سلام بر آقا محمدحسین گرامی

برای بنده هم جالب آمد که به اشتراک گذاشتم
                      البته گویا مطلبشان ادامه دارد و تقاضای تامل و تفکر کرده اند.

جناب قدوسی وقتی از مدل نظری و داده های تجربی بحث میکنند یعنی دسترسی به دیتای فراوانی دارند که این مطلب را تایید میکند
                      شاید مثالها گویا نباشد ولی به نظرم به طور کلی ما خیلی اینچنین پدیده ای را در بازار سهام خودمان شاهدیم.
                      منتظر میمانیم برای ادامه مطلب ایشان

نظر

• شاه ماهی بورس
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 261

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                        پیش بینی من این هست فردا تمام صف فروش ها جمع اوری خواهد شد / بازار دوشنبه مثبت
                        پبش بینی ما درست از اب درامد

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

پیش بینیتون در مورددبالک هم کاملا درست بود مرسی که که در شرایط منفی بازار کنارمون هستید شاد باشید و سلامت همیشه

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

خرید سنگین صبا وشستا هم 49600دارم البته زیاد داشتم تبدیل به ولتجارشده وسبدسنگین ولتجار خفولا وسنگین صبا وشستا

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

شاه ماهی عزیزم منم نظرم برگشت بازار باشستا بود که اتفاق افتاد شاخص رفت برای 1280وبنظرم با دید بازار امروز به این نتیجه رسیدم بازار داره رو خیلی سهمها فروش میزنه تومثبتها یعنی اینکه راه سهمها از هم داره جدا میشه وسهمهای خوب میرن برای شاخص 1280وسهمهای زیاد رشد کرده وبعضا حبابی ریزش نمیکنن بیشتر اصلاح زمانی خواهند کرد واین را الانی میگم که بیشتر سهمها مثبتم ازهفته دیگه بازار دوپاره خواهد شد ومثبت

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

نظر

در حال کار...
                                X