ببخشید شما......

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • malavan
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 294

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    آرتمیس عزیزم, چقدر ناراحت شدم

برای عزیزت دعا میکنم.انشالله هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره:*
    به شخصه همیشه از تحلیلهایتان استفاده می کنم...
    ممنون
    بای تا های
    [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• farhad61
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 512

به به اینجا که همه لیسانس و مهندسو دکترو .... هستن
      من هم فرهاد کرمی ( البته اسم کوچیکم فرهاده واسم شناسنامه ایی ......) فوق دیپلم مکانیک
      تا قبل از ازدواج اصفهانی بودم بعد از اون میبدی شدم :d ( میبد - یزد)
      تازه با بورس و فارکس آشنا شدم . جریان خرید هرکدوم از سهام هایی که خریدم یه داستان کمدیه که با چه تحلیل های چرتی سهام خریدم آخرین شاهکارم بعد از کلی تحقیق خودور 468 تومنی بود که هرچی فکر میکنم نفهمیدم چرا این سهم رو توی این قیمت خریدم. احتمالا دچار آلزایمر شدید هستم=))
      در حال حاضر چند ماهه به جرگه شریف بیکاران پیوستم اما هیچ وقت به آینده به اندازه این روزها امید نداشتم
      عکس آواتارم هم گل پسر 8 ماهمه که امیر مهدی اسمشه
      فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
      قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
        بنده مهدی هستم با آیدی پسرم امیر

متولد سال55 کارشناس شیمی .وشاغل در شرکت نفت شاهرود .توسط دوست خوبم سعید بورسی درسال 87 بابورس آشناشدم وفعالیت میکنم وعاشق بورس هستم وهرروز سعی میکنم بر معلومات خودم بیافزایم که در اینراه از تجربیات همه دوستان استفاده میکنم .
        سلام منو به سعید بابایی عزیز برسون بگو خیلی میخوامش :x

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
          به به عجب تاپیکی... من شیفته صداقت و روراستی هستم... کلا از دنیای مجازی زیاد خوشم نمیاد ... دوست دارم آدما خودشون باشند....

من آرتمیس هستم... خانه دار... بله خانه دار و دارای یک گل پسر.... ;)یه مدرک کامپیوتر سال 81 از دانشگاه آزاد اراک گرفتم ولی تا حالا موفق نشدم ازش استفاده کنم... چقدر اینجا سن ادم را میپرسند؟؟؟...;;) توی تاپیک تولد نوشتم.... شهرم هم... اراک....
          سال 86 چندتا خرید برای کسب تجربه داشتم و رهاش کردم تا سال 87 که جدی وارد بورس شدم... شاید باورتون نشه ولی این راهی بود که خدا جلوی پای من گذاشت بدون اینکه چیزی بدونم... خودش باعث شد با یه کارگزار خوب آشنا بشم... و یه آدم خیلی خوب سرراه من قرار داد تا توی سرمایه گذاری کمکم کنه... خدارا شکر تا اینجاش هم بد نبوده...
          از سرمایه بگم... برعکس اکثریت خانمها =))من با فروش طلاهام سرمایه گذاری را شروع کردم... باورکنید ... البته ناگفته نماند که طی دومرحله این کار را کردم و حدود 320گرم طلا فروختم و ریختم توی این حندق بلا(بازار بورس) .... تا اینجا هم یک ریال حمایت مالی نداشتم ... خودم بودم و خودم.... از اینکه به اینجا هم رسیدم بسیار خوشحالم .... درسته خیلی پیشرفت چشمگیری نداشتم اما با شرایطی که داشتم از خودم خیلی راضی هستم و این برام خیلی مهمه....
          نمیتونم بگم بهترین دوست کیه چون هر کس بجای خودش و در موقعیت خاص میتونه بهترین باشه اما یه دوست خوب توی بورس خیلی کمکم کرد، چیزیایی ازش یاد گرفتم که فقط تجربیاتش بود و توی هیچ دوره و کلاسی نمیشد اونا را آموزش دید....
          درضمن یه سبد خیلی خوشگل کوچولو برای پسرم چیدم از خزامیاد117، خبهمن105،اخابر155، رانفور2200،مداران270... که میخواستم با همون دومادش کنم .... ا

درست است که من همیشه از نگاه نادرست و طعنه تاریک ترسیده ام؛
          درست است که در زیر بوته باد سربرخشت خالی نهاده ام؛
          درست است که طاقت تشنگی در من نیست؛
          اما، با این همه
          گمان مبر در برودت این بادها خواهم برید!!
          آرزوی سلامتی برای دلبندتان دارم.خدا حفظش کند

نظر

• malavan
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 294

سلام
            من سیامک هستم.
            متولد بندرانزلی
            فوق دیپلم مکانیک موتورهای دریایی از دانشگاه نفت
            لیسانس مکانیک
            یه مدتی به صورت کارآموز روی کشتی های شرکت ملی نفتکش ایران شاغل بودم اما در حال حاظر کارمند شرکت ملی حفاری ایران هستم و ساکن اهواز
            به صورت عملی از سال 89 وارد بورس شدم
            و قبلش بیشتر مطالعه و دمو بود
            خدارا شکر با اینکه در پاییز 89 ضرر وحشتناکی کردم اما هم اکنون علاوه بر جبران اون ضرر (فاذر و صدرا) با مجموع گین 60% در یک سال راضی هستم.
            عاشق تیم محبوب شهر خودم ملوان هستم...
            از مطلب تمام دوستان استفاده می کنم به خصوص اساتید محترم آقایان پناهی...نظری...حجت...راشین..پانی...امینی... مهربان ... و سایر دوستان که به خدا خاطر نیم ایند...
            اما کسانی که مطلبی را در باب تبلیغ سهم خودشان می زنند اعصابمو خرد می کنه و نمی تونم ساکت بشینم و حرفمو می زنم حتی اگر اون بهترین دوستم باشه....
            متاهل و دارای یک دختر کوچولو به نام آیناز هستم...
            خوب بسه دیگه...
            بای تا های
            [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• amir3236
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 266

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              سلام منو به سعید بابایی عزیز برسون بگو خیلی میخوامش :x
              سعید هم تورو خیلی میخواد .از خوبیهات برام گفته .

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

آقا من همون قلبه رو میخام ستاره دوس ندارم .............قلبه به آدم بیشتر انرژی میداد:((:((

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                  آقا من همون قلبه رو میخام ستاره دوس ندارم .............قلبه به آدم بیشتر انرژی میداد:((:((
                  منم اونو بیشتر دوس داشتم :x

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

من هم سيد مسعود محسني فر هستم ليسانس كامپيوتر دانشگاه آزاد مشهد متولد 30/6/1353 ساكن مشهد در دوره 9 استاد هلالات وارده بورس شدم پيشتر كار كامپيوتر الان چند ماهه تو كار بورسم هرچند كم كم عيالات متحده داره از خونه بيرونم ميكنه روزي 6 ساعت خبر مي خونم تحليل اساتيد ميبينم خيلي هم از اينكه با دوستاني مثل شما آشنا شدم خوشحالم حجت جان اينجا يك پا فيس بوك شد منم واسه سلامتي فرزندتون دعا ميكنم دوست عزيز

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

آرتمیس عزیز
                      بچه ها فرشتگان خداوند برروی زمین هستند ،خداوند مهربان خودش حافظ اونهاست ،نگران نباشین و مطمئن باشین سریعتر از اونکه فکر کنین با خوشی و سلامت در کنار عزیزتون خواهید بود و در طی این مسیر ما همه درکنار شما هستیم ......
                      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

اول از همه براي گل پسر آرتميس عزيز آرزوي سلامتي ميكنم ....

بنده هم كوچيك همتون محمود شريعت هستم. به ناچار دانشجوي فيزيكم اما هنوز قانون اول نيوتن را نميدانم چيست!!!!!
                        شغل اولم: يه شركت كامپيوتر كوچولو دارم كه البته رفيق ناباب مارو كشيد تو اين كار :D
                        شغل دوم: همون شغل دوم درامد اول معروف كه همه ميگن .... اگر بخام نحوه آشنايي و ورود به بورس را براتون بگم فكر كنم چند صفحه اي طول بكشه. برا خودش داستاني داره ...

تكنيكال را در دوره اول استاد هلالات در مشهد شروع كردم و الان كه با اساتيدي چون Holy, استاد پناهي، راشين، Pani، بوف كور، مسلم، H_gonabadi، عمو حسين ، حجت analyst و ديگر دوستان آشنا شدم ميفهمم كه هنوز هيچي از تكنيكال ياد ندارم و تا حالا فقط خيال ميكردم كه ميفهمم...
                        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          منم اونو بیشتر دوس داشتم :x
                          ايضا ...
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
                            ميفهمم كه هنوز هيچي از تكنيكال ياد ندارم و تا حالا فقط خيال ميكردم كه ميفهمم...
                            دوستان جدی نگیرید،محمود عزیز اهل شکسته نفسیه ، اتفاقا تو نمودارهاش که دقت کنین میبینین دیدش به نمودار خیلی عمیقه ......
                            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                              دوستان جدی نگیرید،محمود عزیز اهل شکسته نفسیه ، اتفاقا تو نمودارهاش که دقت کنین میبینین دیدش به نمودار خیلی عمیقه ......
                              :">:">:">
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• rojan
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 581

با سلام

روژان هستم متولد 1984 تهران ساکن کانادا تازه ار تهران برگشتم در رفتن به ان سوی ابها من فقط تابع بودم ولی اگر نظر من را هم جوبا بودند می گفتم : همه ایران سرای من است
                                شاد و یک کمی فقط یک اپسیلن شیطان هستم لیسانس ار تهران و اینجا سرگردان دانشکده های پزشکی و .................
                                عاشق شعر و ادبیات هستم و نمی دانم من در این رشته چکار میکنم ؟
                                2 سال و اندی با بورس اشنا شدم از تحلیها و مشورتهای سروش عزیر بسیار بهره بردم و سودهای میلیونی البته به ریال و نه دلار کسب کردم :d
                                پدرم مشوق من است و حمایت بی دریغ او اعتماد بنقس مرا در این بازار بشدت لجام گسیخته دو چندان کرده است
                                الان هم که از محضر اساتید این سایت و تالاز بورس فیض میبرم
                                راستی اقای پناهی نه که شما تحلیل گر قابل و تکنیکال قوی هستید فکر میکنم سال تولدتان به میلادی باشد 1959
                                جناب نظری خواهشنا چون راه من خیلی دوره در صورت امکان جواب سوالات مرا در اولویت قرار دهید:D
                                آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

در حال کار...
                                X