ببخشید شما......

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

خیر مقدم دکتر جون:d
    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• آرتمیس
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 283

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      به نام حق
      من هم اگر از خودم بگم از اسم و رسم ام زياد نمينويسم.ساكن تهران هستم و تو يك شركت در زمنيه نفت و گاز كار مي كنم. فقط از حرفه ام بگم كه من فوق ليسانس مهندسي نفت دارم. 8 سالي ميشه دارم در زمينه رشته ام كار مي كنم.خيلي هم در حال سفر هستم به خاطر همين گاهي ميشه غيبت ام تو سايت زياد ميشه.
      با بورس هم سال 83 بود كه از طريق دوستي كه هم خونه بوديم آشنا شدم كه پسر خيلي خوبي بود و از بس ازش سوال كردم كلافش مي كردم. اونموقع خيلي هم سود نكردم چون بعدش بورس ريخت و فقط سرمايه ام رو از دست ندادم.
      يك سال و اندي پيش بود كه نميدونم چطور شد دوباره به اون دوستم زنگ زدم وبانك سينا رو معرفي كرد و رفتم خريدم. بعد دوباره وارد اين بازار پر استرس شدم. البته اگه تو قيمت پايين سهم بخري استرس نداري اما وقتي حالا بخري بي استرس شب نميشه.
      بورس رو خيلي دوست دارم اما گاهي خيلي ازش ميترسم و همه سودهام رو به ضرر تبديل مي كنم.:(
      2 تا دوست خوب دارم كه هميشه پيشنهادهاي خوبي بهم مي دادند اما خيلي حرف گوش كن نبودم و سرمايه ام هم اونروزها كم بود. البته سرمايه ام رو بيشتر تو كارم بدست آوردم تا تو بورس. بورس بيشتر سرگرمي بوده برام. گاهي فكر مي كنم خيلي بورس ما مزخرفه چون دست اندركارهاي خوبي نداره.
      تو مدتي همكه تو اين فروم هاي بورسي بودم دوستان خوبي پيدا گردم و انسانهاي خوبي هم پيدا كردم. ولي گاهي هم كساني رو ديدم كه فقط به فكر خودشون بودند. انشالله اخلاق مداري راس همه كارهاي ما قرار بگيره.

فرمایشات شما متین مهندس جان....
      اما من کمی ضریب هوشم پایینه:d ... شما را نشناختم....;)
      جسارتا ببخشید شما......
      :-/
      [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
      [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

خوب به نظرم اينجا خيلي كم پيدا ميشه كسي كسي را بشناسد. هركسي با يك نام و نشاني در اين سايت مينويسد. خيلي آدم معروفي نيستم يه آدم معمولي مثل خيلي ها.به قول معروف جزو خواص نيستيم. يه زماني هم شايد جزو نخبگان بوديم;) .
        راستي من گرچه سالهاست در تهران درس خوندم و كار كردم ولي بچه اراك ام.
        آرتميس جان ضريب هوشي شما هم پايين نيست اين من هستم كه خودم رو خوب معرفي نكردم.ديگه خلاصه دستم نميره بيشتر از اين از خودم بنويسم.
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• حسين صابري
          عضو عادی
          • Jul 2025
          • 99

سلام
          حسين صابري هستم از شيراز 34 ساله.
          مهندسي برق - الكترونيك از دانشگاه شيراز .
          شاغل در پالايشگاه اول پارس جنوبي -عسلويه.
          متاهل و داري يك پسر شيطون بنام آراد .
          سال 82 با بورس آشنا شدم ولي چون چندان موفقيتي نداشتم كنار گذاشتمش.
          در سال 87 اقدام به تاسيس كارخانه نايلون و نايلكس در جنوب استان فارس كردم ولي به علت ركود بازار سود آنچناني نداشت .
          سال قبل در محضر آقاي جمالي دوست و همكار محترم با واژه تبادلات ارزي آشنا شدم و چندي در محضر ايشان تلمذ كردم.
          خدا را شكر ميكنم كه در نا اميدي بسي اميد است كه فقط بايد به اون اعتقاد داشت .
          در اين راه تلاش زياد كردم و البته ضرر زياد....ولي اميد دارم بتونم ظرف يكسال آينده با كمك دوستان واساتيد محترم به نتايج بسيار خوبي برسم.
          با تشكر

نظر

• حیدر بابا
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 70

سلام
            اسمم سعید هستش
            مهندسی عمران دارم در دوران دانشجویی وحشتناک موفق بودم (بیشتر در بخش پژوهشی) از بیشتر کشور ها دعوت نامه دارم ولی برو نیستم
            برتامه ای برای ادامه تحصیل ندارم چون در دوران کارشناسی تا اخرشو دیدم و فهمیدم کی به کیه
            بورس رو از سال 84 پی گیرش بودم ولی از 86 شروع به معامله کردم ولی به علت همین مدارک و مقام های بی خود , به صورت حرفه ای کار نکردم و می خوام از حالا حرفه ای ادامه بدم
            در ضمن دوستان اگه در مورد بتن های ویژه سوالی داشتین در خدمتم

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

می گم ما که توی این سایت چند تا حسابدار داریم........بیان بشمارن ببنیم چقدر کارمند شرکت نفتی و صنایع وابسته به اون داریم تو این سایت........بشمار یک،بشمار دو............یکی به من بگه اینجا چه خبر؟؟!!......./:)
              to continue, please follow me on my page

نظر

• hp1353
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 42

سلام
                حسام پاینده ..متولد 1353/01/05 ساعت 8 شب موقع پخش سریال مرادبرقی :d.مهندس مکانیک ...از دانشگاه بابل .... ساکن بابل..
                با بورس از سال 1384 آشنا شدم تو هتل اطلس تهران !!
                از عسلویه ماموریت اومده بودم تهران
                (اون موقع من ناظر پتروشیمی جم بودم )
                یکسالی تو ساخت تلمبه خانه نکا ری تو ساری بودم بعد رفتم عسلویه حدود 5 سال بودم( خاکبرداری فاز 4و5 و ساخت پتروشیمی آروماتیک و پتروشیمی جم) بعد هم 1.5 سال ناظر صدرا تو نکا بودم بعد هم 8 ماه با خاتم الانبیا کار کردم الانم حدود 3 سال خودم شرکت پیمانکاری دارم . فعلا هم به مقدار لازم از ادارات دولتی طلبکارم(حدود 90 میلیون تومان) ...
                متاهل وی یه دختر 4 ساله دارم به اسم بهار (از زندگی خانوادگیم کاملا راضیم)
                آخرین ویرایش توسط hp1353؛ 2011/04/30, 09:32.
                حسام پاینده
                وسعت دنیای هرکس به اندازه وسعت تفکر اوست

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

ماشالله همه دكتر و مهندس اند. خدا رو شكر از اين بابت كه تو اين سايت آدم هاي تحصيل كرده زياد داريم انشالله از محضر همشون فيض ببريم.

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

خواهر آرتمیس کجایی؟؟؟

نظر

• آرتمیس
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 283

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                      خواهر آرتمیس کجایی؟؟؟

بفرمایید برادر!!!
                      امری، فرمایشی....
                      [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                      [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

خواهر تاپیک محاسبه nav ازتون سوال داشتم واستون پیام خصوصیم فرستادم .........

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....بزودی ب اشرح حالی مهیج و سوزناک شوری دوباره به اش شله قلم کار حالو هواتون میزنیم...
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• malavan
                            عضو عادی
                            • Jul 2025
                            • 294

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....بزودی ب اشرح حالی مهیج و سوزناک شوری دوباره به اش شله قلم کار حالو هواتون میزنیم...
                            كشتي ما را....بگو ديگه.....

ملكه اليزابت هم موقع بله گفتن اينقدر ناز نكرده بود....

قروبون دكتر طناز خودمون
                            منتظريم...
                            باي تا هاي

ولي دكتر جان از حق نگذريم اين نقطه چين گذاشتن هم دنيايي داره ها....
                            [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• آذرنوش
                              عضو جدید
                              • May 2011
                              • 7

سلام
                              من مدتهاست که خواننده فرومهای بورسی هستم اما تا بحال اقدام به نوشتن نکردم و تازه حالا تصمیم به این کار گرفتم
                              با سرمایه ای اندک از تالار بورس اراک شروع کردم.
                              دوست دارم اینجا اراکیهای تالار که ماشالا تعدادشون هم کم نیست یه کم بمن بکنند و راه و رسم کار را بمن یاد بدهند
                              متاسفانه محیط تالار طوریه که اکثرا سنشون بالاست و نمیشه راحت باهاشون ارتباط برقرار کرد و ازشون چیزی یاد گرفت امیدوارم همشهریهای جوانم اینجا بمن کمک کنند.
                              مخصوصا دوستان خوبی مثل اراک بورس (که ماشالا تعداد پستهاش خیلی بالاست) آقای نعیمی و بارید و آرتمیس بمن کمک کنند.
                              منتظرشون هستم

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

در خدمت همشهريان عزيز و همه دوستان گرامي هستيم.

نظر

در حال کار...
                                X