با سلام ، من هم کلیداسرار هستم
مدیریت مالی خوانده ام و در حال حاضر در یک شرکت فعال در بورس مشغول هستم و یک کارگزاری دارم یک زمانی در تالار شیشه ای مشغول بودم. و هم زمان مدیر فروش یک شرکت وارد کننده لوازم آرایشی و بهداشتی هستم ، ژیلت را برای اولین بار بنده به ایران وارد کردم.
در حال حاضر در بازار روی برند های معروفی از جمله نیوا ، پمپرز ، هد اند شولدرز ، کار می کنم.
و فروش محصولات کدکس ، که 65 درصد بازار ایران را در اختیار دارد ، در اختیار شرکت ما است. (جهت اطلاع گفتم ، شاید اتفاقی شخصی در این مورد فعالیت داشت و توانستیم همکاری کنیم.)
1 سال مدیر بازاریابی p&g بوده ام. در ایران
در حال حاضر بورس درآمد اعظم زندگی ام را تشکیل می دهد. و تقریبا با تمام فعالان بازار بورس ایران(حقوقی. و بعضا حقیقی) ارتباط دارم.
از علائقم ، قدم زدن در خیابان ولیعصر ، و خیابان دربند است.
از دوستان فرومی ، محسن نظری را خیلی دوست دارم.
کسری (کانوکیا) ، دنیای ادب و احترام است.
سعید درخشانی الگوی جسارت است.
نیما آزادی ، یک آدمی است که از همه لحاظ بیانگر یک انسان بزرگ است. اگر تحلیل بنیادی هم تسلط داشت ، به نظرم می توانست بزرگترین بورسیت ایران باشد.
کامیار یک دنیاست.
گرگین خان نیز انسان عزیز و محترمی است.
بهترین تحلیلگر های بورس ایران ، به نظرم
دکتر شمس ، مدیر صندوق بازنشتگی صدا و سیما است.
و همچنین نفر دوم را دکتر مرضیه بیات ، مدیر صندوق امین کار آفرین می دانم.
نفر سوم هم دکتر شواخی مدیر صبا تامین می دانم.
کامیار را هم جزو 10 نفر اول ایران می دانم.
مدیریت مالی خوانده ام و در حال حاضر در یک شرکت فعال در بورس مشغول هستم و یک کارگزاری دارم یک زمانی در تالار شیشه ای مشغول بودم. و هم زمان مدیر فروش یک شرکت وارد کننده لوازم آرایشی و بهداشتی هستم ، ژیلت را برای اولین بار بنده به ایران وارد کردم.
در حال حاضر در بازار روی برند های معروفی از جمله نیوا ، پمپرز ، هد اند شولدرز ، کار می کنم.
و فروش محصولات کدکس ، که 65 درصد بازار ایران را در اختیار دارد ، در اختیار شرکت ما است. (جهت اطلاع گفتم ، شاید اتفاقی شخصی در این مورد فعالیت داشت و توانستیم همکاری کنیم.)
1 سال مدیر بازاریابی p&g بوده ام. در ایران
در حال حاضر بورس درآمد اعظم زندگی ام را تشکیل می دهد. و تقریبا با تمام فعالان بازار بورس ایران(حقوقی. و بعضا حقیقی) ارتباط دارم.
از علائقم ، قدم زدن در خیابان ولیعصر ، و خیابان دربند است.
از دوستان فرومی ، محسن نظری را خیلی دوست دارم.
کسری (کانوکیا) ، دنیای ادب و احترام است.
سعید درخشانی الگوی جسارت است.
نیما آزادی ، یک آدمی است که از همه لحاظ بیانگر یک انسان بزرگ است. اگر تحلیل بنیادی هم تسلط داشت ، به نظرم می توانست بزرگترین بورسیت ایران باشد.
کامیار یک دنیاست.
گرگین خان نیز انسان عزیز و محترمی است.
بهترین تحلیلگر های بورس ایران ، به نظرم
دکتر شمس ، مدیر صندوق بازنشتگی صدا و سیما است.
و همچنین نفر دوم را دکتر مرضیه بیات ، مدیر صندوق امین کار آفرین می دانم.
نفر سوم هم دکتر شواخی مدیر صبا تامین می دانم.
کامیار را هم جزو 10 نفر اول ایران می دانم.
نظر