توسعه اقتصادی آرین (وآرین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

تعیین تکلیف نهایی سهامدارن بانک آرین

بانک آرین که از آبان ماه سال ۹۰ نمادش در بورس بسته شده است، ۲۹ تیرماه به مجمع میرود تا تکلیف سهامداران خود را مشخص کند.

بانک آرین پس از آنکه نتوانست مجوز از بانک مرکزی کسب کند به این نتیجه رسید که ادغام با دیگر موسسات پیشنهادی بانک مرکزی به صلاح سهامداران و موسسان نیست لذا بر آن شد تا سرمایه مردم را به خودشان برگرداند.

برهمین اساس ابتدا با تلاشهای فراوان توانست 13 میلیارد افزایش سرمایهای که دست بانک مرکزی بود نیمه دوم سال 91 گرفته و به سهامداران بدهد و برای برگرداندن پول بقیه سهامداران هم که حدود 70 میلیارد تومان است مجمع عمومی عادی سالیانه در 29 تیرماه سال 92 برگزار کند تا تکلیف بقیه سهامداران نیز مشخص شود.

بانک آرین طی اطلاعیه که در سایت کدال هم منتشر شده از کلیه سهامداران، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت کرده تا با گردهمایی در سالن هتل سیمرغ ضمن استماع گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی و دیگر مراحل قانونی مجامع از آخرین اخبار سهام خود مطلع شوند.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

بانکهای لغو مجوز شده آرین و آریا وجهی نزد بانک مرکزی ندارند

مدیر اداره مبارزه با پولشویی بانک مرکزی اعلام کرد: هیچ گونه وجهی از پذیرهنویسان و موسسان شرکت بانک الکترونیکی آرین که پیش از این و با تصویب شورای پول و اعتبار مجوز آن لغو شده بود نزد بانک مرکزی نیست و وجود برخی شایعات در این زمینه بی پایه و اساس است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، عبدالمهدی ارجمندنژاد با بیان این موضوع، اظهار کرد: پس از لغو مجوز شرکت بانک الکترونیکی آرین در یکهزار و یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای پول و اعتبار در تاریخ 16 اسفند 90، تمامی وجوه تودیعی شرکت یاد شده که مبلغی در حدود 2 هزار میلیارد ریال بود، به بانک ملی ایران(شعبه زرگنده) و بانک گردشگری(شعبه مرکزی) عودت داده شد.

مدیر اداره مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در ادامه اعلام کرد: از آنجا که حدود 1300 میلیارد ریال از این مبلغ، وجوه مربوط به پذیرهنویسانی بود که در مرحله دوم اقدام به پذیره نویسی کرده بودند و وجوه آنها به طور رسمی به ثبت نرسیده بود، به شعب مذکور ماموریت داده شد تا با هماهنگی هیات مدیره بانک لغو مجوز شده آرین و به قید تسریع، مبلغ مذکور را به صاحبانشان بازگردانند که بنا به استعلام به عمل آمده از دو شعبه یاد شده، تقریباً تمامی این مبلغ به صاحبان اصلی آن بازگردانده و تنها مبلغ اندکی از آن در شعبه زرگنده بانک ملی ایران موجود است، از این رو، اشخاصی که سهام خود را در این مرحله پذیره نویسی تهیه کردهاند، میتوانند با رجوع به شعبه یاد شده و ارائه مدارک مثبته، وجوه خود را دریافت کنند.

وی درباره بخش دیگر وجوه بانک آرین شده گفت: اشخاصی که تاکنون موفق به دریافت وجوه خود نشدهاند چنانچه جزو گروه پذیرهنویسان گفته شده نباشند اشخاصی هستند که وجوه آن ها، جزو وجوه تودیعی موسسان بوده که به طور رسمی به ثبت رسیده است و از آنجا که این وجوه- که مبلغ آن 700 میلیارد ریال است- جزو وجوه در اختیار شرکت یاد شده به حساب میآید؛ تصمیم گیری در خصوص آن در حوزه اختیارات هیات مدیره و مدیر عامل شرکت یاد شده است و صاحبان این وجوه میتوانند موضوع را از طریق شرکت یاد شده پیگیری کنند.

به گفته او البته حسب استعلام به عمل آمده، به موجب درخواست در تاریخ 13 مهر 91 شرکت یاد شده از بانک ملی ایران، مبلغ مذکور از حساب آن شرکت نزد بانک ملی برداشت و صرف خرید اوراق مشارکت شده است.

وی در ادامه افزود: حسب اطلاع، آن شرکت طی اطلاعیه های منتشره در روزنامههای دنیای اقتصاد و اطلاعات (مورخ 1392/4/19) از سهامداران خود برای شرکت در جلسه مجمع عمومی در تاریخ 1392/4/29دعوت به عمل آورده است.

مدیر اداره مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در خصوص وجوه مربوط به پذیره نویسان بانک آریا نیز تصریح کرد: با عنایت به تخلف موسسان بانک آریا در مرحله پذیره نویسی و طرح موضوع در مراجع قضایی، زمان و نحوه استرداد وجوه پذیره نویسان خرد، متعاقباً و با هماهنگی مراجع قضایی اعلام خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به مراتب فوق، مطالب مطرح شده در بعضی روزنامهها که به نقل از برخی مسئولان سازمان بورس اوراق بهادار در خصوص وجوه سهامداران بانکهای لغو مجوز شده آریا و آرین منتشر شده است، مقرون به صحت نیست.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک خان
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 246

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        من احتمال زیاد با یکی از دوستانم میرم.
        کیوان جان خبری نداری ؟
        تکلیف پولمون پی میشه؟
        تونستی شرکت کنی؟
        من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5101

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
          کیوان جان خبری نداری ؟
          تکلیف پولمون پی میشه؟
          تونستی شرکت کنی؟
          مجمع شنبه هفته بعده هنوز تشکیل نشده که !

ولی من خبر موثق دارم که تصمیم اینها در مجمع چیه !
          میخوان بانک را منحل کنند و فقط برای نحوه پرداخت پول ما در مجمع تصمیم بگیرن!
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5101

متاسفانه نتیجه مثبت یا مطلوبی از مجمع آرین گرفته نشد و در پاره ای از موارد شدیدا جوی متشنج شد.
            یک خانم هم به نمایندگی از سازمان بورس اومده بود که در پاسخ به بازخواستهای تند سهامداران فقط میگفت همه چیز این بانک درست و قانونی بوده و نماینده بانک مرکزی ( که نیومده بود ) باید پاسخگو باشه.
            سهامدارن خرد همه حرفهایی که باید زده میشد را زدند ولی مدیران آرین چندان شفاف صحبت نمی کردند! ولی رئیس هیت مدیره بانک یکجا اشاره ای کرد به وجود یک تشکیلات در درون سیستم حکومت که قصد از بین بردن ایده بانک الکترونیکی رو داشتند و الان از اینکه به مقصودشون رسیدند و مردم سهامدار اینطور عاجزانه با هم درگیر هستند خوشحال و شادمان هستند.

قرار شد یکماه دیگر مجمع فوق العاده تعیین بشه در مورد اینکه بانکو منحل کنند یا با تغییر وضعیت و پذیرش در بورس ادامه بدهند. در سهامداران خرد اجماع نظری در این مورد دیده نمیشد.
            به نقل از هیت رئیسه در صورت انتخاب انحلال فرآیند اینکار حداقل یکسال طول میکشه ولی از راه ادامه فعالیت سهامدار زودتر به پولش میرسه.
            ظاهرا به گفته اینها بانک مرکزی حاضر نشده هیچ دستور کتبی مبنی بر لغو مجوز این بانک و یا سند و مدرکی دال بر تخلف نشان بده و همه چیز در حد گفتاری ادا شده!! همچنین در پیگیری شکایت وکیل بانک به دیوان عدالت از بانک مرکزی ، با 3 ماه وقفه به دلیل عدم پاسخگویی بانک مرکزی در نهایت دیوان عدالت دادخواست بانک آرین را وارد ندانسته ولی حاضر نشده مدارک یا اسنادی که بانک مرکزی به دادکاه بابت ادعای خودش داده چیزی رو کنه و اونجا هم شفاهی بوده !!!! ( الان این مملکته ما داریم ؟! ترازوی عدالت کیلویی چند !؟ )
            خلاصه اینکه فهمیدیم 2 سال پول ما تا مهر 91 دست بانک مرکزی بوده و زور کسی نرسیده بابت خواب سرمایه یقه بهمنی رو بگیره. از اونجا به بعد هم اینها رفتند اون 700 میلیارد ریال رو اوراق 23% و 19.5% خریدند که تا یکماه دیگه میشه 10 ماه سود و از این 10 ماه سود 5 ماه سودشو واسه خودشون برداشتند بابت صفر کردن هزینه های بانک!!! و اون باقیماندش واسه سهامدارها در صورت سود و زیان 5 ریال به ازای هر سهم سود ساخته!!!!! و هر سهامدار هم که حداقل به قیمت متوسط 140 تومان سهمو 2 سال پیش خریده با این محاسبان حداکثر 109 تومان به ازای هر سهم از پولش بهش بر میگرده البته در صورت انحلال اونهم تا یکسال دیگه...............!!!

من 140.000 سهم اینجا دارم که اونو برباد رفته در نظر گرفتم و پول سرقت رفته ام رو هم در جیب بهمنی ، اون باند فاسد درون حکومتی و سیستم قضایی این کشور میبینم.

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس در مورد تعیین تکلیف سهامداران بانک آرین گفت: سهامداران بانک آرین دو گروه هستند؛ گروه اول کسانی که سهام این شرکت را به میزان 70 میلیارد تومان در پذیرهنویسی اولیه خریداری کردند و گروه دوم سهامدارانی که در 130 میلیارد تومان افزایش سرمایه صاحب این سهم شدند.
              علي حسيني افزود: به دلیل اینکه بانک مرکزی افزایش سرمایه این شرکت را ابطال کرد، کل منابع در اختیار دو بانک قرار گرفت و سازمان نیز با شرکت مکاتبه کرد تا آنها را برگشت دهد که این فرآیند در حال انجام است. به این ترتیب سهامداران این بانک یا پولهای خود را گرفته یا در حال گرفتن هستند و منعی در این خصوص وجود ندارد.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5101

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس در مورد تعیین تکلیف سهامداران بانک آرین گفت: سهامداران بانک آرین دو گروه هستند؛ گروه اول کسانی که سهام این شرکت را به میزان 70 میلیارد تومان در پذیرهنویسی اولیه خریداری کردند و گروه دوم سهامدارانی که در 130 میلیارد تومان افزایش سرمایه صاحب این سهم شدند.
                علي حسيني افزود: به دلیل اینکه بانک مرکزی افزایش سرمایه این شرکت را ابطال کرد، کل منابع در اختیار دو بانک قرار گرفت و سازمان نیز با شرکت مکاتبه کرد تا آنها را برگشت دهد که این فرآیند در حال انجام است. به این ترتیب سهامداران این بانک یا پولهای خود را گرفته یا در حال گرفتن هستند و منعی در این خصوص وجود ندارد.
                گروه دوم به جز 28 نفر که هنوز خودشان مراجعه نکردند نه تنها پولهای 100 تومان خود را گرفته اند بلکه حدود 34 تومان هم بانک آرین به آنها اضافه پرداخت کرد!! حالا چرا نمی دانم!
                ولی پول ما که جزو 70 میلیارد پذیره نویسی اول هست همونطور که توضیح دادم به این راحتی ها بر نمی گرده و اونهم به ارزش حداکثر 109 تومان با یکسال تاخیر دیگر و .....

بزنم فک این معاون نظارتو بیارم پایین!

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

تكليف ما كه رو 130 تومن خريديم چي مي شه؟
                  www.mahak-charity.org

نظر

• analiya
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 43

34 تومن اضافه رو براي اين پرداخت كرد چون خود شون بيشتر حق داشتن

نظر

• بابک خان
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 246

کسی شماره تلفنی ازشون نگرفته ؟
                      تکلیف ما که خود سهمو داریم با میانگین بالای 140 چی میشه؟
                      من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5101

کسی شماره تلفنی ازشون نگرفته ؟
                        تکلیف ما که خود سهمو داریم با میانگین بالای 140 چی میشه؟
                        تلفن : 88554259

منهم بخشی رو در زمان پذیره نویسی خریدم بعد بخشی را فروختم مجدد در 140 اضافه کردم و ....

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

آغاز معاملات بانک آرین در فرا بورس؛ بهزودی

www.mahak-charity.org

نظر

• sarcheshmehpour
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 284

با جنگ و دعوایی که تو مجمع بود و نظر هیئت مدیره فکر کنم بهتره دلمون رو به تغییر شرکت خوش کنیم نه انحلال تا شاید از این ستون تا آن ستون فرجی حاصل شود.
                            در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

نظر

• بابک خان
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 246

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              تلفن : 88554259

منهم بخشی رو در زمان پذیره نویسی خریدم بعد بخشی را فروختم مجدد در 140 اضافه کردم و ....
                              این شماره که کسی جواب نمیده؟
                              کیوان جان فکر کنم به ...رفته باید بدونیم پولامونو:((X-(X-(

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5101

این شماره که کسی جواب نمیده؟
                                کیوان جان فکر کنم به ...رفته باید بدونیم پولامونو:((X-(X-(
                                والا قبل از مجمع که من با همین شماره تماس گرفتم جواب دادند !
                                بابک جان بنده در مجمع که بودم به این نتیجه رسیدم و اینکه هیچ مرجعی در این کشور وجود ندارد که پایبند قانون و اصول اخلاقی باشد و نه مرجعی وجود دارد که حتی اگر نتوانی به پولت برسی حداقل بتوانی اعتراض کنی و یک پاسخ خشک و خالی منطقی بشنوی! از بالا تا پایینش همه اوضاعشون خرابه خرابه...خیلی خرابه!

نظر

در حال کار...
                                X