توسعه اقتصادی آرین (وآرین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5102

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    اطلاعات مالي شركت رو سهم هست يه نگاهي بندازيد فك كنم دارايي زياد داشته باشه
    یعنی کجا رو ببینم؟!

سامان راستی این جریان حق وشمال چطوری شد؟ من خیلی جزئی راجع بهش میدونم. تو داشتی ؟
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ناظم
      عضو فعال
      • May 2011
      • 508

به خدا قسم یک عدد از این سهم را ندارم ولی دلم برای سهامداران آن سوخت

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

نماد شركت رو باز كنيد گزارشهاشو دانلود كنيد خوب بخونيد.......آره حق وشمالو دارم و 35 واسم تموم شده فردا آخرين روزشه و قيمتم 12 تومن
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• بیل گیتس
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 167

نمیدونم تو این سایت چه کسی ارین داشت.
          اصلا نمیتونم این دزدی ها رو تحمل کنم.به خدا قسم دلم میخواد چشمم رو ببندم و دهنم رو باز کنم.
          اخه بی پدر مادرا نماد این همه تو بورس معامله شده.این همه سهامدار اومدن و سهم دست به دست شده.یعنی چی که پولشون مشکل داشته.اون اول چه غلطی میکرد بانک مرکزی که سورس پول ها رو معلوم نکرد.
          ادم دردش میگیره.و نمیتونه واسه دونه دونه این کثافت کاری ها پیگیری کنه.
          از همین جا با تمام سهامدارانش ابراز همدری میکنم.فقط یه چیزی بگم.اگه من بودم بانک مرکزی ول نمیکردم تا پولمو پس بدن هر چه سریعتر.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5102

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
            به خدا قسم یک عدد از این سهم را ندارم ولی دلم برای سهامداران آن سوخت
            میدانی ناظم جان . بحث من شخصی نیست .بحث یک سهم آرین نیست. بحث این سیستم متزلزل و ناپایدار سرمایه گذاری است. من همین الان که مشغول معاملات در بازار سرمایه هستم بسیار مردد نسبت به وضعیت پایداری هر سهم در جایگاه خودش هستم. هر لحظه هر اتفاق عجیبی ممکن است رخ دهد و سرمایه ها برباد! چون اینجا متاسفانه ایران است!
            این از بازار سرمایه اش ، آن از بازار سکه و طلا که حالا به جای طلا میخواهند یک تکه کاغذ تحویل دهند. انهم از بازار دلار های مجازیشان. پولت را اگر در بانک هم سپرده گذاری کنی با برداشتهای هزاران میلیاردی بانک مرکزی از حساب بانکها در حقیقت پول من و تو را برداشت کرده و هر لحظه احتمال سقوط بیشتر!
            تو به من یک راه درست و سالم را نشان بده ...در این کشور گویا تنها راه درآمد کلاهبرداری و دزدیست آنهم کلان با الگو قرار دادن مسئولین اسلامی ایران!!

نظر

• ناظم
              عضو فعال
              • May 2011
              • 508

نمی دانم میشود سرمایه خود را در بورس کشورهای دیگر مثل امارات و قطر و یا هرکشور دیگری به کار گرفت اگر این کار شدنی است به نظرم راه خوبی است وماندن توی بورس ایران به درد نمی خورد هر روز یک بازی

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

نمی دانم میشود سرمایه خود را در بورس کشورهای دیگر مثل امارات و قطر و یا هرکشور دیگری به کار گرفت اگر این کار شدنی است به نظرم راه خوبی است وماندن توی بورس ایران به درد نمی خورد هر روز یک بازی
                آره ميشه دوست من...تازه يه عالمه امتيازم بهت ميدن و ميتوني اقامتم بگيري

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5102

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                  نماد شركت رو باز كنيد گزارشهاشو دانلود كنيد خوب بخونيد.......آره حق وشمالو دارم و 35 واسم تموم شده فردا آخرين روزشه و قيمتم 12 تومن
                  تو گزارشات فقط یک پیش بینی سود فرضی بود. چیز زیادی دستگیرم نشد. اطلاعات در tse هم خالیه #-o

نظر

• داش مهدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 595

سهم من

الان تو این تاپیک یه بحث هایی پیش اومد که یه خورده فکری شدم. اگر چه تلخی خبر بیش از اندازه است و منی که این سهمو ندارم به هیچ وجه نمیتونم عنوان کنم که میتونم حال سهامدارا رو درک کنم، ولی میدونم دیر یا زود تو یه نماد دیگه واسه خود منم اتفاق میفته. حالا سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که نقش یا سهم خودمون تو این اتفاقات چه قدره؟ تو اینکه مملکتمون مملکت گل و بلبله و بانک مرکزی تو وظایفش قصور کرده هیچ بحثی نیست. ولی بحث من اینه که تو دیار کفر آیا تا حالا نشده که بانکی ورشکست بشه؟ بحران 2007 چرا به وجود آمد؟ اون همه بانک چه طوری ورشکست شدن؟ اون همه اوراق قرضه AAA چه طور نکول کردن؟ موسسات اعتبارسنجی (moody,fitch,s&p) به چه دردی خوردن ؟ اون همه تحلیلگر مالی و cfa و ... که حقوق های نجومی میگرفتن چه طور نتونستن حباب بازار مسکن و متعاقب اون پرریسک و پوشالی بودن اوراق رهن ثانویه رو پیش بینی کنن؟ اونا هم مملکتشون گل و بلبله؟ اونا هم همشون دزدن؟ مگه تو همین دبی چند سال پیش، سرمایه مردم به باد نرفت؟

قبول دارم که همه مسائل شدت و ضعف داره وما فعلا جایی هستیم که در نهایت شدت اون قرار داریم و به قولی کارد به استخونمون رسیده، ولی آیا خود من یک آدم علیه السلام هستم که تو کشوری زندگی میکنم که همه دزد و بیسواد و بیشعور و ..... فقط من کارم درسته؟

بحث بعدیم اینه که وقتی من کم عقل سرمایمو آوردم تو بورس آیا قبلش سرنوشت آزمایش و پیام رو نشنفته بودم. به ابن ملجم مرادی شنفته بودم. مرگ حقه فقط برای همسایه؟ اما چه طور شد که باز پول بی زبونو ورداشتم آوردم تو بورس؟ به امید کسب بازده

این موازنه بین ریسک و بازده که الفبای دانش مالیه عمیقا منو درگیر خودش کرده و تو همه اجزا زندگیم داره رخنه میکنه( تو رانندگی، تو والیبال بازی کردنم، تو حرف زدنم با کارفرمام و ......) اما جاییکه باید اونو به کار ببرم که تو همین بورسه متاسفانه حوصله ام نمیشه براش حساب و کتاب کنم. جایی هم ندیدم که تو تحلیل هاشون ریسکو به معنی واقعی کلمه دخالت بدن. خیلی که هنر بکنن در آخر تحلیل میگن " با پذیرش ریسک میتونه بازده مناسبی به همراه داشته باشه"

اونروزی که برای اولین بار نماد بانک الکترونیکی آرین به گوشمون خورد چه اتفاقی افتاد که واقعا به ریسک قضیه فکر نکردیم؟ بانک الکترونیکی تو ایران؟ مگه میشه؟ اونم به اسم آرین؟ خب تابلوهه که پشتش هم به جایی گرم نیست(شایدم به جریان انحراف) حالا این بانک چند تا شعبه داره؟ چند تا مشتری؟ چقد درآمد؟ الان جالبه که یه ترازنامه هم ازش پیدا نمیشه. اینم لینک کدالش:
                    An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

خنده داره به مولا فقط دوتاش صورت مالیه که تازه یکیشم پیشبینی سود 90 با فرض افزایش سرمایه!!!!!

الان که همین رکیش عرضه شده و همه داریم به به و چه چه میکنیم که چه سهم خوبیه و سال دیگه تعدیل داره(که مطمئنم داره، هم امسال و هم سال دیگه) و 30% رو شاخشه و ....به اونور قضیه که ریسک باشه فکر میکنیم؟ مزید اطلاع تون بگم که این شرکت ظرف دو سال گذسته 20% سهم بازار رو در اختیار گرفته و معمولا تو این صنعت بزرگترین ریسک مربوط به ورود رقیب جدید به بازاره، یعنی با ورود رقیب جدید میتونه به همین سرعت از بازار حذف بشه و ......

خیلی پر حرفی کردم و گنده تر از دهنم گفتم. نمونه کامل یک نوشته بی سر و ته که حوصله ندارم ازش نتیجه بگیرم
                    تمام
                    آخرین ویرایش توسط داش مهدی؛ 2012/03/14, 00:54.
                    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• بابک خان
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 246

منم 7 تومنم گیره این سهمه به نظرم شکایتی بنویسیم و به دفتر رهبری - دفتر ریاست جمهوری و مجلس بفرستیم شاید به جایی برسه
                      من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

بانک مرکزی خبر فارس را تائید کرد

لغو مجوز بانک آرین مصوبه شورای پول و اعتبار است

خبرگزاری فارس: بانک مرکزی در تائید خبر فارس اعلام کرد: شورای پول و اعتبار مصوب نمود با توجه به تامین بخش قابل توجهی از سرمایه بانک آرین از محل تسهیلات دریافتی از بانک ها و موسسات اعتباری ، مجوز تاسیس بانک مذکور لغو شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، در پی انتشار خبر دو روز پیش "مجوز بانک آرین لغو شد" در فارس، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه ای واکنش نشان داد.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی ، شورای پول و اعتبار در یک هزار و یکصدوسی و هشتمین جلسه مورخ 16/12/1390 خود مصوب نمود با توجه به تامین بخش قابل توجهی از سرمایه بانک آرین از محل تسهیلات دریافتی از بانک ها و موسسات اعتباری ، مجوز تاسیس بانک مذکور لغو شود.

در اطلاعیه صادره از سوی روابط عمومی بانک مرکزی به این موضوع اشاره شده است که به موجب قانون اجازه تاسیس بانک های غیر دولتی مصوب سال 1379 ، برخورداری اشخاص حقیقی وحقوقی داخلی از توان مالی جهت تامین سرمایه بانک غیر دولتی از شرایط لازم برای صدور مجوز در این زمینه است.

همچنین به موجب بند 5 از الحاقیه به نکات لازم الرعایه در اساسنامه بانک های غیر دولتی مصوب نهصدونودوسومین جلسه مورخ 3/12/1381 شورای پول واعتبار،سرمایه بانک نباید از محل تسهیلات دریافتی از بانک ها و موسسات اعتباری تامین شود.موضوعی که توسط بخشی از سهامداران این بانک رعایت نشده است .

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی ، لغو مجوز بانک الکترونیکی آرین با استناد به اختیارات مندرج در قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال 1351 وقانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است و در حال حاضر،مراحل قانونی خود را طی می کند .

همچنین این بانک ضمن تاکید بر عزم جدی در برخورد با تخلفات مشابه ،به این موضوع اشاره کرده است که تصمیمات بانک مرکزی و ارکان مختلف آن از جمله شورای پول واعتبار به موقع ، به طور رسمی و از طریق مجاری مربوط ،به اطلاع رسانه ها وعموم شهروندان گرامی خواهد رسید.

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5102

امروز ظاهرا قرار هست بهمنی بابت پاسخ به پاره ای از سوالات به مجلس برود!

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

توضیحات بانک آرین در مورد لغو مجوز
                            در حالی که طبق مصوبه شورای پول و اعتبار مجوز فعالیت بانک الکترونیکی آرین لغو شده روابط عمومی این بانک با صدور اطلاعیهای به تشریح توضیحاتی در این خصوص پرداخت.
                            به گزارش بي باک به نقل از خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، روابط عمومی بانک الکترونیکی آرین با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: با توجه به اطلاعیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در رابطه با لغو مجوز تأسیس بانک الکترونیکی آرین به اطلاع میرساند نظر به اینکه کلیه مراحل اداری اخذ موافقت اصولی، مجوز پذیرهنویسی عام از طریق فرابورس و ثبت این بانک با مجوز رسمی بانک مرکزی و پس از بررسی منشأ سرمایه سهامداران، وفق قانون تجارت، ضوابط سازمان بوس و اوراق بهادار و براساس مجوزهای صادره توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران صورت پذیرفته است و نیز برخلاف روال معمول بانک مرکزی،مصادیق موردنظر جهت اصلاح ساختار سهامداران به این بانک اعلام نگردیده است، مسئولین و سهامداران بانک الکترونیکی آرین لغو مجوز تأسیس این بانک را فاقد محمل اصولی، منطقی و قانونی و نیز مغایر با سیاستهای اجرایی اصل 44 قانون اساسی میدانند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است که مدیریت بانک الکترونیکی آرین در راستای وظایف قانونی در جهت احقاق حقوق سهامداران، مراتب را از مجاری رسمی، اداری و قانونی پیگیری خواهد نمود و نتیجه به اطلاع سهامداران و افکار عمومی خواهد رسید.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک خان
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 246

کسی خبر جدیدی نداره؟
                              من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در روز گذشته زمزمه هایی از تایید پذیرش بانک آرین و اعلام مجوز فعالیت این بانک از سوی بانک مرکزی شنیده شده است . بانک مرکزی در اسفند ماه سال گذشته ، مجوز فعالیت بانک آرین را لغو کرده بود .

نظر

در حال کار...
                                X