توسعه اقتصادی آرین (وآرین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

در نماد بانک ارین حدود 52000 سهم پس از گذشت 1 ساعت از زمان معاملات به علت نبود فروشنده معامله شده است که جای تعجب دارد

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

خوب اخر بازار خریدار بانک ارین توانست 1.45 میل سهم را جمع کند و جالب اینکه 15 میل حق تقدمش صف فروش داشت و فقط و فقط 16 عدد از ان معامله شده که اگر یک شخص حقیقی به کارگزارش درخواست خرید 16 عدد از حق تقدم را میداد ان کارگزار چنین خریدی برای ان شخص نمیکرد و در جواب میگفت : من نمیتوانم خلاف است. منظور ان 16 عدد را سهامدار حقوقی بانک ارین خریده است تا قیمتش را 5 درصد منفی تر بکند.خداوند از سر تقصیرات سهامداران حقوقی بانک ارین بگذرد که چنین بلایی سر سهامداران جز در میاوردند . خداوند فرمود از حق الناس نمیگذرم.(( قابل توجه سهامداران حقوقی بانک ارین ))

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

در این بازار خراب سهم بانک ارین در کمتر از نیمساعت بالای 6.6 میل سهم معامله شده است . و اما حق تقدم : ان سهامدار نامرد امروز نیز 1000عدد سهم حق تقدم را خریده است تا قیمتش را 5 درصد پایین تر بیاورد. واقعا دیگر شورش را در اوردهاند. ای بابا قیمت حق تقدم 50 درصد افت کرده وحتی 1میل هم معامله نشده است. خدا کند یک سهامدار ثالثی بیاید و حق تقدمها را جمع کند تا اون کسی که هر روز با 50 تا سهم قیمت را پایین میاورد رکب بخورد .

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

مثل اینکه در بانک ارین خبرهایی است . امروز رکورد حجم معاملات شکست تا الان بالای 8.1 میل سهم ار بانک ارین معامله شده است ولی حق تقدم از 1000 عدد به 1250 عدد رشد حجم معاملاتی داشته است. خداوند از سر تقصیرات سهامداران عمده خبیس بگذرد. ضمنا سهامداران جز با چه امیدی در انتهای صف فروش حق تقدم قرار میگیرند. وقتی روزی میانگین 500 عدد سهم از حق تقدم معامله میشود چه لزومی در انتهای صف فروش رفت و اگر قرار باشد 10 میل را جمع کنند حتما تمامی صف را جمع میکنند و ان وقت است که....

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

امروز انتظار داشتم که صف فروش بشه فکر کنم دیگه میشه گفت کف سهم همین جاست خیلی خوب می خریدنش :-/ نظر اساتید چیه؟
            www.mahak-charity.org

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

امروز دو تا از سهامداران حقیقی اقدام به فروش کردند . دوستانی که از تعداد ان باخبرند بگویند. جالبه وقتی 25 میل صف خرید در قیمت 180 تومان داشت هیچکدام فروشنده نبودند ولی حالا .... مثل اینکه برای جمعاوری سهم نقشه کشیده اند و یا....

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                در این بازار خراب سهم بانک ارین در کمتر از نیمساعت بالای 6.6 میل سهم معامله شده است . و اما حق تقدم : ان سهامدار نامرد امروز نیز 1000عدد سهم حق تقدم را خریده است تا قیمتش را 5 درصد پایین تر بیاورد. واقعا دیگر شورش را در اوردهاند. ای بابا قیمت حق تقدم 50 درصد افت کرده وحتی 1میل هم معامله نشده است. خدا کند یک سهامدار ثالثی بیاید و حق تقدمها را جمع کند تا اون کسی که هر روز با 50 تا سهم قیمت را پایین میاورد رکب بخورد .
                دوست عزيز افزايش سرمايه آرين از چه محلي است ميخوام بدونم از محل آْورده است يعني بايد 100 تومن بابت هر سهم پرداخت كرد

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                  دوست عزيز افزايش سرمايه آرين از چه محلي است ميخوام بدونم از محل آْورده است يعني بايد 100 تومن بابت هر سهم پرداخت كرد
                  با اجازه صاحب تاپیک
                  بله باید 100 تومن واریز گردد (از محل آورده)
                  www.mahak-charity.org

نظر

• جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                    امروز دو تا از سهامداران حقیقی اقدام به فروش کردند . دوستانی که از تعداد ان باخبرند بگویند. جالبه وقتی 25 میل صف خرید در قیمت 180 تومان داشت هیچکدام فروشنده نبودند ولی حالا .... مثل اینکه برای جمعاوری سهم نقشه کشیده اند و یا....
                    شنیده شده ان دو سهامدارحقیقی که سهامشان را فروخته اند کد به کد کرده اند و دارند سهامشان را جمع میکنند تا برای هییت مدیره کرسی بگیرند و بزودی سهامدار بالای 1 درصد جدیدی در تابلو دیده میشود که.... سهامداران جز لطفا دیگر در صف فروش نروند تا با سود بالاتری بتوانند بفروشند.

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

سرمایه بانکهای مجازی؛ 400 میلیارد تومان
                      بانک مرکزی اعلام کرد: در مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار، سرمایه بانکهای مجازی (الکترونیکی) مشابه سایر بانکهای غیردولتی 4 هزار میلیارد ریال تعیین شد.بانک مرکزی در جوابيهاي اعلام كرد: هیچ طرحی در شورای پول و اعتبار در خصوص افزایش سرمایه بانکهای غیردولتی به بیش از 4 هزار میلیارد ریال مطرح نبوده است.بنابراين اعلاميه، در مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار، در خصوص سرمایه بانکهای مجازی (الکترونیکی) تصميمگيري شد و مصوب شده است اين بانكها نيز مشابه سایر بانکهای غیردولتی، 4 هزار میلیارد ریال سرمايه داشته باشند
                      www.mahak-charity.org

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

این چه حرفیه برادر من؟!! شما اگه باآنلاین باشی به راحتی میتونی 16 تا آرین خرید کنی . 16 تا رو قبول میکنه. چرا شایعه درست میکنی برادر من ؟؟ اصلا" یه چیزی بگم باورت میشه؟ حتما" نمیشه . بله اون 16 تا رو من خریدم . هر روز هم یه مقدار کم میخرم تا منفی تر بشه تا زودتر تکلیف سهمو مشخص کنند . شما اشتباه کردی قیمت بالا خریدی ؟
                        تو فکر میکنی اگه 16 تا رو من نمی خریدم اصلا" همون حقوقی که میگی سهمو نمی خرید ؟!!
                        مطمئن باش میخرید تا منفی بخوره
                        این هم سند 16 تاش تا باور کنی و از خودت تفسیر نسازی
                        از کارگزاری مفید و به صورت آنلاین خریدم

1390/03/03 خريد 16 حق تقدم ت-بانك الكترونيكي آرين به نرخ 632 طي اعلاميه nm131186_3g
                        1390/03/03 پرداخت طي فيش 2121212170-29 بانک ملت خريد سهام مفيد-۷۳۸۲۰۹

شماره سفارش :738209 زمان: 9:5:51 تاريخ: 1390/03/03 سمت :خرید (سفارش محدود/روز) نماد: ح.بانك الكترونيكي آرين حجم: 16 قیمت: 632 حجم انجام شده: 16 سفارش به صورت کامل انجام شد. نوع حساب: بانک ملت

من هر روز میخرم این هم یه خرید دیگه تو روز قبلش :

1390/03/02 خريد 16 حق تقدم ت-بانك الكترونيكي آرين به نرخ 665 طي اعلاميه nm100878_3g
                        1390/03/02 پرداخت طي فيش 2121212170-217 بانک ملت خريد سهام مفيد-۷۲۹۷۴۷

شماره سفارش: 729747 زمان:9:3:36 تاريخ: 1390/03/02 سمت : خرید (سفارش محدود/روز) نماد: ح.بانك الكترونيكي آرين حجم:16 قیمت:665 حجم انجام شده: 16 سفارش به صورت کامل انجام شد. نوع حساب: بانک ملت

شما همون فردی هستی که شایعه کردی قراره بانک آرین افتتاح بشه و من زنگ زدم بانک گفت این شایعات رو درست می کنن که بتونن بازار گردانی کنن
                        اصلا" از کجا معلوم شما همون حقوقیه نباشی؟ من که سند و مدرک رو کردم

شما چرا بیخودی تبلیغ افتتاحش رو میکنی؟ حتما" با توجه به اینکه به همه توصیه می کنی سهماشون رو نفروشن منظورت اینه که سهامدارهای حقیقی بیچاره تازه برن و صف خرید تو این قیمتها برای حقش تشکیل بدن؟!!!!!!!

شما که تجربشو نداری چرا حق به این گرونی خریدی که حالا شایعه درست کنی؟؟؟؟
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

این چه حرفیه برادر من؟!! شما اگه باآنلاین باشی به راحتی میتونی 16 تا آرین خرید کنی . 16 تا رو قبول میکنه. چرا شایعه درست میکنی برادر من ؟؟ اصلا" یه چیزی بگم باورت میشه؟ حتما" نمیشه . بله اون 16 تا رو من خریدم . هر روز هم یه مقدار کم میخرم تا منفی تر بشه تا زودتر تکلیف سهمو مشخص کنند . شما اشتباه کردی قیمت بالا خریدی ؟
                          تو فکر میکنی اگه 16 تا رو من نمی خریدم اصلا" همون حقوقی که میگی سهمو نمی خرید ؟!!
                          مطمئن باش میخرید تا منفی بخوره
                          این هم سند 16 تاش تا باور کنی و از خودت تفسیر نسازی
                          از کارگزاری مفید و به صورت آنلاین خریدم

1390/03/03 خريد 16 حق تقدم ت-بانك الكترونيكي آرين به نرخ 632 طي اعلاميه nm131186_3g
                          1390/03/03 پرداخت طي فيش 2121212170-29 بانک ملت خريد سهام مفيد-۷۳۸۲۰۹

شماره سفارش :738209 زمان: 9:5:51 تاريخ: 1390/03/03 سمت :خرید (سفارش محدود/روز) نماد: ح.بانك الكترونيكي آرين حجم: 16 قیمت: 632 حجم انجام شده: 16 سفارش به صورت کامل انجام شد. نوع حساب: بانک ملت

من هر روز میخرم این هم یه خرید دیگه تو روز قبلش :

1390/03/02 خريد 16 حق تقدم ت-بانك الكترونيكي آرين به نرخ 665 طي اعلاميه nm100878_3g
                          1390/03/02 پرداخت طي فيش 2121212170-217 بانک ملت خريد سهام مفيد-۷۲۹۷۴۷

شماره سفارش: 729747 زمان:9:3:36 تاريخ: 1390/03/02 سمت : خرید (سفارش محدود/روز) نماد: ح.بانك الكترونيكي آرين حجم:16 قیمت:665 حجم انجام شده: 16 سفارش به صورت کامل انجام شد. نوع حساب: بانک ملت

شما همون فردی هستی که شایعه کردی قراره بانک آرین افتتاح بشه و من زنگ زدم بانک گفت این شایعات رو درست می کنن که بتونن بازار گردانی کنن
                          اصلا" از کجا معلوم شما همون حقوقیه نباشی؟ من که سند و مدرک رو کردم

شما چرا بیخودی تبلیغ افتتاحش رو میکنی؟ حتما" با توجه به اینکه به همه توصیه می کنی سهماشون رو نفروشن منظورت اینه که سهامدارهای حقیقی بیچاره تازه برن و صف خرید تو این قیمتها برای حقش تشکیل بدن؟!!!!!!!

شما که تجربشو نداری چرا حق به این گرونی خریدی که حالا شایعه درست کنی؟؟؟؟
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 3256

اگر صفحات قبلی این تاپیک را ورق بزنید یادمه به کف 140 تا 150 برای سهم اشاره کرده بودم و رشد سهم را منوط به جمع اوری حق در قیمتهای محدوده 50 تومان میدانستنم
                            با گذشت حدود یک هفته از این پست هنوز بر همان اعداد و ارقام مصرم
                            کف سهم 140 تا 150 در نوسان
                            و حق به احتمال بسیار بالا طی 2 روز دیگر جمع اوری می شود
                            دوستان اگر دوست داشتند حق خریدری کنند سود خوبی توشه

نظر

• نیما
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 52

رشدقیمتی بانک آرین چقدراست؟

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

با سلام خدمت کاربران محترم : بابک 52 عزیز بنده چند روزی نبودم تا در خدمت شما باشم و با کمال تاسف با چند روز تاخیر جواب شما را میدهم. 1. هیچ وقت از ضرر کردن دیگران خوشحال نباش چون مثل بزرگان و کوچیکهای بورس چوبش را میخوری و یک سهمی مثل تقدم ارین در قیمتهای بالاتر به پست شما میخورد که... 2. درمورد خرید حق تقدم بنده نیز با ارایه مدرک ثابت میکنم که حتی یک عدد از سهم ارین و یا حق تقدم ان را نخریده ام چه برسد به قیمتهای بالاتر .حال اگر باور نداری در حضور مدیر سایت کد معاملاتی خود را ارایه میدهم تا به همه ثابت شود. اما به یک شرط که .... 3. در مورد شایعه افتتاح ارین که شما ذکر کردید اگر در سایت بانک ارین وارد شوید انجا مدیریت بانک اعلام کرده که در خرداد ماه راه اندازی میشود. 4. در مورد خرید انلاین حق با شماست ولی بنده خرید توسط کارگزاری را گفتم نه خرید انلاین . حال اگر داری خرید انلاین را بر روی حق تقدم ارین امتحان و ازمایش میکنی تا تبحر لازم را بدست اوری باید گوش زد کنم که با این کار .... شما سهامدارانی که حق تقدم داشتند کلی ضرر کردند دیگر این کارها را نکن (( درب چوبی مردم را نزن که درب اهنین تورا میکوبند )) 5. حالا که امروز صف تقدم خریداری شده با مدرک و راست حسینی بگو چند عدد تقدم خریدی که هر روز 16 عدد میخریدی تا قیمتش پایین بیاید. و در اخر اگر بنده مطلبی از سهم و حق تقدم ارین میگفتم صرفا به خاطر عملکرد بد و ضعیف سهامداران حقوقی بانک ارین بود . چرا اجازه دادن حق تقدم بالا باز شود و چرا در قیمت پایین جمع نمیکردند . ضمنا بسیار جای تاسف دارد که بعضی از کاربران از ضرر و زیان دیگر شاد و خوشحال میشوند واقعا ....

نظر

در حال کار...
                                X