متاسفانه پس از یک سال و اندی بانک مرکزی انحلال رو بعلت استفاده سهامداره عمده از تسهیلات تائید کرد!!!!!!
توسعه اقتصادی آرین (وآرین)
Collapse
X
-
-
مصوبه شورای پول و اعتبار در خصوص لغو مجوز تاسیس بانک الکترونیکی آرین
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه ای به برخی اخبار منتشره در خصوص لغو مجوز بانک الکترونیکی آرین واکنش نشان داد. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی ، شورای پول و اعتبار در یک هزار و یکصدوسی و هشتمین جلسه مورخ 16/12/1390 خود مصوب نمود با توجه به تامین بخش قابل توجهی از سرمایه بانک آرین از محل تسهیلات دریافتی از بانک ها و موسسات اعتباری ، مجوز تاسیس بانک مذکور لغو شود. در اطلاعیه صادره از سوی روابط عمومی بانک مرکزی به این موضوع اشاره شده است که به موجب قانون اجازه تاسیس بانک های غیر دولتی مصوب سال 1379 ، برخورداری اشخاص حقیقی وحقوقی داخلی از توان مالی جهت تامین سرمایه بانک غیر دولتی از شرایط لازم برای صدور مجوز در این زمینه است. همچنین به موجب بند 5 از الحاقیه به نکات لازم الرعایه در اساسنامه بانک های غیر دولتی مصوب نهصدونودوسومین جلسه مورخ 3/12/1381 شورای پول واعتبار،سرمایه بانک نباید از محل تسهیلات دریافتی از بانک ها و موسسات اعتباری تامین شود.موضوعی که توسط بخشی از سهامداران این بانک رعایت نشده است .
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی ، لغو مجوز بانک الکترونیکی آرین با استناد به اختیارات مندرج در قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال 1351 وقانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است و در حال حاضر،مراحل قانونی خود را طی می کند .همچنین این بانک ضمن تاکید بر عزم جدی در برخورد با تخلفات مشابه ،به این موضوع اشاره کرده است که تصمیمات بانک مرکزی و ارکان مختلف آن از جمله شورای پول واعتبار به موقع ، به طور رسمی و از طریق مجاری مربوط ،به اطلاع رسانه ها وعموم شهروندان گرامی خواهد رسید.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کم ریسک ترین سهمهای بازار بانکی ها بودند. ورشکستگی برایشان متصور نبود(فقط در ایران اینجوری است!) با دارایی و املاک فراوان و ... حالا که به راحتی آب خوردن مجوز بانکها یکی پس از دیگری لغو میشود من سهامدار چگونه به سهم هزار شرکت کوچک و بزرگ در حال ورشکستگی و فروپاشی اعتماد کنم؟ چگونه به حرف هزارتا مدیر و مسئول دروغگو و بی لیاقت اعتماد کنم ؟!
آخه بی کفایتی در مدیریت تا کجا ؟ وقتی هنوز منابع سرمایه و تاسیس بانک را بررسی نکردی چطوری مجوز پذیره نویسی و افزایش سرمایه میدهی . چطوری آنرا در فرابورس کشور عرضه میکنی؟ و حالا با سرمایه 3000 سهامدار به این راحتی بازی کنی و راست راست واسه خودت راه بری....
امروز شاخص منفی بود ولی کل سبد من سبز...اما من بسیار داغون....نه به خاطر اینکه آرین این شکلی شد...به این دلیل که امیدم را به آینده از دست دادم....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمن سهامدار چطوری باید از این مردک بیسواد احمق رئیس بانک مرکزی شکایت کنم و وارونه آویزونش کنم؟
کم ریسک ترین سهمهای بازار بانکی ها بودند. ورشکستگی برایشان متصور نبود(فقط در ایران اینجوری است!) با دارایی و املاک فراوان و ... حالا که به راحتی آب خوردن مجوز بانکها یکی پس از دیگری لغو میشود من سهامدار چگونه به سهم هزار شرکت کوچک و بزرگ در حال ورشکستگی و فروپاشی اعتماد کنم؟ چگونه به حرف هزارتا مدیر و مسئول دروغگو و بی لیاقت اعتماد کنم ؟!
آخه بی کفایتی در مدیریت تا کجا ؟ وقتی هنوز منابع سرمایه و تاسیس بانک را بررسی نکردی غلط میکنی مجوز پذیره نویسی و افزایش سرمایه میدهی . غلط میکنی آنرا در فرابورس کشور عرضه میکنی؟ و حالا غلط میکنی که با سرمایه 3000 سهامدار به این راحتی بازی کنی و راست راست واسه خودت راه بری....رد پای بهمنی و دار و دسته اش را در هزارتا اختلاس و کلاهبرداری و دزدی میتوان یافت.
امروز شاخص منفی بود ولی کل سبد من سبز...اما من بسیار داغون....نه به خاطر اینکه آرین این شکلی شد...به این دلیل که امیدم را به آینده از دست دادم....مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمن سهامدار چطوری باید از این مردک بیسواد احمق رئیس بانک مرکزی شکایت کنم و وارونه آویزونش کنم؟
آخه بی کفایتی در مدیریت تا کجا ؟ وقتی هنوز منابع سرمایه و تاسیس بانک را بررسی نکردی غلط میکنی مجوز پذیره نویسی و افزایش سرمایه میدهی . غلط میکنی آنرا در فرابورس کشور عرضه میکنی؟ و حالا غلط میکنی که با سرمایه 3000 سهامدار به این راحتی بازی کنی و راست راست واسه خودت راه بری....رد پای بهمنی و دار و دسته اش را در هزارتا اختلاس و کلاهبرداری و دزدی میتوان یافت.
امروز شاخص منفی بود ولی کل سبد من سبز...اما من بسیار داغون....نه به خاطر اینکه آرین این شکلی شد...به این دلیل که امیدم را به آینده از دست دادم....مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postالان که این بهمنی یا اون صالح ابادی میخوان کلشونو بذارن، به نظر شما دغدغه چندمشون من یا شما یا سه میلیون سهامدار خرد دیگه ست؟ به نظرت اصن ما رو ........... حساب میکنن؟حالا کارت نباشه که ما هم اونا رو ...............حساب نمیکنیم. ولی هر روز که بیشتر تو این بازار میمونم، بیشتر به عمق کثافت کاریشون پی میبرم. فقط امیدوارم به روح اعتقاد داشته باشن!!!!!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من هم حدود 20 میلیون رو این سهم سرمایه گذاری کردم، بهتره باهم به فکر راه قانونی باشیم ، افرادی که از این رانت استفاده کردن و قانون رو دور زدن باید خسارت بقیه رو بپردازند.در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
نظر
-
كيوان جان ما با حماقت خودمون تو وشمال گير كرديم شما با حماقت سازمان.....اميدوارم به سلامت از اين سهم بيايد بيرون.....هر چي گشتم ترازنامشو پيدا نكردم اگه ميتونيد يه ترازنامه بزاريد ببينيم چيزي گيرتون مياد يا نه.....از داراييهاي اين بانك اطلاعي داريد؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده استاگر چه منم یه جورایی با شما هم عقیده ام ولی ترجیح دادم که نگم، اگه نمیتونیم به دوستامون در سختیها کمک کنیم لا اقل نمک رو زخمشون نپاشیمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postكيوان جان ما با حماقت خودمون تو وشمال گير كرديم شما با حماقت سازمان.....اميدوارم به سلامت از اين سهم بيايد بيرون.....هر چي گشتم ترازنامشو پيدا نكردم اگه ميتونيد يه ترازنامه بزاريد ببينيم چيزي گيرتون مياد يا نه.....از داراييهاي اين بانك اطلاعي داريد؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاطلاعاتی جزئی دارم از اینکه ساختمان مرکزیش در میرداماده که نمی دونم چقدر ارزش داره. 60 تا پرسنلش را اخیرا اخراج کرد و فعلا 4 نفر در آنجا هستند! ظاهرا هم 17 میلیارد هزینه نرم افزارهای بانک هزینه شده !!!!!! فکر نمی کنم حتی قیمت اسمی هم گیرمان بیاید...6 ماه خواب پول. یکی 2 سال دیگر هم روش...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر