مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : مس شهيدباهنر ( فباهنر )

در اصل توسط amostafa پست شده است View Post
    دوست عزیز با معاملات امروز روند سهم را چگونه پیش بینی می کنید؟
    با حد ضرر 230 برای کوتاه مدت و 180 تومن برای میان مدت نگه دار.
    فعلا سهم روند صعودی داره من احتمال میدم با نوسانات و اصلاح های ده بیست تومنی تا محدوده 295 یا 300 تومن بره.اونجا مقاومت قویی داره ولی اگر اخبار بنیادی سهم رو یاری کنه میتونه از اون سد هم عبور کنه و اون وقت چیزی جلودار سهم نخواهد بود.
    فعلا با اون دو تا حد ضرر سهم رو رصد کن،البته اینم توجه داشته باش این سهم بازیگردانان خیلی حرفه ای داره و ممکنه خیلی ها رو پیاده کنند.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      با حد ضرر 230 برای کوتاه مدت و 180 تومن برای میان مدت نگه دار.
      فعلا سهم روند صعودی داره من احتمال میدم با نوسانات و اصلاح های ده بیست تومنی تا محدوده 295 یا 300 تومن بره.اونجا مقاومت قویی داره ولی اگر اخبار بنیادی سهم رو یاری کنه میتونه از اون سد هم عبور کنه و اون وقت چیزی جلودار سهم نخواهد بود.
      فعلا با اون دو تا حد ضرر سهم رو رصد کن،البته اینم توجه داشته باش این سهم بازیگردانان خیلی حرفه ای داره و ممکنه خیلی ها رو پیاده کنند.
      درود بر اروم عزیز
      دادا بازیگرداناش بر بچ تامینند...اول صف چیدند...بعد دیدند نمیشه جمع کرد...تامین شروع کرد 50 تا 50..تا...فروختن...و..تحریک فروشنده...خوبی این سری اینه..که مثل سری قبل گدا گشنه بازی در نمیارن.....تامین اگه میفروشه...فقط 1 میل میفروشه...برای من مسجله که بازیگردان سهم..مدیر پرتفوی تامین..با هم هماهنگ هماهنگن..
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

مطالب و تحلیل های دوستان در مورد فباهر عالی و مثل همیشه مفید و کامل و جامع است در ادامه مطالب دوستان ، تحلیلی از سایت بورکس :@};-@};-@};-

فباهنر در این مدت اخیر چند تعدیل مثبت متوالی اعلام کرد و سودش را در چندین مرحله افزایش داد. جالب اینکه دیروز در گزارش حسابرسی سود را از 337 ریال به 415 ریال افزایش داد. ( درصد تغییر: 23% تعدیل مثبت ). اما نکته جالب اینکه نماد برای این تعدیل مثبت بالای 20% متوقف نشد.

مفروضات فباهنر و افزایش نرخ فروش بالای محصولات در گزارش جدید شرکت ، قابل توجه است.

تسمه و ورق مسی نرخ فروش از ابتدای سال 241.9 میلیون ریال ........ نرخ فروش در بهمن 302.7 میلیون ریال

تسمه ورق برنجی نرخ فروش از ابتدای سال 88.7 میلیون ریال .......... نرخ فروش در بهمن 116.1 میلیون ریال

تسمه ورق کاپرنیکل نرخ فروش از ابتدای سال 319.4 میلیون ریال ......... نرخ فروش در بهمن 367.4 میلیون ریال

لوله مسی نرخ فروش از ابتدای سال 95.9 میلیون ریال .......... نرخ فروش در بهمن 86.6 میلیون ریال

لوله برنجی نرخ فروش از ابتدای سال 274.6 میلیون ریال ......... نرخ فروش در بهمن 223.1 ریال

مقاطع مسی نرخ فروش از ابتدای سال 165.4 میلیون ریال .......... نرخ فروش در بهمن 197.8 میلیون ریال

مقاطع برنجی نرخ فروش از ابتدای سال 122.2 میلیون ریال ......... نرخ فروش در بهمن 151.5 میلیون ریال

البته فباهنر افزایش سرمایه 40 درصدی از سود انباشته را در پیش رو دارد و میتوان این موضوع برگشت ذخایر را به موارد فوق نیز اضافه کرد .

پیشنهاد میکنم گزارش حسابرس که به صورت پیوست آمده را مطالعه کنند که نکات و توضیحات خوبی دارد.

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

سهم با سود 48 تومانی 95 پی بر ای 5.3 داره....تا 4 ماه اینده یه سود 30 تومانی تقسیم میکنه...یه افزایش سرمایه 40 درصدی....البته بدون ازاد سازی ذخایر..که انهم میتونه 35 به انباشته اضافه کنه...فخوز با 47 سود..بدون افزایش سرمایه...داره 320..30..ترید میشه..با آن شناور....
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

تحلیل یعنی حجم و حقوقی و تحلیل گزارشات کدالی......این سهم تازه داره میرسه به اوج بایستی احتیاط کردش روی خودمون خالی نکنه این حقوقی بیخیال و بفروش .....بنظرم تحلیل شنبه و یکشنبه این سهم مهمه امیدوارم این سهم از حقوقی دوباره ضربه نخوره

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              تحلیل یعنی حجم و حقوقی و تحلیل گزارشات کدالی......این سهم تازه داره میرسه به اوج بایستی احتیاط کردش روی خودمون خالی نکنه این حقوقی بیخیال و بفروش .....بنظرم تحلیل شنبه و یکشنبه این سهم مهمه امیدوارم این سهم از حقوقی دوباره ضربه نخوره
              بنده تاشهریورباسهمم..دلیل های دارم..ک با توجه به اینکه تو سودم...فروش را اشتباه میدونم...1...پی بر ایی سهم نسبت به سود 95...5.3
              2...همانطور که دیروز بصبا از محل بنده 20 حمایت از تولید سود شناسایی کرد ..فباهنر هم در سال 96...بین 30...تا 35 تومان...بدون هیچ شکی شناسایی خواهد کرد...سود...نه بره انباشته...همانند بصبا..چون از حسابدار پرسیدم..گفت ذخیره مالیاتی نیست که بره در انباشته....تسویه مالیست..و..در صورت سود زیان سهم میشیند..یعنی 96...با 35 سود فوق الذکر....76 تومان سود داردد.....
              3...بنده با مقایسه قیمت های فروش بهمن...متجه تضاد های عجیبی شدم..که اصلا با گفته شرکت مبنی بر احتساب 5400..lme..و دلار 3850 نمیخونه
              الف...تسمه ورق برنجی..شرکت در 96 نرخ را تنی 8.275 دیده...و بهمن 11600 فروخته شده...دی ماه نیز 11.400.....یعنی 30 درصد بالاتر از 96...در صورتیکه نرخ ارز در دی.. بهمن ..میانگینش حدود 3850.3900..یه خرده بالا پایین بود..و نرخم میانگین مس هم حدود 5900....پس چگونه فقط با 10 درصد بالاتر بودن نرخ مس..نسبت به پیش بینی 96...نوانسته .30 درصد بالاتر بفروشه... در صورتیکهاگه تناسب بگیریم باید حدود 9000 تا 9200 .میفروخته. چون فقط 10 درصد مس نسبت به پیش بینی 96..بالاتر بوده........
              ب...مقاطع برنجی....عین ..مطالب..و..تناسبات بالا در این مورد هم صدق میکنهبا نرخ مس حدود 5900..و..دلار حدودی 3850..در بهمن ماه تنی 15150 فروخته... طبق پیش بینی 96..با نرخ مس 5400 دلار 3850 قیمت را12550 دیده....در صورتیکه شرکت در بهمن ماه..فقط با10 درصد افزایش نرخ مس ..و..تسعیری مشابه پیش بینی 96...21 درصد بالاتر فروخته...چرا...قطعا اتفاقی در ایجاد ارزش افزوده افتاده که ما بیخبریم..

ج..مقاطع برنجی..تسمه ورق برنجی...37 درصد فروش شرکت را در سال 95 شامل میشدند..که بیشترین سود شرکت هم در این 2 مورد محقق میشده...

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2017/03/10, 09:37.

نظر

• چاردیواری
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 265

باسلام.تشکرازتحلیلهای بنیادی خوب دوستان.باید ببینیم تکنیکالیستای حرفه ای وخبرگان بورس درموردنگهداری ویاخروج ازسهم نظربدن.من از۱۶۵.۱۷۵.۲۰۱.۲۲۰و۲۵۵تومن باسهمم واضافه کردم ولی بایدارنظرات اساتید فن بهره کافی روگرفت وتصمیم آخرو خودمون بگیریم.باتشکر.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

اضافه شد.......3 ماه دیگه میبینم فروشنده ها رو...

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

150 تا اضافه شد....میانگینم شد...221.7....

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

نمیشه فاسمین با 47 سود..بدون پتانسیل های فباهنر...330 صف خرید باشه...بعد فباهنر...245....بزرگترین اشتباه بازار در امروز فروش فباهنر در منفیست....

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

به قول آن ملعون صفر کرده....بفروشید تا فروش دونتون در اید...با قبل از فشار دادن ان دکمه وامونده....یه ذره فکر کنید...وا....خیرتونو میخوام....

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

​چند نکته بسیار مهم..
                          1..در بودجه 96....پیش بینی کرده که 11780 تن...تسمه ورق برنجی بفروشه..میانگین 8275........قیمتی که در بهمن و دی ماه فروخته...میانگین 2 ماهه 11500 بوده....بیشترین تناز فروش شرکت همین تسمه ورق برنجی است........نمیگم 11500 دی ماه بهمن ماه.....بلکه اگه تنی 10500 بفروشه...یعنی 10 درصد پایینتر از دی بهمن....از همین محل24 میلیارد تومان تعدیل داره....سهمی26 تومان...
                          2...مقاطع برنجی...در 96 گفته6605 تن فروش دارم با قیمت 12500.....بهمن ماه15150...دی ماه13820...فروخته...اگر حداقل 14000 بفروشه...10 میلیارد هم اینجا تعدیل داره...سهمی 11 تومان........................فعلا فقط همین 2 قلم ..انهم با احتساب 10 درصد پایینتر از دی بهمن....37 تومان...میتونه در 96 تعدیل بده.....
                          بعضی وقت ها با یه خرده وقت گذاشتن...میشه...سود های فوق العاده ایی کرد............کاظم نادر علی با همین کار زاگرس 900 تومانی شکار کرد.....فملی 125..و...

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            به قول آن ملعون صفر کرده....بفروشید تا فروش دونتون در اید...با قبل از فشار دادن ان دکمه وامونده....یه ذره فکر کنید...وا....خیرتونو میخوام....
                            دیدیدگفتم خیرتونو میخوام...343فروختید..فقط20ثانیه فکر میکردید...الان7 درصد بالاتر فروخته بودید...

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

کاری ندارم میخواد قیمتش چند بشه..ولی مقایسه کنید حجم 19 میلی را در 256...با حجم فعلی در 2 درصد بالاتر...خواهید دید سهم را جمع میکنند...برای روز موعود...منظورم...6 ماهه ایندست...کاری به کوتاه مدت ندارم...

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

در حالیکه خیلی از سهام به قول برخی دوستان در کف هستند ! فباهنر در حال عبور از سقف سالیانه !

نظر

در حال کار...
                                X