آخرین فرصت خرید سهم#:-S
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postیکی از دوستان که خیلی خوش بین بود ، میگفت امروز یا فردا ممکنه صف خرید بشه
بشینیم ببینیم میشه یا نمیشه؟؟؟
ممکنه منظورش صف فروش بوده /:.yead.:/
به هر حال امروز هم اضافه کردم /:.wacsmiley.:/
امیدوارم حجم معاملات بالا باشه و الا هیچ فایده ای نداره
دیروز یک سیگنال خرید کوچولو ایجاد شد و به کف قیمتی تو بازه تقریبا میشه گفت بر خورد کرد
تا اخر این هفته معاملات میتونه خیلی مهم و جذاب باشه
باز هم صبر و زمان همه چی رو معلوم میکنهفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
تبریک به سهامداران صبور فباهنرآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
حجم معاملات باهنر خیلی خوب بود امروز
MFI هم خوب بود امروز و با افزایش حجم افزایش رو نشون داد
پس میشه از نمودار شمعیش فاکتور گرفت که من نمودار شمعیش رو شتاب بعضی از سهامدارای باهنر برای فروش باهنر و خرید واتی میدونم چون داشتم چک میکردم هر دو سهم رو
به هر حال فردا رو اگه بزنه و این مقاومت رو رد کنه به نظرم میریم برای موج 5 الیوت و اگه نزنه باید منتظر شنبه و معاملاتش باشیم
به هر حال فکر میکنم برای دوستانی که میخوان وارد بشن به سهم بهتره که فردا رو هم صبر کنن و اگه روند صعودی و مقاومت ها رو شکوند با خیال راحت وارد بشن
اینها همه نظرات شخصی من بود
دوستان اگه نظری دارن بگن
پر سود باشید@};-فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Postسلام امروز مدیر یکی از شرکت های سرمایه....به من میگفت هر شکلی شده 245 خرید سنگین خواهیم داشت بفرمایید دو دستی تقدیم کنید و300تشریف ببرید در صف خرید
هر کی میخواد تو اون قیمت بفروشه ما که با سهم هستیم تا سودمون رو از سهم بر داریم
اگه نمودار نشون بده که میخواد بریزه میفروشیم پاین تر با حجم بالاتر بر میداریم هر کی هم هر کاری میخواد بکنه :.thumbsupsmileyanimفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postعجب
هر کی میخواد تو اون قیمت بفروشه ما که با سهم هستیم تا سودمون رو از سهم بر داریم
اگه نمودار نشون بده که میخواد بریزه میفروشیم پاین تر با حجم بالاتر بر میداریم هر کی هم هر کاری میخواد بکنه :.thumbsupsmileyanim
اگر هم که نرسید بهم باز میایم بالا تر بر میداریمفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
نظر