مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • morteza93
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 516

همونطور که میدونید مدت زیادیه که این سهمو زیر نظر دارم...
    البته هنوز تجربیاتم به اندازه شما نرسیده که بتونم زمان ورود رو دقیقا تشخیص بدم...
    اما مطمئنا فردا اضافه خواهم کرد تا هرچه بیشتر در رکاب شما باشم...
    امیدوارم در کنار شما همچنان به کسب سود معنوی و مادی ادامه بدم...
    موفق و سالم باشید

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
    مرتضی عزیز سلام

خیلی خوشحالم و به من افتخار حضور دادی

امیدوارم بهتر و بیشتر بتوانم از وجود دوست مجرب ؛ صادق ؛ دلسوز و ساعی و و و خودم استفاده لازم را ببرم

1 - اگر صلاح دونستی و موقعیت خرید فردا فراهم شد با توجه به موقعیت مناسب سهم و ارزشمندی اش درصد بیشتری از پورتفیت را فباهنری کن ............البته که خودت بهتر میدانی

2 - هر کسی نوعی گفتمان دارد و استحقاق مرتضی عزیز کم نیست ولی با کمی رنجش ویا بحثهای بیمورد و با مورد نباید سنگر را خالی کرد

لطفا به احترام همه دوستارانت سر قرارمان حاضر شو .و هر چند اینجا نیز لطف کرده و افتخار به بنده و امثالهم ............

بیشتر از این در این تاپیک مجاز نخواهد بود

منتظرم و ............

سلامت وسودمند باشی

مرتضی 24 عزیز
    یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• بورس دوست
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 905

دوستان به امید خدا از مقاومت امروز گذر خواهیم کرد قدر سهمتان را بدانید

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        مقاومت اول 133تومان
        تارگت سهم تا مجمع 320تومان
        فباهنر داره کم کم از لاکش مياد بيرون
        از قبل از مجمع با فباهنر هستم تا به هدف برسم.

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

فباهنر................به تعداد دلخواه اضافه شد

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

دوست خوبم جناب حمزوی عزیز

اگر از انتقاد ناراحت نمیشوید و پیشنهاد را بررسی مینمائید

لطفا در مورد توصیه های و تحلیلیها سعی کنید در یک مسیر و نظر مشخص مطلب ارائه بدهید

نظر شما را در مورد فباهنر از دیروز تا امروز درج میکنم خودتان قضاوت کنید

بنده که وارد نیستم ولی کار خودم که همان خرید فباهنر بود انجام دادم و خواهم داد

ولی دوستان که به تحلیهای شما بیشتر از من معتقد هستند بیشتر هیجانی سردرگم شده و

لحظه ای باید تصمیم بگیرند

خواهش میکنم قبل از فرستادن مطلب ؛ تحلیل و نظرتان را خوب و بیشتر بررسی کنید

تا دوستانی که به نظرات مفید شما اعتقاد داشته بهتر و راحت تر تصمیم بگیرند

و اینکه در تحلیلهایتان با قاطعیت نظر ندهید

تحلیل یعنی برآورد احتمال حتما احتمالات را منظور فرمائید

با تشکر فراوان امیدوارم به نحوه کارکرد شما و دوستی خوبمان با این مطلب اضافه کرده باشم

مطالب شما در مورد فباهنر عینا جهت استحضار در ذیل تقدیم میگردد

ضمن اینکه شما در هر مطلب اشاره و رفع رجوع به مطلب قبلیتان نداشتید

سلامت و سودمند باشید
            --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            مطلب ۴۱۸۲۹۴
            توسط حمزوی : ۱۳۹۱/۹/۱۸ - ۱۸:۰۵:۰۹
            دوستان عزیز
            رشد فباهنر به دلیل الگوی پوشای صعودی ادامه خواهد داشت.
            -----------------------------------------
            مطلب ۴۱۸۴۰۷
            توسط حمزوی : ۱۳۹۱/۹/۱۸ - ۲۱:۲۱:۱۰
            پیشنهاد های خرید فردا:کگل-فباهنر-اخابر-خبهمن-وتجارت

------------------------------
            حمزوی : ۱۳۹۱/۹/۱۹ - ۰۹:۲۲:۰۲
            جناب بورس دوست
            بنده تا 125 تومان مقاومتی در سهم نمی بینم.

---------------------------------------------------------------------------

مطلب ۴۱۸۵۹۵
            توسط حمزوی : ۱۳۹۱/۹/۱۹ - ۰۹:۳۶:۱۱
            جناب بورس دوست
            یک کندل بسیار خطرناک االان در فباهنر تشکیل شده و به زودی سهم خواهد ریخت.مقاومت نیست.به علت قیمت باز و بسته شدن سهم این اتفاق رخ داده.
            نظر شما در مورد این مطلب : یا
            نتیجه نظرات : ۱۵ - ۲۷ = -۱۲
            حمزوی : ۱۳۹۱/۹/۱۹ - ۱۰:۲۱:۵۱
            به نظرم تا 100 تومان میریزه
            -----------------------------------------------------------
            مطالب بالا نقل قول از بورس 24 است
            -----------------------------------------------------------

امروز به لطف خدا بنده خریدار بودم و صبر کردم در فیمت نسبتا پائینتر خریدم

و فعلا نیز در صف خرید هستم

و فردا نیز خریدارم

فباهنر اول راه است

تارگتها پیش رو را بعدا مطلب و مباحثه خواهیم کرد

از مرتضی عزیز ضمن خوش آمدی گوی مجدد که تاپیک را با حضور خودش روشن و چراغانی کرد

خواهش میکنم فعالیتش را با تحلیلهای تکنیکال خوب خود بیشتر از پیش کند

--------------------------

برقرار باشید

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

نقل قول از دوست خوبم حمید 303 عزیز
              --------------------------------------------

دوستان عزیز و خوانندگان محترم : به نظر میرسد تا مورخ 91/9/11 حدود 8 درصد سهام فباهنر در مالکیت صندوق بازنشستگی نفت و بیمه ملت بوده است در تاریخ مزبور صندوق نفت اقدام به عرضه تدریجی سهام خود با میانگین قیمت 107 تا 110 تومان می نماید ... این عرضه نمی توانسته غیر توافقی بوده باشد و خریدار یا خریداران هم نگاه کوتاه مدت یا نوسانی به سهم نداشته اند مگر اینکه غیرحرفه ای و صرفا درپی چند درصد سود بادآورده از سهم بوده باشند که بعید به نظر میرسد .... این عرضه در روزهای نخست بصورت زیر پوستی صورت می گیرد... در نخستین روز عرضه توسط صندوق نفت البته حقیقی هایی مانند بنده که روند سهام را برای شناسایی کف قیمت سهام دنبال می کردند در محدوده 107 تومان وارد سهام شدند ... برآورد ما چنین است که فباهنر اینک کمتر از 20 میلیون سهام آماده معامله داشته باشد که حدود 10 میلیون آن در دست حقیقی ها و صندوق هایی ست که نگاه کوتاه مدت به سهم ندارند ... لذا حدود 10 تا 12 میلیون سهم فباهنر استعداد معاملات نوسانی و کوتاه مدت دارند که در روز جاری حدود 8 میلیون آن معامله شد ( حدود 8800000 سهم معامله شده که بهتر است 800 هزار سهم را به عنوان سهامی که خریدار به دلایلی مجددا آنها را واگذار کرده در نظر بگیریم ) ..... لذا حداکثر حدود 4 میلیون سهام فباهنر در روز دوشنبه استعداد عرضه شدن را خواهند داشت و چنانچه این حجم از عرضه صورت نگیرد به این معنی ست که استعداد سهام نوسانی و آماده عرضه فباهنر از حدود 12 میلیون سهم به حدود 8 میلیون یا لااقل کمتر از 10 میلیون سهم کاهش یافته است ... از این رو می توان انتظار داشت که به تدریج و با تقاضای خرید برای فباهنر سهام نوسانی و آماده عرضه فباهنر کاهش یافته و سپس باید نگاه خود را متوجه سهامداران عمده کنیم ..... در این صورت بیمه ملت ممکن است هیجانی شود و در محدوده 135 تا 145 عرضه های خفیفی را در سهم داشته باشد حتی ممکن است برعکس به جای عرضه وارد خرید شود ... رفتار اینگونه سهامداران تابع هیجانات مدیران درروزهای مختلف است ....
              معهذا آنچه به عرض رسید تنها یک سناریو از صدها سناریویی ست که میتوان برای فباهنر انتظار داشت ... اما بی تردید فباهنر راه خود را نسبت به قبل یافته و هرکه را در قیمت های فعلی خود مردد یابد را جا خواهد گذاشت ....

نظر

• تکنیکالیست
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1101

توجه بازار به سهم داره جلب میشه و بازار خوب شهمو داره میخره

شبندر هم ازین قیمتها استارت زد.

شاید بازار یک شبندری دیگر بخود ببیند
                ......

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

امروز باید به حساب فباهنر برسیم

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

منظورم اینست که خوب جمعش کنیم

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 395

منظورم اینست که خوب جمعش کنیم
                      سلام دوست عزیزم ببخشید که این سئوال را میپرسم شما که به سهم ایمان دارید چرا در قیمتهای پایینتر یک دفعه معامله نمکنید مثلا دیروز و یا چند روز پیش که فرصت خرید نیز بود با توجه به اینکه تک سهم شمواد نیز هستید و گفتید که انرا فعلا فروشنده نیستید

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                        سلام دوست عزیزم ببخشید که این سئوال را میپرسم شما که به سهم ایمان دارید چرا در قیمتهای پایینتر یک دفعه معامله نمکنید مثلا دیروز و یا چند روز پیش که فرصت خرید نیز بود با توجه به اینکه تک سهم شمواد نیز هستید و گفتید که انرا فعلا فروشنده نیستید
                        سلام اسماعیل عزیز
                        از سئوال مفیدت ممنونم
                        جواب
                        1- نقدینگی هایم مرحله به مرحله میرسد و بنده اصلا موافق خرید اعتباری نیستم

2- در حد خودم از سهم حمایت میکنم

3 - سهم اگر به منطقه دلخواه خود رسید مهم قیمت آن نیست بلکه موقعیتی است که خرید را برایت مطمئن تر به نظر میرساند

4- در مورد شمواد نیز بنده 100 تومان نیز خرید داشتم امروز در 250 تومان نیز خریدم ؛ نظر و عقیده ام در هر زمان مناسب برای خرید بود

5- هرچند بنده قبل ازخرید اولیه کلیه بررسی ها و مشورتهای خودم را انجام میدهم ولی کم کم وارد میشود چون اگر به یکباره خرید کنی
                        احتمال اینکه وسط کار متوجه اشتباهت بشوی زیاد است
                        بهترین روش خرید پله ای سهم است که بنده نیز سعی میکنم انجام دهم و روش کاملا حرفه ای است و جواب داده
                        و همانطورکه عرض کردم مهم قیمت نیست مهم روند است

6 - البته روش خرید من میانمدت بوده و دوستانی که از قبل با بنده در شمواد و فرآور آشنا هستند میدانند بنده به لطف خدا صبر و حوصله لازم را برای ششماه تایکسال وگاه بیشتر

برای نگهداری سهم دارم بنا بر این در این مدت نیر نقدینگی هایی که از محل درآمد دیگرم بدستم میرسد را نیز خرید میکنم

ضمنا بنده تا کنون یک سهم شمواد و یا فباهنر نفروختم ..........................این دوسهم میانمدتی است

باز هم از توجه شما ممنونم

و سلامت و سودمند باشی دوست خوبم

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

نقل قول نوشته شده توسط sedaghatt مشاهده گفتگو
                          امروز سهامدار خسته فباهنر یعنی بیمه ملت 4.800.00 سهم فروخت یعنی 400.000 سهم بیشتر نمانده که اگر بازار فرصت می داد آن را هم می فروخت وتنها دلیل فروشش احتیاج به نقدینگی و ناچیز بودن مبلغ سهام در پرتفولیو و مهمترین دلیل خستگی بوده است
                          در تایید صحبت شما امروز آراد وارد سهم شد حقوقی که سنگین روی شبندر کار میکنه .

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

نقل قول از دوست خوبم کاربر حمید 303 عزیز
                            -------------------------------------------------------

اگر به فعالیت های فباهنر متمرکز شویم می بینیم که فباهنر ظرفیت تغذیه بسیاری از صنایع زیر دستی را دارد از تجهیزاتی ها تا پیمانکاری ها و تا لوازم خانگی ها و خودورسازی ها و حتی ساختمانی ها و خلاصه هرصنفی که درکارش ناگزیر است مصرف کننده قطعات مسی و برنجی باشد !!!! و با ممنوعیت واردات بسیاری از کالاها و رونق بسیاری از کارخانجاتزیر دستی فباهنر ... این شرکت میتواند نقش استراتژیک برای کشور داشته باشد ... از آن طرف شرکت سودای افزایش صادرات محصولات خود را به اقصی نقاط خاورمیانه و افریقا در سر می پرواند ... این همه به ما می گوید حتی اگر شرکت با موضوع حدود 60 میلیون دلار صادرات در سال جاری و تسعیر آنهابا نرخ ارز مبادلاتی و نیز مانده ارزهای سال قبل مواجه نبود !!! این شرکت الان می بایست قیمتش بیش از فولاد کاشان باشد ... ( فولاد کاشان یا فجر سابق حرکت صعودی خود را از 75 تومان آغاز کرد ... اما به واقع فباهنر گوهری دیگر ست ... )

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

adnan : ۱۳۹۱/۹/۲۰ - ۱۲:۰۱:۵۹
                              مقاومت 1230 سابقه 2 ساله دارد كه در صورت شكست روند صعودي ادامه خواهد داشت منبع بورس24

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

نقل قول نوشته شده توسط sedaghatt مشاهده گفتگو
                                امروز سهامدار خسته فباهنر یعنی بیمه ملت 4.800.00 سهم فروخت یعنی 400.000 سهم بیشتر نمانده که اگر بازار فرصت می داد آن را هم می فروخت وتنها دلیل فروشش احتیاج به نقدینگی و ناچیز بودن مبلغ سهام در پرتفولیو و مهمترین دلیل خستگی بوده است
                                در تایید صحبت شما امروز آراد وارد سهم شد حقوقی که سنگین روی شبندر کار میکنه .
                                تازه حقوقيها يکي يکي دارند از لاکشون سر در ميارند.
                                فباهنر راه بسياري از پتروشيميها را خواهد رفت.
                                يعني اين سهم 300درصد بازدهي خواهد داد.
                                همچنان با فباهنر تا تارگت 320تومان خواهم ماند.

نظر

در حال کار...
                                X