؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
جمع کردن
X
-
سلام خوش اومدی۰:-)در اصل توسط mahan۲۰ پست شده است مشاهده پستاین سهم واقعا طلایی و به زودی رشد خودشو آغاز می کنه فقط یه کم صبر لازمه:)شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
ماکه به امید زنده ایم همچنان امیدوارمی مانیمدر اصل توسط darab پست شده است مشاهده پستسلام خوش اومدی۰:-)
نظر
-
شاید در هفته پیش رو بتوان یک گین ۱۰ الی ۱۵ درصدی از این سهم گرفت
اگر یکشنبه سهم مثبت و با حجم مناسب معامله شود میتوان ۱۴۶۰ریال و ۱۵۱۰ریال را نیز در این هفته مشاهده نموددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
اذر جون خدا از زبونت بشنوه ننه یه تشکرم واست زدمدر اصل توسط آذرآبادگان پست شده است مشاهده پستشاید در هفته پیش رو بتوان یک گین ۱۰ الی ۱۵ درصدی از این سهم گرفت
اگر یکشنبه سهم مثبت و با حجم مناسب معامله شود میتوان ۱۴۶۰ریال و ۱۵۱۰ریال را نیز در این هفته مشاهده نمودشمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
راست میگی ننه برم مسجد داره دیرم میشه یادم نره یه تشکرم واسه تو عزیز بزنم که بفکرمیدر اصل توسط darab پست شده است مشاهده پستخانم اميدوار تواين سن وسال استرس براي قلبت ضرر داره .;;)شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
دوست من پیشنهاد میکنم تو این قیمت ها خرید کنی به دو دلیل!در اصل توسط darab پست شده است مشاهده پستآقاي بورس دوست چرا فباهنر رو صف فروش كردي برادر آخه من بدبخت چه گناهي كردم رو۱۴۹ تومن وارد اين سهم شدم.
۱)میانگین خریدت بیاد پایین
۲)حد اقل ۳۰ درصد سود از این قیمتها توش خوابیده...
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود بر ممدرضای عزیز؛
واضحه همه چیز و ان شالله خرید نزدیک ۱۰۰ تومان بشه کرد عالیه، سقف هم بستگی به فعالیت های شرکت داره، باهنر می تونه تا ۷۰ تومان هم سود بسازه اگه مشکلاتش برطرف بشه اما فعلا همون محدوده که فرمودین می تونه خوب باشهتمام سال من بی تو...
نظر
-
درست میفرمایید ۲۰%میاد پایین بعدش ۲۰% میاد بالا میشه هیچ از پوچ دو ماه هم زمان از دست دادیم فایرا هم همین کارو داره باهامون میکنه:((در اصل توسط kor۰۰۰ پست شده است مشاهده پستیک روز فباهنر هم هنرنمایی خواهد کرد مطمعن باش دیر نیست ان روزشمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
دوست عزیز تقصیر خود ماهاست...وگرنه همین بنده خدا یاسر چقدر گفت تو قیمتهای بالا نخرید...(البته من این سهم رو ندارم اما در سهم دیگه ای همین وضعیت برام پیش اومده)در اصل توسط omidvar پست شده است مشاهده پستدرست میفرمایید ۲۰%میاد پایین بعدش ۲۰% میاد بالا میشه هیچ از پوچ دو ماه هم زمان از دست دادیم فایرا هم همین کارو داره باهامون میکنه:((
الان هم وقت میانگین پایین اوردن هستش نه زاری کردن...انشالله که به سود میرسید...;)
۱۱۵-۱۱۰و زیر ۱۱۰ عالی هستن برا خرید و کم کردن میانگین...
هرچند من خودم پله اول ۱۱۹-۲۰ وارد میشم...آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ ۱۳۹۱/۱۰/۲۶، ۱۷:۵۶.تمام سال من بی تو...
نظر

نظر