اگر امروز حجم رو ندادند از فردا باید هماهنگ باشیم که حجم رو کامل کنیم. امیدوارم دوستان هم همکاری کنند :x
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
جمع کردن
X
-
-
استاد تعدیل مثبت این هفته صحت داره؟در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستاگر امروز حجم رو ندادند از فردا باید هماهنگ باشیم که حجم رو کامل کنیم. امیدوارم دوستان هم همکاری کنند :x
نظر
-
من یه دونه هم نمیدم:Dدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستاگر امروز حجم رو ندادند از فردا باید هماهنگ باشیم که حجم رو کامل کنیم. امیدوارم دوستان هم همکاری کنند :xوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
والا بنده خبر ندارم اما بر اساس عملکرد احتمالی سه ماهه بعید نیست تعدیل بده. هرچند دوست ندارم ببنده و دوباره با گپ باز بشه! همین جوری کم حاشیه بره جلو بهتره...در اصل توسط shari پست شده است مشاهده پستاستاد تعدیل مثبت این هفته صحت داره؟
مصطفی حله داداش زنگ زدم با رضا صحبت کردم یکم حالش بهتر بشه بیاد پای سیستم تقبل می کنه حجم مبنا رو;;)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستمن یه دونه هم نمیدم:D
پ.ن: ای اصفونی!!!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
این ای اصفونی که گفتیو بیشتر بازش کن ببینم، نکنه انتظار داری بچا اصفان آتیش بزنن به مالشون؟؟؟؟ ;)در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستوالا بنده خبر ندارم اما بر اساس عملکرد احتمالی سه ماهه بعید نیست تعدیل بده. هرچند دوست ندارم ببنده و دوباره با گپ باز بشه! همین جوری کم حاشیه بره جلو بهتره...
مصطفی حله داداش زنگ زدم با رضا صحبت کردم یکم حالش بهتر بشه بیاد پای سیستم تقبل می کنه حجم مبنا رو;;)
پ.ن: ای اصفونی!!!!
یاسر دست رو این حس ناسیونالیستی ما نگذار :D
بد میبینیاااااااااااا:*در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
ولی ما چقدر چشم انتظار بودیم مثل کفرا حلش کنید:-SSدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستمن یه دونه هم نمیدم:D
نظر
-
حجم پر نمیکنه اخوی چطور صف بریزه؟! :D :pدر اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستصف خریدش داره اب میشه ایا فردا با قدرت مقاومت میکند تا نریزد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه صف نداشته باشه همگی فروشنده میشوند .
نظر
-
نیگران قالما :*در اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستصفش زیر ۱ میل باشه به یه اشاره پرپر میشه که امیدوارم اینگونه نباشه
تا افزایش سرمایه روند سهم صعودیه،حالا این وسط نوسان بده طبیعیه
;)
نظر
-
دمت گرم دادا...در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستوالا بنده خبر ندارم اما بر اساس عملکرد احتمالی سه ماهه بعید نیست تعدیل بده. هرچند دوست ندارم ببنده و دوباره با گپ باز بشه! همین جوری کم حاشیه بره جلو بهتره...
مصطفی حله داداش زنگ زدم با رضا صحبت کردم یکم حالش بهتر بشه بیاد پای سیستم تقبل می کنه حجم مبنا رو;;)
پ.ن: ای اصفونی!!!!
آخاله دستتو میذاشتی رو اینتر صدر تامین حجم امروزم پرمیکردی;;)
صب کن زحمتات نتیجه بده من دست به اینتر تامین بشم حجم این فبای بابا هم جور میشه:Dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر

نظر