مس شهيدباهنر ( فباهنر )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • کيانوش
    عضو فعال
    • آذر ۱۳۹۰
    • ۶۶۱۳

من تارگت فباهنر را ۳۲۰تومان و ۵۴۰تومان گفته بودم.ولي متاسفانه تو جابجايي با پالايشگاهها ان را از دست دادم.البته بيش از ۱۰۰درصد ازاش سود گرفتم.
    من فباهنر را کنار شصفها-شبندر-بکام قرار داده بودم.
    ...............................................
    بکام در سوريه قرباني شد.و بيش از ۲۱ميليارد يورو طلب دارد.بکام طرح و توسعه دارد.بکام افزايش سرمايه دارد.بکام دنبال وصول مطالبات هست.بکام تعديل خرکي دارد.با امدن دولت تدبير و اميد انتظار داريم بکام اوج بگيرد.بکام خشک خشک هست.
    بکام تارگت ۹۲۰توماني دارد.دير يا زود دارد سوخت يا سوز ندارد.

نظر

• vdtjn
      كاربر فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۱۵۱

جالبه باهنر ۱۱۰
      شما اگه تونستی ۳۰۰ بخر بعد در مورد ۱۱۰ صحبت میکنیم
      دوستی که نوشته جابجایی سهامداران کاملا درست فرموده
      بزودی جواب منفی بافان داده میشه
      یا حق
      [/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • اسفند ۱۳۹۰
        • ۶۹۵۱

عجله نداریم
        فعلا صبر میکنیم و زیر ۳۰۵ پله ای میخریم
        شخص حقیقی که دست پاچه شد فلش قرمز کرد امروز. ببینم جاش چی میخره؟ فروختن یه حرفه و گند زدن به قیمت یه حرف دیگه. متنفرم از کساییکه موقع خروجشون سهمو به گند میکشن.

رفیق قدیمی سهم روزی ۲۰ میلیون داره حجم میخوره، ۵ میلیون سهم تو کجاشو میگیره که اینطور به صرافت میفتی.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۹۰
          • ۶۲۹۱

همچنان با سهم هستیم
          یاد شبندر افتادم،زمانی که ۱۲۰۰۰۰۰ سهم بندر رو ۱۳۰ تومن خریده بودم با خودم میگفتم نهایت ۲۵۰ میفروشم و یه سود ۱۰۰% میکنم خدا بده برکت
          وقتی رو ۳۰۰ رسید سازمان یه شفاف سازی داد که سود بندر تغییر نخواهد کرد،دست پاچه شدم همه ۱میلیون سهمم رو ۲۹۰ تومن دادم رفت با خودم فکر میکردم دیگه آخر خط پایان ماراتن بندر هست
          بعد شفاف سازی دست بر قضا سهم یه کله تا ۱۰۰۰ تومن اومد و حسرتش بر دلم ماند

ممکنه مقایسه بندر با باهنر زیاد جالب نباشه ولی روش و حیله گری سازمانی های حرام خور همینطوری هست

انسان عاقل هیچ وقت یک اشتباه رو دوبار انجام نمیده

نظر

• NEO
            عضو عادی
            • مرداد ۱۳۹۱
            • ۸۷

من ۱۰۰۰۰۰ تا بیشتر ندارم ولی منم هستم با سهم و امروز نفروختم

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۹۰
              • ۶۲۹۱

امروز من بیرون بودم،شاید مصلحتی بود که امروز پای سیستم نبودم،ولی دقت کنید امروز صف فروش به ۵ ثانیه هم نکشیده که بلعیدن

اوردرهای خرید گویای همه چی هست

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • آبان ۱۳۹۰
                • ۶۲۹۱

آخرین بار شفاف سازی که داده بودند بعد اون سهم ۱۰۰% رشد کرد

الان چقدر رشد میکنه به نظرتان ؟! :D

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • خرداد ۱۳۹۰
                  • ۴۹۴۴

درود؛

وقتی که شرکتی روند صعودی قوی میگیره در مسیر رشدش اتفاقات بسیار زیادی میفته که کاملا طبیعیه. تمام این شفاف سازی ها، خریدها و فروش ها، ورود ها و خروج ها همه نمک قضیست!
                  اگر کسی دید بلند مدتی داره و روی تحلیل خریده که نباید نگران باشه و احتمالا الان باید روی سود خوبی باشه و باید صبر کنه. اگر هم کسی کوتاه مدتی وارد شده که باید روز بازگشایی خالی می کرد یا نهایتا امروز فروخته دیگه

شکر خدا سهم به خیلیا نون داده و به خیلی های دیگه نون خواهد داد. هنوز روند صعودی سهم ادامه خواهد داشت. مطمئنا شخص حقیقی هم که امروز با سود خوب فروخته دیر یا زود جایگذاری خواهد کرد برای رالی بعدی

موفق باشید همه دوستان باهنر!
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • مرداد ۱۳۹۰
                    • ۷۲۸

این هم نقل قول

با سلام خدمت همه دوستان :
                    چند نکته درمورد سهم باهنر:
                    ۱)اگر نمودار اين سهم را مورد مطالعه قرار دهيد مي بينيد که سهم امروز سقف تاريخي نمودار تعديل شده خود را شکست وواردعصر جديدي شد و در حال retest آن مي باشد پس جاي نگراني نداريم
                    ۲) از نظر فاندامنتال نيز دوستان محبت بفرمايند يادداشت ۲۸ صورتهاي مالي ۱۲ ماهه شرکت رامطالعه بفرمايند شرکت ۳۱ ميليارد تومان هزينه تسعير ارز در نظر گرفته است که به ازاي هرسهم مي شود ۷۰ تومان که براي سال بعد تکرار پذير نيست يعني کف سود سازي سهم ۱۰۰ تومان است و سهم درحال حاضر با اين تک فرضيه با p/e=۳ درحال معامله است
                    ۳) شرکت در پيشبيني ۹۲ خود در قسمت فروش صادراتي ۵۷ ميليون دلار صادرات را با نرخ ۲۴۵۰ تومان در نظر گرفته که اگر در پايان سال دلارها را با نرخ۳۵۰۰ تومان تسعير کند۵۷ ميليارد تومان به درآمدهاي خود مي افزايد به عبارت هرسهم۱۲۶ تومان که با پيشبيني ۲۴ تومان خودش ميشود ۱۵۰تومان سود وp/e=۲
                    پس هيچ نگران نباشيد و سهامداري کنيد
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• افشین ساعی
                      عضو عادی
                      • تیر ۱۳۹۱
                      • ۸۸

برا جذاب تر شدن سهم بهتر حداقلش تا ۲۹۰ پایین بیاد یا حداکثر۲۷۰
                      ببینیم چطوری پیش میره

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • مرداد ۱۳۹۰
                        • ۳۳۷۳

قیمت سهم ۱۱۰ تومان بود و در طول هفته یک نفر پست میزد . ولی حالا قیمت سهم که شده ۳ برابر روزی یک صفحه پست زده میشه
                        واقعا چرا وقتی سهمی را به قیمت پایین میدن ما نمیخریم و چند برابر که میشه تازه یادمون میفته که چنین سهمی هم وجود داره
                        لطفا یک نفر جواب منو بده

نظر

• vdtjn
                          كاربر فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۱۵۱

عرض سلام
                          جناب مصری پور یکم زود قضاوت کردید در مورد رفیق قدیمیتان
                          هیچ فکر کردید ممکن است تحت فشار .......قرار گرفته باشد ؟
                          من به شما میگویم چنین است .بنابر این اصلح بود حجمها بین کدها جابجا بشن .مطمئن هستم منظور حقیر را درک میکنید .
                          حجمهای سنگیی که امروز مشاهده میکردید باید شما را به فکر وامیداشت .منظور اوردرهای سنگینی بود که در قیمتهای خاص میدیدید .
                          هر کسی صورتهای مالی فباهنر را مطالعه کند مثل یکداستان جذاب بدون اراده بارها از نو دوباره مطالعه خواهد کرد .
                          تعدیل از همه جای شرکت بیرون میزند .از نرخ خرید کاتد تا ذخیره جهت زیان تسعیر ارز تا راه اندازی جدید تولید لوله های شیاردار مسی که اخیرا راه اندازی شده و الی اخر
                          مطمئن باشید شرکت از پیش بینی فروش کنونی بسیار جلو تر میباشد و میدانم حضرتعالی اطلاع دارید .
                          در مورد نامه شفاف سازی و فلش قرمز و دوست قدیمی کمی بیشتر فکر کنید حتم دارم به نتیجه مورد نظر خواهید رسید .
                          در کنار هم با فباهنر میمانیم تا این سهم را بفروشندگان امروز در قیمتهای بالاتر از ...... بفروشیم
                          موفق باشید..

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (۱)
                            • آبان ۱۳۹۰
                            • ۱۰۲۹۶

در اصل توسط reza ourom پست شده است مشاهده پست
                            فباهنر پررررررررررررررررررررررررررررررررر آريو جان همون ۱۱۰ميتوني سوارش بشي ولي خودمونيم عجب چشي داري
                            عمرا دیگه فباهنر به اون قیمت مورد نظر شما برسه.گذشت اون زمانها ;)
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۴۹۴۴

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است مشاهده پست
                              قیمت سهم ۱۱۰ تومان بود و در طول هفته یک نفر پست میزد . ولی حالا قیمت سهم که شده ۳ برابر روزی یک صفحه پست زده میشه
                              واقعا چرا وقتی سهمی را به قیمت پایین میدن ما نمیخریم و چند برابر که میشه تازه یادمون میفته که چنین سهمی هم وجود داره
                              لطفا یک نفر جواب منو بده
                              درود؛

این ناشی از تفاوت استراتژی بنیادی کارها و تکنیکالیست هاست. مهم این نیست که کی وارد سهم بشیم و کی خارج بشیم مهم اینه که همیشه به استراتژی خودمون وافادار بمونیم! مثلا استراتژی بنده منفعلانه و کاملا بنیادیه. خیلی زودتر از بازار یک سهم رو در کف قیمت می خرم، می مونم باهاش تا بازده های بالای ۱۰۰ درصد بگیرم. من باهنر ۷۹ تومانی و ۸۴ تومانی در سبد داشتم که البته نصف باهنر هام رو فروختم نصف رو نگه داشتم. اما فرد دیگه ممکنه منتظر سیگنال ورود باشه و هدفش کسب بازده ۱۰ درصدی در مدت زمان کم باشه. در حال حاضر هم اکثرا دوستان از استراتژی دوم استفاده می کنند بنابراین طبیعیه که وقتی وارد سهم بشند که قیمت سهم ۲-۳ برابر شده. هر دو استراتژی به نظر من محترم و ارزشمنده

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • خرداد ۱۳۹۰
                                • ۴۹۴۴

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
                                عمرا دیگه فباهنر به اون قیمت مورد نظر شما برسه.گذشت اون زمانها ;)
                                درود بر سجاد عزیز؛

اگر برسه به ۱۱۰ تومان من یکی از اصلی ترین خط قرمزهای سرمایه گذاریم که عدم فروش دارایی ثابته و نادیده گرفته و خونه رو خواهم فروخت تا تک سهم باهنر بشم:p

نظر

در حال کار...