مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

من تارگت فباهنر را 320تومان و 540تومان گفته بودم.ولي متاسفانه تو جابجايي با پالايشگاهها ان را از دست دادم.البته بيش از 100درصد ازاش سود گرفتم.
    من فباهنر را کنار شصفها-شبندر-بکام قرار داده بودم.
    ...............................................
    بکام در سوريه قرباني شد.و بيش از 21ميليارد يورو طلب دارد.بکام طرح و توسعه دارد.بکام افزايش سرمايه دارد.بکام دنبال وصول مطالبات هست.بکام تعديل خرکي دارد.با امدن دولت تدبير و اميد انتظار داريم بکام اوج بگيرد.بکام خشک خشک هست.
    بکام تارگت 920توماني دارد.دير يا زود دارد سوخت يا سوز ندارد.

نظر

• vdtjn
      كاربر فعال
      • Feb 2012
      • 151

جالبه باهنر 110
      شما اگه تونستی 300 بخر بعد در مورد 110 صحبت میکنیم
      دوستی که نوشته جابجایی سهامداران کاملا درست فرموده
      بزودی جواب منفی بافان داده میشه
      یا حق
      [/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

عجله نداریم
        فعلا صبر میکنیم و زیر 305 پله ای میخریم
        شخص حقیقی که دست پاچه شد فلش قرمز کرد امروز. ببینم جاش چی میخره؟ فروختن یه حرفه و گند زدن به قیمت یه حرف دیگه. متنفرم از کساییکه موقع خروجشون سهمو به گند میکشن.

رفیق قدیمی سهم روزی 20 میلیون داره حجم میخوره، 5 میلیون سهم تو کجاشو میگیره که اینطور به صرافت میفتی.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

همچنان با سهم هستیم
          یاد شبندر افتادم،زمانی که 1200000 سهم بندر رو 130 تومن خریده بودم با خودم میگفتم نهایت 250 میفروشم و یه سود 100% میکنم خدا بده برکت
          وقتی رو 300 رسید سازمان یه شفاف سازی داد که سود بندر تغییر نخواهد کرد،دست پاچه شدم همه 1میلیون سهمم رو 290 تومن دادم رفت با خودم فکر میکردم دیگه آخر خط پایان ماراتن بندر هست
          بعد شفاف سازی دست بر قضا سهم یه کله تا 1000 تومن اومد و حسرتش بر دلم ماند

ممکنه مقایسه بندر با باهنر زیاد جالب نباشه ولی روش و حیله گری سازمانی های حرام خور همینطوری هست

انسان عاقل هیچ وقت یک اشتباه رو دوبار انجام نمیده

نظر

• NEO
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 87

من 100000 تا بیشتر ندارم ولی منم هستم با سهم و امروز نفروختم

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

امروز من بیرون بودم،شاید مصلحتی بود که امروز پای سیستم نبودم،ولی دقت کنید امروز صف فروش به 5 ثانیه هم نکشیده که بلعیدن

اوردرهای خرید گویای همه چی هست

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

آخرین بار شفاف سازی که داده بودند بعد اون سهم 100% رشد کرد

الان چقدر رشد میکنه به نظرتان ؟! :D

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود؛

وقتی که شرکتی روند صعودی قوی میگیره در مسیر رشدش اتفاقات بسیار زیادی میفته که کاملا طبیعیه. تمام این شفاف سازی ها، خریدها و فروش ها، ورود ها و خروج ها همه نمک قضیست!
                  اگر کسی دید بلند مدتی داره و روی تحلیل خریده که نباید نگران باشه و احتمالا الان باید روی سود خوبی باشه و باید صبر کنه. اگر هم کسی کوتاه مدتی وارد شده که باید روز بازگشایی خالی می کرد یا نهایتا امروز فروخته دیگه

شکر خدا سهم به خیلیا نون داده و به خیلی های دیگه نون خواهد داد. هنوز روند صعودی سهم ادامه خواهد داشت. مطمئنا شخص حقیقی هم که امروز با سود خوب فروخته دیر یا زود جایگذاری خواهد کرد برای رالی بعدی

موفق باشید همه دوستان باهنر!
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

این هم نقل قول

با سلام خدمت همه دوستان :
                    چند نکته درمورد سهم باهنر:
                    1)اگر نمودار اين سهم را مورد مطالعه قرار دهيد مي بينيد که سهم امروز سقف تاريخي نمودار تعديل شده خود را شکست وواردعصر جديدي شد و در حال retest آن مي باشد پس جاي نگراني نداريم
                    2) از نظر فاندامنتال نيز دوستان محبت بفرمايند يادداشت 28 صورتهاي مالي 12 ماهه شرکت رامطالعه بفرمايند شرکت 31 ميليارد تومان هزينه تسعير ارز در نظر گرفته است که به ازاي هرسهم مي شود 70 تومان که براي سال بعد تکرار پذير نيست يعني کف سود سازي سهم 100 تومان است و سهم درحال حاضر با اين تک فرضيه با p/e=3 درحال معامله است
                    3) شرکت در پيشبيني 92 خود در قسمت فروش صادراتي 57 ميليون دلار صادرات را با نرخ 2450 تومان در نظر گرفته که اگر در پايان سال دلارها را با نرخ3500 تومان تسعير کند57 ميليارد تومان به درآمدهاي خود مي افزايد به عبارت هرسهم126 تومان که با پيشبيني 24 تومان خودش ميشود 150تومان سود وp/e=2
                    پس هيچ نگران نباشيد و سهامداري کنيد
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• افشین ساعی
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 88

برا جذاب تر شدن سهم بهتر حداقلش تا 290 پایین بیاد یا حداکثر270
                      ببینیم چطوری پیش میره

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

قیمت سهم 110 تومان بود و در طول هفته یک نفر پست میزد . ولی حالا قیمت سهم که شده 3 برابر روزی یک صفحه پست زده میشه
                        واقعا چرا وقتی سهمی را به قیمت پایین میدن ما نمیخریم و چند برابر که میشه تازه یادمون میفته که چنین سهمی هم وجود داره
                        لطفا یک نفر جواب منو بده

نظر

• vdtjn
                          كاربر فعال
                          • Feb 2012
                          • 151

عرض سلام
                          جناب مصری پور یکم زود قضاوت کردید در مورد رفیق قدیمیتان
                          هیچ فکر کردید ممکن است تحت فشار .......قرار گرفته باشد ؟
                          من به شما میگویم چنین است .بنابر این اصلح بود حجمها بین کدها جابجا بشن .مطمئن هستم منظور حقیر را درک میکنید .
                          حجمهای سنگیی که امروز مشاهده میکردید باید شما را به فکر وامیداشت .منظور اوردرهای سنگینی بود که در قیمتهای خاص میدیدید .
                          هر کسی صورتهای مالی فباهنر را مطالعه کند مثل یکداستان جذاب بدون اراده بارها از نو دوباره مطالعه خواهد کرد .
                          تعدیل از همه جای شرکت بیرون میزند .از نرخ خرید کاتد تا ذخیره جهت زیان تسعیر ارز تا راه اندازی جدید تولید لوله های شیاردار مسی که اخیرا راه اندازی شده و الی اخر
                          مطمئن باشید شرکت از پیش بینی فروش کنونی بسیار جلو تر میباشد و میدانم حضرتعالی اطلاع دارید .
                          در مورد نامه شفاف سازی و فلش قرمز و دوست قدیمی کمی بیشتر فکر کنید حتم دارم به نتیجه مورد نظر خواهید رسید .
                          در کنار هم با فباهنر میمانیم تا این سهم را بفروشندگان امروز در قیمتهای بالاتر از ...... بفروشیم
                          موفق باشید..

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
                            فباهنر پررررررررررررررررررررررررررررررررر آريو جان همون 110ميتوني سوارش بشي ولي خودمونيم عجب چشي داري
                            عمرا دیگه فباهنر به اون قیمت مورد نظر شما برسه.گذشت اون زمانها ;)
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              قیمت سهم 110 تومان بود و در طول هفته یک نفر پست میزد . ولی حالا قیمت سهم که شده 3 برابر روزی یک صفحه پست زده میشه
                              واقعا چرا وقتی سهمی را به قیمت پایین میدن ما نمیخریم و چند برابر که میشه تازه یادمون میفته که چنین سهمی هم وجود داره
                              لطفا یک نفر جواب منو بده
                              درود؛

این ناشی از تفاوت استراتژی بنیادی کارها و تکنیکالیست هاست. مهم این نیست که کی وارد سهم بشیم و کی خارج بشیم مهم اینه که همیشه به استراتژی خودمون وافادار بمونیم! مثلا استراتژی بنده منفعلانه و کاملا بنیادیه. خیلی زودتر از بازار یک سهم رو در کف قیمت می خرم، می مونم باهاش تا بازده های بالای 100 درصد بگیرم. من باهنر 79 تومانی و 84 تومانی در سبد داشتم که البته نصف باهنر هام رو فروختم نصف رو نگه داشتم. اما فرد دیگه ممکنه منتظر سیگنال ورود باشه و هدفش کسب بازده 10 درصدی در مدت زمان کم باشه. در حال حاضر هم اکثرا دوستان از استراتژی دوم استفاده می کنند بنابراین طبیعیه که وقتی وارد سهم بشند که قیمت سهم 2-3 برابر شده. هر دو استراتژی به نظر من محترم و ارزشمنده

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                عمرا دیگه فباهنر به اون قیمت مورد نظر شما برسه.گذشت اون زمانها ;)
                                درود بر سجاد عزیز؛

اگر برسه به 110 تومان من یکی از اصلی ترین خط قرمزهای سرمایه گذاریم که عدم فروش دارایی ثابته و نادیده گرفته و خونه رو خواهم فروخت تا تک سهم باهنر بشم:p

نظر

در حال کار...
                                X