کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
..جان آتا اگر تو نبودی تو این سهم کف سهمو تا 265 میاوردم پایین....ولی فکر میکنم تا فردا روون بشه....لاوانووو عشقههه....اتا جان نمیدونی چقدر پولم تو این لعنتی بلوک شده...راستی آتا ...میخوای بگم چند اعلام کرده....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
..جان آتا اگر تو نبودی تو این سهم کف سهمو تا 265 میاوردم پایین....ولی فکر میکنم تا فردا روون بشه....لاوانووو عشقههه....اتا جان نمیدونی چقدر پولم تو این لعنتی بلوک شده...راستی آتا ...میخوای بگم چند اعلام کرده....
دکتر باهنر رو حتما" تو سبدت داشته باش؛اهداف بالایی داره
ببین چه بر و بچه های با صفایی تو این سهم هستن!.. مصطفی جون،دکتر سید عزیز،6500400 عزیز،شاهین جون....
حیف نیست با ما همراه نباشی؟!
دکتر میگن 450 اعلام میکنه،فک کنم مالگیر مغزش هنگ کرده با این همه سود!!!
دکتر باهنر رو حتما" تو سبدت داشته باش؛اهداف بالایی داره
ببین چه بر و بچه های با صفایی تو این سهم هستن!.. مصطفی جون،دکتر سید عزیز،6500400 عزیز،شاهین جون....
حیف نیست با ما همراه نباشی؟!
دکتر میگن 450 اعلام میکنه،فک کنم مالگیر مغزش هنگ کرده با این همه سود!!!
....اتا جان همین حدودا برو باهم بریم حالشو ببریم...لامصب از دستم دررفت فرصت نداد سوار.شیم...ولی...آآآآممآآآ....اتا جان معمولا سهمی رو که همه روش زوم میشن مشکل دار میشه...ولی بلند مدتش حرف نداره...
...شنبه میاد رو کدال تا 2 شنبه باز میشه....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
همانطور که همه دوستان وتحلیگران واقفند بخش اصلی که از سود سال 91 زده مبلغ 32.9 میلیارد تومان (یاداشت 28 صورت های مالی) به ازای هر سهم حدود 70 تومان، میباشد و توضیح این بند در یادداشت 28-1 میبایست اورده میشد(طبق اشاره صفحه 38 همین صورت های مالی) اما خبری از یادداشت 28-1 نیست. کسی میدونه چرا؟؟؟؟
همانطور که همه دوستان وتحلیگران واقفند بخش اصلی که از سود سال 91 زده مبلغ 32.9 میلیارد تومان (یاداشت 28 صورت های مالی) به ازای هر سهم حدود 70 تومان، میباشد و توضیح این بند در یادداشت 28-1 میبایست اورده میشد(طبق اشاره صفحه 38 همین صورت های مالی) اما خبری از یادداشت 28-1 نیست. کسی میدونه چرا؟؟؟؟
من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
دوستان لطفا همکاری کنند.
سلام
این مبلغ به عنوان ذخیره زیان ناشی از تسعیر ارز حسابهای پرداختنی اخذ شده. یعنی فرض کردن وامی که 1226 گرفتن را 2500 پس بدن و زیانش هم شناسایی کردن: 70 تومان به ازای هرسهم
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
از ابتدای خرداد92 تاکنون ملی مس 4 بار عرضه کاتد داشته که به تریتیب از قرار هر کیلویی
19800 و19400و19700 و18500 عرضه شده.
به اینده وگزارشات اتی شرکت باید امیدوار بود.
میانگین قیمت کاتد از ابتدای سال تاکنون 20300 تومان طبق فروش در بورس کالا
قیمت در نظر گرفته شده برای خرید کاتد فباهنر طبق پیش بینی 92 از قرار هر کیلویی 22350 تومان
بطور متوسط هر 1000 تومان قمیت کمتر برای 24000 تن خرید کاتد در کل سال حدود 53 تومان به سود هر سهم اضافه میشود.
58 میلیون دلار صادرات در نظر گرفته که با ارز 2450 در نظر گرفته. چنانچه در طول سال با متوسط 3000تومان صادارات داشته باشد مبلغ 29 میلیارد تومان سود بیشتر نصیب شرکت میشود که با ازای هر سهم 64 تومان سود اضافه میشود.
لازم به ذکر است که در سه ماهه اول سال دلار زیر 3500 نبوده تقریبا.
از ابتدای سال تا کنون هر کیلو کاتد 1600 تومان کمتر بوده که اگر برای کل سال همین مبلغ بمونه (فرض بر اینکه برای کل سال میانگین کاتد همین 20600 تومان باشه) مبلغ 79 تومان از بابت خرید کاتد تعدیل خواهد داشت
از بابت دلار هم چنانچه برای کل سال 3000 تسعیر کنه 64 تومان
بنابرابن با مفروضات فوق تا اینجا میشه براورد سود
24 سود اعلامی+64 تسعیر ارز+79 خرید کاتد========= 167 تومانی برای فباهنر رسید.
سلام
این مبلغ به عنوان ذخیره زیان ناشی از تسعیر ارز حسابهای پرداختنی اخذ شده. یعنی فرض کردن وامی که 1226 گرفتن را 2500 پس بدن و زیانش هم شناسایی کردن: 70 تومان به ازای هرسهم
مرسی
اما من منظورم اینه که چرا صورت های مالی یاداشت 28-1 ندارد که بطور ریز وجزئی این مبلغ رو تفکیک کرده باشه.
این در صورتیه که در صفحه 38 لینک بالا به یاداشت 28-1 اشاره شده ولی همچین یاداشتی وجود نداره.
سلام
بنده امروز مجددا وارد سهم شدم.
این تحلیل من از سود سال 92 ه که پیش فرضاشم پایینش قید کردم. پس خبر مذکور خیلی بیراه نیست.
• فروش: در سر فصل فروش همه قیمتها تا آخر سال ثابت فرض شده و این در حالیست که مس باهنر به تنهایی 90% بازار مقطوعات مسی را در اختیار دارد و طبق تئوری رفتار تولیدکننده در اقتصاد خرد، شرکتهای با سهم بالاتر از 30% در بازار کالا از حالت قیمت پذیری به حالت قیمت گذاری می¬رسند و می¬توانند قیمت¬ها را به صورت انحصاری تعیین کنند. لذا فرض ثابت ماندن قیمت¬های فروش برای مس باهنر، کاملا محتاطانه اعمال شده است.
• بهای تمام شده: کاتد مس بیشترین سهم را در بهای تمام شده محصولات مس باهنر دارد و قیمت پیش بینی شده آن نیز 223 هزار ريال به ازای هر کیلو فرض شده که طبق آخرین عرضه ملی مس در بورس کالا، بالاترین قیمت این محصول در سال 92برابر بوده با 207180 هزار ريال. یعنی بهای تمام شده 10% بالاتر از قیمت واقعی بازار در نظر گرفته شده است. لذا در تحلیل مذکور، بهای تمام شده، تنها 5% بالاتر از قیمت بازار در نظر گرفته ایم.
• هزینه¬های مالی: شرکت در سال 92 برنامه افزایش سرمایه هفتاد درصدی در دستور کار دارد که به منظور اصلاح ساختار مالی انجام میشود. در حال حاضر، هزینه های مالی شرکت برای سال 92 برابر با 56 تومان به ازای هر سهم است و با منابع حاصل از افزایش سرمایه می¬توان بخشی از بدهی¬های جاری شرکت این میزان بالای هزینه مالی را حدودا 20% کاهش داد. یعنی هزینه مالی به 45 تومان به ازای هر سهم خواهد رسید.
• درآمد¬های متفرقه: شرکت تا سال گذشته بنا به ملاحظاتی قادر به تسعیر ارز خود به نرخ صرافی نبوده و تمامی ارز حاصل از صادرات را به نرخ مبادلاتی در دفاتر انعکاس داده است اما از سال قبل طی یک سیاست موفق اقدام به واردات شمش مس در ازای فروش صادراتی نموده است.به عبارت دیگر 57.802.611 دلار ارز آوری شرکت به شکل شمش مسی واردات می¬شود که با فروش آن در بازار داخل در واقع منابع ارزی شرکت به نرخ بازار آزاد به ریال تبدیل می¬شود. در صورت تداوم این وضعیت تا پایان سال، درآمد حاصل از این موضوع پس از کسر مالیات 22.5 درصدی بالغ بر 47 میلیارد تومان خواهد بود.( 104 تومان به ازای هر سهم)
• پی نوشت: سود پیش بینی شده توسط تحلیل گر، بر اساس فروض ارائه شده در بالا می¬باشد لذا در صورت تحقق نیافتن هر کدام از بندهای فوق، ارقام ارائه شده در جدول تعدیل خواهد شد.
تحلیل بروز شده:
1- طبق اطلاعاتی که یکی از عزیزای همین تاپیک بهم داد، فروش در دو ماه ابتدایی 15% از بودجه جلو بوده. این اتفاق را به کل سال تعمیم دادیم و فرض کردیم که این اتفاق به طور نرمال در مورد بهای تمام شده و سایر فاکتورها اتفاق بیفته و سود ناخالص به طور فرضی 15% رشد بکنه.
2-نرخ فروش کاتد در سه ماه ابتدای سال به طور متوسط 2300 بوده. در تحلیل قبلی 21200 تومان در نظر گرفته بودیم که در تحلیل فعلی هم تغییری ایجاد نکردیم.
3-در مورد سایر فروض تغییری ایجاد نکردیم. ضمن اینکه بحث واردات کاتد از طرف شرکت تایید شده.
در نهایت امر میرسیم به عدد 1800 ريال به ازای هر سهم و این محاسبات در حالی انجام میشه که شرکت 700 ريال به ازای هر سهم ذخیره زیان تسعیر ارز اخذ کرده و در صورتی که وام ارزی به صورت 1226 پرداخت شود کل این ذخیره 700 ريالی آزاد و به سود اضافه میگردد. یعنی سود هر سهم با فرض اتفاق افتادن همه فروض، تا 2500 ريال قابل افزایش است.
پ ن: اصولا در تحلیل بنیادی بایستی نهایت احتیاط را اتخاذ نمود لذا فرض میکنیم باهنر بتواند در سال 92، 50% این سود را محقق سازد. یعنی 1250 ريال سود.
قیمت فعلی 3196ريال.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر