در اصل توسط ALEN پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post.....سهم ریزشیه ناجور....دوستان خالی کنن حد ضررو 253 تومن بزارید....
بزرگترين تحليل گران بازار هم اين جوري با قاطعيت نظر نميدن.دكتر جان اگه كسي بخاطر حرف شما فروخت و متضرر شد چي؟
اصلا انتظار اين جور اظهار نظر رو از جنابعالي نداشتيم حد اقل نمودارشو بزار و از روي نمودار توضيح بدين ممنون ميشيم.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
باز اینجا چت روم شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postباز اینجا چت روم شد
این قضیه چت روم ، شده یک اپیدمی.
هر سهمی کمی رشد می کند و خبرهای مثبت دارد هر روز 10 صفحه به تاپیکش اضافه می شود.(انگار دستهایی در کار است که می خواهند . . .):-/
حالا این جا که خوب است. بروید در سایت همسایه تاپیک شبندر را ببینید تازه معنی چت روم را می فهمید.:))
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postدکتر جان یکم بارو سبک کن شایعه شده از فردا تامین اجتماعی میخواد عرضه ها رو زیاد کنه
ربطی به این سهم نداره کلا
....سلام آلن عزیزم خوبی چطوری خانواده خودب هستند چه خبرا....کاشک بچه هارو دعوت میکردی یه گپ مشتی اینجا میزدیم...خوب چندان تعجبی نداره سهمی که در یه فاصله زمانی کوتاه به همت خودم و مرادو ممد معرفی شد خوب البته سهم ناچیزی هم سید یاسر :Dداشت که نباید یه کله بره بالا...بنظر بنده هم اصلاح کوچکی تا حد 280 اینطورها باید داشته باشه....انشالله همه دوستان باهم میخریم بعد میره بالا....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدکتر باهنر بی خیال شو بیا تو ساختمونی ببین خدایی من هر چی گفتم نون داره نون داشته ها اونم از نوع سنگک بیا تو ثشرق و ثغرب[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postبا سلام
بزرگترين تحليل گران بازار هم اين جوري با قاطعيت نظر نميدن.دكتر جان اگه كسي بخاطر حرف شما فروخت و متضرر شد چي؟
اصلا انتظار اين جور اظهار نظر رو از جنابعالي نداشتيم حد اقل نمودارشو بزار و از روي نمودار توضيح بدين ممنون ميشيم.
...خواهش میکنم چشم در اولین فرصت مودارشو میزارم....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postآقا من می دونم مشکل کجاست! مشکل اینجاست که قرار بود یه فیوچر بزنیم با دکتر سر فملی بعد من دیدم نمی ارزه نخریدم ازش. حالا میاد هرچی ما معرفی می کنیم میگه نزولیه و ریزشیه:D بابا بده اون شماره کارت لامصب رو بذار قال قضیه رو بکنیم ;;)
..راستی دوست عزیز و گرانمایه تو همون یقه کتو بده بالا هوا خیلی سوز داره....خیلی سردت شده....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
نظر