مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد 9998
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 105

مبارک دوستان باشد :

الان امور سهام زنگ زدم 20 تومن قطعی شد

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 2124

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
      مبارک دوستان باشد :

الان امور سهام زنگ زدم 20 تومن قطعی شد
      داداش 20 تومن با اخرین قیمت یعنی پی بر ای حدود 15 !! بقیه اخبار چی افزایش سرمایه صورتهای مالی 92 و.....؟
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• جواد 9998
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 105

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
        داداش 20 تومن با اخرین قیمت یعنی پی بر ای حدود 15 !! بقیه اخبار چی افزایش سرمایه صورتهای مالی 92 و.....؟
        افزایش سرمایه در دست اقدام و نکته مهم سهمی که سود منفی داشته 20 تومن عالی است

از طرفی سهی مثل کربن که به 550 تومن رسیده یک ریال در مجمع 91 تقسیم نکرده
        پس پی به ای کربن چند است ؟

ملاک پی بی ای سال مالی پیش رو است اگر 52 تومن اعلام کند میشود چند ؟

در ضمن صحبت بالاتر از این حرف ها ست ( سود 92 )

منتظر گزارش سه ماهه هستیم

استاد یاسر از همه ما بهتر در جریان هستند

منتظر ایشان هستیم

نظر

• hamid26967
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 416

افزایش سرمایه رو ازشون پرسیدم گفتن قطعی هست . احتمالاً شهریور ماه انجام بشه
          لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 2124

بله امسال تا بالاي 150 تومان هم ميسازه اما ترس باز گشايي بعد از مجمع دارم

نظر

• meisam_em
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 2124

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
              افزایش سرمایه رو ازشون پرسیدم گفتن قطعی هست . احتمالاً شهریور ماه انجام بشه
              افزايش سرمايه چقدر و از چه محلي؟

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 2124

سلام بر استاد مصری پور منتظر خبرهای تکمیلی و ان شاء اله خوش از شما هستیم!

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  بورس 24 یه تیتر زده که :
                  » افزایش سرمایه توام با تقسیم سود نقدی یک سهم فلزی

منظورش فبا هست؟!
                  ata جان : عرض کنم در مجمع 20 تومان تقسیم شد . اول صحبت از 10 الی 15 بود که سهامدار تامین با 20 تومان موافقت کرد. مدیر عامل علنا اعلام کرد که سود سالهای گذشته سهامدار عمده را نمیدهد و بجای ان افزایش سرمایه میدهد که هر چقدر اصرار کردیم چند درصد است نگفت. خصوصی بهش گفتم 33 درصد است تا با پول سهامدار عمده تهاتر شود که باز نگفت . زمانش را شهریور گفتم لبخندی زد و گفت نمیشود بگویم. از شرکت بسیار تعریف میشد . گزارش 3 ماهه را هم دقیق نگفت و اعلام کرد که بودجه را پوشش داده اند . کلا وضعش خوب گزارش شد . ضمنا فروش 91 را در صورت مالی ببینی حدود 500 ساخته است که مدیر عامل تاکید کرد برای 92 بالای 700 برنامه ریزی کردهاند .

نظر

• جواد 9998
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 105

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                    ata جان : عرض کنم در مجمع 20 تومان تقسیم شد . اول صحبت از 10 الی 15 بود که سهامدار تامین با 20 تومان موافقت کرد. مدیر عامل علنا اعلام کرد که سود سالهای گذشته سهامدار عمده را نمیدهد و بجای ان افزایش سرمایه میدهد که هر چقدر اصرار کردیم چند درصد است نگفت. خصوصی بهش گفتم 33 درصد است تا با پول سهامدار عمده تهاتر شود که باز نگفت . زمانش را شهریور گفتم لبخندی زد و گفت نمیشود بگویم. از شرکت بسیار تعریف میشد . گزارش 3 ماهه را هم دقیق نگفت و اعلام کرد که بودجه را پوشش داده اند . کلا وضعش خوب گزارش شد . ضمنا فروش 91 را در صورت مالی ببینی حدود 500 ساخته است که مدیر عامل تاکید کرد برای 92 بالای 700 برنامه ریزی کردهاند .
                    500 تومان یا ریال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                      درود؛ کاش هماهنگ می کردیم حضوری صحبت کنیم با هم. قسمت نبود... ردیف اخر نشسته بودم;;)

و اما مجمع...
                      علاوه بر مواردی که دوست عزیزمون اشاره کردند باید عرض کنم:

- طرح مطلس کامل شده و ظرفیت تولیدش از 2500 تن به 3500 تن خواهد رسید امسال. اضافه کنم ارزش افزوده این محصول بسیار مناسبه برای شرکت و چون با بانک مرکزی قرارداد دارند فروش کاملا نقدی خواهد بود و این عالیست!

- طرح لوله مسی که قرار بود پر پرواز شرکت شود و تبدیل به زنجیر پای شرکت شده بود ان شالله امسال نهایی خواهد شد و تاثیر شگرفی روی سال آتی خواهد گذاشت. باید دید چه زمانی به تولید انبوه می رسد تا میزان تعدیل امسال هم مشخص شود

- مازاد دارایی های شرکت مزایده شده برای فروش. در صورت مالی قیمت پایه مزایده برای درامد غیر عملیاتی دیده شده اما قطعا بیشتر خواهد شد

- موجودی حساب های ارزی شرکت در امارات اختصاص به خرید کاتد و واردات آن می شود و این فعالیت ارزش افزوده هم برای شرکت خواهد داشت ضمن اینکه از وابستگی به ملی مس کاسته و سبب افزایش ظرفیت واقعی تولید خواهد شد

- چندین فقره مورد دعوی با بدهکاران وجود دارد که تمام اونها بصورت ذخیره در حساب ها دیده شده و هر کدوم که شرکت در اونها پیروز بشه تعدیل مثبت عایدی در پی خواهد داشت

- خبر خوب این بود که دارند رایزینی می کنند وام رو با نرخ کمتر از نرخ مبادلاتی تسویه کنند. ضمن اینکه هزینه تسعیر ارز هم کلا دیده شده بود در صورت سال 91. نمونه این قضیه تخفیف وام 4 میلیون یورویی بانک ایران و اروپا بود که تاثیر اون رو در تعدیلات سنواتی قابل توجه پارسال می تونید ببینید! حدود 15 تومان بود پارسال

- ملک اوکراین قراره فروش بره و هم هزینه حدود 1 میلیاردی شرکت از محل اون از بین خواهد رفت هم درامد شناسایی خواهد کرد

- پیش بینی فروش همچنان همون 700 میلیارده. با این میزان فروش و حاشیه سود ناخالص متوسط 12 درصدی سود خالص 85 میلیارد خواهد بود. حدود 25 میلیارد خالص هزینه ها خواهد بود و سود نهایی شرکت حدود 60 میلیارد تومان (حدود 130 تومان) خواهد بود

- یکی از شرکت های زیرمجموعه خارزمی که وقتی سهم 105 تومان بود باهنر رو براشون پرزنت کرده بودم تو این مجمع نماینده فرستاده بود برای تحلیل اوضاع و ورود! در 300 تومان...

- حقوقی های جالی وارد ترکیب سهامداری شده اند. برای مثال کد اصلی بانک سامان، شرکت توسعه صنایع بهشهر و یکی دوتا بانک دیگه در مجمع هم حاضر بودند.

- افزایش سرمایه قطعی خواهد بود احتمالا در شهریورماه مجمع فوق العاده برگزار خواهد شد. میزان اون هم بین 33 تا 50 درصد خواهد بود.

فعلا همین ها یادم بود!
                      آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/07/16, 17:00.
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 2124

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        درود؛ کاش هماهنگ می کردیم حضوری صحبت کنیم با هم. قسمت نبود... ردیف اخر نشسته بودم;;)

و اما مجمع...
                        علاوه بر مواردی که دوست عزیزمون اشاره کردند باید عرض کنم:

- طرح مظلس کامل شده و ظرفیت تولیدش از 2500 تن به 3500 تن خواهد رسید امسال. اضافه کنم ارزش افزوده این محصول بسیار مناسبه برای شرکت و چون با بانک مرکزی قرارداد دارند فروش کاملا نقدی خواهد بود و این عالیست!

- طرح لوله مسی که قرار بود پر پرواز شرکت شود و تبدیل به زنجیر پای شرکت شده بود ان شالله امسال نهایی خواهد شد و تاثیر شگرفی روی سال آتی خواهد گذاشت. باید دید چه زمانی به تولید انبوه می رسد تا میزان تعدیل امسال هم مشخص شود

- مازاد دارایی های شرکت مزایده شده برای فروش. در صورت مالی قیمت پایه مزایده برای درامد غیر عملیاتی دیده شده اما قطعا بیشتر خواهد شد

- موجودی حساب های ارزی شرکت در امارات اختصاص به خرید کاتد و واردات آن می شود و این فعالیت ارزش افزوده هم برای شرکت خواهد داشت ضمن اینکه از وابستگی به ملی مس کاسته و سبب افزایش ظرفیت واقعی تولید خواهد شد

- چندین فقره مورد دعوی با بدهکاران وجود دارد که تمام اونها بصورت ذخیره در حساب ها دیده شده و هر کدوم که شرکت در اونها پیروز بشه تعدیل مثبت عایدی در پی خواهد داشت

- خبر خوب این بود که دارند رایزینی می کنند وام رو با نرخ کمتر از نرخ مبادلاتی تسویه کنند. ضمن اینکه هزینه تسعیر ارز هم کلا دیده شده بود در صورت سال 91. نمونه این قضیه تخفیف وام 4 میلیون یورویی بانک ایران و اروپا بود که تاثیر اون رو در تعدیلات سنواتی قابل توجه پارسال می تونید ببینید! حدود 15 تومان بود پارسال

- ملک اوکراین قراره فروش بره و هم هزینه حدود 1 میلیاردی شرکت از محل اون از بین خواهد رفت هم درامد شناسایی خواهد کرد

- پیش بینی فروش همچنان همون 700 میلیارده. با این میزان فروش و حاشیه سود ناخالص متوسط 12 درصدی سود خالص 85 میلیارد خواهد بود. حدود 25 میلیارد خالص هزینه ها خواهد بود و سود نهایی شرکت حدود 60 میلیارد تومان (حدود 130 تومان) خواهد بود

- یکی از شرکت های زیرمجموعه خارزمی که وقتی سهم 105 تومان بود باهنر رو براشون پرزنت کرده بودم تو این مجمع نماینده فرستاده بود برای تحلیل اوضاع و ورود! در 300 تومان...

- حقوقی های جالی وارد ترکیب سهامداری شده اند. برای مثال کد اصلی بانک سامان، شرکت توسعه صنایع بهشهر و یکی دوتا بانک دیگه در مجمع هم حاضر بودند.

- افزایش سرمایه قطعی خواهد بود احتمالا در شهریورماه مجمع فوق العاده برگزار خواهد شد. میزان اون هم بین 33 تا 50 درصد خواهد بود.

فعلا همین ها یادم بود!
                        ((خیلی خیلی ممنون))>:D< اما این افزایش سرمایه از چه محلی است از سود انباشته یا....؟

طرح مظلس چیست؟

چه زمانی و تو چه محدوده قیمتی ،چه رنجی باز میشه؟

بسیار متشکرم.:D

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                          ((خیلی خیلی ممنون))>:D< اما این افزایش سرمایه از چه محلی است از سود انباشته یا....؟
                          درود؛
                          مطالبات سهامداران

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

سلام بر دوستان اینطور که معلومه خبرهای خوبی تو مجمع بوده
                            خوش خبر باشین
                            یاشا منیم عزیز دوستوم(6500400)
                            ممنون از سید عزیز >:D<

یه سوال ؟!
                            صحبت از میزان eps سود 92 نشد؟!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              سلام بر دوستان اینطور که معلومه خبرهای خوبی تو مجمع بوده
                              خوش خبر باشین
                              یاشا منیم عزیز دوستوم(6500400)
                              ممنون از سید عزیز >:D<

یه سوال ؟!
                              صحبت از میزان eps سود 92 نشد؟!
                              درود بر اتای عزیز؛

خیر محافظه کارتر از این حرفها هستند که در مجمع همچین اخباری درز پیدا کنه;)
                              شما علی الحساب همین سود 100-150 رو از ما قبول کن تا ان شالله ببینیم در آینده چه پیش خواهد اومد:x

نظر

• جواد 9998
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 105

سید یاسر عزیز اولا قربان گنبد حضرت رسول ( ص ) شوم . هر وقت این تصویر را میبینم صلوات میفرستم
                                و یک ارامش خاصی بر من غالب میشود . اگر نمیگفتم دلم میترکید .

ثانیا شنیدم تا افزایش سرمایه اعمال نشود نماد باز نمیشود و تا اواخر ماه اینده نماد بسته است.

اگر نماد قبل از افزایش سرمایه باز شود میتوان امید داشت فی 370 و 350 که خریدیم جبران شود .؟
                                شاید بستگی به اعلام سود 92 در سه ماه دارد .؟

در ضمن من از دیروز این سایت را دیدم و عضو شدم و تازه کاربر این سایت شدم.

به این تایپیک که امدم واقعا دیدم چطور دلسوزانه خبر رسانی میکنید و به شما خدا قوت میگویم

خدا سیدهای ما را حفظ کند

نظر

در حال کار...
                                X