بنده امروز وارد این سهم شدم و در حد توانم خرید کردم انشاالله خیره
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
درود؛
ان شالله از هفته بعد شاهد اقبال بیشتری نسبت به گروه معدنی فلزی خواهیم بود و احتمال قوی شنبه روز انتهای منفی های باهنر خواهد بود. امروز به نظر بنده روز خوبی برای خرید بود. رنج منفی آخر وقت هم فکر می کنم بیشتر به خاطر دوستانی بود که اول صبح با هدف نوسانگیری سهم رو از صف فروش خریده بودند و نتونسته بودند نوسان بگیرند و به هر نحو قصد خروج داشتند+ته مونده نوسانگیرهای سهمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط javanarsalan پست شده است View Postسلام آره اما لعنت به حقوقیش هم بیاد سهم را به جای اینکه حمایت کنه هی اردر فروش میزاره این میشه سهم به این خوبی چند روز صف فروش میشه
جای نگرانی نیست،این سهم امسال بالای 150 تومان سود خواهد ساخت،حالا زود یا دیر فرقی نمیکنه،الان داره با p/e 2 معامله میشه!!!
راستی دوستان مثل سید یاسر عزیز و مصطفی عزیز که در این سهم هستند دل آدم قرصه قرص >:D<
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
ان شالله از هفته بعد شاهد اقبال بیشتری نسبت به گروه معدنی فلزی خواهیم بود و احتمال قوی شنبه روز انتهای منفی های باهنر خواهد بود. امروز به نظر بنده روز خوبی برای خرید بود. رنج منفی آخر وقت هم فکر می کنم بیشتر به خاطر دوستانی بود که اول صبح با هدف نوسانگیری سهم رو از صف فروش خریده بودند و نتونسته بودند نوسان بگیرند و به هر نحو قصد خروج داشتند+ته مونده نوسانگیرهای سهماگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
فباهنر طبق پیش بینی جمع شد !!(ایستگاه بورس)
در روز معاملاتی چهارشنبه همانگونه که احتمال آن را می دادیم و انتظار داشتیم صف فروش فباهنر به طور کامل جمع گردید.
و تمامی عرضه های سهم تا سقف 10 میلیون سهم با خرید همراه شد.
بدین گونه قدرت خریدار بر فروشنده چربید.
بر طبق
آخرین اطلاعات ما قرار بر این شده است که کل سود برای افزایش سرمایه سهم
انباشته شود ؛ بدین گونه سهامدار با پرداخت 70 تومان صاحب یک سهم جدید خواهد شد.
قبل از افزایش سرمایه که در شهریور می باشد سهم حمایت شده و محدوده 500 تا 540 را لمس خواهد کرد.
دوستانی که مایل به شرکت در افزایش سرمایه نیستند در محدوده اعلامی 500 تومان و قبل از توقف سهم برای افزایش سرمایه
می توانند از آن خروج نمایند.
هدف سهم قبل از افزایش سرمایه محدوده 500.
موفق باشید
ایستگاه بورسكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
نظر