مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
    سید یاسر عزیز اولا قربان گنبد حضرت رسول ( ص ) شوم . هر وقت این تصویر را میبینم صلوات میفرستم
    و یک ارامش خاصی بر من غالب میشود . اگر نمیگفتم دلم میترکید .

ثانیا شنیدم تا افزایش سرمایه اعمال نشود نماد باز نمیشود و تا اواخر ماه اینده نماد بسته است.

اگر نماد قبل از افزایش سرمایه باز شود میتوان امید داشت فی 370 و 350 که خریدیم
    جبران شود .؟
    البته بستگی به اعلام سود 92 در سه ماه دارد .؟

در ضمن من از دیروز این سایت را دیدم و عضو شدم و تازه کاربر این سایت شدم.

به این تایپیک که امدم واقعا دیدم چطور دلسوزانه خبر رسانی میکنید و خدا قوت بدهد .

خدا سیدهای ما را حفظ کند
    سلامت باشی جواد عزیز؛
    ممنون بابت لطفت دوست من. خیر احتمال زیاد فردا یا پس فردا باز خواهد شد. نماینده بورس هیچ موردی مطرح نکرد و مشکلی برای باز گشایی نخواهد داشت
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

سرعت سایت خیلی اومده پایین یا شایدم مشکل از اینترنت بنده هست
      از دوستان عزیز بابت اطلاع رسانی نهایت تشکر رو دارم جامع و کامل همه چی رو در اختیار ما گذاشتن
      انشاا... بهترین سود ها رو در این سهم خواهیم کرد

نظر

• mehdi62
        ستاره دار(2)
        • Feb 2013
        • 41

الان قراره باچه قیمتی بازبشه؟

نظر

• جواد 9998
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 105

استاد یاسر شریعت :

اطلاعیه فباهنر در کدال امده ایا بدون محدویت نوسان باز میشود ؟

ایا قبل از اعلام سود سال 92 میتواند باز کند ؟ یا بعد از اعلام سود سال 92 باز میشود ؟

زحمت دادم و این اخرین سوال من بود . ببخشید

نظر

• mehdi9990
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 150

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
            ata جان : عرض کنم در مجمع 20 تومان تقسیم شد . اول صحبت از 10 الی 15 بود که سهامدار تامین با 20 تومان موافقت کرد. مدیر عامل علنا اعلام کرد که سود سالهای گذشته سهامدار عمده را نمیدهد و بجای ان افزایش سرمایه میدهد که هر چقدر اصرار کردیم چند درصد است نگفت. خصوصی بهش گفتم 33 درصد است تا با پول سهامدار عمده تهاتر شود که باز نگفت . زمانش را شهریور گفتم لبخندی زد و گفت نمیشود بگویم. از شرکت بسیار تعریف میشد . گزارش 3 ماهه را هم دقیق نگفت و اعلام کرد که بودجه را پوشش داده اند . کلا وضعش خوب گزارش شد . ضمنا فروش 91 را در صورت مالی ببینی حدود 500 ساخته است که مدیر عامل تاکید کرد برای 92 بالای 700 برنامه ریزی کردهاند .
            500 تومان یا ریال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

دوست عزیز منظور 500 میلیارد تومان فروش بوده که بازاء هر سهم بالای 100 تومان سود خواهد ساخت .

نظر

• Salar
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 130

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود بر اتای عزیز؛

خیر محافظه کارتر از این حرفها هستند که در مجمع همچین اخباری درز پیدا کنه;)
              شما علی الحساب همین سود 100-150 رو از ما قبول کن تا ان شالله ببینیم در آینده چه پیش خواهد اومد:x
              ای جانم به این سید دکتر یا دکتر سید
              مرسی، اجرت با خدا
              پس دکتر جان اگه تو همون قیمت های بسته شدن باز شد بازم به صورا گاز انبری حمله کنیم دیگه؟؟؟؟؟؟؟
              در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• bourse_bourse
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 92

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                سلامت باشی جواد عزیز؛
                ممنون بابت لطفت دوست من. خیر احتمال زیاد فردا یا پس فردا باز خواهد شد. نماینده بورس هیچ موردی مطرح نکرد و مشکلی برای باز گشایی نخواهد داشت
                سلام و طاعات قبول
                از دوستان عزیز بابت اطلاع رسانی كامل و با وسواس نهایت تشکر رو دارم
                انشاا... سهم به قيمتي كه شايسته ان است برسد و ما نيز سهامداران خوبي براي ان باشيم.
                لطفا دوستان مطلع در مورد سناريوهاي باز نمايي سهم و روند اطلاع رساني كنند.
                اجرتون با خدا

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

مرسی یاسر.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• bourse_bourse
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 92

سلام دوستان
                    اطلاعيه فوري
                    شركت صنايع مس شهيد باهنر)سهامي عام(
                    نماد: فباهنر كد : 03-20-27
                    موضوع : خلاصه تصميمات مجمع عمومي عادي ساليانه
                    بدين وسيله به اطلاع مي رساند مجمع عمومي عادي ساليانه شرکت صنايع مس شهيد باهنر )سهامي عام( در تاريخ 25/04/92 تشکيل شد خلاصه تصميمات مجمع به شرح ذيل مي باشد:
                    تصميمات مجمع عمومي عادي ساليانه
                    صورت هاي مالي ساليانه منتهي به 30/12/91 شرکت مورد تصويب قرار گرفت.
                    معاملات موضوع ماده 129 اصلاحيه قانون تجارت به تصويب رسيد.
                    سود نقدي هر سهم به مبلغ 200 ريال تعيين گرديد.
                    پاداش هيئت مديره به مبلغ 200ر1 ميليون ريال تصويب گرديد.
                    حق حضور اعضاي غيرموظف هيئت مديرهماهيانه مبلغ 000ر000ر5 ريال تصويب گرديد.
                    6( سازمان حسابرسي بعنوان حسابرس و بازرس شرکت براي سال مالي 92 انتخاب گرديد.
                    7( روزنامه »اطلاعات « به عنوان روزنامهکثيرالانتشار جهت درج آگهي هاي شرکت در سال مالي 92 انتخاب گرديد.
                    ود.
                    ====================

نظر

• bourse_bourse
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 92

سلام و خسته نباشيد
                      اين تحليل مال برج 1 امسال هست :
                      فباهنر

نگاهی به فباهنر

فباهنر در حالی در اولین پیش بینی سود سال 92 مبلغ 20 تومان به ازای هر سهم اعلام کرده بود که در گزارش جدیدش با اعلام سود 24 تومانی جهشی قابل قبول در روند سودآوری خود ایجاد کرده است.شرکتدر حالی در آخرین پیش بینی سود سال قبل ) سال 91( 135 ریال اعلام کرده بود که برای سال جاری آن را با جهشی 78 درصدی روبرو ساخته است.
                      مبلغ فروش شرکت 62 درصد نسبت به سال 91با رشد همراه بوده است که دلیل آن رشد نرخ فروش و البته افزایش 37 درصدی مقدار فروش می باشد.در این بخش به نظر میرسد در اعلام نرخ های فروش همانند دیگر شرکت های فلزی کمی محتاطانه عمل کرده است.تولید شرکت نیز با رشد 31 درصدی روبرو شده است
                      بهای تمام شده شرکت نیز نسبت به سال 91 با رشد 66 درصدی روبرو شده است.عمده بهای تمام شده شرکت مواد مستقیم مصرفی ) خرید و مصرف کاتد از فملی ( می باشد.شرکت نرخ خرید کاتد مس را در بودجه خود 22351 تومان در هر کیلو در نظر گرفته است این در حالی ست که این نرخ در بورس کالا در حال حاضرحدودا 21 هزار تومان می باشد.فملی نیز نرخ فروش آن را در بودجه خود کمتر از 20 هزار تومان در نظر گرفته است.سربار شرکت نیز برای سال 92با رشد بیش از 65 درصدی نسبت به سال 91 همراه شده است.بنابراین شرکت در بخش بهای تمام شده نیز جانب احتیاط را رعایت کرده است
                      در بخش منابع و مصارف ارزی نیز شرکت درصد فروش صادراتی اش را نسبت به سال 91 بالاتر در نظر گرفته است .مبلغ پیش بینی شده ی فروش صادراتی شرکت 57.8 میلیون دلار می باشد که نرخ تسعیر ارز 2451 تومان در نظر گرفته است.این نرخ برای سال قبل 2624 تومان می باشد.مبلغ فروش صادراتی سال قبل 23.9 میلیون دلار می باشد
                      با توجه به این موارد باید به رشد سودآوری شرکت برای سال 92 بازهم امیدوار بود.

منبع:http://irmorteza.blogfa.com/post-4087.aspx

نظر

• جواد 9998
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 105

از تمام کاربران تقاضا دارم هر وقت تصویر گنبد سیز حضرت رسول اکرم ( ص) را دیدند ( ای دی سید یاسر )

از ته دل صلوات بر اقا محمد رسول الله و ال محمد بفرستند .

تنها ای دی که از تصویر گنبد سبز اقا یمان ( سورالله ) استفاده کرده است این کاربر با دیانت سید یاسر می باشد .

به خدا قسم لذت بردم . احساس میکنم اول خدا وبعد اقایمان نمی گذارند سهامداران فباهنر ضرر کنند و سهم با یک فی بسیار عالی باز میکند.

این خط ------ و این هم نشان *****

اگر سهامداران فباهنر توپ و عالی سود نکردند من در این تایپک چیزی نمیویسم و با بورس خداحافظی
                        میکنم

نظر

• shari
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 29

از تمام کاربران تقاضا دارم هر وقت تصویر گنبد سیز حضرت رسول اکرم ( ص) را دیدند ( ای دی سید یاسر )

از ته دل صلوات بر اقا محمد رسول الله و ال محمد بفرستند .

تنها ای دی که از تصویر گنبد سبز اقا یمان ( سورالله ) استفاده کرده است این کاربر با دیانت سید یاسر می باشد .

به خدا قسم لذت بردم . احساس میکنم اول خدا وبعد اقایمان نمی گذارند سهامداران فباهنر ضرر کنند و سهم با یک فی بسیار عالی باز میکند.

این خط ------ و این هم نشان *****

اگر سهامداران فباهنر توپ و عالی سود نکردند من در این تایپک چیزی نمیویسم و با بورس خداحافظی
                          میکنم
                          اینطور که معلومه با سود 133 تومان قیمت سهم 800 تومان خواهد بود !

نظر

• javanarsalan
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 37

سلام خدمت آقا سید و مصطفی
                            تو مجمع گفته بودن که به زودی گزارش 3 ماهش رو میزنیم تو کدال، امکان داره تو این گزارش تعدیلی اعلام کنند؟

نظر

• Zebelkhan
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 40

ازگشايي نمادهاي معاملاتي فباهنر : به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي صنايع مس شهيد باهنرپس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد.
                              ساعت : 2013/07/17-09:48:46

نظر

• Zebelkhan
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 40

در اصل توسط shari پست شده است
                                منبع خبر کجاست؟:)
                                پیغام ناظر در سایت tsetmc

نظر

در حال کار...
                                X