دوستان باز هم دقت کنند که اون عوضی باز هم میخواد سهم رو از چشم بندازه اوردرهای فروش سنگین میذاره
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
جمع کردن
X
-
-
بنظر کف فعلی سهم ۲۶۸ بوده و در قیمتهای فعلی موقعیت خرید است ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
واقعا که بازیه !در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستدوستان باز هم دقت کنند که اون عوضی باز هم میخواد سهم رو از چشم بندازه اوردرهای فروش سنگین میذاره
نظر
-
الانم یه اوردر ۱۰۰۰۰ تایی هست که موی دماغ شدهدر اصل توسط shari پست شده است مشاهده پستواقعا که بازیه !
نظر
-
-
منم نشستم تو ۳۰۰۰[SIZE=۳][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
این ده هزارتایی فروش خودشو کشت. آقا من خودم وکالتی ازت میخرم اینطور نکن با خودت. واسه سلامتیت ضرر داره!
از ۳۸۰ یک کله داره با خودش رقابت میکنه:))وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
با همین ده هزارتایی چه اسم و رسمی برای خودش دست و پا کرد.در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستاین ده هزارتایی فروش خودشو کشت. آقا من خودم وکالتی ازت میخرم اینطور نکن با خودت. واسه سلامتیت ضرر داره!
از ۳۸۰ یک کله داره با خودش رقابت میکنه:))
همه دارن دربارش صحبت می کنم.(ده هزارتایی)=))
نظر
-
استاد به نظر شما روند سهم در روزهای آتی مثبته؟در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستاین ده هزارتایی فروش خودشو کشت. آقا من خودم وکالتی ازت میخرم اینطور نکن با خودت. واسه سلامتیت ضرر داره!
از ۳۸۰ یک کله داره با خودش رقابت میکنه:))
نظر
-
حتمادر اصل توسط shari پست شده است مشاهده پستاستاد به نظر شما روند سهم در روزهای آتی مثبته؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام خدمت آقا مصطفی
تو مجمع گفته بودن که به زودی گزارش ۳ ماهش رو میزنیم تو کدال، امکان داره تو این گزارش تعدیلی اعلام کنند؟
نظر
-
درود؛
ان شالله بازگشایی خوبی خواهد داشت با حرکت در روزهای آتی...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر