یه ۲ ۳ روز دندون رو جیگر بذارین همه چی درست میشه
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
جمع کردن
X
-
درود بر شما؛در اصل توسط *وطن* پست شده است مشاهده پستسید دوست داریم@};-
COLOR="#FF۰۰۰۰"]کسعدی [/COLOR]را داری >:D<
تاپیکش اینجا نیست ولی این نتیجه تحلیل.استفاده از راهنمایی های افراد اگاه .صبر.مسئولیت پذیریست
من ۲۶%سبدم فباهنر=))
مزد صبر خودتون رو می خورید دوست من. شما باید یادتون باشه که بعد اینکه کسعدی رو در ۱۹۰ تومان معرفی کریدم چقدر دق داد! چقدر بازی در اورد! الان با ۱۵۰ درصد سود خالص شیرین میشه فروخت براحتی! شاید بالاتر هم بره که بعید هم نیست. خوب این نتیجه دید بلندمدتیه... اون هم نه ۲ ساله! ۵-۶ ماهه!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
سید جان یه نگاه به فایل من توصفحه قبل میکنی با هم روش بحث کنیم اگر بتونی به صورت عکس آپلودش کنی ممنون میشمدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود بر شما؛
مزد صبر خودتون رو می خورید دوست من. شما باید یادتون باشه که بعد اینکه کسعدی رو در ۱۹۰ تومان معرفی کریدم چقدر دق داد! چقدر بازی در اورد! الان با ۱۵۰ درصد سود خالص شیرین میشه فروخت براحتی! شاید بالاتر هم بره که بعید هم نیست. خوب این نتیجه دید بلندمدتیه... اون هم نه ۲ ساله! ۵-۶ ماهه!
مخصوصا بحث هزینه مالی و هزینه اداری و عمومی
در اصل توسط ALEN پست شده است مشاهده پست[ATTACH]۱۹۲[/ATTACH]
با توجه به مفروضات ۴۲% بودجه سال رو پوشش داده !!
نظر
-
-
ایراد نداره رو ۱۱۰ تومن این حرکات میدیدیم ;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
با سلام خدمت دوستان جمعه گذشته خدمت عزیزان گفتم شرکت در ماههای اول سال به تبع سیستم حسابداری هزینه ای بوده وپس از آن وارد سیکل شناسایی درامد میشود به جملات اقای شریعت دقت کنید فرصت خرید برای خریداران با حجم بالا برای یکبار شده روند شناسایی درامد در سال ۱۳۹۱را مطالعه کنید ملاحظه می شود روند شناسایی سود موید توضیحات مذکور است البته امسال با روندی مضاعف
صلاح مملکت خویش----------خسروان دانند
نظر
-
به تازگی Quote کردن (نقل قول) بصورت پیغام خصوصی هم میاد. منظور همون نقل قولهدر اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستپیام خوصی شما ناقص اومده
آلن عزیز محاسباتتون درسته اما نگاه به گذشته این شرکت کاملا نشون میده ۳ ماهه اول همیشه درصد پوشش بسیار پایین بوده و ۳ماهه آخر عالی. نمونش گزارش ۹۰ و ۹۱ شرکتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
تکنیکالی ها بفرمایند که باهنر میتواند به ۳۰۰ پولبک بکنه و بر گرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است مشاهده پستایراد نداره رو ۱۱۰ تومن این حرکات میدیدیم ;)
نظر
-
با این صف فروش بنظرم چندماه طول بکشه:)):Dدر اصل توسط meisam_em پست شده است مشاهده پستبله پس با این تفاسیر دوستان تا دو روز دیگه صف خرید میشه؟!!!!
نظر

نظر