شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

دوستان با این حساب بدبخت شدم رفت؟!!!!! :(( =((

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
      بحث گول زدن و گول خوردن نيست جوري برات ميارن پايين كه حالشو مي بري
      من این سهم رو ندارم در حال حاضر ولی دوست دارم بدونم از نظر شما تا چه قیمتی پایین میاد؟؟
      ///

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

نظر من اصلاح سهم مي باشد چون از اين نمونه ها زياد ديدم نمونش پست بانك تا 1050 رفت بعد اومد پايين نمونش وپترو ساله 83 كه از 200تا 1050 رفت بالا بعد اومد پايين شركت اگر بخواد گزارشاته بعديشم اين جوري بده ميريزه تعارف هم نداره منتهي اول كسي باور نميكنه ولي يواش يواش باور ميكنه اين وسط نوساناته مثبت هم ميزنه كه هر كي زرنگ باشه مي بره
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

نه دیگه نشد قندی ها الکی نرفته بالا که الکی بخواد بیاد پایین مگه اینکه تعدیل منفی بدن (-: قضیه قندی ها فرق داره امسال ;)
          ///

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

يك مقدار بازار در موردشون توهم زده بود اون سهامهايي رو هم كه برات مثال زده بودم بدون دليل بالا نرفته بودن ولي نتونستن توجيح كنند قيمتاشونو و ريختن قنديها بايد گزارشات توپ بدن الان اين جوري داده باز مشكلي نيست ولي اگر بخواد گزارشه بعديشم خراب باشه مطمئن باش ميريزه
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• Ali487
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 57

کلا این شرکتهای قندی شرق کشور گزارش خوب نمیدهند بر عکس قندیهای مثل لرستان، نقش جهان

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

يك مقدار بازار در موردشون توهم زده بود اون سهامهايي رو هم كه برات مثال زده بودم بدون دليل بالا نرفته بودن ولي نتونستن توجيح كنند قيمتاشونو و ريختن قنديها بايد گزارشات توپ بدن الان اين جوري داده باز مشكلي نيست ولي اگر بخواد گزارشه بعديشم خراب باشه مطمئن باش ميريزه
                اقا گزارش 9 ماهه قشکر ملاکه حتی 6 ماهش هم ملاک نیست البته شما این 3 ماهه رو میتونی با سه ماهه پارسال مقایسه کنی من یادمه سه ماههپارسال 11 تومن پیش بینی کرده بود الان 33 تومن من گزارش های این شرکت رو فول فولم که هر ساله ازش سود بکشم و کار به یه بار ختم نشه ;) برا همین میگم فروردین یا اردیبهشت وارد میشم چون تعدیل هاش از اون موقع به بعد میاد
                ///

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

فعلا كه شركت تعديل منفي هم داده 39 رو كرده 33 اگر درست خونده باشم چون همين جوري سرسري ي نگاه كردم بهش

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

آقا علیرضا و میثم جان شما ها الان این سهم رو دارین؟!!!

نظر

• عبدالله محمدی
                      ستاره‌دار(26)
                      • Mar 2011
                      • 1166

نظر من اصلاح سهم مي باشد چون از اين نمونه ها زياد ديدم نمونش پست بانك تا 1050 رفت بعد اومد پايين نمونش وپترو ساله 83 كه از 200تا 1050 رفت بالا بعد اومد پايين شركت اگر بخواد گزارشاته بعديشم اين جوري بده ميريزه تعارف هم نداره منتهي اول كسي باور نميكنه ولي يواش يواش باور ميكنه اين وسط نوساناته مثبت هم ميزنه كه هر كي زرنگ باشه مي بره
                      سلام
                      توسایت همسایه یه مطلبی از اقایی دیدم(پرریسک) که خیلی ناراحتم کرد ایشون اینجا هم ایدی داره بالای 1000 قشکر رو قالب کرده به مردم سهمی که p/e 30 داشت سفته بازی نبود امده میگه کچینی و کساوه که p/e 5 دارند کساوه ای که 9ماهه 85% پوشش داده سفته بازیه
                      هر سهمی رو بخره همچین تبلغ میکنه که انگار بهتر از اون سهم تو بازار نیست و وقتی خارج میشه ......
                      واقعا متاسف برای همچین شخصی خوب سهمی رو نداری چرا سهم دیگران رو تخریب میکنی چقدر جناب ارمغان گوشزد کردند که دقت کنید در مورد بعضی از قندیها تا داشت تبلیغ میکرد ووقتی که فروخت فروختیم با روند جنگ نکنید و این حرفها

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

دوست عزيز حقيقتش نه ندارم ولي هميشه خواستي در مورد سهمت بدوني برو نظر كسي رو بپرس كه اون سهمو نداره چون اوني كه سهمو داره نسبت به سهم تعصب داره منظورم سما نيستي كلي گفتم

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

فعلا كه شركت تعديل منفي هم داده 39 رو كرده 33 اگر درست خونده باشم چون همين جوري سرسري ي نگاه كردم بهش
                          اقا قبول کمی اصلاح بعد مجمع لازمه (-: اما واجب نیست .;)

اما نظر من در مورد قشکر :
                          قلرست هم از 1800 تا 1400 بعد از مجمع که بهترین قندی بود اصلاح شد و دوباره برگشت رو همون قیمت. حالا قشکر اگه اصلاجی داشته باشه دوباره به قیمت های فعلیش بر میگرده اما کی بر میگرده؟؟ به مروز زمان ;) باید فرصت داد بهش شاید هم اصلاحی در کار نباشه .
                          ///

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

بابا امشبو عشق است گزارش مزارشو ول کنین نهایتش نگه می داریم 6 ماه
                            امشب دل من هوس رطب کرده........... :d <:-p

نظر

• eiman
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 144

سلام دوستان
                              قثابت هم تعدیل منفی داد اما کی باور کرد>>>>>>>>>>>>>>>>>پیش بینیش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              قجام زیانده رو چه قیمتی هست الان>>
                              قزوین رو چه قیمتی بود ... راستی پیش بینیش فقط 12 تومنه
                              صورتهای مالی رو دقیق بخونید . فقط بالای بیست تومن اندوخته همین مجمع هست.
                              شکر بسته بندی 400 گرمی الان تو بازار چنده؟؟؟؟؟؟؟
                              سهامتون رو مفت نفرمشین

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

دقیقاًهمان بحث شفاف سازی ثابته.باز میخوان سهم یک عده آدم ساده رو با فریب
                                از چنگشون در بیارن مگه بهشهر چیش از فدک کمتره!؟
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X