دوستان با این حساب بدبخت شدم رفت؟!!!!! :(( =((
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
-
نظر من اصلاح سهم مي باشد چون از اين نمونه ها زياد ديدم نمونش پست بانك تا 1050 رفت بعد اومد پايين نمونش وپترو ساله 83 كه از 200تا 1050 رفت بالا بعد اومد پايين شركت اگر بخواد گزارشاته بعديشم اين جوري بده ميريزه تعارف هم نداره منتهي اول كسي باور نميكنه ولي يواش يواش باور ميكنه اين وسط نوساناته مثبت هم ميزنه كه هر كي زرنگ باشه مي برهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نه دیگه نشد قندی ها الکی نرفته بالا که الکی بخواد بیاد پایین مگه اینکه تعدیل منفی بدن (-: قضیه قندی ها فرق داره امسال ;)///
نظر
-
يك مقدار بازار در موردشون توهم زده بود اون سهامهايي رو هم كه برات مثال زده بودم بدون دليل بالا نرفته بودن ولي نتونستن توجيح كنند قيمتاشونو و ريختن قنديها بايد گزارشات توپ بدن الان اين جوري داده باز مشكلي نيست ولي اگر بخواد گزارشه بعديشم خراب باشه مطمئن باش ميريزهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postيك مقدار بازار در موردشون توهم زده بود اون سهامهايي رو هم كه برات مثال زده بودم بدون دليل بالا نرفته بودن ولي نتونستن توجيح كنند قيمتاشونو و ريختن قنديها بايد گزارشات توپ بدن الان اين جوري داده باز مشكلي نيست ولي اگر بخواد گزارشه بعديشم خراب باشه مطمئن باش ميريزه///
نظر
-
فعلا كه شركت تعديل منفي هم داده 39 رو كرده 33 اگر درست خونده باشم چون همين جوري سرسري ي نگاه كردم بهشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postنظر من اصلاح سهم مي باشد چون از اين نمونه ها زياد ديدم نمونش پست بانك تا 1050 رفت بعد اومد پايين نمونش وپترو ساله 83 كه از 200تا 1050 رفت بالا بعد اومد پايين شركت اگر بخواد گزارشاته بعديشم اين جوري بده ميريزه تعارف هم نداره منتهي اول كسي باور نميكنه ولي يواش يواش باور ميكنه اين وسط نوساناته مثبت هم ميزنه كه هر كي زرنگ باشه مي بره
توسایت همسایه یه مطلبی از اقایی دیدم(پرریسک) که خیلی ناراحتم کرد ایشون اینجا هم ایدی داره بالای 1000 قشکر رو قالب کرده به مردم سهمی که p/e 30 داشت سفته بازی نبود امده میگه کچینی و کساوه که p/e 5 دارند کساوه ای که 9ماهه 85% پوشش داده سفته بازیه
هر سهمی رو بخره همچین تبلغ میکنه که انگار بهتر از اون سهم تو بازار نیست و وقتی خارج میشه ......
واقعا متاسف برای همچین شخصی خوب سهمی رو نداری چرا سهم دیگران رو تخریب میکنی چقدر جناب ارمغان گوشزد کردند که دقت کنید در مورد بعضی از قندیها تا داشت تبلیغ میکرد ووقتی که فروخت فروختیم با روند جنگ نکنید و این حرفها
نظر
-
دوست عزيز حقيقتش نه ندارم ولي هميشه خواستي در مورد سهمت بدوني برو نظر كسي رو بپرس كه اون سهمو نداره چون اوني كه سهمو داره نسبت به سهم تعصب داره منظورم سما نيستي كلي گفتمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postفعلا كه شركت تعديل منفي هم داده 39 رو كرده 33 اگر درست خونده باشم چون همين جوري سرسري ي نگاه كردم بهش
اما نظر من در مورد قشکر :
قلرست هم از 1800 تا 1400 بعد از مجمع که بهترین قندی بود اصلاح شد و دوباره برگشت رو همون قیمت. حالا قشکر اگه اصلاجی داشته باشه دوباره به قیمت های فعلیش بر میگرده اما کی بر میگرده؟؟ به مروز زمان ;) باید فرصت داد بهش شاید هم اصلاحی در کار نباشه .///
نظر
-
سلام دوستان
قثابت هم تعدیل منفی داد اما کی باور کرد>>>>>>>>>>>>>>>>>پیش بینیش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قجام زیانده رو چه قیمتی هست الان>>
قزوین رو چه قیمتی بود ... راستی پیش بینیش فقط 12 تومنه
صورتهای مالی رو دقیق بخونید . فقط بالای بیست تومن اندوخته همین مجمع هست.
شکر بسته بندی 400 گرمی الان تو بازار چنده؟؟؟؟؟؟؟
سهامتون رو مفت نفرمشین
نظر
نظر