کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام قیمت جهانی شکر با توجه به اینکه منفی هست ولی در حال حاضر 24.60 دلار معامله میشود.
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
اونم بزودی رد میکنه همین که از 22 و23 به سلامت برگشت 25 رو هم رد میکنه وتا 28 احتمالا تا اخر سال میرسه اونوقته که دیگه :)):))
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
قشكر 400 تومنشو ميبينه اينو اينجا مي نويسم يادگاري تا به وقتش بيارم بالا اين نظر منه و ميتونه 100 درصد اشتباه باشه
سلام قشکر شد 400 تومان نه دیدی فقط جو منفی میدادی با این قیمت شکر که 200 تومان طی یک هفته گران شده وقشکر که قیمت فروش رو 1200 در نظر گرفته فقط از همین اختلاف قیمت 150 تومان سود شناسایی میکنه حالا شما بگو میشه 400 تومان البته شما درست میگفتی فقط بجای 1400 اشتباهی نوشته بودی 400 نه
عزیز من سهمی رو که نداری اگر خبر موثق از اون داری با ذکر منبع اطلاع رسانی کن اگر نداری بدون دلیل کسانی را که تازه وارد بورس یا این گروه شدن را نگران نکن که ممکنه با این نظر شما بعضی سهم رو بفروشن وبا ضرر از اون خارج بشن بعد اه ونفرین پشت سرت باشه
موفق وپر سود باشی .
ي سهم سيخكي نه بالا ميره نه سيخكي مياد پايين گاماس گاماس صبر داشته باش فعلا كه 15 درصد تعديل منفي رو اعلام كرده 39 تومنو كرده 33 تومن اينو داشته باش تا بعد از پيك قيمتي 950 تومن شده 690 تومن تا بعد
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
ي سهم سيخكي نه بالا ميره نه سيخكي مياد پايين گاماس گاماس صبر داشته باش فعلا كه 15 درصد تعديل منفي رو اعلام كرده 39 تومنو كرده 33 تومن اينو داشته باش تا بعد از پيك قيمتي 950 تومن شده 690 تومن تا بعد
قبول یک اشتباه بهتر از توجیه آن با اشتباهی دیگر است .
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
هيچ توجيهي در كار نيست سهمي كه 950 بوده قاعدتا بايد تو اين مرحله 690 بيارزه ولي دور نيست زماني كه بازار پي ميبره كه اين سهم تو اين قيمت هم حباب بوده بنده اون تارگتي هم كه دادم ننوشتم كه يك دفعه ميبينه در مورد قيمت شكر تو بورس كالا هم توهم نزنيد اون قيمت ماله شكر وارداتي بوده چغندري نيست كه كارخونجاته ايراني بخوان از كشاورز بخرن تا ازش شكر استحصال كنند چون اين مملكت خشكساليه شرق كشور كشاورزيش خوابيده توي همين تهران 20 ساله پيش تو كوچه هاش يك متر برف خوابيده بود الان چي در مورد دلار هم كه بازار توهم زده بود كه دلار داره تسعير ميشه 1700 ديديم كه با گزارشات 9 ماهه همش كشك بود وقتي دلار داره با قيمت 1050 تسعير ميشه پس وارداتم با دلار 1050 هست نه 1700 اره بابا جان اينو داشته باشيد تا بعد
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
هيچ توجيهي در كار نيست سهمي كه 950 بوده قاعدتا بايد تو اين مرحله 690 بيارزه ولي دور نيست زماني كه بازار پي ميبره كه اين سهم تو اين قيمت هم حباب بوده بنده اون تارگتي هم كه دادم ننوشتم كه يك دفعه ميبينه در مورد قيمت شكر تو بورس كالا هم توهم نزنيد اون قيمت ماله شكر وارداتي بوده چغندري نيست كه كارخونجاته ايراني بخوان از كشاورز بخرن تا ازش شكر استحصال كنند چون اين مملكت خشكساليه شرق كشور كشاورزيش خوابيده توي همين تهران 20 ساله پيش تو كوچه هاش يك متر برف خوابيده بود الان چي در مورد دلار هم كه بازار توهم زده بود كه دلار داره تسعير ميشه 1700 ديديم كه با گزارشات 9 ماهه همش كشك بود وقتي دلار داره با قيمت 1050 تسعير ميشه پس وارداتم با دلار 1050 هست نه 1700 اره بابا جان اينو داشته باشيد تا بعد
و اما گرچه بدلیل اصلاح اجباری قثابت دلخوشی از جناب باگات ندارم ولی ایشون رو بعنوان یک تحلیلگر و از جمله بازیگردانان سهام قندی مثل اکثر سهامداران بازار قبول دارم و لذا نقل قول ایشون در دو ساعت قبل در سایت همسایه رو در خصوص ارزندگی قثابت براتون میذارم (( به نظر من شکر جهاني تا 28 در گام نخست رشد ميکنه. قثابت هم براي امسال نزديک به 70 ميتونه سود بسازه با هر مديريتي )) .راستی اگر وقت کردین یک بار دیگه تحلیلتونو بخونین !
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
گذر زمان همه چيز رو ثابت خواهد كرد همين جناب باگات موقعي كه قثابت رو فروخته بود صحبت از موج 4 و اصلاح تا 400 ميكرد حالا كه خريده ميگه اصلاح نداره و ميره بالا عجب ... سهمي كه پي اي 14 و 20 و 30 ميگيره يعني در ميان مدت و بلند مدت تعدبلاي خوبي ميده و پي اي ميشكونه فعلا تو مرحله اول قثابت و قشكر تعديل منفي دادن من مخالف قندي نيستم ولي قندي با فاند قوي مثل قند اصفهان يا لرستان
گذر زمان همه چيز رو ثابت خواهد كرد همين جناب باگات موقعي كه قثابت رو فروخته بود صحبت از موج 4 و اصلاح تا 400 ميكرد حالا كه خريده ميگه اصلاح نداره و ميره بالا عجب ... سهمي كه پي اي 14 و 20 و 30 ميگيره يعني در ميان مدت و بلند مدت تعدبلاي خوبي ميده و پي اي ميشكونه فعلا تو مرحله اول قثابت و قشكر تعديل منفي دادن من مخالف قندي نيستم ولي قندي با فاند قوي مثل قند اصفهان يا لرستان
جناب علیرضا خان شما که قند اصفهان و ... فاند قوی میفرمایید تو تاپیک قشکر چرا میان مطلب میزنین؟
قصد من خداي نكرده اذيت كردنه شما ها نيست دوست عزيزت مطلب من رو نقل قول كرده بود و صحبت از نفرين و اه كرده بود مطلبي زدم مطالب من رو نقل قول كنيد باز پيدام ميشه دوست دار شما عليرضا شب خوش
نظر