جالبه الان كه گزارش شركت رو شده همه تحليل گر شدن تارگت قيمتي ميدن......اون بنده خداهايي كه تارگت قيمتي ميدن قبل از گزارش كجا بودن؟
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
صدرا هم شد سهم که اینو با اون مقایسه میکنی واقعا که خیلی باحالی
تو سایت تالار بورس دوستانی مثل شما بودند که این حرفها رو برای قثابت میگفتن که این سهم تا 200 هم میریزه و.....................
اما حالا کجایند که صف خریدش رو ببینند
ولی ظاهرا دارن میان توی این تایپیک تا همون حرفها رو برای قشکر بزنند.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
اقا من یه زمان میترسیدم وارد این گروه بشم (-: ولی یه روز وقت گذاشتم گزارشات رو نگاه کردم جسابداری مسابداری هم نخوندم بعد با تحلیل خودم وارد این گروه شدم 50 درصد سبدم قپیراست با میانگین 1000 تومن .
قپیرا هم الان بستست. :d ولی ترسید نیست چون میدونم چقدر میتونه سود بسازه ;)
خلاصه هر کی با تحلیل خودش وارد بشه .
البته ازادی بیان هم هست دیگه نظر همه محترمه .///
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postجالبه الان كه گزارش شركت رو شده همه تحليل گر شدن تارگت قيمتي ميدن......اون بنده خداهايي كه تارگت قيمتي ميدن قبل از گزارش كجا بودن؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
من فقط یه سوال دارم چرا بلوک قند اصفهان به قیمت هر سهم 5000 تومن معامله شد؟؟؟ واقعا چرا؟؟
اینو گفتم که پتانسیل این گروه دیگه مشخص بشه.
بابا طرف که اومده 51 درصد شرکت رو خریده ( حتما یه چیزی دیده دیگه مثلا اینکه دو سال دیگه قند اصفهان به ثیمت خریدش برسه :d) حالا بحث نکنیم در مورد قصفها من فردا یه پله دیگه باید بخرم=))
یعنی حساب کرده از سرمایه گذاری 5 ساله تو بانک بهتر بوده براش این سرمایه گذرای خیالتون رو راحت کنم :D
اقا ما یه قسمت تو درس مهندسی نرم افزار خوندیم به نام تحلیل هزینه و منافع یعنی اگه تو یه مدت 5 ساله حساب کردیم در امدها تقسیم بر هزینه ها + هزینه فرصت ( این هزینه مخارج پروژه است که با سود بانکی حساب میشه) بالاتر از 1 به دست اومد اون پروژه توجیه اقتصادی داره (-: :)) یعنی در 5 ساله خرید قند اصفهان بیش از 250 درصد سود میده =)) البته برای اونایی که تا 2000 بخرن نه برا سهامدار عمدهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/16, 12:21.///
نظر
-
در اصل توسط aysan پست شده است View Postقشکر فروش شکرو 1200دیده این خودش یعنی پرواز برای قشکر و بقیه قندیهاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اگر به خط قرمز نگاه کنید این خط روند بارها نقطه حمایت ویا مقاومت بوده وخط صورتی هم مقاومت دوم ودر صورت شکسته شدن باز مقومت خط مشکی هم بر سر راهش هست که همه این مقاومتها بین بازه 675 تا 711 می باشد وهم اکنون به خط روند قرمز که مقاومتی قدیمی هم هست برخورد کرده وبا توجه به جو گروه میتونه این قیمتها ر لمس کنه یا + ویا --
[IMG][/IMG]
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
-
در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Postدوستان سود قشکرو چجوری میشه گرفت؟
با توجه به تعداد سهمت///
نظر
-
[QUOTE=Hamid-safapour;83357]دوستان سود قشکرو چجوری میشه گرفت؟[/QU
سلام حمید خان نیومده می خای بری کجا با این عجله .
سود سهام به ازائ هر سهم 50 تومان در مورخ 91/03/01 که باید فرم مشخصات رو از کدال بگیری وشماره حساب بانک کشاورزی یا اقتصاد نوین رو براشون ارسال کنی.
نقل قول از بابی چارلتون : قشکر رو دودستي بچسبيد که همش فيلمه اين گزارش هاخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
اين هم پاسخي از آقاي سپهبد در سايت همسايه
با سلام خدمت دوستان
همانطور که قبلا عرض کرده بودم اگر سهامدار عمده نتواند با عرضه قیمت سهام را کاهش دهد شروع به انتشار اخبار منفی می کند .این دومین گزارش منفی قشکر است .
اولی عدم فروش ساختمان در سال جاری و این هم دومی بود .
توجه داشته باشید که زرین بهشهر از مالکیت 67 درصدی که اختیار مجمع فوق العاده را دارد خارج شده است و الان تنها اختیار مجمع عادی را دارد .
این یک نکته بسیار منفی برای مدیریت کارخانه است و سعی آنها نیز خرید تعداد سهامی می باشد که به قیمتهای نازل به بازار فروخته اند .در قیمت کنونی اگر کل کارخانه را بخواهند بفروشند می تواند بعنوان یک مشتری روی من حساب کنند همانطور که قبل از عرضه آن تعداد سهام هم می توانستند براحتی بالاتر از ان قیمت کارخانه را به من بفروشند.<:-p
از این مسایل که بگذریم با یک نگاه به صورتهای مالی 3 ماهه شکر مشخص می شود که قیمت تمام شده را بالا در نظر گرفته است .
قیمت تمام شده به مبلغ 1120 تومان !!!!!
در حالیکه این بهای تمام شده در قند اصفهان 907 تومان می باشد !!!!دلیل
دلیل این است که قند اصفهان قیمت ملاس و تفاله خشک را از بهای تمام شده کسر کرده است اما شکر شاهرود اینکار را نگرده است.اگر قیمت 160 تومانی را که شکر شهرود در گزارش 3 ماهه اعلام کرده است از بهای تمام شده 1120 تومانی کسر کنید به رقم 960 تومان خواهید رسید که با توجه به فروش مقداری شکر در 1025 تومان براحتی می بینید که حاصل عملیات مثبت است .
مقدار شکر باقی مانده برای شکر شاهرود 7 هزار تن می باشد که با توجه به قیمت تمام شده 960 تومان و نرخ فروش امروز یعنی 1185 تومان سود هر سهم به میزان تناژ باقی مانده 56 تومان به قیمت روز می باشد 5 تومان هم واقعی 3 ماهه می باشد که این می شود 60 تومان پس عملا این تعدیل منفی بی جهت بوده است.
اگر تنها 5000 تن از موجودی شکر خود را تا رسیدن قیمت به 1400 تومان و بالاتر نگه دارد حداقل سودش 100 تومان خواهد بود چرا؟
چون
1- فروش 2000 تن شکر در 3 ماهه به قیمت 1025 تومان با تمام شده واقعی 960 تومان بازای هر سهم می شود 46 ریال
2- فرض فروش 2000 تن دیگر در قیمت امروز یعنیتومان که می شود 160 ریال بازای هر سهم
3- فروش 5 هزار تن با قیماند ه در 1400 تومان که می شود 785 ریال بازای هر سهم
جمع اینها به 100 تومان می رسد .
نکته مهم این است که این کارخانه برای سال مالی جاری پول کمی در اختیار داشته است و نتوانسته با تمام ظرفیت چغندر جذب کند .رسیدن به این سود یعنی ورود نقدینگی به شرکت و استفاده از ظرفیت خالی در سال اینده
نظر
-
خبر
گروه قند با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۲۸ در گروه قندی، تعديل منفي شكر شاهرود و اعلام زيان شركت در سه ماهه ترديدهايي را در مورد رشد سهام شركتهاي قندي ايجاد كرده است اما باید ماهیت فصلی را در این گروه در نظر داشت . همچنین شنیده می شود احتمال این که امروز قند اصفهان نیز به تعادل برسد وجود دارد هر چند مسیر سهم بازهم صعودی خواهد بود . امروز این سهم کمی متعادل شده و عرضه خواهد شد اما باردیگر خود را برای حرکت به سمت ۲۰۰۰۰ ریال آماده می کند .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
سپهبد
کاربر هزاره
تاريخ عضويت:
به 1383
شهر:
ایران
تشکرها: 16,193 بار در 1,786 پست
با سلام خدمت دوستان
همانطور که قبلا عرض کرده بودم اگر سهامدار عمده نتواند با عرضه قیمت سهام را کاهش دهد شروع به انتشار اخبار منفی می کند .این دومین گزارش منفی قشکر است .
اولی عدم فروش ساختمان در سال جاری و این هم دومی بود .
توجه داشته باشید که زرین بهشهر از مالکیت 67 درصدی که اختیار مجمع فوق العاده را دارد خارج شده است و الان تنها اختیار مجمع عادی را دارد . این یک نکته بسیار منفی برای مدیریت کارخانه است و سعی آنها نیز خرید تعداد سهامی می باشد که به قیمتهای نازل به بازار فروخته اند .در قیمت کنونی اگر کل کارخانه را بخواهند بفروشند می تواند بعنوان یک مشتری روی من حساب کنند همانطور که قبل از عرضه آن تعداد سهام هم می توانستند براحتی بالاتر از ان قیمت کارخانه را به من بفروشند.
از این مسایل که بگذریم با یک نگاه به صورتهای مالی 3 ماهه شکر مشخص می شود که قیمت تمام شده را بالا در نظر گرفته است .
قیمت تمام شده به مبلغ 1120 تومان !!!!!
در حالیکه این بهای تمام شده در قند اصفهان 907 تومان می باشد !!!!دلیل
دلیل این است که قند اصفهان قیمت ملاس و تفاله خشک را از بهای تمام شده کسر کرده است اما شکر شاهرود اینکار را نگرده است.اگر قیمت 160 تومانی را که شکر شهرود در گزارش 3 ماهه اعلام کرده است از بهای تمام شده 1120 تومانی کسر کنید به رقم 960 تومان خواهید رسید که با توجه به فروش مقداری شکر در 1025 تومان براحتی می بینید که حاصل عملیات مثبت است .
مقدار شکر باقی مانده برای شکر شاهرود 7 هزار تن می باشد که با توجه به قیمت تمام شده 960 تومان و نرخ فروش امروز یعنی 1185 تومان سود هر سهم به میزان تناژ باقی مانده 56 تومان به قیمت روز می باشد 5 تومان هم واقعی 3 ماهه می باشد که این می شود 60 تومان پس عملا این تعدیل منفی بی جهت بوده است.
اگر تنها 5000 تن از موجودی شکر خود را تا رسیدن قیمت به 1400 تومان و بالاتر نگه دارد حداقل سودش 100 تومان خواهد بود چرا؟
چون
1- فروش 2000 تن شکر در 3 ماهه به قیمت 1025 تومان با تمام شده واقعی 960 تومان بازای هر سهم می شود 46 ریال
2- فرض فروش 2000 تن دیگر در قیمت امروز یعنی 1185 تومان که می شود 160 ریال بازای هر سهم
3- فروش 5 هزار تن با قیماند ه در 1400 تومان که می شود 785 ریال بازای هر سهم
جمع اینها به 100 تومان می رسد .
نکته مهم این است که این کارخانه برای سال مالی جاری پول کمی در اختیار داشته است و نتوانسته با تمام ظرفیت چغندر جذب کند .رسیدن به این سود یعنی ورود نقدینگی به شرکت و استفاده از ظرفیت خالی در سال اینده
-----------------------------
دوستان می دانند که من سهامدار شکر شاهرود نیستم و این را تنها به عنوان کمک فکری به سهامداران خرد نوشتم .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
نظر