با توجه به پيغام ناظر نماد شركت اماده بازگشايي مي باشد
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
در پی رشد قیمت هر کیلو شکر در بورس کالا:
معاملات سهام صنعت قندوشکر درهفته آتی دیدنی است!
اتحادیه بازرگانی صنعت قند و شکری نیز در نظر دارد که قیمت شکر را برای مصرف کننده 1250 تومان به ازای هر کیلو اعلام کند که این نیز به نوبه خود می تواند باعث رشد سودآوری آنها شود
در معاملات روز جاری در بورس کالا قیمت هر کیلو شکر سفید به 1350 تومان افزایش یافته و حجم تقاضا نیز برای این کالا نسبت به قبل با افزایش رو به رو شده است.
بنا بر گزارش بورس نیوز، قیمت شکر سفید در حالی از 1050 تومان برای هر کیلو در هفته گذشته با در پیش گرفتن روند صعودی به 1350 تومان در روز جاری افزایش یافته که به نظر می رسد دلیل اصلی آن افزایش نرخ دلار و در نتیجه کاهش تمایل سرمایه گذاران و تجار برای ورود شکر به داخل کشور باشد. بطوریکه با کاهش واردات، شرکت های قند و شکری در داخل می توانند با فروش بیشتر محصولات خود با افزایش سودآوری همراه شوند.
افزون بر این دلیل دیگر و مهم را در افزایش سودآوری آنها می توان به اتمام کار برداشت محصول چغندر قند دانست. چرا که شرکت های این گروه هزینه های خود را برای خرید چغندر قند مصرفی سال مالی جاری تاکنون پرداخت کرده اند و از این پس صنعت قند و شکر تنها با سود خالص روبه رو بوده و هزینه چندانی ندارد. این امر می تواند زمینه رشد خیره کننده و سنگین قیمت سهام شرکت های این گروه را تا اردیبهشت ماه سال آتی فراهم کند.
از همین رو شرکت های این گروه که در مقایسه با سایر هم گروهی های خود سرمایه کمتری دارند، حتی می توانند با رشد حدود چند صد درصدی eps سال مالی جاری خود مواجه شوند، چرا که افزایش نرخ محصولات آنها می تواند به عنوان اهرمی برای رشد سودآوری این شرکت ها عمل کند. بطوریکه طبق نظر برخی کارشناسان این صنعت انتظار می رود قند مرودشت با قیمت های فعلی با رشد سودآوری بالایی همراه شود و eps سال مالی جاری شکر شاهرود نیز بسیار فراتر از رقم فعلی شود. این روند برای شرکت قند لرستان نیز بسیار خیره کننده خواهد بود و می تواند رشد سودآوری این شرکت را تا حد زیادی به ازای هر سهم افزایش دهد.
البته طبق نظر تحلیلگران تکنیکال روند صعودی قیمت سهام این گروه در روزها و ماه های آتی بر اساس این دیدگاه نیز قابل توجیه است، چرا که روند قیمتی سهام این صنعت در حرکت صعودی قبلی خود، در موج سوم صعودی قرار داشت و چند وقت اخیر را نیز در موج چهارم اصلاحی سپری می کرد که با عبور از این کانال، در حال حاضر وارد فاز پنجم صعودی خود شده است.
گفتنی است برخی شنیده ها از این امر حاکی است که اتحادیه بازرگانی صنعت قند و شکری نیز در نظر دارد که قیمت شکر را برای مصرف کننده 1250 تومان به ازای هر کیلو اعلام کند که این نیز به نوبه خود می تواند باعث رشد سودآوری آنها شود.
در پایان نکته جالب توجه آنجا است که با قیمت های فعلی در بورس کالا و با وجود افزایش میزان تقاضا برای این کالا، شرکت های عرضه کننده شکر حاضر به فروش محصولات خود با قیمت 1350 تومان برای هر کیلو نیز نشده و انتظار بیشتر از رشد قیمت ها را دارند. بطوریکه پیش بینی برخی کارشناسان این حوزه بیانگر این مطلب است که قیمت شکر در سال آتی به 1500 تا 1600 تومان برای هر کیلو نیز خواهد رسید.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
<:-pممنون وحید جان این بهترین خبر بورسی بود برای من بعد از مدت ها <:-p یعنی شکر 1350 چه شود =)) ما بریم با ماشین حساب دوباره حساب کنیم و اپدیت کنیم تحلیل هامون رو :))
همیشه خوش خبر باشی <:-p<:-p///
نظر
-
وجید جان میترسم قلبم بگیره من با 1250 حساب کردم سودشون عالی بود با 1350 حساب کردم سودشون خیره کننده بود بالاتر نمیتونم حساب کنم چون قلبم میگیره و انگار دارم توهم میزنم دوست دارم در شرایط عادی به سر ببرم =))
25 هزار تن شکر قند اصفهان تا گزار 9 ماهش باقی مونده اگه با 1250 حساب کنیم سود هر سهمش میشه بالای 500 با 1350 حساب کنیم سودش میره بالای 600 ...
به همین ترتیب میتونیم برای شرکت های قندی دیگه حساب کنیم ......................
واسه اینکه دوستان فک نکنن توهم میزنم ( یعنی فرض کنیم 25000 تن شکرش رو فروخته )اصلا سود امسال به کنار.
سود سال دیگش با این قیمت ها بی برو برگرد بالای 500-600 تومنه با شکر 1250 تومنیآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/18, 18:33.///
نظر
-
سلام
میثم جون انشاالله همیشه سالم باشی فقط مواظب باش دیابت نگیری.
امروز خیلی دل دل کردم که قصفها بگیرم یا نه که آخر نگرفتم ولی الان خیلی پشیمونم.
انشاالله شنبه میریم برای قصفها و قنیشاحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
حتی اگر دلار را200 300 تومان پایین بیارند مثلا به 1500 1600 برسد بازهم قیمت شکر بالا خواهد رفت چراکه تاثیر رشد از 1200 به قیمت فعلی تازه چند وقتیست در حال اشکار شدن است.
نکته دیگر اینکه با این شرایط تحریم باید دید اصلا واردات به راحتی انجام خواهد شد یا نه!!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
دلار رو از رفیقم پرسیدم چنده گفته تهش 1820 تومنه خبر گذاری موج چرت گفته 2200 تومن;) به هر حال 1820 تومن هم بالاست;) ولی به نفع ما قندی هاست ;)///
نظر
-
(صفحه دوم)
خودتون ببینین که چه ولوله ای شده تو بورس کالا برا شکر<:-p
به هیچ وجهی سهام قندیتون رو از دست ندین که پشیمون میشین
نظر
-
از ابتداي ديماه تاكنون در بورس كالا ثبت شد؛
معامله بيش از4 برابري شكر نسبت به آذرماه
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بورس
از ابتداي ديماه تاكنون حجم معاملات شكر بورس كالا نسبت به ماه پيش چهار برابر افزايش يافته است.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در سه هفته گذشته از ديماه، 67 هزار تن شكر در رينگ كشاورزي بورس كالا معامله شده است كه با توجه به رقم 16 هزار و 325 تن معامله شده در آذرماه اين رقم به بيش از چهار برابر رسيده است.
به اين ترتيب در هفتهي اول ديماه بين روزهاي كاري سوم تا هشتم اين ماه، 21 هزار و 500 تن شكر عرضه شد كه 21 هزار و 950 تن تقاضا داشت و در نهايت معاملهي تمام حجم عرضهشده به ارزش 224 ميليارد و200 ميليون ريال ثبت شد كه نسبت به هفتهي آخر آذرماه 39.38 درصد رشد حجمي داشته است.
بين روزهاي دهم تا پانزدهم ديماه نيز يك هزار تن شكر عرضه شد كه تنها 500 تن تقاضا داشت، اما به دليل نبود توافق برسر قيمت هيچ حجمي از آن معامله نشد.
هفته پيش بين روزهاي 17 الي 22 ديماه نيز 45 هزار و 500 تن شكر روي تابلوي رينگ كشاورزي رفت در حاليكه 100 هزار و 500 تن تقاضاي خريد داشت و در نهايت تمام حجم عرضهشده به ارزش 504 ميليارد و 69 ميليون و 40 هزار ريال معامله شد.
معامله شكر در رينگ كشاورزي بورس كالا در حالي رونق گرفته است كه از ابتداي تابستان امسال تا پايان آبان تنها 77 هزار تن شكر در اين رينگ عرضه شد كه فقط 17 هزار و 572 تن و به ارزش 219 ميليارد و 542 ميليون و 718 هزار ريال معامله شد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
-
شکر سفید کارخانه امیرکبیر نقدی 11,500 11,500 11,500 500 11500 500 11,500 500 5,750,000 1390/10/28 1390/11/05 انبار کارخانه
بچه ها توی ان سایت بورس کالاا که بیشترین قیمت 1150 تومتن نوشته شده این خط بالا رو از معاملات بورس کالا کپی کردم .
کجا نوشته 1350خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
نظر