کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سود قشکر با توجه به شکر 11750 ریالی وتولید تفاله چغندر هیچ تغییری نمیکند . وجای نگرانی ندارد اطلاعیه در کدال موجود هست.
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
اگر!!! همه شکر موجود در انبارها را! با نرخ فوق بفروش برسانيم 16400 از پيش بيني کم ميشود!!!
حالا اينش جالبه که هيچ شفاف سازي ديگه اشاره نکرده به همچين چيزي! : (هيچ ربطي هم نداره به قيمت مصوب) : ولي با توجه به توليد 450!!! تن تفاله بيشتر از پيش بيني!!! ( يعني تهشه !!!) موضوع فوق تاثير منفي بر سود شرکت نخواهد داشت!
اينو اينجوري بايد خوند : ما تعديل مثبت داريم خفن!!!!!!! ( آره الآن ميره از فردا شکراي انباراشو تا شب عيد!!! به قيمت مصوب همشو ميفروشه!!!)
گول نخوريد و سهمتون مفت از دست نديد دوستان...
قشکر معلوم نیست چقدر جذب چغندرداشته وچقدر تولید کرده که فعلا اگر موجودی انبارش رو با این قیمت بفروشه با 450 تن تفاله مازاد بر پیش بینی ضرری در سود اوری شرکت حاصل نمیشه . حالا باید حساب کنیم چقدر شکر وجود داره یا تولید شده مازاد برپیش بینی موجود هست که 450 تن تفاله تولید کرده واین شکر ها که درحال تولید یا اماده ورود به انبارها می باشند رو اعلام نکرده فقط گفته موجودی انبار>؟؟؟؟؟
با این دلار 1920 تومانی واینکه قشکر از همه لحاظ از قنیشا برتره ولی واختلاف قیمت ایندو به 400 تومان رسیده واین یعنی باید رشد کنه وحداقل به قنیشا برسه.
واینکه اکثر گروه +++ معاوله میشن وفقط قشکر داره با صف فروش دست وپنجه نرم میکنه وحجم معاملاتش هم بالاست دلیلش اینه که سهامدارای عمده از تعدیل سهم خبر دارن ومیخوان سهم رو جمع کنن و مثل قشیرین ویا سایر قندیها پس از تعدیل سهم رو در قیمتهای بالا باز کنند .به امید خدا ;;);;)
اگر قندی ها حباب داشتن امروز عمدشون صف فروش میشدن. خریدهای قنیشا و قشکر و حتی قشرین نشون داد که فروشندگان سهام حقیقی ها و خریداران حقوقی های حرفه ای هستن که دارن این سهام با ارزش رو از بازار جمع میکنن .
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
من امروز قشکر خودم رو با قشهد تعویض کردم چون اون بد جوری چشمو گرفته بود.
اما به زودی دوباره وارد قشکر میشم با سرمایه دوستم و سنگین هم باید بخریم فقط باید امروز راضی به خریدش کنم ;) گفته بودم که زیر 900و روی 850 خریداریم
امروز که صف جمع شد دیگه خیالم راحت شد از بابت این سهم که بالا داره حالا مدیر عامل یه چیزی گفته بنده خدا مجبور بوده ;) زیاد جدی نگیرید شفاف سازیش رو
موفق و پر سود باشید
با سلام خدمت دوستان
روز 4 شنبه وعده ای دادم که امروز محقق شد.شاهد بودید که گروه در ابتدای صبح سردرگم بود اما ورود حقوقی های جدید و تازه نفس باعث شد سیگنالهای حرکت صعودی جدید به بازار صادر شود.امیدوارم دوستان در این روند هم مانند روندهای گذشته پر سود باشند .
شنیده ها حاکی از ورود چند حقوقی تازه نفس به قنیشا می باشد .ظاهرا حجم معاملات امروز به دلیل ورود این حقوقی ها بوده است .فروشنده توافقی هم نور همدانیان بوده است که طبق روال گذشته این فروش به حقوقی ها و ایجاد ظرفیت خالی باعث افزایش قیمتها و حفظ نقدشوندگی خواهد بود .یکی از این چند حقوقی که امروز وارد شده است دانایان پارس است
-------------------------------
یک خبر فوق مثبت دارم که باعث می شود تقاضای جدید و بزرگ برای گروه ایجاد شود .
انهم دعوتنامه آقای قالباف است به شرکتهای سرمایه گذاری حقوقی و حقیقی های بزرگ بازار برای بررسی وضعیت گروه قندی در بورس روز 3 شنبه ساعت 10 صبح طبقه سوم تالار حافظ
این یعنی معرفی گروه قند به فعالان بازار انهم از طرف شرکت بورس و این هم تاییدی است بر صحبتهای 3 ماه پیش آقایان صالح آبادی و مالمیر مبنی بر مقایسه این گروه با طلا!خاطرتون هست که
روند جدید گروه به احتمال زیاد موج 5 است و یک حرکت با سرعت ادامه دار بدون منفی خاص .به نظر من فعلا دنبال نوسانگیری و ...نباشید .2-3 ماه دیگر قیمتها را ببینید .
-------------------------------
این خبر 35 درصد افزایش نرخ پایه شکر اینقدر مهم نیست .فقط از جهت اینکه فروش کارخانه ها در قیمتهای بالای 1200 تومان قاونونی شده است و تعزیرات دیگر نمی تواند گیر دهد قابل توجه است والا در سودآوریشان تاثیر خاصی ندارد.دیدید این خبر مثلا برای قنیشا تنها 27 درصد تعدیل مثبت به ارمغان اورد و ما دنبال این سودهانیستیم ما دنبال تعدیل های بالا 100 درصد هستیم .
---------------------------
الان شفاف سازی ها را می خواندم برای نرخ 1175 تومان پایه جالب بود .
بعضی ها که باری به هر جهت یه نامه ای زده اند مثلا هکمتان گفته سود 135 تومانی اعلامی می شه 162 تومان یا شهد گفته 68 تومانم به 72 تومان میرسه اما این وسط شکر شاهرود و مرودشت جالب بودند .
شکر شاهرود بخاطر اون 14 درصد سهم که بدون مجوز فروخته اند و هر کاری دارند میکنند که بتوانند بخرند و بزارن سرجاش نوشته تعدیل منفی هم دارم!!!!!!!این خیلی جالب بود.
قند مرودشت هم گفته قبلا 1170 تومان بودجه را گرفته بودم که تعدیل ندارم که اگر به پیش بینی سودش مراجعه کنید می بینید 1127 تومان گرفته یعنی 30 -40 تومان تعدیل مثبت داره این شاهکاره نمی دونه بودجشو با چه قیمت شکر بسته!!!!!!
در کل این خبر مهم نیست .. مهم این است که 35 درصد قیمت پایه شکر بالا آمده است و بعد از عید و بارسیدن قیمت شکر به 1400 تومان تعدیل های بالای 50 درصدی از راه می رسد و تازه اون همه تعدیل نیست و حالا حالا ها جا دارند که تدیل دهند .مرودشت تا بخواهد سودش را بالای 300 تومان ببرد باید 2 تا 50 درصدی تعدیل اعلام کند.
نظر