خداحافظ سهام قندی زیر 1000 تومن.....
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
بجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
موفق وپرسود باشید تا برای خرید شب عید شرمنده زن وبچه هاتون نشید .
امروز روز اول ربیع الاول هست پیامبر فرمود هرکسی مژده فرارسیدن روز اول ربیع رو به من بده من هم بشارت بهشت رو برای اون میدم وبهشت بر او واجب میشود دو ماه عزاداری تموم شد ونوبت سروره در ضمن امروز روز تولد من هم هست پس همه شاد شاد باشید . وبا این گلها وزنبورهای عسل بریم یک عسل خوب برای شیرین شدن کام سهامدارای قندی درست کنیم تا همیشه شاد شاد باشند. باز نرین مثل بعضی کندو داران شکر برزید برا زنبورا شکر همینطوری برای مصرف داخل کشور کم هست
@};-@};-@};-@};-@};-@};-:bz:bz:bz:bz:-h:-h:-h:-hخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postبجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
امروز روز اول ربیع الاول هست پیامبر فرمود هرکسی مژده فرارسیدن روز اول ربیع رو به من بده من هم بشارت بهشت رو برای اون میدم وبهشت بر او واجب میشود دو ماه عزاداری تموم شد ونوبت سروره در ضمن امروز روز تولد من هم هست پس همه شاد شاد باشید . وبا این گلها وزنبورهای عسل بریم یک عسل خوب برای شیرین شدن کام سهامدارای قندی درست کنیم تا همیشه شاد شاد باشند. باز نرین مثل بعضی کندو داران شکر برزید برا زنبورا شکر همینطوری برای مصرف داخل کشور کم هست
@};-@};-@};-@};-@};-@};-:bz:bz:bz:bz:-h:-h:-h:-h
نظر
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postبجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
@};-@};-@};-@};-@};-@};-:bz:bz:bz:bz:-h:-h:-h:-h///
نظر
-
از لطف و ابراز محبت همه دوستان گلم ممنونم ان شاءالله همه شما در تمام مراحل زندگی موفق وپیروز وشاد باشید .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postیکی نیست حجمشو بده:-?خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط renjer پست شده است View Postبجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
@};-@};-@};-@};-@};-@};-:bz:bz:bz:bz:-h:-h:-h:-hدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبابا یکی حجم این قشکر و بده همه قندی ها حجم خوردن غیر این :-w
برای من که اینجوریه شما چطور ؟اخر هفته ها سهمی رو که داری اگر +++ باشه تا شنبه خیالت راحته ولی اگر منفی بشه دیگه کسی جرات نمکنه با تو حرف بزنه ان شاءالله که حجم رو میدن وهمه آخر هفته خوبی رو داشته باشیم.
حالا باز هم میگم ناراحت نباش این سهم که تازه صف خریده به فکر گره روز دوشنبه باش چی هم بشه:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط renjer پست شده است View Postعطا جون هنوز دیر نشده یکشنبه ساعت 11:59 دقیقه حجم رو دادند نگران نباش
برای من که اینجوریه شما چطور ؟اخر هفته ها سهمی رو که داری اگر +++ باشه تا شنبه خیالت راحته ولی اگر منفی بشه دیگه کسی جرات نمکنه با تو حرف بزنه ان شاءالله که حجم رو میدن وهمه آخر هفته خوبی رو داشته باشیم.
حالا باز هم میگم ناراحت نباش این سهم که تازه صف خریده به فکر گره روز دوشنبه باش چی هم بشه:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
نظر
-
نظر