شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    در مورد قشکر شاید به زودی گزارش 6 ماهه بیاد و اگه مدیرانش گزارش رو دستکاری نکنن احتمال تعدیل مثبت وجود داره.
    گزارش قشکر بیاد این سهم هم برمیگرده
    فردا زنگ بزنم ببینم گزارش رو ارسال کردن یا نه ;)
    پیش بینی های ما هم خوبه ها :d

جالب بود جناب سپهبد گفت قشکر تا 12 ماهه تعدیل نداره =))
    البته من همون جا زیر مطلبش زدم از کجا میدونی تعدیل نداره؟ مطمئنی ؟ ;)

البته ما از اول هم بر تعدیل این سهم اطمینان داشتیم .البته فعلا میگن 40 درصد بوده :D
    ///

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      پیش بینی های ما هم خوبه ها :d

جالب بود جناب سپهبد گفت قشکر تا 12 ماهه تعدیل نداره =))
      البته من همون جا زیر مطلبش زدم از کجا میدونی تعدیل نداره؟ مطمئنی ؟ ;)

البته ما از اول هم بر تعدیل این سهم اطمینان داشتیم .البته فعلا میگن 40 درصد بوده :D
      شاید تدبیری باشه تا از افت قیمت جلوگیری بشه و در هنگام اقبال بازار به قندیها اونو با یک گزارش بازگشایی کنن کاری که قشیر کرده و خودشو معطل نامه سازمان کرده
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
        شاید تدبیری باشه تا از افت قیمت جلوگیری بشه و در هنگام اقبال بازار به قندیها اونو با یک گزارش بازگشایی کنن کاری که قشیر کرده و خودشو معطل نامه سازمان کرده
        دیگه وقت گزارش 6 ماهش هم بود و به هر حال از افت بیشتر سهم جلوگیری میشه لا اقل بازار ای پی اس این رو با قنیشا مقایسه میکنه چون قنیشا هم حمایت میشه جلوی افت قیمت قشکر گرفته میشه.
        مگه اینکه قنیشا هم بخواد پایین تر بیاد .
        ///

نظر

• Renjer
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 539

با توجه به تماس تلفنی با امور سهام گفته شده تعدیل ++++ خوبی در راه هست ولی میزان اون رو اعلام نکردند.
          خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 934

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
            با توجه به تماس تلفنی با امور سهام گفته شده تعدیل ++++ خوبی در راه هست ولی میزان اون رو اعلام نکردند.
            با سلام
            فکر کنم من و شما جز معدود سهامدار های قندی باقی مونده هستیم...قشکر و از ما بهترون ها دارن و خریدن و شنیدهای من تاز بازگشایی تو قیمتهای خوبیه...اگه پایینم(بر فرض محال)بنده بازم خریدارم...

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

قلرست در انتظار افزایش سود

شرکت قند لرستان با سرمایه 2 میلیارد و 400 میلیون تومان در آخرین اطلاعات ارسالی خود پیش بینی سود هر سهم را برای سال مالی منتهی به تیر ماه 91 بطور خالص مبلغ 320 تومان اعلام کرده است.
              "قلرست" در پیش بینی درآمد هر سهم امسال خود قیمت شکر تولیدی از چغندر قند را مبلغ حدود 1162 تومان به ازای هر کیلو منظور نموده و این در حالی است که در بودجه سال مالی قبل این محصول حدود 987 تومان برای هر کیلو عنوان شده است.
              با توجه به موجودی 23 هزار تنی قابل فروش در 6 ماهه دوم سال مالی جاری و نرخ اعلامی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان مبنی بر فروش هر کیلو 1175 تومان سود ناخالص هر سهم این شرکت احتمالا 11 تومان افزایش خواهد یافت.
              گفتنی است در بورس کالا هر کیلو شکر بطور میانگین با قیمتی بالاتر از 1300 تومان معامله شد که با در نظر گرفتن این مبلغ، به نظر می رسد سود ناخالص هر سهم "قلرست" برای سال مالی 91 امکان افزایش حدود 131 تومانی خواهد داشت. البته این شرکت در سال مالی گذشته حدود 31 هزار تن شکر خام را تصفیه کرده بود که امسال این میزان به 2،500 تن کاهش یافته است. که با در نظر گرفتن 100 تومان سود به ازای تصفیه هر کیلو شکر، شرکت ظرفیت ایجاد 2 میلیارد و 850 میلیون تومان سود اضافی ، یعنی 118 تومان سود ناخالص به ازای هر سهم را دارا می باشد.
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• Renjer
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 539

امروز هم با شرکت تماس گرفته شد وگفتند که سود شرکت حدود 40 تومان می باشد وقیمت شکر فعلا 1175 تومان است
                خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• محمد ساده
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 934

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
                  امروز هم با شرکت تماس گرفته شد وگفتند که سود شرکت حدود 40 تومان می باشد وقیمت شکر فعلا 1175 تومان است
                  چرا سهم باز نمیکنن...چرا تعدیل را نمی ده؟

نظر

• Renjer
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 539

' محمد جان شرکت گفته تا هفته اینده سهم باز میشه

نظر

• mohamadzakeri
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 48

تعديل قشكر

بنام خدا
                      سلام به همه
                      در خصوص سود قشكر، با توجه به روال گذشته كه براي تعديل هاي بالاي 20% نماد بسته ميشد و با توجه به سود 339 ريالي گزارش 90/10/25 و با احتساب حداقل 20%، پيشبيني سود حداقل بايد
                      407 ريال باشد كه با احتساب قيمت فعلي p/e آن ميشود چيزي حدود حداكثر 20.7 ، اين يعني از خيلي از نمادهاي گروه بهتر
                      الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• Hamid-safapour
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 243

دوستان من اگه مدارک برای سود مجمع قشکر همونی که 50 تومن بابت هر سهم تقسیم کرد نفرستاده باشم
                        الان میتونم مدارک بفرستم یا نه دیگه به ما نمیرسه؟
                        اصلا چه زمانی اون پولو میریزن به حساب؟

نظر

• محمد ساده
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 934

در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Post
                          بنام خدا
                          سلام به همه
                          در خصوص سود قشكر، با توجه به روال گذشته كه براي تعديل هاي بالاي 20% نماد بسته ميشد و با توجه به سود 339 ريالي گزارش 90/10/25 و با احتساب حداقل 20%، پيشبيني سود حداقل بايد
                          407 ريال باشد كه با احتساب قيمت فعلي p/e آن ميشود چيزي حدود حداكثر 20.7 ، اين يعني از خيلي از نمادهاي گروه بهتر
                          سلام دوست عزیز
                          شنیده من اعلام سود60تومنیه...تا حدی موثق... من قشکرو1000تومن میبینم...نکته من این سهمو دارم:d;)

نظر

• best
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 294

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                            سلام دوست عزیز
                            شنیده من اعلام سود60تومنیه...تا حدی موثق... من قشکرو1000تومن میبینم...نکته من این سهمو دارم:d;)

ساده جان ببین سازمان بورس چیکارکرده که شما به 1000 راضی هستی
                            قشکر اگه 60 تومان سود بده اون موقع چیش از قنیشا کمتره
                            ارزش بازارش که بسیار کمتر از قنیشاست
                            سود و پوشش با فرض اعلام 60 تومان که بهتره
                            خبر در حد فروش ساختمانم که داره دوباره باز میشه
                            تازه با فرض واردات شکر از اون مبلغ 24 ملیارد دلار معروف که قشکر و قنقش بابت تصفیه کلی به نفعشون میشه
                            چرا 1000؟؟؟؟؟؟؟/
                            تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

قشکر سود رو 55 تومن اعلام کرد....نزدیک 70 درصد تعدیل مثبت....با پوشش بالای 50 درصد در 6 ماهه....
                              بیخود نبود الان چندین ماهه گفته میشه قشکر لیدر قندیها...

نظر

• آواچی
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 337

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
                                قشکر سود رو 55 تومن اعلام کرد....نزدیک 70 درصد تعدیل مثبت....با پوشش بالای 50 درصد در 6 ماهه....
                                بیخود نبود الان چندین ماهه گفته میشه قشکر لیدر قندیها...
                                پرریسک جان به نظرت رو چقدر باز میشه؟ممنون

نظر

در حال کار...
                                X