شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

اگر منصفانه بخواهیم نگاه کنیم در مقایسه با گروه الان قلرست قنقش قپیرا و قشهد با پی به ای 10 تا 12 معامله میشن
    قمرو با پی به ای 14 صف فروشه اگر بخواهیم 12 در نظر بگیریم قیمت بازگشایی شاید 650 تا 700 باشه
    البته به عنوان یک سهامدار قندی آرزو میکنم بازگشایی خوبی داشته باشه و تاثیر خوبی روی گروه بذاره
    و البته نه مثل قپیرای 2700 تومنی
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
      گذز زمان همه چيزو مشخص ميكنه خواهيم ديد ايا قيمت جهاني شكر به 28 دلار ميرسه يا نه ميبينيم ايا قيمت دلار به 3000 ميرسه يا نه ميبينيم ايا قيمت شكر ي كه كارخونجات ميفروشن بالاتر از 1260 ميره يانه من الان و ميبينم كه قيمت جهاني هست 20 دلار الان دلار هست 1700 تومن الان همه دارن ميگن مذاكرات داره به خوبي جلو ميره بودجشونو كارخونجات رو 1263 بستن
      ببخشید وسط بحث دوستان اومدم یک سوال برام پیش اومده نمیدونم کجا اشتباه میکنم که قیمت جور درنمیاد. ;)
      جناب مهشید واحد شکر جهانی بر حسب تن و دلار که در بالا نوشتین اگر حساب کنیم هر کیلو شکر به تومان چند میشه.
      یک کیلو 20 دلار که نیست:-/
      یک تن 20 دلار هم میشه
      1 تن * 20 دلار *1400 تومان= 28000 تومان یعنی از قرار هر کیلو 28 تومان;)
      :-/:-/:-/
      احتمالا" یکجایی مثل این گزارشگره خیابانی دارم سوتی میدم یا شما اشتباه میکنید =;

فقط میدونم قیمت شکر سفید که یکی از دوستانم وارد میکنه حدود 600 دلار براش تموم میشه;)
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
        اگر منصفانه بخواهیم نگاه کنیم در مقایسه با گروه الان قلرست قنقش قپیرا و قشهد با پی به ای 10 تا 12 معامله میشن
        قمرو با پی به ای 14 صف فروشه اگر بخواهیم 12 در نظر بگیریم قیمت بازگشایی شاید 650 تا 700 باشه
        البته به عنوان یک سهامدار قندی آرزو میکنم بازگشایی خوبی داشته باشه و تاثیر خوبی روی گروه بذاره
        و البته نه مثل قپیرای 2700 تومنی
        خوب ببخشید قبلش سورنا عزیز جواب من رو داده بود که ندیدم.شرمنده در موضوعی که سر رشته من نیست دخالت کردم.=;
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• سیاح
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 70

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
          ببخشید وسط بحث دوستان اومدم یک سوال برام پیش اومده نمیدونم کجا اشتباه میکنم که قیمت جور درنمیاد. ;)
          جناب مهشید واحد شکر جهانی بر حسب تن و دلار که در بالا نوشتین اگر حساب کنیم هر کیلو شکر به تومان چند میشه.
          یک کیلو 20 دلار که نیست:-/
          یک تن 20 دلار هم میشه
          1 تن * 20 دلار *1400 تومان= 28000 تومان یعنی از قرار هر کیلو 28 تومان;)
          :-/:-/:-/
          احتمالا" یکجایی مثل این گزارشگره خیابانی دارم سوتی میدم یا شما اشتباه میکنید =;

فقط میدونم قیمت شکر سفید که یکی از دوستانم وارد میکنه حدود 600 دلار براش تموم میشه;)
          این واحد شکر خام در بازار نیویورک هست و واحدش پوند بر سنت است:)
          آخرین ویرایش توسط سیاح؛ 2012/05/03, 19:17.

نظر

• mohamadzakeri
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 48

یا رزاق
            با سلام به همه
            دعواها تمام ـ اطلاعیه قشکر آمـــــــــــــــــــــد
            1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/90 را در تاريخ هاي 30/05/89 و 24/6/89 مبلغ 256 ريال و در تاريخ هاي 02/11/89 و 18/12/89 مبلغ 107 ريال و در تاريخ 03/02/90 مبلغ 117 ريال و در تاريخ 12/04/90 مبلغ 394 ريال و در تاريخ 17/07/90 مبلغ 766 ريال اعلام نموده بود که مطابق اطلاعات 12 ماهه حسابرسي نشده در تاريخ 28/07/90 مبلغ 800 ريال و مطابق اطلاعات حسابرسي شده در تاريخ 11/10/90 مبلغ 752 اعلام گرديده است.

2) پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 31/06/91 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب فروش 2 درصد افزايش، بهاي تمام شده کالاي فروش رفته 11 درصد افزايش، سود عملياتي 45درصد کاهش، هزينه مالي 8 درصد کاهش، درآمد هاي متفرقه 5,357 ميليون ريال افزايش و سود خالص 26 درصد کاهش را نشان مي دهد.

3)شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/91 (حسابرسي شده) را در تاريخ 16/07/90 مبلغ 393 ريال و در تاريخ 21/10/90 مبلغ 339 ريال و درتاريخ 20/12/90 مبلغ 328 ريال اعلام گرديده بود که مطابق اطلاعات فوق مبلغ 553 ريال اعلام گرديده است. لازم به ذکر است در پيش بيني اخير براي 50 درصد از موجودي شکر 5،707 تن در تاريخ 29/12/90 نرخ 11,750 ريال و براي 50 درصد نرخ 12,630 ريال اعمال گرديده است و نرخ فروش ملاس براي موجودي باقيمانده در 29/12/90 از مبلغ 1,400 ريال به مبلغ 1,700 ريال افزايش يافته است، همچنين پيش بيني ميزان توليد شکر بازيافتي به 610 تن افزايش يافته است.

4)مزيد اطلاع شرکت اعلام نموده است عمده افزايش هزينه هاي عمومي و اداري نسبت به پيش بيني قبلي مربوط به احتساب ذخيره براي تفاوت ماليات اظهار شده نسبت به ماليات رسيدگي شده توسط حسابرسان مالياتي مي باشد.

5)شرکت اعلام نموده هيات مديره تصميم دارد ميزان 80 درصد سود خالص را جهت تقسيم در مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد.

6) خالص درآمد (هزينه)هاي متفرقه در پيشبيني سال مالي منتهي به 31/06/91، مبلغ 8,068 ميليون ريال (288 ريال به ازاي هر سهم) عمدتا ناشي از اجاره مزرعه شرکت ميباشد.

7) مزيد اطلاع شرکت اعلام نموده است که در نظر دارد سرمايه خود را به ميزان 35 درصد افزايش دهد که مراتب درخواست به سازمان بورس ارسال گرديده که به محض تاييد اعلام خواهد شد.
            الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              مهشید خانم با درود
              قیمت جهانی سنت آمریکاست بر واحد وزنی پوند(حدود 454 گرم)
              با تشكر از جنابعالي
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• Renjer
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 539

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
                دوستان من اگه مدارک برای سود مجمع قشکر همونی که 50 تومن بابت هر سهم تقسیم کرد نفرستاده باشم
                الان میتونم مدارک بفرستم یا نه دیگه به ما نمیرسه؟
                اصلا چه زمانی اون پولو میریزن به حساب؟
                سلام باید فرم رو پر کنی وبفرستی زمان تقسیم سود هم 1390/03/01 هست
                این فرم رو میتونی از توی کدال دانلود کنی من نتونستم برات بزارم خطا میداد.
                خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

1kilo = 2.204622 pound
                  1dolar = 100 cent

خوب حالا هر کی تونست تبدیل کنه قیمت شکر به ازای هر تن به دلار ریاضیش خوبه تا شنبه هم وقت دارید =))=))

هدف اینه که قیمت 20 تی که برای شکر الان سایتا نشون میدن رو در چند ضرب کنیم که قیمتش برای هر تن به دلار به دست بیاد ;)

خودمونیم جهانی شکر از محدوده 26 اومده به محدوده 21 شاید اینجوری افت دیده نشه ولی وقتی تبدیل واحد میکنی میبینی که ...... البته همون طور که دوستان هم گفتن الان در محدوده کف قیمتیم و بالا میره به احتمال زیاد جهانی شکر
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/04, 00:39.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    1kilo = 2.204622 pound
                    1dolar = 100 cent

خوب حالا هر کی تونست تبدیل کنه قیمت شکر به ازای هر تن به دلار ریاضیش خوبه تا شنبه هم وقت دارید =))=))

هدف اینه که قیمت 20 تی که برای شکر الان سایتا نشون میدن رو در چند ضرب کنیم که قیمتش برای هر تن به دلار به دست بیاد ;)

خودمونیم جهانی شکر از محدوده 26 اومده به محدوده 21 شاید اینجوری افت دیده نشه ولی وقتی تبدیل واحد میکنی میبینی که ...... البته همون طور که دوستان هم گفتن الان در محدوده کف قیمتیم و بالا میره به احتمال زیاد جهانی شکر
                    همه بلد بودن گویا (-:
                    ///

نظر

• محمد ساده
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 934

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                      سلام دوست عزیز
                      شنیده من اعلام سود60تومنیه...تا حدی موثق... من قشکرو1000تومن میبینم...نکته من این سهمو دارم:d;)
                      با سلام خدارو شکر خبر موثق بود...منظور از1000 گذر از مقاومت مهم سهم بود...که با بازگشایی در اون محدوده اعداد بالایی برای سهم متصورم(نکته:اگه پایین باز شد یقینا کد شخصیهای معروف برای خرید باید وارد بشن و صف خرید سهم فردا دیدنیه)...البته توصیه به خرید و فروش نیست و قطعا عرایض بنده اشتباه...

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

قراره cent/pound رو تبدیل کنیم به dolar /kilo :

ا سنت * 1دلار * 2.2040622 پوند
                        -------------------------------------------- = 0/022040622 خوب این شد دلار به ازای 1 کیلو .
                        اپوند *100 سنت *1 کیلو

حالا این عدد رو در 1000 ضرب میکنیم که برای هر تن به دست بیاد که میشه22/040622

حالا کافیه عددی که سایت نشون میده رو در این ضرب کنبم . مثلا قیمت پایانی رو امروز سایت بلومبرگ زده 20.810

حالا کافیه 20.810 رو در عدد22/04066 صرب کنیم تا قیمت هر تن شکر به دلار به دست بیاد که میشه 458.78 دلار.

اگه اشتباهی در کاره یا قیمت شکر کم در اومده ( تقصیر من چیه جهانیش اومده پایین ) اعلام کنید . همونطور که گفتم از محدوده 26 تا 21 سنت افت رو نشون نمیداد ولی وقتی تبدیل واحد کنیم .........

موفق و پرسود باشید
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/04, 22:47.
                        ///

نظر

• best
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 294

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          قراره cent/pound رو تبدیل کنیم به dolar /kilo :

ا سنت * 1دلار * 2.2040622 پوند
                          -------------------------------------------- = 0/022040622 خوب این شد دلار به ازای 1 کیلو .
                          اپوند *100 سنت *1 کیلو

حالا این عدد رو در 1000 ضرب میکنیم که برای هر تن به دست بیاد که میشه22/040622

حالا کافیه عددی که سایت نشون میده رو در این ضرب کنبم . مثلا قیمت پایانی رو امروز سایت بلومبرگ زده 20.810

حالا کافیه 20.810 رو در عدد22/04066 صرب کنیم تا قیمت هر تن شکر به دلار به دست بیاد که میشه 458.78 دلار.

اگه اشتباهی در کاره یا قیمت شکر کم در اومده ( تقصیر من چیه جهانیش اومده پایین ) اعلام کنید . همونطور که گفتم از محدوده 26 تا 21 سنت افت رو نشون نمیداد ولی وقتی تبدیل واحد کنیم .........

موفق و پرسود باشید
                          یه جای کار اشتباهه میثم جان
                          تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط best پست شده است View Post
                            یه جای کار اشتباهه میثم جان
                            http://www.sugaronline.com/
                            چند اعلام کرده؟ شاید اینی که من به دست اوردم شکر خامه (-: و اونی که سایت اعلام کرده شکر تصفیه شدس.
                            تنش رو 566 اعلام کرده . نمیدونم این همه جساب کردیم اخرش هم اشتباه شده باشه بد میشه =)) ولی بعید میدونم محاسبه من اشتباه باشه شاید هم باشه
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/04, 23:07.
                            ///

نظر

• best
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 294

اتفاقا تصفیه نشده است .احتمالا نامردا کیلو هاشون با ما فرق میکنه=))
                              تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط best پست شده است View Post
                                اتفاقا تصفیه نشده است .احتمالا نامردا کیلو هاشون با ما فرق میکنه=))
                                پس تصفیه شده چنده؟ فرمول که درسته من هر چی نگاه میکنم تبدیل واحدش امکان نداره اشتباه باشه :d
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X